FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
A motorok élettartama megnövekszik, három versenyt kell kibírniuk.

<#wilting><#wilting>

Lassan eljutnak oda hogy 1 motort kell az egész szezonban használni. Sajnáljuk együtt szegény csapatokat, nincs pénzük motorra.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Istencsászár
Jah, barmok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Majd pont Briatore-nek hiszem el hogy merõ jószándékból nem használt ki kiskapukat😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kulabácsi
ezek szerint a többiek mid csaltak csak õk nem? és akkor most a rönó is csalhat, csakhogy a többieket utolérje? ugyanmár

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Ez nem jófiúskodás,hanem balfaszkodás.Csinálták volna õk is,lehet idén nem ott lettek volna ahol.Ha meg egy csapatot megbüntetnek érte,akkor megbüntetik a többit is.
Istencsászár
Így van, mocsokszemetek hogy nem csaltak, persze ez túlzás de miért ne?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Egyéni szocproblem.Nem kell balfaszoskodni.
Istencsászár
A szabályokat betartották maximálisan ezért lettek hátrányban.

kulabácsi
bár végülis lényegtelen, nem sokan fogják nézni ezt a hígfost, a versenyzõk sem fogják élvezni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
tudom õket sajnálni, a szabály az szabály, eddig kellett volna megtenni mindent!

Istencsászár
Mert a többi gyár minden kiskaput kihasznált hogy a motorjából mindent kihozhasson a rönó pedig nem trükközött és ezért hátrányban van.

kulabácsi
nevetséges már ez az egész, remélem h kilépnek a faxba a gyári csapatok és csinálnak egy értelmes versenyt mert ez így már hülyeség...az meg úgyse fog nekik tetszeni h egyenmotorok lesznek, hiszen semmi érdekük ezt használni, semmi elõnyük nem származik abból ha váltókat tesztelnek majd

kulabácsi
"Csak a Renault változtathat, de errõl is egy pontosan meghatározott listát kell készítenie és jóváhagyatnia a csapatokkal."

és õ miért is?

Molnibalage
A felesége sem az eszéért ment hozzá az tuti...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az is vicces, hogy 22 autót mondanak ideálisan asszem. Vicc. 1992-ben is 28 atuó volt asszem a futamon. Akkor még annyi nevezõ volt, hogy még elõselejtezõ is volt, hogy szombaton ki mehetett idõmérõre egyáltalán. Harmincakárhány versenyzõ is volt régen, de csak 28 állhatott rajthoz. Bearni ötlete az érmekrõl is egy hülyeség. Az öreg kezd szenilis lenni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kb. Ritkán nézem, de ez elsõ látásra is egy rossz vicc. A legrosszabb szezonok voltak mikor nem lehetett tankolni vagy kereket cserélni.. És ez csak egy apróság. Akinek meg elfogyott a motor kevesebb, mint a szezon ideje alatt az mit csinál? Tényleg lehet temetni...

HunnernesKonge
Még itt és most kéne lelépnie minden gyártónak, beszállítónak stb-nek. Akkor lenne 1 év verseny nélkül, de lehet utána normális tervekkel állna elõ egy új vezetõség. tudom tudom óriási bevételkiesés, reklámkiesés és egyebek. de álmodni csak szabad nem?
MS megerezte, hogy 2006 utan mar csak temetni fogjak az F1-et, de szerintem O sem gondolta, hogy ilyen gyors lesz a szertartas...

http://gaborszantai.co.uk/

Gundark 1 1
A szavazásos rendszer kimaradt. Gondolom majd 2011-ben 😊 "küldjön ... dijas sms-t, ön szerint szabályos volt e ... elõzése-manõvere-rajtja-autója-gyõzelme-kiesése. Ezen kivül szavazzon a gyõztesre. Aki a legtöbbet kapja arra hogy ki nyerje a futamot megnyerheti, még akkor is ha esetleg közben kiesett. Akkor az elõtte végzõket diszkvalifikálják. (ha pofáznak 10 helyes rajtbüntetést kapnak mert elsõ a nézõ)" Ja és a verseny után 48 óráig még lehet szavazni, hogy izgalmas legyen. A vasárnapi verseny végleges eredményhirdetése csütörtökön 😊
A 2010-es változtatások még jobbak...
bardocz
"melyek költsége maximum 5 millió lehet."

5 millió mi a fasz?
FIA Worl Motor Sport Council-"d" betû nem hiányzik?

"Csak a Renault változtathat"-õk miért?Változtathasson akkor mindenki.

Idióta faszok vezetik az egészet,le kéne váltani õket a picsába.
gordon 24
Ha ez komoly, akkor nyugodtan lehet csinálni egy F1 élt 2008-ig táblát és kivinni a temetõbe..

Idóta barmok!!

