FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Alapjában sem a Ferrari sem a Toyota kaszni nem változott. Tavaly s elõtte is kb ennyivel volt a Ferrari domborúbb a két autó teljesen más.

Öröm ránézni hogy nincsenek rajta szárnyak, és az oldalszekrényrõl minden eltünt ( oldaláról is meg tetjérõl is meg hátuljáról is ), kivéve ez a izé, téglalap😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Massa bosszús a 4 rajtszám miatt😄
nem tudom miért raikkonen már nyert egy világbajnoki címet õ meg semmit.

CHEAPBOY
Nem is tudtam, hogy már van itt ilyen.... szép.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Black Ghost
Az irja ki hogy csak 30 nap múlva lehet (biztonsági okokból).
norbi56
új reg

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

CHEAPBOY
Mi az hogy nem engednek linkelni?😊

Black Ghost
Sajnos linkelni még nem engednek de You Tube-on keressetek rá a TF109-l, lesz egy 3,5 perces beutató a kaszniról.
Black Ghost
Az hogy profibb egy kicsit erõs, inkább csak más. Olyan mint ha az aerodinamikai elemek hátrább csúztak volna.
Az elsõ szárnyat viszont gyengének tartom.
CHEAPBOY
Toyota Ferrari összehasonlító (felülnézet)

Ezért mondom, hogy szerintem profibb a Ferrari kialakítása. Kompaktabb, ami sohasem hátrány😊

CHEAPBOY
Prószáld a tube-on. Talán fent van.

hát nem

egy kérdésem lenne tudom nem nagyon tartozik ide de kb. 10 éve volt egy forma 1 mese (sorozat) az rtl klubon és niki lauda is benne volt ha jól tudom jonny tornado volt a pilóta akinek segített tanította.
(valaki nem tudja mi volt a címe???) nagyon megköszönném
😊

CHEAPBOY
Remélem lesz róla videó valahol, mert azért az ilyet látni kell😊

CHEAPBOY
Szerintem meg áramvonalasabb, profibb a Ferrari.

Szvsz ezzel se fognak sok vizet zavarni...

toyota szebb mint a ferrari😊

Kiminek szerintem nem fog gondot okozni a rallyzas:-)

http://gaborszantai.co.uk/

CHEAPBOY
Te jó atya úristen😄

CHEAPBOY
MEdievil
Szerintem fölösleges össze hasonlítani amikor az F1 legjobbjai és az Indy Nascar egyéb legjobbjai nem igazán cseréltek helyet így ha közel azonosan jó pilóták kellenek akkor nyilván a forumula1 végén kullogó pilótáknak nincs esélye egy top indy pilóta ellen és fordítva.. meg ha én jó vagyok úszásban miért mennék át futni?

F

Black Ghost
ott a pont <#vigyor><#vigyor>
Black Ghost
Montoya 94 F1-nagydijból 7-szer nyert.
A NASCAR-ban tavaly 25. lett.
Nem mondom hogy rossz pilóta, mert nem az, de az általad leírt eredményeket jópáran feltudják mutatni.
Nem csak a csucsot kell megnezni.. Az ameriaki versenyeken nagyon sok olyan pilota van, aki europai kiskategoriakban jott fel, de nem fert be az F1-ben, vagy ha befert is, 1-2 ev utan kipottyant, stb.. Pl. ha jol emlekszem Montoya, Bourdais is europaban versenyzett/tanulta a szakmat, de nem tudtak az F1-be jutni, ugy kerultek at a tengerentulra.. Ot meg siman letaroltak a mezonyt.. Vagy Franchitti vagy hogy irja a nevet, aki szinten jo volt odaat.. O peldaul a DTM nemzetkozi probalkozasakor vitezkedett turakocsiban, aztan koltozott at, mert ideat nem tudott elorebb jutni... Aztan egy valag az F1-bol kimaradt japant is lattam amcsi versenyeken... Meg sok a Forma2-ben feltunt, de az F1-be bejutni keptelen pilotat... Stb, stb... Forditott aramlas szinte nem letezik... Ez sokat mutat...

kifli
az 1 és nincs vb címen szal 1:0 az európaiaknak Mansell-el 😉
bardocz
Nem is tudtam,hogy van 500 mérföldes gyõzelme.
Istencsászár
Awards 1998 Formula 3000 Champion
1999 CART Champion & Rookie of the Year
2000 Indy 500 Winner
2003 Monaco Grand Prix Winner
2007 NASCAR Nextel Cup Rookie of the Year
2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
500 mérföldes gyõzelme is van?😮
MEdievil
Hivatalosan is elismerték hogy emberiség ellen elkövetett bûn ilyen ronda autót tervezni <#idiota>vagy a többire gondolsz?<#miaz>

F

bardocz
Azt hogy szar az õ megoldásuk a KERS-re,és félnek az évtõl.
Istencsászár
Montoya mindent elért csak a Vb címet nem.

