FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Lassan eljutnak oda hogy 1 motort kell az egész szezonban használni. Sajnáljuk együtt szegény csapatokat, nincs pénzük motorra.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és õ miért is?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://gaborszantai.co.uk/
5 millió mi a fasz?
FIA Worl Motor Sport Council-"d" betû nem hiányzik?
"Csak a Renault változtathat"-õk miért?Változtathasson akkor mindenki.
Idióta faszok vezetik az egészet,le kéne váltani õket a picsába.
Idóta barmok!!
Az autoversenyzés a fejlesztéekrõl, a pénzrõl a mulatságról szól. Akinek nincs elég pénze az elmegy. Akinek van marad ennyi.
Évrõl évre idiótábnál idiótább szabályokat találnak ki. Folyamatosan csökken a nézettsége stb.. Ha igy megy tovább kinyirják ezt a sportot, ha még nem tették meg!
Downhill!!
De amúgy sztem ezen a pályán nem lennének gyorsabbak a F1-ek mer sztem a síneken átse tudnának menni 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Rallyban az is csoda,ha egy kanyart rosszul vesz.ÉS akkor mit csinál majd itt?😊 Lényegesen egyszerûbb pályán tartani egy kocsit,ha már mentél 50 kört rajta,mint egy olyan szakaszon,amin elõször mész verseny tempóban.Ejj,egyre több embert látnék már a Ferrarinál:-D
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"