182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Goodwood Festival of Speed 2010 - Formula 1 Cars
Red Bullba Nyúví gurulgatott:) -
hát asszem három ujjamon meg tudom számolni hányszor dobta el magától az autót...defektet sem mondanám 'számtalannak' (az egyik eldobást is defekt okozta nürburgringen)..
Viszont legalább elbuktak egy VB-t, mert kint hagyták a halodó gumin annak ellenére hogy a Bridge' mérnökök már szóltak.
Egy olyan évben ahol több pályán még nem is ment, illetve Alonso volt a csapattárs (szintén nem elfüstölő autóban)..
..ha meg a motorelfüstolést díjaznák akkor tavaly a Red Bull a VB.
Annak ellenére hogy sokat előz, mégsem látsz olyan kipörgetést mint mondjuk Massa tett vele szemben 2008-ban, vagy ahogy Webber kilökte a sóderbe.
-
IXEMGabeo #97697 én sem akarok vitázni, a 4 szezon alatt, volt neki Abu Dzabiba egy fékhibája azonkívűl vagy ő dobta el az autót vagy pedig defektje volt számtalanszor ő az egyetlen akinek még nem volt motorhibája -
Na de hami alatt nem esik szét folyton a technika... de ne is válaszolj, úgysincs igazam. -
jaj hát akkor persze hogy jogod van nem nézni ...ez is akkora hülyeség, mindenki tudja, te is tudod hogy ez hab duma akkor is nézni fogod csak most valami nagyon elrettentőt akartál mondani :)))
Egyébként olyan versenyzői előélete mint Hamilton-nak keveseknek van...sőt ha jól tudom senkinek sincs hozzá fogható.
hasonlítsd össze bárkivel, én már megtettem pár vita kapcsán és senkit nem találtam.
Rosberg jó anyag, de hogy melyikük jobb azt lehetne húzni, mindenesetre eddig Hamilton amilyen autót kapott abból kihozta amit lehet. -
IXEMGabeo #97694 buta és viselkedés? mi bajod velem? annyit mondtam rá, hogy MR Lajos:) -
-
Lehet te többet tudsz az F1ről, de hogy ennyire buta módon gondolkozzon és viselkedjen valaki az munka:D:D nem kell ide az a győlölöm dolog, mert ennek se eleje se vége és semmi alapja amit írsz. Ha utálod akkor tedd azt csendben, amúgy egy F1 fan nem 1 pilóta miatt nézi a versenyt, de ez már lehet neked túl komplikált hogy belegondolj:D -
IXEMGabeo #97691 Hamilton is ugyanúgy járhat még, mint Villenuve nincs vége a szezonnak, csak annyit mondtam, ha vb lesz akkor nem fogom az F1-et nézni többet...Schumacher akit utálnak az olya kevés húzása miatt, volt aki évekig nem nézett F1-et, Hamiltonnak 4 szezon alatt több húzása volt, kijelenti a faterjával, hogy 8x vb lesz, könyvet adat ki magáról még mielőtt vb lett, nagyképű, és még alattomos is...azt hiszem jogom lesz nem nézni az F1-et, aki Schumacher időszaknál nem nézte, merthogy sokan utálták, hogy állandóan nyer, miért ne nézhetném egy csaló korában az F1-et? -
Nem Montoyán múlott hogy nem lett VB, de nagyon közel volt és sikeres volt az F1ben. Villnöv mindent elért amit lehetett VBt nyert, amit Ő nyert, azt hogy utána nem tudott beleszólni, nem rajta múlott hanem a autóján. Bourdias pedig nem tudott egy olyan csapatban érvényesülni ahol nem volt beleszólása a dolgokba, rossz időben, rosszkor debütált, rossz csapatnál.
Utolsó mondatot nem tudom értelmezni. Ha a Mercedes győztes autó lesz akkor megmutathatja. -
Pontosabban az is bátor állítás lenne, hogy van olyan jó. -
De ennek semmi alapja nincs.
Még az is bátor, hogy van-e olyan jó. -
IXEMGabeo #97687 nem te szabod meg, hogy mit nézzek és állítom, te nem tudsz többet az F1-ről, mint én...jogom van kritizálni azt akit akarok, én sem tiltom meg neked és nem mondok olyanokat, hogy nem értesz hozzá...könnyű evvel támadni -
IXEMGabeo #97686 rengeteg az olyan tehetség, aki a gp2 után elveszik és nem fekszik neki az F1..vagy ott vannak az amerikából jött pilóták (Montoya, Villeneuve [1997-en kívűl], Bourdais), akik szuper pilóták elvileg mégsem érnek el ott semmit sem...
