182274
  • paj01
    Jo persze..nyilvan tud ezt azt..meg jo cspatmenedzser biztos stb. De a tavalyi Hondaval nem volt nehez vb nek lenni. Nem neki meg a masodpercekre kiszamitott taktikaknak volt koszonheto. Iden nem a legjobb autoja van a mezonyben es nem is lesz vb... es az latszik hogy amikor lehetne valami taktikai firnyakosaggal okoskodni akkor azokat is elszurjak.
    Mondjuk most mar tenyleg kevesebb a lehetoseg..zero uzemenyag trukkozes meg ezek az elnyuhetetlen gumik ezt a reszet elegge kinyirjak. Csak az sc amivel lehet varialni..es ezt is elbasszak:D
  • ShaiHulud
    azt latom, de mi a faszert hozzam? milyen mercedes gpre kenesrol beszelsz? o.O
  • IXEMGabeo
    jaja hozzád szóltam:D:)
  • haaszkrissz
    Igazad van, én sem a bőrszíne alapján utálom.
  • ShaiHulud
    mivan? miert nekem valaszoltad az utobbi 2 hozzaszolasodat? nem latom a relaciot.
  • Fabio Capello
    most komolyan 5 másodpercet kaptak a pilóták akiket vizsgáltak? Hát ez LOL... :/
  • IXEMGabeo
    Alonso kezdte a sírást (jogosan), nem értem miért a Mercedes GP csapatra kened...
  • IXEMGabeo
    Európid, Negrid, Mongolid, Ausztralid döntsd el milyen nemzetek tartoznak bele, ezek a rasszok, embertípusok...tökmind1 ez nem erről szól, h kinek milyen a bőrszíne, Hamilton baromkodott ismét, pánikba esett, olyankor nem tud gondolkodni a marhája, dehát úgy látszik hülyéknek áll a világ, mindenből kijön jól, egyébként ha ő lesz a világbajnok, valószínű, hogy befejezem az F1 nézését...
  • haaszkrissz
    Ettől függetlenül akkor is az. A cigány az mióta nemzet?
  • ShaiHulud
    de miert kell kisirni egy szabalytalansag bunteteset konyorgom.
  • G_ArchAngel #97370
    gondolom ennyit tudott a Ferrari kisirni, tobb most nem ment - masnak nagyon nem allt erdekeben reklamalni:)
  • IXEMGabeo
    ő is emberből ő se lehet tökéletes ám a szakmai tudását nem lehet megkérdőjelezni és azért tavaly megmutatta a Brawn GP-vel mit is tud...saját csapata volt és rögtön vb lett, kihasználta a lehetőséget az adódo kasztniból...Ezt tényleg elszúrták, sajnálom...második versenye Schuminak amikor a taktika miatt veszik kárba...
  • ShaiHulud
    jaj baz ciganyt kihagyta a szemem:D na akkor 2-2 :D
  • Count Adyn
    A probléma az, hogy a szabályokat betartó versenyző megszopta és a végén 25 másodperces hátrányban futott be a szabálytalankodóhoz képest annak "büntetése" után, holott az esemény pillanatában egyforma tempóban haladtak egymáshoz nagyon közel. És ez kurvára gáz bármit is magyaráztok bele.
  • ShaiHulud
    de itt a neger az kakukktojas, mert a tobbi az nemzet, a neger meg rassz.
  • paj01
    Jah igen ennyit ROss brawnrol:) Szerintem mindig is tul volt ertekelve az a pali. Olyan dolgokat irtak az o nevere ami nem is rajta mulott. Meg hogy tavaly "milyen jo autot meg csapatot epitett a Brawn" konyorgom nem a brawn epitette az autot:D Mondjuk csak ugy mint ahogy regen a zsenialis huzasok sem csak az o erdemei voltak, ez a baki sem csak az ove. Vagy egy tucat ember dolgzik a csapat taktikanm de ezalapjan most csak ket hatokort alkalmaztak mert katasztrofa volt a mai napjuk. Schumi sztem gyorsabb lett volna mint koba, kitudja mire lett volna jo.
  • ShaiHulud
    jah pedig remenykedtem hogy koba feljohet 3-4 helyre majd :(
  • haaszkrissz
    A magyar az magyar, a német az német,a cigány az cigány, a néger meg néger. Ez van.
  • IXEMGabeo
    gyerekek jól hallottam 5 sec-es büntik voltak?:O Rosberg járt jól talán evvel, de az élmezőny nem változott pff...
  • madmanic
    tudom, köszönöm..

