182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akkor Vettel lesz a bajnok
Meg reggel van, egyebkent en se szeretem a magyartalan kifejezeseket, pl az auto elkeszitesre kerult, stb...
-
Ugyanezt mondod Chanoch Nissany-ról?
Mellesleg nem ő az első hanem Szisz Ferenc de tök mind1, mivel ő Francia színekben indult és a Renault gyár magas tisztségű embere volt...Az ő nevéhez fűződik az első Grand Prix győzelem.
Érdemes végig olvasni -
Szerintem meg elég nagy tahóság a többi versenyzőre nézve akik már jóval előtte nyomták az ipart és a kortársaira is. Ez elég tahó.
A másik meg, hogy mi van, ha valakinek német neve van, vagy német származású? Igen komolyan hozzájárultak Magyarország fejlődéséhez az elmúlt 1000 év alatt és asszimilálódtak is. Ugyanúgy drukkolok egy német vezetéknevű magyarnak mint Kissnek. A Michelisz sem éppen szittya magyar név... -
Lófaxt :P Majd elfogy a szufla a PirosBika alól:DD -
madmanic #97735 fog lenni.. 
a másik kedvencem meg a: külöMben
bocs nem baszogatni akarlak de anyám nyelvtantanár volt..
-
Sztem(!!!) meg Vettel fog iden bajnok lenni! -
WNW #97733 Fekezni fogjak Buttont..? Ezek szerint a Hami a lassabb, hogy csapatutasitassal kell Hamit elejutatti...?!
-
hehe,mókás vagy,lesz jogod nem nézni :DDD nagy duma haver,plusz 1 ember,aki lemarad Ham 2. vb címéről :) amire idén 85%-nyi esélye van kb,mert lassan a meki fékezni fogja GombJancsit,és Ham lesz az első számú pilóta! -
oksi
köszi -
Kedd
0:15
Renault világsorozat, Budapest, Magyarország, áttekintés -
és mikor lesz a magazin? -
van euron wsr magazin, abban minden futamról van összefoglaló -
2.0-ról nem volt semmi esti erusportban..azt nem is közvetitik. -
igen azt tudom de ha joltudom 2.0-ról van egy összefoglaló :) -
WNW #97725 Hat azt a visszaelozesi probalkozast Winkelhock kefelte el.. A szakkommentator finoman szolva ostoba akcionak minositette... Coulthardet viszont dicserte.. Szep is volt..
Amugy nem 1 kort ment ajto nelkul, hanem 20 korul, a vegeig... Rohogtek is rajta, hogy most megvan az F1 erzes..
-
Hát hogy ajtó nélkül ment tovább még 1 kört..pl az...nem az előzés. -
esti összefoglalónál már röhögtem hogy ehhez nincs hozzászokva kockafej :) -
WNW #97722 Ooooo, most mi is bajod vele..? -
Ezt a hülye Skótot...istenem... -
WNW #97720 Coulthard szereti, ha eri a menetszel...:))
Kis Schumi meg elbaltazta... Megszerezte az elso helyet az idomeron, a startnal meg kiugrott.. Mehetett box athajtasosra, utolsonak ment vissza.. Aztan gyors volt, de veszett fejsze nyele volt mar... -
Világos a képsor. :D. Tegnap Scotti nem volt a helyzet magaslatán... -
tudom meg lehetne írni Kesjárt is..de akkor is ez van a plakáton...nem Baumgartner és nem apuci pénzén.. -
Véletlen nem Szisz Ferenc az első? Vagy azért mert Francia színekben indult, ezért nem számítják egyesek bele vagy mi? -
amire dedikált nagy méretű fotó ez van ráírva:
"Szurkoljanak az első magyar versenyzőnek!"
hát jah nem sváb nevű és tehetséges (versenyző)
-
eurosport mindig közvetíti de csak a 3.5 versenyt -
amúgy nem volt szerencséje mert az elején bejött a SC egy baleset miatt (2 autó kereke összeért és az egyik felrepült a levegőbe majd felborulva landolt)és a táv 25 perc volt ebből a SC idő is benne van az legalább 2 vagy 3 kör volt..azalatt is előzhetett volna. -
ha valaki rátalál a teljes felvételre az írna nekem egy üzenetet?
Kéne nagyon mert megnézném hogy mik történtek,mivel az 1es kanyarnál nemvolt kivetítő -
nagyon durvát ment a srác
amikor eljött előttünk mindig 1-2 hellyel előrébb volt és mindig előzött előttünk:D(1-es kanyar..) -
Elméletileg az eurosport-on lesz belőle egy összefoglaló, vagyis aszem ők közvetítik a wsr-t -
Valahol volt közvetítés, szerintem, nemtudom melyik csatornán -
valami video nincs róla? -
Mivan?
-
omg -
Kiss Pál Tamás, nagyot ment ma formula renault 2.0-ba, a versenyen csak ő előzött, övé volt a leggyorsabb kör 26. helyről jött előre a 10-re. Sajna egész hétvégén technikai gondjai voltak a kocsival, így szombaton 21. helyről indult és 1 kör alatt 13. lett, majd ki kellett állnia. Remélem egyszer bekerül majd az f1-be :) -
Valaki megnézte már/tervezi megnézni a "Formula One - Versenyben a technológiával" kiállítást?
Nem tudjátok, hogy lehet-e fényképezni? -
n003 #97704 hehe ott meg van.. -
n003 #97703 gyorsba 1900 :DD
de amúgy nemtudom létezik e még olyan?? :O itt csak hétvégére szóló van -
ITT nézd meg -
nemtudja valaki, hogy hungaroringen egy csütörtök, péntek jegy mennyi? F1 alatt. -
iden nem tudtam elmenni mert dolgozok mind a 4 nap de jovore megprobalok elmenni :)