FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Alonso adott a költségeknek, 12 kör után leamortizálta a rönót😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Christian88
Miért, hogy néz ki?

http://www.twitch.tv/hegii

Nagyon komoly lett a McLaren új orrkúpja...
kulabácsi
legalább élvezi az életet...énis így csinálnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zsutyesz
és ez? <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kit--Kat
Durva😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mi ez a haj?
Rosberg fodraszahoz jar?:-)

http://gaborszantai.co.uk/

DjDano
Kimi a mai tesztnapon elképesztõen aktív képet festett 😊)

Punker
azok is sírnak mert 150 helyett 40 $ az olaj.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
szomorú dolgok ezek

Egy-két arab sejk felkarolhatná a csapatokat ...
HM? Ezt most nem értem😊

Leragadtam az egyenmotoroknál... most olvastam, hogy csütörtökön végleg kiderülhet minden... állítólag 5 csapat már bele is ment... f...asza
bardocz
45 másodperccel késõbb indul ha egyedül van<#idiota>
zsutyesz
hát ez egyre jobb...<#wilting>
marad egyáltalán valaki jövõre??!?!? <#falbav>

a.carkey

A medve nem játék.

zsutyesz

a.carkey
Most se több. 😄

Kit-kat!

Szegénység és korrupció mindenhol van. Amúgy privi ment.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ne menjünk át szentimentális dolgokba, és a más országok túlmisztifikálása helyett nézz utána. Ez egy korrupcióban még Romániát is alul múló szegény ország. Ezért jogos volt a kérdésem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

40 Ft erteku dajcsmark volt 2001-ben egy feles sierra tequila:-)
minden este ajulasig pialtunk...

az sem volt gyenge, hogy majdnem mindenki beszelt alapszinten angolul vagy nemetul...

tegyuk hozza, hogy csak az Aranypart ilyen, az orszag belso reszein atutazni nem igazan szivderito mulatsag...

Suzuki ide vagy oda, Berni egyik kedvence a Hungaroring! Bár a medál-rendszere után már bármi lehet... Üzbég Nagydíj lenne az igazi😛
a.carkey
Mi nálad az igazi? 😄

Mellesleg mindenhol van. 1986ban nálunk volt?

Megj.: Lassan több náluk a Cayenne az utakon, mint nálunk a Suzuki ...

Ráadásul a britek és a németek kb. annak nézik a bolgár tengerpartot (ami homokos), mint anno a délszláv háború után a horvátot.

Egy F1et a Sunny Beachrõl azért megnéznék a helyszínen. Utána visszaugranék Sozopolba a zsíroskenyér szintü árak miatt. 😄

A medve nem játék.

Van ott egyáltalán "igazi" motorsport?
Kit--Kat
Oda aztán nagyon kell XD

Solten
<#zavart1> <#hehe> Tényleg, a Force India elõdje, a Midland ruszki volt, angol bázissal.

Saor Alba

kifli
mi? az oroszok betörnek az f1-be? 😊
gordon 24
Na beszéltünk Rossiról!
Megy a Wrc-be megint😄 26 dik egy nap után.. Egy Ford Focus Wrc-vel..

Ugyhogy tud azért autóban is😄

Downhill!!

a.carkey
Mi van akkor, ha õk már tudnak valami újról, baromságról, amit még nem tártak a szakértõ F1 vezetõk a nyilvánosság elé, és kiszámolták, hogy jövõre így úgyis vége, úgyhogy most még eladják a csapatot, ha tudják?

Megjegyzem ez a cég ugyanaz a cég (HONDA), ami egykor kólásdobozban gyûjtötte a csepegõ olajat (?) a hatvanas években a F1-es autóikBAN ... 😄

A medve nem játék.

Solten
A költségek lefaragása még megmentheti az F1-et:

Saor Alba

VW azert kerult kakiba, mert a Porsche megvette volna a reszvenyeinek nagy reszet...

Solten
Ehh... Fuck.

Saor Alba

GregSB
OFF:
A VW konszern érezte meg talán eddig a legkevésbé a válságot, a GM és Ford viszont nagy kakiban vannak.

Minstrel
csak 1 fontért adják a Honda csapatot, megvehetné az SG F-1 topik, itt úgy is sok az F-1 szagértõ <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

HunnernesKonge
Nem olvastam el, csak felületesen. Igy lehet hogy elfogadható a gyártóknak is
bardocz
Elment a Bar is,az okozta a vesztüket szerintem.
Bandee1987
Emléxem még a Dave Richards vezette Bar-Hondára, amely 2004-ben a Ferrari mögött a második helyen végzett...Kár, hogy elment a csapattól, remekül vezette õket. Aztán elkezdõdött a lejtmenet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

A gazdasagi valsag egy dolog.. De, ha nem ilyen modon telik ez az utolso 2-3 evuk, akkor valoszinuleg jobb helyzetben lettek volna.. Micsoda penzkidobas volt a masodik csapatot kialakitani, aztan nem eladni, hanem egy tollvonassal megszuntetni.. Aztan 2 evig szponzorok nelkul adni a nagyot, mikozben olyan nagy cegek, mint a Ferrari, McLaren, Toyota, BMW, Renault is eladja a kocsik feluletet reklamra... Persze, hogy irto koltseges volt igy... Maguk allitottak elo a gondjaik nagy reszet, ami most bedolt... Egy egy japan vallalattol nagy szegyen..

JGTC
Kemény lenne egy ferrariban cosworth. Milyen csuklás lenne Modenaban! 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bardocz
Talán csinálnak egy értelmes autót,ami nem áll többet szervízbe,mint a házad elõtt.
bardocz
Coshworth motort még mindig jobban elfogadom,minthogy mondjuk egy Ferrariban mercédesz motor legyen,vagy fordítva.
desigo
Renaultnak csak dõljön a pénz 😊 <#eljen>
senki nem tudta 1 eve, mikor RB-t szerzodtetek, hogy 2008 vegere az olyan eros, nagy multtal rendelkezo cegeknek kell embereket elbocsatani, gyarakat bezarni, mint a Honda, GM, Suzuki, stb...

350M nagyon sok penz, nem tudjak bevallalni, ehhez kepest nevetseges apropenz, amit egyseges motorokkal akarnak megsporolni...

a Honda es tarsai azert vannak sz*rban, mert leginkabb ezen gyarak vasarloereje erzi meg a credit crunch-ot, akinek eddig volt penze Ferrarira, Mercedes-re, azoknak ezutan is lesz, de aki eddig megengedhetett maganak egy Civic-et vagy Accord-t, most mar Renault-ban vagy Skodaban fog gondolkodni...

furcsa dolog egy a gazdasagi valsag, mig a VW egyre jobban merul el a sz*rban, addig a Mercedes uj gyar epiteset kezdi Kecskemet mellett..., ezt is csak mi, a kozeposztaly fogjuk megszivni...

1. Azert a Hondanal nagy bajok lehetnek penzugyileg, ha ezt meghuztak ilyen hirtelen.. 2. Azert az F1-es projekt vezetojenek illene elkovetnie egy szepukut... Evek ota vergodnek lefele.. Csinaltak egy masodik csapatot, azt egy ev utan feladtak, szarba hagyva egy csomo embert... Ezek utan szerzodtettek egy valag penzert Ross Brawnt, melle egy mernok teamet, akik nekikezdtek kifejleszteni a jovo evi kocsit, amibe belefeccoltek egy valag penzt, a KERS-el egyutt.. A tavalyi, meg idei evet vegignyomtak ugy, hogy nagykepusegukben nem szerzodtek szponzorokkal, inkabb pingalgattak a kocsit mindenfele hulye szinre... Ezekutan meg hipp-hopp bedobnak mindent a szemetbe.. Hat ez sok mindent elmond arrol, hogy milyen vezetoi allapotok uralkodnak a Honda konszernen bellul.. Siralmas.....

Istencsászár
Egy nagyon lényeges bekezdés.

"Mosley hozzátette, hogy egyetlen gyártót sem kényszerítenek arra, hogy használja a Cosworth erõforrásokat - és mint lehetõséget kínálja fel. A saját építésû aggregátnak szigorú szabályoknak kell megfelelnie, és teljesítménye nem lehet nagyobb, mint az egységes motoroké.

A saját építésû vagy a befagyasztásra került aktuális motor alkalmazásának feltétele az egységes XR hajtómû használata."

Mardel
A Toro Rosso-t amúgy is eladták volna.

" A társtulajdonos Dietrich Mateschitz egy svájci magazinnak elárulta, hogy a csapatot még 2010 elõtt eladják, mivel minden csapat saját autóval kell majd induljon a jövõben."

Csak most az szívás, hogy nem nagyon találnak vevõt rá.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Én. <#vigyor3>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

HunnernesKonge
Ha ez tényleg így lesz akkor a gyártók ki fognak vonulni. Õszintén ki látná szívesen a saját Ferrariját vagy BMW-jét Cosworth motorral?
Ne kezdjünk el balhézni...