182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Ne aggódj, Red bull meg anno a Ferkától meg McLarenről lopott amikor Newey nem tudta merre tovább...
És mindig is koppintottak más csapatok már a 60-70es években is. Azért koppintják a jó ötletet mert ezáltal gyorsabbak lesznek ők is.
BANNER CSERE KÉNE! SRY. -
saját erőből nem megy nekik...most miért kell koppintani? -
Mercedesnek ugyis mindegy, a Rönó meg... jó eredményeket elérhetnek, de győzelemtől messze vannak és ha a 2 Meki, RB nem esik ki akkor dobogóra is nehéz felférniük, nomeg ott a Ferka is, sosem lehet tudni hogy mikor ugranak előre egy nagyot, hisz ott a pénz nem akadály. -
A Mercedes és a Renault is Red Bull trükköt másol -
Úgyis szar pálya. Vigyék át valami rendes helyre. -
IXEMGabeo #97061 bírnám az ETA műve lett volna, ha találták volna bombát:D:D:D -
Nem talaltak bombat!!!!!!!!!!!!!!! -
majd börni eldönti :)) ő úgyis szeret mindenbe beleszopni,azaz beleszólni
-
spiczi91 #97058 Amikor bejött, akkor is igazából csak a Fortit szivatták meg vele, de ők is be-be tudtak jutni 107 alá, utánna szinte meg már csak Rosset nem tudta kvalizni magát 98ban, de az a pilóta miatt volt, és nem a kocsi miatt. Ja meg persze a két 97es Lola, amikhez képest a HRT csúcsautó. Még a Minardiknak sem okozott gondot a 107et teljesíteni, az új csapatoknak sem lesz akadály. Igazából már most se az. -
spiczi91 #97057 A 107%al egy gond van, hogy a 3. futam óta mindenki megfutja... -
Ez akkor egy hülyeség...
Időmérőn kell megfutni a 107%-ot, de ha nem sikerül akkor is indulhatnak.
Fasság az egész. -
NSO: A következő idényben visszatér a 107 százalékos szabály
A Nemzetközi Automobil-szövetség határozata értelmében a következő Formula-1-es szezonban visszatér a 107 százalékos szabály.
Mint ismert, az 1996-tól 2002-ig „élt" szabály szerint az a versenyző, aki az időmérőn a legjobb eredményhez képest több mint hét százalékkal rosszabbul teljesített, nem indulhatott a versenyen.
Hirdetés
Mivel most három etapban teljesítik a csapatok az időmérőt, ezért „aktualizálni" kellett a szabályt. A mostani döntés értelmében a Q1 számit majd, ha ebben a szakaszban teljesít túl lassan egy pilóta, akkor nem indulhat a futamon.
Felmerül a kérdés, hogy mi lesz azokkal – az amúgy elég gyors – versenyzőkkel, akik kicsúsznak vagy esetleg technikai problémájuk lesz a Q1-ben? Nekik nem kell izgulniuk, ha a szabadedzéseken elég jó időt érnek el, indulhatnak a futamon.
-
"legalább egy bomba felrobbant, amit egyelőre nem erősítettek meg"
most akkor robbant vagy nem? -
Robbantottak Valenciában, elmaradhat az Európa Nagydíj -
fail -
hát az sok sajnos -
Gratulálok matekusok! 2es érettségivel kiszámoltam hogy a 107% semmit nem ér ugyanis az idei összes pilóta teljesítette az összes pályán eddig (talán Bahrein kivételével).
Lehet számolni. Q1 leggyorsabb kör átszámolva MPbe szorozva 1,07 = majd osztjátok vissza percre....kiszámoltam Karun Chandhok Ausztráliában aki utolsó volt is bejutott volna. -
Az mar mas kerdes
-
Monacoba Alonso nem tudott időt menni Időmérőn, és ezzel botrány lett volna biztos XD -
De. Ha valakinek lerohad az autója a qualy előtt akkor ő nem tud menni a futamon
-
5 mp -
egy 1.30-as palyan az 1.36-os ido meg benne van a 107%ban... Ezt siman tudjak az uj csapatok szinte az elso verseny ota. Nem fog semmi valtozni. -
amúgy ez kb ausztráliában hány mp-et jelent? -
ezaz
végre egy ésszerű szabály! -
fail -
"2011-től visszatér a 107 százalékos szabály, amelynek értelmében az a versenyző, aki a Q1-ben a leggyorsabbhoz mérten 107 százaléknál gyengébb időt teljesít, nem vehet részt a versenyen."
Ez viszont jó, csak az új csapatoknak (ha lesznek) tesztlehetőséget kell majd adni :D -
fail. -
A Pirelli lesz a Formula-1 új gumiszállítója -
édes vagy:)
köszi -
"Az ingyenes buszjáratok reggel 7 óra 40 perctől este 8 óráig közlekednek a budapesti Stadionok buszpályaudvartól közvetlenül a Hungaroringre (és visszafelé is) 20 perces követési időközzel."
-
:D
picsába
mert írták hoyg lesz ingyenes buszjárat is,csak nemtudom hoyg hogy működik ez:D -
nem, szerintem kocsival megyek, gt-re is találtam tavaly helyet :)
F1-re szoktam hévvel (azt annak hívják nem? nem vagyok pesti :D), vagy busszal menni, mert kocsival képtelenség megállni olyankor :) -
:)
azé' mert ilyet nem olvastam
ingyenes buszjáratról tudsz valamit? -
igen -
ingyenes? :O -
bazz félrenéztem, 2008-as cikk :/
LINK
vezetéstechnikai tanpályán lehetett kipróbálni, a renault sport modeljeti + volt gokart is...
bele keltt volna olvasnom a cikkbe, nem csak a képeket, és az alattuk lévő dolgokat olvasni :D -
mi ketten megyunk,amikor kerdezte azt is nyomtam,kinyomtattam ketszer:) Es akkor felbe kell hajtani ex osszeragasztani?
Milyen tanpalyas vezetes? -
megvan...
kinyomtatod, vagy bemégy egy renault márkakereskedésbe és kérsz amennyi jólesik. Amúgy a tanpályás vezetésre külön kell jelentkezni? Azt kipróbálnám :) -
gondolom ki kell nyomtatni nem?
A jegyen nincs rajta hány személyes, akkor nyomtassam ki 3x ha annyian megyünk? :D