állítom amúgy, hogy Rosberg sokkal jobb Hamiltonnál , csak még az 5 szezon alatt, sosem volt alatta nyerő verda... -
Nem kellett sehova benyomni, mert RD már régóta figyelte és tudatos nevelés eredménye illetve Hamilton fantasztikus GP2es győzelmének az érdeme hogy bekerült a csapatba. Első 6 versenyén kibérelte a dobogót, egy újonc, ami önmagában elképesztő sorozat volt és VB is lehetett volna ha nincs az év végi szerencsétlenkedés.
Hülkembergnek egyszerűen nem jutott hely máshol, de amúgy a Williamsal debütálni nem egy rossz dolog. Szerencse is kell ám hogy oda bekerüljön valaki és rejtuk kívül még tucat tehetség vanakit azonnal be lehetne tenni a F1be, de nincs annyi hely és a kisebb csapatoknál a pénzügyi háttér is szempont.
Mint említettem, ha ennyire nem érzed át akkor ne nézd, vagy leglább ne okoskodj össze hülyeségeket. -
IXEMGabeo #97684 gyenge autó csak tavaly év elejéig volt alatta...sokat számít, hogy fiatalon a faternak és Ron Dennisnek köszönhetően benyomták a Mclarenhez...tudod ki tett volna ilyet, sosem volt ilyen, ezért gyanús az egész, ahogy van még akkor is, ha szupertehetség és szarrá vert a GP2-ben mindenkit...íme Hülkenberg esete egy Williamsben sínylődik, közben Hamilton kapásból a legjobbat kapta anno... -
:)))
semmilyen ellenszenvem nincs Kimi irányába, egyszerűen Hamilton amióta itt van ilyen...és nem gondolnám egy pillanatig sem hogy Kimi hasonló lett volna.
Nincsenek elfelejtve az érdemei, egyszerűen a pályafutásának 9 évéből 8 évet élcsapatoknál töltött, 5 év McLaren, 3 év Ferrari és ebből egy kiemelkedő éve van.
Hamilton a 3 és fél évében pole-t tekintve már hozza 16vs18, futamgyőzelmekben sem sok van 18vs.13.
Pedig aztán nem volt egyszerű dolga, debütáló évében 2×világbajnok csapattárs, következő évben Massa meg a Ferrari, aztán 2009 nem igazán a McLaren éve, és most is az előző évi világbajnok a csapattársa.
-
koszi;)
1.18 :O nemsemmi... -
formula1.com -
Sziasztok:) Valaki megtudja mondani a Silverstoni korrekordot? amit V8-as F1-es autoval mentek:) -
Ez a mosdatás. Miért csak vele? Miért nem Vettellel, Weberrel, vagy Buttonnal? Ők is a Vb címért mennek.
Amíg csak vele fordul elő, nem kell megmagyarázni.
Én sem akadtam fenn az első 2 esetnél mondvaán jó megtörtént, legalább jók a futamok, de már a 3.-4. eseténél már én is vakargattam a fejem. Pláne az előélete után.. -
Szituáció függőek ezek a dolgok és a legtöbb esetben olyan dologon megy a lovaglás ami bárkivel megtörténhet, de most Hamilton az, mert a tűzvonalban játszadozik. 90%a fel van fújva az eseteknek, annyira amennyit az egész nem ér... -
Egyébként nem is értelek, hogy jön ide a Red Bull? Mondtam, hogy egyszerű dolog amit csinál? Nem... Csak azt, hogy ezt lehet szabálytalanságok nélkül is magas szinten művelni. -
Nem 2009-ről van szó, hanem az egész pályafutásáról.
Láthatóan az ellenszenved félelmetes magaslatokban van.
