182274
  • Totti5
    Ha a következőn veri Vettelt, majd lesz mire fognia a kis németnek. Marknak újabb az autója:D
  • Kit--Kat
    Így van!
  • G_ArchAngel #97617
    Sajnalom, kemeny az elet...

Es ebbol egy komplett hirt csinaltam a motorsportalon...
  • Totti5
    Ez most mélyen érintett...
  • WNW
    Haaaaat, ilyen murepulo bemutato utan, csoda lett volna, ha nem serul...
  • madmanic
    hiába a hajszálrepedés is repedés..
  • Minstrel

biztos Ted Kravitz jött rá és szólt a csapatnak..
  • G_ArchAngel #97612
    A BBC riportere, Ted Kravitz szerdán azonban arról számolt be, hogy ez a kaszni tönkrement, és Silverstone-ban a négyszeres futamgyőztes (Webber) már egy vadonatúj RB6-ost fog használni. Az új karosszériát „jelenleg a csapat Milton Keynes-i gyárában építik.”

Baszki, en nem gondoltam volna, hogy tonkrement a kasztnija...
  • G_ArchAngel #97611
  • Jacek
    Szamomra az az erthetetlen, hogy valaki nem szereti valamelyik pilotat, attol meg el lehet ismerni a kvalitasait...
  • Jacek
    na ne mar:)
  • IXEMGabeo
    jaja 2005-ben Monacoban 2 Williams is (Heidfeld és Webber) szétszivatták, ő csak átvágta a sikánt...2007-ben Sato is megszivatta, e mellett számtalanszor Heidfeld és Hamilton is...a nagy varázsló, védekező Alonsot Schumi is megszivatta párszor legutóbb Monaco utolsó körében:D:D:D, ha olyan jó védekező, ezeket nem hagyta volna...Nem istenítem, de én Heidfeldnél nem láttam jobb védekező pilótát.
  • spiczi91
  • HUmanHunter
    akkor biztos mert az nem a sebességéről volt híres! :P
  • bardocz
    Esélye nem volt, porba lett alázva. Ha tigristankkal megy, akkor is megelőzi Kobayashi.
  • Kit--Kat
    Alonso az egyik legjobb védekező a mezőnyben. Ha nem Hamiltonnnal foglalkozik levédekezhette az utolsó körökben Kobayasit.
  • Ulvar
    Hatalmas mákkal! Ne felejtsd. (meg persze a difiknek köszönhetően).
  • IXEMGabeo
    fejlesztésekkel maradt le picit a Ferrari..Bahreinbe még ők nyertek
  • madmanic
    nyugi csak szívom a véred
  • Ulvar
    Megfogadtam hogy F1ről nem vitázok mert felesleges. Innen könnyű mondani ők úgy is jobban tudják és Kobayashi nem hiába köszönte meg Alonsonak...
  • Kit--Kat
    Pont ezért illett volna Alonak az ugyan frissebb gumin lévő, de lassabb autóban versenyző újonc Kobayasit pár kör erejéig kivédekezni egy utcai pályán.

• Ulvar
    Button se Valenciában egy 2mpvel lassabb autó feltartotta csapattársa akkora előnyt autózott ki hogy egy áthajtásos után is simán visszatért elé. Mindig van az éremnek másik oldala.
  • Count Adyn
    jajmár, olyan kis édes utáló vagy:D lekörözöttekról volt szó, azokkal ne kelljen már versenyezni...
  • madmanic
    a lassú szarokat sem tudta megelőzni, nem érdemli a dobogót..
  • Kit--Kat
    Bahreinben és Barcelonaba meg Alonso ölébe hullottak az eredmények.

Sőt a mai napig azok a legelőkelőbb helyezései a Ferrarinak idén.

