182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha a következőn veri Vettelt, majd lesz mire fognia a kis németnek. Marknak újabb az autója:D -
Így van! -
G_ArchAngel #97617 Sajnalom, kemeny az elet...
Es ebbol egy komplett hirt csinaltam a motorsportalon... -
Ez most mélyen érintett... -
WNW #97615 Haaaaat, ilyen murepulo bemutato utan, csoda lett volna, ha nem serul... -
madmanic #97614 hiába a hajszálrepedés is repedés.. -
biztos Ted Kravitz jött rá és szólt a csapatnak..
-
G_ArchAngel #97612 A BBC riportere, Ted Kravitz szerdán azonban arról számolt be, hogy ez a kaszni tönkrement, és Silverstone-ban a négyszeres futamgyőztes (Webber) már egy vadonatúj RB6-ost fog használni. Az új karosszériát „jelenleg a csapat Milton Keynes-i gyárában építik.”
Baszki, en nem gondoltam volna, hogy tonkrement a kasztnija... -
G_ArchAngel #97611 -
Szamomra az az erthetetlen, hogy valaki nem szereti valamelyik pilotat, attol meg el lehet ismerni a kvalitasait... -
na ne mar:) -
IXEMGabeo #97608 jaja 2005-ben Monacoban 2 Williams is (Heidfeld és Webber) szétszivatták, ő csak átvágta a sikánt...2007-ben Sato is megszivatta, e mellett számtalanszor Heidfeld és Hamilton is...a nagy varázsló, védekező Alonsot Schumi is megszivatta párszor legutóbb Monaco utolsó körében:D:D:D, ha olyan jó védekező, ezeket nem hagyta volna...Nem istenítem, de én Heidfeldnél nem láttam jobb védekező pilótát. -
spiczi91 #97607 
-
HUmanHunter #97606 akkor biztos mert az nem a sebességéről volt híres! :P -
Esélye nem volt, porba lett alázva. Ha tigristankkal megy, akkor is megelőzi Kobayashi. -
Alonso az egyik legjobb védekező a mezőnyben. Ha nem Hamiltonnnal foglalkozik levédekezhette az utolsó körökben Kobayasit. -
Hatalmas mákkal! Ne felejtsd. (meg persze a difiknek köszönhetően). -
IXEMGabeo #97602 fejlesztésekkel maradt le picit a Ferrari..Bahreinbe még ők nyertek -
madmanic #97601 nyugi csak szívom a véred
-
Megfogadtam hogy F1ről nem vitázok mert felesleges. Innen könnyű mondani ők úgy is jobban tudják és Kobayashi nem hiába köszönte meg Alonsonak... -
Pont ezért illett volna Alonak az ugyan frissebb gumin lévő, de lassabb autóban versenyző újonc Kobayasit pár kör erejéig kivédekezni egy utcai pályán.
-
Button se Valenciában egy 2mpvel lassabb autó feltartotta csapattársa akkora előnyt autózott ki hogy egy áthajtásos után is simán visszatért elé. Mindig van az éremnek másik oldala. -
jajmár, olyan kis édes utáló vagy:D lekörözöttekról volt szó, azokkal ne kelljen már versenyezni... -
madmanic #97596 a lassú szarokat sem tudta megelőzni, nem érdemli a dobogót.. -
Bahreinben és Barcelonaba meg Alonso ölébe hullottak az eredmények.
Sőt a mai napig azok a legelőkelőbb helyezései a Ferrarinak idén.