Egyébként az nem kérdés, hogy jelenleg Hamilton a legjobb a mezőnyben. De ezt megcsinálhatná szabálytalanságok nélkül is, mert pl. 2005-ben az általad lenézett középszer ugyanezt a teljesítményt hozta anélkül, hogy vizsgálta volna minden futamán a versenybíróság, vagy a versenytársak panaszkodtak volna rá. -
WNW #97675 Ti osszemostok dolgokat.. Egyreszt nagyon jo versenyzo, gyors, es agresszivan is vezet, ami latvanyos is tud lenni.. A habitusahoz hozzatartozik azert az is, hogy az agresszivitas miatt sokszor taktikailag ostoba dolgokat muvel egy-egy versenyen.. Ez versenyzoi oldala.. Ami a problemat okozza, hogy vagy a csapat, vagy O sokszor atcsuszik a szabalyokon, es ezt iden folyamatosan megusszak.. Az, hogy elversenyzo, es szorakoztato, meg nem mentesiti a szabalyok kovetese alol.. -
Akkor ci*****-nak, meg mákos geci meg hasonlók lennének........ -
IXEMGabeo #97673 1997 óta nézem...természetes h erőltetem, nem értem miért baj az, ha utálok vkit. nem tagadom le hanem őszinte vagyok... -
Ez a sok szerencsétlen vajon mit fröcsögne, ha Hamilton nem balfaszkodott volna, és szabályosan elmegy az SC mellett, és az ó csodálatos nagy Alonso úgy ragad be? -
Jaj de könnyen megy a minősítés :DD
Majd ha neked is lesz valami jó tulajdonságod, akkor ráérzel milyen. :)
Buta meg meggondolatlan...meg bárki tudna műsort csinálni...csak nem csinálják valamiért, illetve ha csinálják ők összeütköznek a csapattársukkal, míg a meggondolatlan buta pincebogár valahogy megoldja. -
Ne erőltesd az autósportot, nem neked való. -
Na akkor hogy is van az hogy idén 1 kivételével csak Red Bull indulhatott a pole-ból??!
Azaz olyan simán nem megy az eseménytelen győzelem.
Törökben is meg kellett előzzön egy Red Bull-t, és Valencia-ban is megtette ugyan ezt.
Az a 'másik versenyző' akit említesz az messze nem ezeket produkálta, és ebbe tényleg ne is menjünk bele, egyszer már kiveséztük hogy Hamilton kiket előzött meg és hányszor, míg az általad említett versenyző azévben lezúzta a Force India-t az Eau Rouge utáni egyenesben. -
IXEMGabeo #97668 azt nem vitattam, hogy gyors, dehát milyen áron, egyéni vélemény, nem ő a legjobb pilóta, műsort bárki tudna csinálni ha akarna. a Többiek se véletlenül nem kockáztatnak nem szegnek szabályt, ha megtennék kapnák szépen a büntiket. Nagyon úgy tűnik Hamilton tisztában van a háttérben bármit megtehet előre úgy sem kap semmit...azt el kell ismerni buta és meggondolatlan mint a pincebogár:D -
utáld, te dolgod, én sem csípem, főleg azért, mert rögtön beleült a tutiba, de az is biztos, hogy nagy küzdő, és nagy tehetség is egyben, szóval le a kalappal előtte -
jövőre nem fogsz F1et nézni :) -
IXEMGabeo #97665 jaja bocsi már a huszon X évemen is túl vagyok:D 35-40 éves embertől is hallottam már ilyet élőben h K*csög Hamilton...és nem primitív emberek ám csak utálják mi ebben a kivetnivaló? -
Majd felnősz akkor megérted :DD -
IXEMGabeo #97663 ha világbajnok lesz soha többé nem nézek F1-et...ilyen emberek ne nyerjenek és az sem igaz, h pont ő miatta izgi az F1...Schumi manővere is Monacoban izgalmassá tette a sportágat, akár Webber, akár Vettel bakijai, szép pillanatai, agresszivitásuk is izgivé tették az F1-et és persze Kubica a nem túl jó Renaultval szintén meglepetés...nem hinném, hogy Hamilton teszi izgalmassá az F1-et... -
Ezt ő is megtudná csinálni szabálytalanságok nélkül, ha egy kicsit megerőltetné magát. Most nem akarok idézni egy pilótát aki ugyanezeket megtette ugyanilyen látványosan anélkül, hogy egyszer is vitás helyzetbe került volna, vagy büntetést szabtak volna ki rá.
A nevét nem írom le mert sokatoknál kiveri a biztosítékot, mivel nem ismeritek el. -

Ezek már nagyon gyengék, a Hamilton drukkerek ennél jóval keményebb hozszólásokon edződtek.
Az hogy ki jobb, az legyen egyéni elgondolás, amíg nem zavar hogy más másként is vélekedhet. -
Ha Hamilton nem lenne, akkor ebben az évben kb végigaludtam volna minden futamot!