A Ferrari is támogatja a költségcsökkentõ elõírásokat, és mindent elkövet annak érdekében, hogy ne kelljen elküldenie az alkalmazottait a gazdasági válság ellenére sem. A Scuderia csapatfõnöke, Stefano Domenicali neheztel a BMW-re, amiért ragaszkodnak a hibrid rendszer használatához.

Habár nem kötelezõ elhelyezni a versenygépekben, a Ferrari elvárná, hogy a FOTA összetartson. "Hiba ezt most bevezetni. Ez nagyon költséges volt. Megbeszéltük, hogy közösen döntünk, mindenki beleegyezésével. De ehhez néha kompromisszumot kell kötni. Csak akkor lesz rózsás a Formula-1 jövõje ha összetartunk."

A FOTA hamarosan újabb ülést tart, hogy elkészítse azon elemek listáját, amelyeket egységesíteni lehet. "Eddig nagyon sok területen, hatalmas összegeket adtunk ki, ezért fontolóra kell venni, hogy mi az, amire érdemes pénzt áldozni, és mi az amire nem."

Habár az elsõ pályateszt nem volt problémamentes, a Ferrari a tervek szerint mégis beveti hibrid rendszerét a versenyeken. Arra a kérdésre, hogy az új autó megbízható-e, még keresik a választ. "A tesztkorlátozások miatt a próbapadokon is sokat kell dolgozni. Senki sem tudja, hogy a vetélytársak hol állnak."

Sokak szerint a Ferrari F60 egy hókotróra emlékeztet, de ez egy cseppet sem zavarja Domenicalit. "Egy autónak gyorsnak és nem szépnek kell lennie."

Ez akkor mit is jelent?:-)

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
tengerentúli pilóta se sokat ért el f1-be...
Black Ghost
Pl: Mansell 1992 F1 világbajnok, egy évvel késõbb pedig IndyCar bajnok.
gordon 24
Ugy értem természetesen aki nem ott kezdte hanem innen ment oda ki. Mondjuk f1-bõl..

Downhill!!

gordon 24
Melyik europai pilota ért el "nagy" eredményeket a tengeren túlon???

Downhill!!

Black Ghost
Persze vannak kivételek.
Black Ghost
A CC-t nagyon sajnáltam és sajnálom most is, átkozottúl izgalmas futmok mentek ott.
A pilótákról pedig annyit hogy sok másik fórumon is volt ez már téma, és álltalános vélemény hogy a tengerentúli szériák sztárpilótáinak nem sok babér termett az F1-ben, fordiva viszont igen. Élõ példa erre Sébastien Bourdais tavalyi szereplése.
Istencsászár
A legjobb teknikák és a legtöbb pénz mindig az F1et fogja jellemezni. A legjobb pilótával vitatkoznék, mert más szriákban pl Indycarban ( anno a CC ben ) remek pilóták vannak, a kettõt kár összeshasonlítani akik ilyen szinten versenyeznek mind kiválóak az F1es pilóták nem különbek a többiektõl.

Indycar egy teljesen más világ azok az autók oválra ( is ) lettek kitalálva, de persze nem oválon is mennek. CC pedig már nem létezik.

2010 tõl úgyis vége a forma 1 nek no tank egyforma a motor stb !majd a minárdi meg a többi kiscsapat indit 5 kocsit versenyenként! HEHEHE
Black Ghost
Sziasztok!

Már megbocsássanak a keves szabály gártók, de én úgy tudtam hogy ez a király kategóia, itt vannak a legtutibb gépek és a legjobb pilóták. Én elfogadom hogy csökkenteni kell a sebességet, küzdelmesebbé kell tenni a versenyeket. Nekem sem tetszik hogy csak a nagy csapatok küzdenek a VB címért, de a szabályokon más módon is változtathattak volna, s nem így hogy alkotnak egy szörnyszülöttet.
Hasonlítsátok össze a 2009F1 gépeit, az Indy Car, Champ Car verziókkal.

kifli
úgy volt vele leszarja a versenyt ide a csajt 😄
a.carkey
Elsõ kanyarban kiesett koncentráció hiány miatt. 😄

A medve nem játék.

Minstrel
na a Ferrarinál jó helyre tették a sisakkamerát, remélem futamokon is használják majd

http://topgearhungary.blogspot.com/

kíváncsi vagyok milyen lesz a merci pénteken a bemutatón😊

kifli
az uccsó képen jó a csaj hátsószárny asszem megvolt a pilótának az ösztönzés <#eplus2>
DJKonya
ha ha. akkor már csak a só szóró berendezés hiányzik és minden tuti. Aztán jöhetnek az M3-asra Massáék havattolni

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Mert telen is lesznek versenyek finnorszagban, es igy letoljak maguk elol a havat...<#eplus2> Szabalyvaltozasok..

DJKonya
bocsi nem követtem figyelemmel a topicot, de most pontosan miért lesznek ilyen furcsa kialakításúak a kocsik?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

passatgt
az viszont tetszik, hogy nincsenek rajta pöckök

SitatiS

Let the good times roll.