FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öröm ránézni hogy nincsenek rajta szárnyak, és az oldalszekrényrõl minden eltünt ( oldaláról is meg tetjérõl is meg hátuljáról is ), kivéve ez a izé, téglalap😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem tudom miért raikkonen már nyert egy világbajnoki címet õ meg semmit.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Az elsõ szárnyat viszont gyengének tartom.
Ezért mondom, hogy szerintem profibb a Ferrari kialakítása. Kompaktabb, ami sohasem hátrány😊
(valaki nem tudja mi volt a címe???) nagyon megköszönném
😊
Szvsz ezzel se fognak sok vizet zavarni...
http://gaborszantai.co.uk/
F
A NASCAR-ban tavaly 25. lett.
Nem mondom hogy rossz pilóta, mert nem az, de az általad leírt eredményeket jópáran feltudják mutatni.
1999 CART Champion & Rookie of the Year
2000 Indy 500 Winner
2003 Monaco Grand Prix Winner
2007 NASCAR Nextel Cup Rookie of the Year
2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
F
Habár nem kötelezõ elhelyezni a versenygépekben, a Ferrari elvárná, hogy a FOTA összetartson. "Hiba ezt most bevezetni. Ez nagyon költséges volt. Megbeszéltük, hogy közösen döntünk, mindenki beleegyezésével. De ehhez néha kompromisszumot kell kötni. Csak akkor lesz rózsás a Formula-1 jövõje ha összetartunk."
A FOTA hamarosan újabb ülést tart, hogy elkészítse azon elemek listáját, amelyeket egységesíteni lehet. "Eddig nagyon sok területen, hatalmas összegeket adtunk ki, ezért fontolóra kell venni, hogy mi az, amire érdemes pénzt áldozni, és mi az amire nem."
Habár az elsõ pályateszt nem volt problémamentes, a Ferrari a tervek szerint mégis beveti hibrid rendszerét a versenyeken. Arra a kérdésre, hogy az új autó megbízható-e, még keresik a választ. "A tesztkorlátozások miatt a próbapadokon is sokat kell dolgozni. Senki sem tudja, hogy a vetélytársak hol állnak."
Sokak szerint a Ferrari F60 egy hókotróra emlékeztet, de ez egy cseppet sem zavarja Domenicalit. "Egy autónak gyorsnak és nem szépnek kell lennie."
Ez akkor mit is jelent?:-)
http://gaborszantai.co.uk/
Downhill!!
A pilótákról pedig annyit hogy sok másik fórumon is volt ez már téma, és álltalános vélemény hogy a tengerentúli szériák sztárpilótáinak nem sok babér termett az F1-ben, fordiva viszont igen. Élõ példa erre Sébastien Bourdais tavalyi szereplése.
Indycar egy teljesen más világ azok az autók oválra ( is ) lettek kitalálva, de persze nem oválon is mennek. CC pedig már nem létezik.
Már megbocsássanak a keves szabály gártók, de én úgy tudtam hogy ez a király kategóia, itt vannak a legtutibb gépek és a legjobb pilóták. Én elfogadom hogy csökkenteni kell a sebességet, küzdelmesebbé kell tenni a versenyeket. Nekem sem tetszik hogy csak a nagy csapatok küzdenek a VB címért, de a szabályokon más módon is változtathattak volna, s nem így hogy alkotnak egy szörnyszülöttet.
Hasonlítsátok össze a 2009F1 gépeit, az Indy Car, Champ Car verziókkal.
http://topgearhungary.blogspot.com/
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Let the good times roll.