182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ShaiHulud #97346 de ez nem kiskapu volt, mert buntetest kapott erte, tehat szabalytalannak tekintettek, a baj az votl, hogy a kirott buntetes nem volt aranyos az elkovetett tettel. ha a versenyzo nyert a dolgon 50 secet, akkro nehogy mar csak 15 secre buntessek mar meg. -
Megszuletett a dontes. -
ShaiHulud #97344 van 0 csokid, elmesz a boltba lopsz 3 tablaval, majd eszreveszik es visszakernek 2 tablat. akkro ez most buntetes votl vagy sem ?:P -
és most meddig gondolgodnak még a büntin, már a meccs óta is eltelt egy idő, ha eddig azt nézték -
kurva nagy fake -
paj01 #97341 Kobayasi a nap embere:D
Egyebkent meg szanalom ahogy alonso sirankozik...massatol nem hallani semmit...regen meg a jo oreg kimi is szart volna az egeszre:D
Hamiltont megbuntettek...es megfelelo mertekben. Arrol mar nem tehet senki, sem a birok sem a mclaren team, h kobayashi elelmesen kinmaradt sc alatt es egy sokkal lasabb autoval tartotta a vilagbajnokokat a jobb autokkal. Ennek koszonhetoen tudott hamilton visszajonni. Webber eleg lama volt. 8 helyet bukni es aztan egy ilyen baleset..haaaat eleg gaz.
Vegen meg orom volt nezni kobat:D alonso nincs joba a japokkal:D sato is adott neki 3eve:D
-
convi20 #97340 Megpiszkálták Webber autóját
Rendőrség elkapott egy férfit (Jakab Attila), aki megpiszkálta Webber autóját, hogy az balesetet okozzon. Férfi bevallotta, hogy mániákusan rajong a forma1 balesetei iránt, ezért több autót is meg akart rongálni az éjszaka folyamán, minél nagyobb baleset érdekében, de egyet sikerült csak neki. Reméljük soha nem engedik ki a börtönből. -
madmanic #97339 két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit akkor nem nyüszített a sok divatdrukker bohóc...
megbüntették. lelöltötte. ennyi..
lehet menni picsogni a stewardokhoz meg Frenzenhez..
Csalonzo meg végre ismét önmaga.. hisztis pics@..
Elég sokat égett ebben a szezonban a kisszívem.. csoda h eddig bírta.. -
Igazad van! Velük valamiért kivételeznek! -
G_ArchAngel #97337 kozel 8 evig ezt lattuk a Ferraritol es kicsit a Renault-tol - miert baj, ha mas is talal 'lehetosegeket'? -
WNW #97336 Meg hat.. Megvartak mig eleg elonye van, aztan behivtak egy kis pihire.. Vicc.. Es ez iden mar a sokadik McLarenes kreativ szabaly ertelmezes, meg rovo, meg fekete pont, es mindent megusznak.. Kezd nagyon komolytalan lenni az egesz.. -
Megbüntették. -
haaszkrissz #97334 Hamiltonnal szokásukhoz híven ismét kivételeztek, de ez nem meglepő, mert "szegény niggert nem szabad megbüntetni". 
-
megnézhetted volna a korábbi futamokon is :) hidd el itt is ment volna neki ;) -
teljesen igaza van, jogos -
megnéztem volna azért hamilton hogyan előzget ott a mezőnyben!
kb sehogy!
nah tényleg offolok! :) -
pedig még lassított is
-
pontosan! ennyi! Hamilton már sokszor bebizonyította, hogy nem ül meg a seggén és nem marad a lassabb versenyzők mögött. Agresszíven előzgetett volna tovább.. kíváncsi lennék Alonso hogyan hisztizne tovább, ha Hamilton tényleg a 8. helyre került volna, de Alonsoval ellentétben Hamilton előrébb tudott volna kerülni az előzgetésekkel.. -
rosszul látod a helyzetet!
szasztok. -
G_ArchAngel #97327 Azert nem biztos, hogy Hamilton elautozgatott volna Buemi mogott vagy hagyta volna Kobayashit elmenni.
Amugy meg a a McLaren egy kiskaput hasznalt ki ismet, ami faj a Ferrarinak, mert az O szokasuk, csak mar nincs ott, aki ismeri a szabalykonyvet:) -
Fernando Alonso
„Szégyen, nem nekünk, mert ez verseny, hanem azoknak a rajongóknak, akik kijöttek ide és egy manipulált futamot láttak. Jól mentünk, harmadik helyen álltam a rajt után. Aztán jött a biztonsági autó, ami nem kedvezett nekünk.”
„Hamilton megelőzte a biztonsági autót, amit én még soha nem láttam. Akkor nagyon közel voltunk egymáshoz, ő második lett, én kilencedik.”
„Neki a nyolcadiknak kellett volna lennie, ha én kilencedik lettem. Azonban itt, ha tiszteletben tartod a szabályokat, akkor kilencedik leszel, aki meg nem tiszteli őket, az második.”
„Sajnos minden ellenünk van, ugyanis úgy tűnik egyeseknek mindent szabad.” -
G_ArchAngel #97325 Egyresz orulnek a buntetesnek, hogy Kobayashi elorebb keruljon, masreszt nem, mert Alonsot szivesebben latom, ahol van (sajnos hatrebb nem kerulhet...).
-
n003 #97324 9: Button, Barrichello, Hülkenberg, Kubica, Petrov, Liuzzi, Sutil, Buemi, De la Rosa -
MasterJay #97323 Hány autót vizsgál most a FIA, és kik azok? -
GP2-n is volt ez meg az..
-
Meleg van na:)
-
Képet plz! Pont retyón voltam :/ -
Ja, kb a pitgirlök voltak az egyetlen élvezhető rész :) -
Az a lényeg, hogy megelőzte Koba őket, kit érdekel, hogy milyen gumival? :D -
Azért nem, főleg ezen a pályán. Ahogy betette Alo mellé, még a spanyolban is összerándult a barnamaci, persze be is tapad Kobának, de ez már a gumi érdeme. -
Fela #97316 Ezaz... Coulthard vs Jordan harc megy Webberrol XD -
jo kis futam volt, de a vegere azt a That's what i'm talking about-ot kicsit tulelemeztek a fiuk
-
Rájöttem mi van a mercikkel. Folyton csak a lágy keverékű kocsit vetik be. Ott a zöld csík az oldalukon.
-
Teljes egészében a guminak... -
Remélem Sumi, Rosberg és Csuvi azzal a idétlen karton csillaggal fog ott ülni és nézni:DDD -
Persze, de kintmaradt 5x kört 1 szett gumin, és mégse tudta a frissgumis Button megelőzni, sőt, közel sem került hozzá. -
Szépen csinálta, de ez nagy részben a guminak volt köszönhető. Ami viszont rajta múlott az az hogy egész futamon tartotta a 3. helyet. -
a kis japán uccsó 5 körét láttam. -
Kobayashi A férfi :) Ismét megmutatta. -
csapatok leülnek a boxban közös meccsnézésre?