Az autoversenyzés a fejlesztéekrõl, a pénzrõl a mulatságról szól. Akinek nincs elég pénze az elmegy. Akinek van marad ennyi.

Évrõl évre idiótábnál idiótább szabályokat találnak ki. Folyamatosan csökken a nézettsége stb.. Ha igy megy tovább kinyirják ezt a sportot, ha még nem tették meg!

Downhill!!

Istencsászár
Burdé a jelenlegi mezõny egyik legjobb pilótája, az egy dolog hogy neki az F1 stílusa vagy a Toro Rosso autja mentalitása nem fekszik, de remek pilóta, pár bajnoki címet letett az asztalra, amit nem úgy ért el hogy beleült egy x tizeddel, mpvel erõsebb autóval... a másik meg elég megnézni hogy milyen technikval, milyen erõs autókat milyen nehéz pályákon vezetett a CCben... a CC egy erõs autó, csak nem lett fejlesztve éveken át, az F1 pedig igen, kár is összehasonlítani a kettõt.

Gyengebb.. Merfoldekkel, gyak. minden teren.....<#eplus2>

bardocz
Hát itt tényleg nem<#idiota>
bardocz
Már össze van vonva IRL-el.
Norbi1990
Csak volt me már nincsen Champcar.
De amúgy sztem ezen a pályán nem lennének gyorsabbak a F1-ek mer sztem a síneken átse tudnának menni 😄
bardocz
Szerintem az összes road pályán.
N o N a m e
Champcarban kevés oval pálya van
Norbi1990
Melyik pályán? 😊
a.carkey
Az, hogy sokan nem ismerik el, a széria akkor is zseniálisan jó.

A medve nem játék.

passatgt
<#banplz>

bardocz
Lassabb.Road pályán.
zsutyesz
már csak 105 nap?!?!? <#wilting><#falbav>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Norbi1990
DjDano
És Bourdais mitõl erõs? A Forma1 nem vethetõ össze a gyengébb szériákban aratott gyõzelmekkel... Kimit hozhatnám példának, Bourdaisnál nem kérdés, hogy jobb pedig nem nyert elõtte semmi sorozatot...

a.carkey
Indyben azért a csapatok sokkal nagyobb mértékben kapnak a bevételekbõl, és nem csak egy darab Bernie típusú emberke kezében van az összes jog.

A medve nem játék.

a.carkey
Teszteken kikapott már sokmindenki nála sokkal de sokkal gyengébbektõl is. Amúgy sosem érdekeltek a tesztek, különösen az évvégiek. Bourdais meg azért tényleg "a bajnok". Véletlenül nem nyer senki ennyi címet. De ugye Button is elvileg állást keres, úgyhogy van rá sansz, hogy Bourdaist - a legjobb jóindulat mellett is - kiszórják a F1bõl, különösen, hogy mostantól van arra is sansz, hogy jön Szergej Vondermalcsik, a moszkvai 18 éves gazdagfiú, mögötte 2 milliárdos olajszõkítésbõl származó támogatással, és nem lesz olyan hülye csapat, aki ne igazolná le. Bernieékkel meg majd lezsírozzák a követelményeket.

A medve nem játék.

DjDano
Figyelemmel kíséred a teszteket? Ma és tegnap is jól kikapott Buemitõl Bourdais, sõt ma még Sato is elverte

Norbi1990
F1-be jóval többet kell fizetni egy pilótának vagy szponzoroknak mint pl egy Indycar-ba ahol egyen motor és egyen kasztni van. F1-be mindig fejlesztenek és ezzel megy el egy csomó lóvé Indycarba nincsen ilyesmi meg ChampCar-ba se volt.
a.carkey
Nem hiszem el, hogy egy Amerikában IS ennyire népszerû sportolónak nincsenek támogatói ha F1rõl van szó.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Szerintem is szomorú😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Azt viszont nevetségesnek érzem, hogy Bourdaisnak (többszörös bajnok) lóvéért kell kuncsorognia, hogy jövõre is indulhasson ...

A medve nem játék.

bardocz
Na õrá kíváncsi vagyok😊
Rallyban az is csoda,ha egy kanyart rosszul vesz.ÉS akkor mit csinál majd itt?😊 Lényegesen egyszerûbb pályán tartani egy kocsit,ha már mentél 50 kört rajta,mint egy olyan szakaszon,amin elõször mész verseny tempóban.Ejj,egyre több embert látnék már a Ferrarinál:-D
Peppus
jajj neeee :S még egy savanyúfejû seggfejjel több 😞

a.carkey
Most olvasom, hogy Loeb jön a F1be 2010ben. 😄

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ez tényleg jól néz ki,de az új hátsó szárnyal, már csúnya lesz😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sumi

sumi
képet légyszi..ha van..