-
azért a dobogó általában összejönne, csak mindig kiszopnak valamin, most ez a fasza safety car, előző versenyen meg alonsót vagy 4x tartották fel a lassu szarok kritikus pillanatban, pedig a győzelemért mehetett volna... -
Dobogó közelében sincsenek nagyon, így ebből nem lesz VB soha. RB és a Meki minden pályán jó, mert az autó is rendben van, már az alapoktól kezdve. -
Nagyok az elvárások, nem teljesítenek olyan roszul azért, mehetne nyilván jobban, de úgy tűnik ennyi van a kocsiban. -
WNW #97591 Monacoban az aero nyujtotta tapadas nem annyira lenyeges, inkabb a mechanikai a fontos.. Ugytunik abban a Ferrari A valtozat eleg jo volt.. Valencia vegyes felvagott.. Silverstoneban elvileg megint az aero tapadas lesz a meghatarozobb.. A Ferrarinal erdekes lesz nezni, hogy az uj csomag ott mennyire lesz hatekony.. A modositasokkal a kocsi ezen kepessegeit fejlesztettek, ha minden igaz.. -
WNW #97590 Massa, a hetvegerol... -
Most nem, de ez egy Monacohoz hasonló pálya, ami ugye feküdt a Ferrarinak.
Összességében homály mind a pilóták mind a Ferrari idei teljesítmény a nagy elvárásokhoz képest. -
WNW #97588 SC szabalyok atgondolasa......... -
Azért a hétvégén annyira nem mentek gyengén, 3. 4. helyre simán behozzák a 2 ferrarit, ami azért nem egy borzasztóan gyenge eredmény.
Nem lett volna ekkora probléma belőle, ha nem buknak ennyi pozíciót, hamiltonhoz képest (és tökmindegy, hogy ez a ferrari, és az sem lényeg, hogy pont hamilton volt aki elment) -
Neked nincsenek, de sok ember jobban koveti azokat, mint az F1-et(persze az F1et sokkal tobben kovetik)! De ettol meg ossze lehet hasonlitani a kettot. Szamomra sokkal szimpatikusabbak az amcsi szabalyok! -
G_ArchAngel #97585 Koszonom, ismerem, de akkor sem erzem olyan kozelinek, mint az F1-et... -
Ha érdekel az Amcsi OW magyar oldalt találsz.
Itt.
Nem reklám csak ha valaki utána olvasna egy két dolognak. -
G_ArchAngel #97583 Az amerikai szeriak nincsenek annyira szemelott, nem olvas egyikunk sem amerikai sportlapokat, bulvart vagy napilapot, amelyek europai megfeleloibol rengeteg info csordogal at az F1-es hirportalokra.
Garantalom ebbol sem lett volna ekkora problema, ha nem a Ferrarit* erinti, hanem egy sereghajtot.
De a legszebb az lett volna, ha Hamilton kicsit gyorsabban reagal es nyilvanvaloan elobb hagyja el a feher vonalat.
(* Ferrari helyett barmelyik topcsapat sirosabb pilotaja ugyanezt tette volna - Hamilton, Webber... - itt nem a Ferrarit akarom lehuzni, hanem a szinjatekot, aminek jogos alapja volt, csak tulzasba vittek) -
Sztem nagyon rossz hozzaallas, h lehetne rosszabb... Elmeletileg ez az autosportok kiralya, ha igy van (lenne 
), akkor nem szabadna, h eloforduljanak ilyen sulyos biraskodasi hibak. Erdekes, h az Indyben vagy Nascarban alig hallani ilyenekrol...
-
G_ArchAngel #97581 A mondanivalom lenyege az volt, hogy lehetne szarabb is a helyzet - persze jobb is, de ne legyunk telhetetlenek:)
Amugy valaki mar irta elottem, de lehet mas forumon olvastam: Egyelore ezek a kirohanasok Alonsotol, Domitol masra nem jok, mint elterelni a sajto figyelmet a Ferrari valos gyengesegerol. Mert 2008-tol lejton vannak es errol nem Hamilton vagy a FIA tehet... -
Hogy a FIFA szar, az miert lenne mentseg a FIA-nak? 
Ilyen hozzaallassal ha van egy tomeggyilkos, akkor en is gyilkolhatok, mert a masik is megtette? Szoval erted... nem a rossz peldat kell kovetni! Az amerikai szeriakban sokkal tisztabbak a szabalyok, azt kene kovetni nem a FIFA meg nem adott jogos goljait vagy megadott les goljait!