mint pl a mostani... ugye..
  • Dietrich
    mert nem lasitottak sárga jelzésnél meg SC táblánál..

eddig se volt egy komoly testület az FIA de ezzel az 5 mp büntivel már ott is röhögnek rajtuzk ahol eddig nem...
  • ShaiHulud
    nezd mar meg mit kovetett el hamilton es a tobbiek.
  • haaszkrissz
    Ügyes vagy, az elmúlt 2, 2.5 évből tudtál mondani 1 esetet.
    Azonban szinte minden futamról lehetne mondani olyan helyzetet amikor Hamiltonnal kivételeztek.
  • paj01
    Egyebkent meg megint csak a szabalyok szarok. Ertelmesebb lett volna h ha szolnak Vettelnek hogy fiam vard be a safety cart es egybe marad a mezony..nincs gubanc. Ha hamilton is beall a Sc moge akkor kurva jo lett volna hogy 1 kor kulonbseg van az elso meg masodik kozott. Nem jo ez igy h csupan mazli alapjan az SC ketteszakithatja a mezonyt es megfordithatja a sorrendet. Most bezzeg nem hasznaljak azt a szabalyt h SC alatt nem lehet boxolni. Most mikor mar nincs uzemanyag problema siman lehetne hasznalni.
  • mcmoha
    Azt hiszem gyorshajtasert, de nem ismerem ezt a szabalyt.
  • Norbi1990
    Egyébként valaki tudja, hogy miért adtak 5mp-et mindenkinek?
    Mert eddig sehol nem láttam az okot rá.
  • IXEMGabeo
    jó futam volt:) Kobayashi nagy respect, Schuminak megint elkúrták a versenyét
  • Christian88
    Biztos véletlenül került oda vagy apuci pénzén, nem a tehetsége alapján...
  • paj01
    5sec. valszeg annyival mentek tobbet a megengedetnel..vagyis kevesebbet.
    Hat akkor ennnyi..ez alapjan meg hamilton kapta a legnagyobb buntetest:)
    Pedig remeltem h koba dobogs lesz:(
  • madmanic
    ja, ha megnézed milyen büntiket osztottak Hamit büntette meg a "részrehajló" FIA a legjobban... Mert a drive trough az nem 5 sec...

De csak niggerezz tovább nyugodtan übermagyar..
  • madmanic
    ebből látszik barátom h nem rég nézel F1 et...

Kimi megelőzése spa ban pl.. rémlik?

átvágta a sikánt, visszaengedte mege elé Kimi h ne büntessék meg. Eddig szólt a szabály, aminek eleget tett.

Mégis megbüntették, és AZTÁN módosították, hogy ilyen esetben az első kanyarig nem lehet előzni...

folytassam...?

Hami azért megnyert ám ezt-azt a McLaren saját nevelésű versenyzőjeként, csak nem ültették volna be egy force indiába..

• ShaiHulud
    ez is rohej. 5 sec...
  • haaszkrissz
    Minden versenyző, aki a forma 1-be került kis csapatoknál kezdte és onnan került a jobb csapatokba. A kiskedvenc brit Hamiltont elsőre betették egy brit csapatba, ahol már az első évben megnyerhette volna a vb-t. Ez nem is lenne baj, de elszállt vele a ló és azt hiszi neki mindent szabad. Ezt a hitét az FIA sajnos erősíti is.
    "két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit" - ez a kijelentés kajak hülyeség
    Alonso meg azért reklamál, mert igaza van.
  • mcmoha
    Az.
  • desigo
    lol
    5 sec
    vicc
  • ShaiHulud
    de ez nem kiskapu volt, mert buntetest kapott erte, tehat szabalytalannak tekintettek, a baj az votl, hogy a kirott buntetes nem volt aranyos az elkovetett tettel. ha a versenyzo nyert a dolgon 50 secet, akkro nehogy mar csak 15 secre buntessek mar meg.
  • mcmoha
    Megszuletett a dontes.
  • ShaiHulud
    van 0 csokid, elmesz a boltba lopsz 3 tablaval, majd eszreveszik es visszakernek 2 tablat. akkro ez most buntetes votl vagy sem ?:P
  • Christian88
    és most meddig gondolgodnak még a büntin, már a meccs óta is eltelt egy idő, ha eddig azt nézték
  • gibson9
    kurva nagy fake