FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy screenshot egy animaciobol - ITT a teljes animalt video, a RBR marketing ismet kitett magaert<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Lattad Te a Renaultnak nevezett motorcsonakot? Ahhoz kepest a Red Bull egy iparmuveszeti remekmu...

EZMIEZ? de látnám már õket verseny közben... lehet hogy rondák de lehet hogy izgalmas szezonunk lesz, és ha így lesz, nem fog érdekelni hogy néznek ki az autók 😊

kifli
azt az elsõ szárnyat még megláthatja
Még jó, hogy Vettel nem látja verseny közben az autót, gyerekek ez nagyon ronda lett...
passatgt
messze a legcsúnyább eddig

SrAta
O.o ilyen autóval lesz vettel világbajnok?
mindegynem a szépséget pontozzák😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

én -.- havi 5000 Ft-ért odaadom xD

gee23
óóó 😄 és meg lehet tudni ki a készítõ ? 😄D

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Montoya 2011-ben mar fogatlan nyugdijas lesz szerintem egy F1-es visszatereshez... Minden lehetseges, de az a valemenyem, hogy 0% az esely...

Mersant
a keszito engedelyevel<#ravasz1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

gee23
sziasztok: ezt F1 visszaszámlálós "bannert " vagy nem tom mi a neve😄 hogy lehet beilleszteni másik weblapra? van vmi forráskód vagy vmi esetleg? pls help Köszönöm 😄

Montoya amerikai csapatban térhet vissza a Formula-1-be!

Én speciel örülnék, de nem hinném, hogy valaha visszatér... sajnos...
Pluskast
Hmm asszem a KERS miatt lesznek majd szép számmal verseny közbeni kiállások az idén....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Firerock
"15. 2009 FORMULA 1 FUJI TELEVISION JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka) 02 - 04 Oct"
jejejjejee
errõl nem is tudtam😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SrAta
ezred másodpercre😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Banner megmondja másodpercre pontosan😛
Hello!

Megtudjátok mondani mikor kezdõdik a szezon nyito futama?😄

Még nem mutatták be az új Safetyt
Gyocsika
Szép az új Safety car...

a.carkey
1988

Senna 8 1., 3 2. hely;
Prost 7 1., 7 2. hely.

1989
Senna 6 1., 1 2. hely;
Prost 4 1., 6 2., 1 3. hely.

Ha ezt az érmes baromságot nézzük, és nem vesszük figyelembe a legjobb tíz futamot, akkor ezekben az években (is) Prost nyerne ...

A medve nem játék.

a.carkey
Csomó évet kihagytak. 1988ban Senna pl. kevesebb pontot szerezve lett világbajnok Prost elõtt. Na az volt az igazi genyaság. 😊
1982ben meg Rosbernek alig volt gyõzelme (1). Pironi 1 3. hellyel verte volna Watsont. .D

A medve nem játék.

Kit--Kat
Semmi értelme ezeknek így utólag visszamenni.
Nyilván '77-ben Lauda sem fejzete volna be az évad vége elõtt 4 futammal, ha nincs bebiztosítva, semi értelme így visszaszámolni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Schumi még így is a legjobb lenne. 😊) <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gee23
Csapatok költségvetése 2009-ben
Helyezés
Csapat
Költségvetés (millió €😉

1
Toyota
270 millió Euró
2
McLaren-Mercedes
270
3
Ferrari
255
Folytatás:
Testcar.hu Költségvetés

Amig nem mennek oda a versenyre, es a kocsikat nem vette at hivtalosan a FIA, addig akar 1001 szarny, 28 kerek, raketahajtomu, vagy agyutorony is lehet rajtuk.. Senkinek semmi koze hozza, tesztidoszak van.. Amint a dolog hivatalossa valik, attol kezdve lehet firtatni, mi legalis, es mi illegalis.. Addig csak uborkaszezonos media csamcsogas az egesz..

gordon 24
Ez hülye hozzáállás..

Ferrarisok amikor bemutatták az autot azt mondták hogy kb semmi köze nem lesz ehhez az autohoz annak amivel elindulnak Melburnben..

Olvass vissza és te is láthatod..

Downhill!!

Kit--Kat
Mert le kell.
A kiskapuk kihasználása nem egyenlõ a ellenfél tervrajzainak a birtoklásával.
Ráadásul a tervek alapján jelentette fel Dennis a Ferrari padlólemezét.
Lehet mindenkinek ilyen volt, de csak a ferrariról volt egy ellenfélnek tervrajza.
Ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miért kéne?

Ennyi erõvel elõhozhatnánk minden ilyen esetben a fiat hajlékony alvázát, vagy a honda és a fiat üzemenyag használatát ballasztként stb.

Aztán nyeljed..

Volt egy tolvaj ferka "szerelõ" aki elvitte a Mekihez.

Vagy használták, vagy nem versenyen. (tesztelték annyi biztos ).

Megvolt érte a bünti, innentõl le van zárva..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
De nem mindenki lop, hogy feljelenthessen.
És neg gyere, a más is csinálja csak nem derül ki szöveggel.
Dennis enyves kezû lett a közvélemény elõtt és kész.
Én ezért nem utálom, mert az õ oldaláról nézve mindent megtett a szeretett csapatáért, mindenki ezen ügyködik, csak nem mindenki minden eszközzel.
Viszont innentõl le kell nyelni ezeket a megjegyzéseket és, hogy õket veszik elõ mindig ilyeneknél.

Kit--Kat
Ha...XD
Ha 2005ben nem áll le a Merci motor minden második verseny hétvégén akkor Kimi már 2005-ben világbajnok...
Ha...

Istencsászár
mindenki figyel mindenkit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gee23
😊 hát igen 😊

CHEAPBOY
Ha ez 2007ben is így vanik, Fernando most világbajnok😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

gee23
Már nem lehet bukni az SC miatt
Két év után újra kiállhat a boksz utcába, akinek mennie kell
bõvebben:
Testcar.hu Safety Car

Kit--Kat
Bizony😊

#76582 Luca Respect! Õ már 73 óta köpköd😄

Biatore szinten, de a Ferraritol is kerul ki info, csak ott egybol a fovezer kopkod...

egyik kutya, masik eb...

CHEAPBOY
Az Arnoux-Gilles féle csata?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kit--Kat
Most másról beszélsz megint.
Köztudott, hogy Denny Bá' aki árgus szemekkel nézi az ellenfelet és beköpi.
Pl. ellopott tervek alapján feljelenti a Ferrarit. Bár lerágott csont, de ne csodálkozz, hogy felhozzák ilyen eseteknél.

Istencsászár
Ha szabálytalan akkor szabálytalan tervezzék át, tehát a Meki nem az vagyis eddig õk nem kerültek szóba...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Hát az baj, hogy amit elmondtál, annak van is alapja.

Istencsászár
hogy is kell erre reagálni ( ahogy a Ferráris cikknél tették sokan, nem ezen a fórumon! )? rohatt köcsög denisz a komisz mielõtt távozik még beköp mindenkit, csaló banda😄