182279
  • ShaiHulud
    de ez nem kiskapu volt, mert buntetest kapott erte, tehat szabalytalannak tekintettek, a baj az votl, hogy a kirott buntetes nem volt aranyos az elkovetett tettel. ha a versenyzo nyert a dolgon 50 secet, akkro nehogy mar csak 15 secre buntessek mar meg.
  • mcmoha
    Megszuletett a dontes.
  • ShaiHulud
    van 0 csokid, elmesz a boltba lopsz 3 tablaval, majd eszreveszik es visszakernek 2 tablat. akkro ez most buntetes votl vagy sem ?:P
  • Christian88
    és most meddig gondolgodnak még a büntin, már a meccs óta is eltelt egy idő, ha eddig azt nézték
  • gibson9
    kurva nagy fake
  • paj01
    Kobayasi a nap embere:D
    Egyebkent meg szanalom ahogy alonso sirankozik...massatol nem hallani semmit...regen meg a jo oreg kimi is szart volna az egeszre:D
    Hamiltont megbuntettek...es megfelelo mertekben. Arrol mar nem tehet senki, sem a birok sem a mclaren team, h kobayashi elelmesen kinmaradt sc alatt es egy sokkal lasabb autoval tartotta a vilagbajnokokat a jobb autokkal. Ennek koszonhetoen tudott hamilton visszajonni. Webber eleg lama volt. 8 helyet bukni es aztan egy ilyen baleset..haaaat eleg gaz.
    Vegen meg orom volt nezni kobat:D alonso nincs joba a japokkal:D sato is adott neki 3eve:D
  • convi20
    Megpiszkálták Webber autóját

Rendőrség elkapott egy férfit (Jakab Attila), aki megpiszkálta Webber autóját, hogy az balesetet okozzon. Férfi bevallotta, hogy mániákusan rajong a forma1 balesetei iránt, ezért több autót is meg akart rongálni az éjszaka folyamán, minél nagyobb baleset érdekében, de egyet sikerült csak neki. Reméljük soha nem engedik ki a börtönből.
  • madmanic
    két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit akkor nem nyüszített a sok divatdrukker bohóc...

megbüntették. lelöltötte. ennyi..

lehet menni picsogni a stewardokhoz meg Frenzenhez..

Csalonzo meg végre ismét önmaga.. hisztis pics@..

Elég sokat égett ebben a szezonban a kisszívem.. csoda h eddig bírta..
  • jaszy
    Igazad van! Velük valamiért kivételeznek!
  • G_ArchAngel #97337
    kozel 8 evig ezt lattuk a Ferraritol es kicsit a Renault-tol - miert baj, ha mas is talal 'lehetosegeket'?
  • WNW
    Meg hat.. Megvartak mig eleg elonye van, aztan behivtak egy kis pihire.. Vicc.. Es ez iden mar a sokadik McLarenes kreativ szabaly ertelmezes, meg rovo, meg fekete pont, es mindent megusznak.. Kezd nagyon komolytalan lenni az egesz..
  • bardocz
    Megbüntették.
  • haaszkrissz
    Hamiltonnal szokásukhoz híven ismét kivételeztek, de ez nem meglepő, mert "szegény niggert nem szabad megbüntetni".
  • gibson9
    megnézhetted volna a korábbi futamokon is :) hidd el itt is ment volna neki ;)
  • TommyC
    teljesen igaza van, jogos
  • rucinho
    megnéztem volna azért hamilton hogyan előzget ott a mezőnyben!
    kb sehogy!

nah tényleg offolok! :)
  • desigo
    pedig még lassított is

• gibson9
    pontosan! ennyi! Hamilton már sokszor bebizonyította, hogy nem ül meg a seggén és nem marad a lassabb versenyzők mögött. Agresszíven előzgetett volna tovább.. kíváncsi lennék Alonso hogyan hisztizne tovább, ha Hamilton tényleg a 8. helyre került volna, de Alonsoval ellentétben Hamilton előrébb tudott volna kerülni az előzgetésekkel..
  • rucinho
    rosszul látod a helyzetet!

szasztok.
  • G_ArchAngel #97327
    Azert nem biztos, hogy Hamilton elautozgatott volna Buemi mogott vagy hagyta volna Kobayashit elmenni.
    Amugy meg a a McLaren egy kiskaput hasznalt ki ismet, ami faj a Ferrarinak, mert az O szokasuk, csak mar nincs ott, aki ismeri a szabalykonyvet:)
  • rucinho
    Fernando Alonso

„Szégyen, nem nekünk, mert ez verseny, hanem azoknak a rajongóknak, akik kijöttek ide és egy manipulált futamot láttak. Jól mentünk, harmadik helyen álltam a rajt után. Aztán jött a biztonsági autó, ami nem kedvezett nekünk.”

„Hamilton megelőzte a biztonsági autót, amit én még soha nem láttam. Akkor nagyon közel voltunk egymáshoz, ő második lett, én kilencedik.”

„Neki a nyolcadiknak kellett volna lennie, ha én kilencedik lettem. Azonban itt, ha tiszteletben tartod a szabályokat, akkor kilencedik leszel, aki meg nem tiszteli őket, az második.”

„Sajnos minden ellenünk van, ugyanis úgy tűnik egyeseknek mindent szabad.”
  • G_ArchAngel #97325
    Egyresz orulnek a buntetesnek, hogy Kobayashi elorebb keruljon, masreszt nem, mert Alonsot szivesebben latom, ahol van (sajnos hatrebb nem kerulhet...).
  • n003
    9: Button, Barrichello, Hülkenberg, Kubica, Petrov, Liuzzi, Sutil, Buemi, De la Rosa
  • MasterJay
    Hány autót vizsgál most a FIA, és kik azok?
  • Dietrich
    GP2-n is volt ez meg az..

• Totti5
    Meleg van na:)

• nearo
    Képet plz! Pont retyón voltam :/
  • Botond #97319
    Ja, kb a pitgirlök voltak az egyetlen élvezhető rész :)
  • Norbi1990
    Az a lényeg, hogy megelőzte Koba őket, kit érdekel, hogy milyen gumival? :D
  • Totti5
    Azért nem, főleg ezen a pályán. Ahogy betette Alo mellé, még a spanyolban is összerándult a barnamaci, persze be is tapad Kobának, de ez már a gumi érdeme.
  • Fela
    Ezaz... Coulthard vs Jordan harc megy Webberrol XD
  • LeventeV
    jo kis futam volt, de a vegere azt a That's what i'm talking about-ot kicsit tulelemeztek a fiuk
  • nearo
    Rájöttem mi van a mercikkel. Folyton csak a lágy keverékű kocsit vetik be. Ott a zöld csík az oldalukon.
  • rucinho
    Teljes egészében a guminak...
  • Totti5
    Remélem Sumi, Rosberg és Csuvi azzal a idétlen karton csillaggal fog ott ülni és nézni:DDD
  • bardocz
    Persze, de kintmaradt 5x kört 1 szett gumin, és mégse tudta a frissgumis Button megelőzni, sőt, közel sem került hozzá.
  • Totti5
    Szépen csinálta, de ez nagy részben a guminak volt köszönhető. Ami viszont rajta múlott az az hogy egész futamon tartotta a 3. helyet.
  • Punker
    a kis japán uccsó 5 körét láttam.
  • bardocz
    Kobayashi A férfi :) Ismét megmutatta.
  • desigo
    csapatok leülnek a boxban közös meccsnézésre?