FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
mindegynem a szépséget pontozzák😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én speciel örülnék, de nem hinném, hogy valaha visszatér... sajnos...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
jejejjejee
errõl nem is tudtam😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megtudjátok mondani mikor kezdõdik a szezon nyito futama?😄
Senna 8 1., 3 2. hely;
Prost 7 1., 7 2. hely.
1989
Senna 6 1., 1 2. hely;
Prost 4 1., 6 2., 1 3. hely.
Ha ezt az érmes baromságot nézzük, és nem vesszük figyelembe a legjobb tíz futamot, akkor ezekben az években (is) Prost nyerne ...
A medve nem játék.
1982ben meg Rosbernek alig volt gyõzelme (1). Pironi 1 3. hellyel verte volna Watsont. .D
A medve nem játék.
Nyilván '77-ben Lauda sem fejzete volna be az évad vége elõtt 4 futammal, ha nincs bebiztosítva, semi értelme így visszaszámolni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Helyezés
Csapat
Költségvetés (millió €😉
1
Toyota
270 millió Euró
2
McLaren-Mercedes
270
3
Ferrari
255
Folytatás:
Testcar.hu Költségvetés
Ferrarisok amikor bemutatták az autot azt mondták hogy kb semmi köze nem lesz ehhez az autohoz annak amivel elindulnak Melburnben..
Olvass vissza és te is láthatod..
Downhill!!
A kiskapuk kihasználása nem egyenlõ a ellenfél tervrajzainak a birtoklásával.
Ráadásul a tervek alapján jelentette fel Dennis a Ferrari padlólemezét.
Lehet mindenkinek ilyen volt, de csak a ferrariról volt egy ellenfélnek tervrajza.
Ennyi.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennyi erõvel elõhozhatnánk minden ilyen esetben a fiat hajlékony alvázát, vagy a honda és a fiat üzemenyag használatát ballasztként stb.
Aztán nyeljed..
Volt egy tolvaj ferka "szerelõ" aki elvitte a Mekihez.
Vagy használták, vagy nem versenyen. (tesztelték annyi biztos ).
Megvolt érte a bünti, innentõl le van zárva..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És neg gyere, a más is csinálja csak nem derül ki szöveggel.
Dennis enyves kezû lett a közvélemény elõtt és kész.
Én ezért nem utálom, mert az õ oldaláról nézve mindent megtett a szeretett csapatáért, mindenki ezen ügyködik, csak nem mindenki minden eszközzel.
Viszont innentõl le kell nyelni ezeket a megjegyzéseket és, hogy õket veszik elõ mindig ilyeneknél.
Ha 2005ben nem áll le a Merci motor minden második verseny hétvégén akkor Kimi már 2005-ben világbajnok...
Ha...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Két év után újra kiállhat a boksz utcába, akinek mennie kell
bõvebben:
Testcar.hu Safety Car
#76582 Luca Respect! Õ már 73 óta köpköd😄
egyik kutya, masik eb...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Köztudott, hogy Denny Bá' aki árgus szemekkel nézi az ellenfelet és beköpi.
Pl. ellopott tervek alapján feljelenti a Ferrarit. Bár lerágott csont, de ne csodálkozz, hogy felhozzák ilyen eseteknél.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES