182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Régen is elvettek VB címet is a TOP csapatok közt az egyiktől...
Emlékezzünk vissza és még se rinyált... aki meg rinyál meg csak a pénzt hajkurássza az meg is érdemli és a "sport" is.
Milyen jó lenne ugye ha Mika Salo még versenyezhetne csak sajnos ivott az egyik futam előtt és így okozott balesetet és el is távolították septibe. De ha ezt nem tették volna meg mert egy korrekt lépés ha adunk még egy esélyt akkor ki tudja hova fajult volna el nem? Mert ilyen szemszögből is nézhetjük hisz te is a végleted meg a legdurvábbat verziót vetted számításba. -
G_ArchAngel #97578 Nem tudom minek kell hisztizni, a FIA sokkal korrektebb es elviselhetobbek a tevedesei/iteletei, mint a FIFA-nak...
Persze at is lehetne esni a lo masik oldalara, es akkor mar nem lenne a mezonyben Alonso, Hamilton, McLaren, Ferrari, Renault... es lehet a ket RBR-es pilota is 2 futamos eltiltasat toltene...
Kell ez nekunk? -
ShaiHulud #97577 #97560 -
SzocsA #97576 mivan?
inkább nem írom le! -
ShaiHulud #97575 5 secet kaptak. -
SzocsA #97574 most akkor mi van a büntetésekkel? amit kiírtak a vége felé??? -
és?
mindenkinek megvan a maga hóbortja, amit élvez, neki ez...
át kell nézni az ilyen hszeken, nem véletlen csinálja az, aki ilyet csinál, pont azt éri el vele, ami itt is folyik gyakran
de nem offolok... -
nem is baj hogy védi,de értelmetlenül és igazságtalanul szapulja azt akit utál -
IXEMGabeo #97571 ez parádés Schumi forever 
-
nem tudom minek kell nekifeszülni egymásnak, mindenki védi a kis báránykáját, és soha nem lesz egyetértés ilyen eseteknél... -
Te miért vagy még itt?
nem vetted észre hogy a kedvenced már nem ismétlem NEM a formula1-ben versenyzik?
ajánlom neked a Rally-s topikot,ott dicsérheted amennyit akarod,kezd unalmas lenni a kimi imádatod és a Ferrari utálatod... -
szépen terelgette az autót
, sok ilyet még tőle idén, ha már nem fekszik neki a verda, legalább a rajtokat gyakorolja csak jövőre
-
G_ArchAngel #97567 Itt jon ki, hogy a jo auto nem minden, a ket alibivilagbajnok elol ki is kell esni...
-
Alonso bocsánatot kért a szövetségtől
-
Button se tudta a nyilvánvalóan 2mpvel lassabb japán barátunkat az űber csodálatos fasza F csatornával és a legyőzhetetlen Mercédesz motorral stb stb stb... Ezerszer túl lett tárgyalva, de cseszik mindenki figyelni az értelmesebb hozzászólásokra a flém viszont kitűnő :). -
G_ArchAngel #97564 Ha csapkodom magam a jatekbolt elott a jardahoz, akkor az valtoztat valamit? Nem...
Ugyanazt csinalnam, mint Kimi: szarnek az egeszre es tolnek ket felest a Cornettora:)
-
nyilván ha más csapat vagy pilóta lenne így érintve pont ugyanígy reklamálna
Alonsón kívül sok más ember is viccnek tartja a büntetést
nyilván az érintettek nem fognak reklamálni
Te persze férfi lennél és csendben tűrnéd gondolom... -
rinyagépek... -
G_ArchAngel #97561 Holnap jonnek a Rinyanzo nyilatkozatok: "Az 5mp-es pilotak miatt nem nyertem!!! Miattuk nem tudtam a Toro Rosso-t sem megelozni, a FIA kedvence Liuzzi... meg Hamilton!" 

-
WNW #97560 Liuzzi kibokte a tutit... :) -
-
Shumi fikazoknak, en aki anti Csumakkeres vagyok, de nagyon unom azokat akik fikkantjak:)
Shumi, Valencia rajt:) -
google:)
tessék -
A Fókuszban mondták, hogy F1-es autókat hoztak Pestre.