• Count Adyn
    azért a dobogó általában összejönne, csak mindig kiszopnak valamin, most ez a fasza safety car, előző versenyen meg alonsót vagy 4x tartották fel a lassu szarok kritikus pillanatban, pedig a győzelemért mehetett volna...
  • Totti5
    Dobogó közelében sincsenek nagyon, így ebből nem lesz VB soha. RB és a Meki minden pályán jó, mert az autó is rendben van, már az alapoktól kezdve.
  • kifli
    Nagyok az elvárások, nem teljesítenek olyan roszul azért, mehetne nyilván jobban, de úgy tűnik ennyi van a kocsiban.
  • WNW
    Monacoban az aero nyujtotta tapadas nem annyira lenyeges, inkabb a mechanikai a fontos.. Ugytunik abban a Ferrari A valtozat eleg jo volt.. Valencia vegyes felvagott.. Silverstoneban elvileg megint az aero tapadas lesz a meghatarozobb.. A Ferrarinal erdekes lesz nezni, hogy az uj csomag ott mennyire lesz hatekony.. A modositasokkal a kocsi ezen kepessegeit fejlesztettek, ha minden igaz..
  • WNW
    Massa, a hetvegerol...
  • Kit--Kat
    Most nem, de ez egy Monacohoz hasonló pálya, ami ugye feküdt a Ferrarinak.

Összességében homály mind a pilóták mind a Ferrari idei teljesítmény a nagy elvárásokhoz képest.
  • WNW
    SC szabalyok atgondolasa.........
  • kifli
    Azért a hétvégén annyira nem mentek gyengén, 3. 4. helyre simán behozzák a 2 ferrarit, ami azért nem egy borzasztóan gyenge eredmény.

Nem lett volna ekkora probléma belőle, ha nem buknak ennyi pozíciót, hamiltonhoz képest (és tökmindegy, hogy ez a ferrari, és az sem lényeg, hogy pont hamilton volt aki elment)
  • Nightt
    Neked nincsenek, de sok ember jobban koveti azokat, mint az F1-et(persze az F1et sokkal tobben kovetik)! De ettol meg ossze lehet hasonlitani a kettot. Szamomra sokkal szimpatikusabbak az amcsi szabalyok!
  • G_ArchAngel #97585
    Koszonom, ismerem, de akkor sem erzem olyan kozelinek, mint az F1-et...
  • Ulvar
    Ha érdekel az Amcsi OW magyar oldalt találsz.

Itt.

Nem reklám csak ha valaki utána olvasna egy két dolognak.
  • G_ArchAngel #97583
    Az amerikai szeriak nincsenek annyira szemelott, nem olvas egyikunk sem amerikai sportlapokat, bulvart vagy napilapot, amelyek europai megfeleloibol rengeteg info csordogal at az F1-es hirportalokra.

Garantalom ebbol sem lett volna ekkora problema, ha nem a Ferrarit* erinti, hanem egy sereghajtot.
    De a legszebb az lett volna, ha Hamilton kicsit gyorsabban reagal es nyilvanvaloan elobb hagyja el a feher vonalat.

(* Ferrari helyett barmelyik topcsapat sirosabb pilotaja ugyanezt tette volna - Hamilton, Webber... - itt nem a Ferrarit akarom lehuzni, hanem a szinjatekot, aminek jogos alapja volt, csak tulzasba vittek)
  • Nightt
    Sztem nagyon rossz hozzaallas, h lehetne rosszabb... Elmeletileg ez az autosportok kiralya, ha igy van (lenne), akkor nem szabadna, h eloforduljanak ilyen sulyos biraskodasi hibak. Erdekes, h az Indyben vagy Nascarban alig hallani ilyenekrol...
  • G_ArchAngel #97581
    A mondanivalom lenyege az volt, hogy lehetne szarabb is a helyzet - persze jobb is, de ne legyunk telhetetlenek:)

Amugy valaki mar irta elottem, de lehet mas forumon olvastam: Egyelore ezek a kirohanasok Alonsotol, Domitol masra nem jok, mint elterelni a sajto figyelmet a Ferrari valos gyengesegerol. Mert 2008-tol lejton vannak es errol nem Hamilton vagy a FIA tehet...
  • Nightt
    Hogy a FIFA szar, az miert lenne mentseg a FIA-nak?

Ilyen hozzaallassal ha van egy tomeggyilkos, akkor en is gyilkolhatok, mert a masik is megtette? Szoval erted... nem a rossz peldat kell kovetni! Az amerikai szeriakban sokkal tisztabbak a szabalyok, azt kene kovetni nem a FIFA meg nem adott jogos goljait vagy megadott les goljait!