Valami kiállítás lesz.
Senna, Hakkinen stb autói és a régiek is.
Nem mondtak a Fókuszban semmit, csak azt mutatták, ahogy rendezgetik.
Tudtok erről valamit, hogy mikor, hol lesz és mennyiért lehet megnézni? -
Köszi szépen! -
Gumit a Bridgestone oldalán az F1 menü alatt megtalálod.
-
valaki tud képeket tenni a ferrari új hátsó részéről? Főleg kipufogó érdekel, nagyfelbontású képeknek előny :P -
R30
Car dimensions and weight
Front track: 1450 mm
Rear track: 1400 mm
Overall length: 5050 mm
Overall height: 950 mm
Overall width: 1800 mm
Overall weight: 620 kg, with driver, cameras and ballast -
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen hosszú egy F1 es autó?
És mekkora az átmérője ('d') egy F1 es keréknek (első)!
Köszi
Hivatalos oldal is jöhet, de nem fontos! -
ők jóban vannak, szóval nemhiszem hogy véres küzdelem alakulna ki köztük :D
De azért jó lenne ha meccseznének egyet :) -
Vettel-Räikkönen összecsapás Helsinkiben? -
Ezt én is maximálisan így gondolom, ha én egy versenyzőt megkedvelek, akkor azt kedvelem bárhol is versenyez, és bármilyen eredményt ér el....és akkor is ha az egész világ, rajtam kívül, fricskázza. -
Egyébként nem a Rally miatt linkeltem a videót, a videó elején mutatják a tömeget ami a szervízbázisnál Kimi sátra előtt áll, és ez egy olasz bajnoki versenyen készült.
A pontoknak és eredményeknek semmi köze egy versenyző kedveltségéhez, max a divat morzsolódik. -
Szerintem ezt fölösleges folytatni, te eldöntöttél valami, és akkor az úgy is van.
Felőlem legyen. -
nincs ez sem, egyfelől Kimi 10. 15 ponttal, csapattársa 2. 88 ponttal, a Fin rally-n ténylegesen óriási érdeklődés volt Kimi miatt, de aztán el ellaposodott.
ahogy a Kimi.com nézettsége is.
Sztem Kimi a McLaren-hez köthető. A WRC-ben esetleg ez még változhat, mert azért tényleg ez még csak az első éve -
WNW #97544 Az egy dolog, hogy megszivtak, ez benne van, volt, es lesz az SC-s mokaban.. A gond az, hogy aki lenyomta az SC-t, amire nem igazan emlekszem, hogy barki meg merte volna csinalni, az vegul nyert a szabalytalan akcioval.. Aki betartotta a szabalyt, az meg megszivta az egesz versenyt.. Ez igy komolytalan.. -
Kubica-t oda is kellene vinni, nem igen értettem Massa hosszabítását ilyen hamar.
..bár én bírom Massa-t.
Kimi habitusa elég egyéni volt, nem is csodálom hogy nem nagyon lehet könnyen helyettesíteni, aki őt szerette annak nem tudnék helyettest mondani a jelenlegi mezőnyben.
A Ferrari-nál van kis bizonytalanság, de szvsz nincs nagy baj.
jobb nem jutott eszembe ami mérhető:
-
Ahol épp Rally versenye van. -
G_ArchAngel #97541 Haverjaim, ismeroseim kozott kb. 30-40 Ferraris volt...
Sokan koztuk megmaradtak Tifosinak, de pl Kubicat varjak vagy Vettelnek, MS-nek drukkolnak, Alonsonak csak es kizarolag faterom:)
Kimisek kozul pedig sokan Red Bull, Renault vagy McLaren-fanok lettunk. -
szép kis háttér, hol van most?
Ez már régi vita köztünk, és most is az a véleményem hogy sok vörös távozott Kimi működése közben is. Jelenleg sem látom hol lenne az az óriási tömeg.
Alonso érkeztével szvsz inkább csak bővült a rajongói tábor száma.