182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hat ugy nez ki:) -
Akkor bocs, innen csak én valószínűsítem magamról, hogy nem feltétlenül lennék arra képes, hogy végigvezessem szervó nélkül Monacot. -
Nalam az elso eloleny Kit-Kat aki azt mondja hogy nem tok bena:) de hagyjuk mar egy szot sem erdemel:D es nem csak latogattam gyorskocsiversenyeket:D -
Akik látták gokartozni, és értenek hozzá, azt mondják általában, hogy béna. -
Esetleg, ha egy kategóriába versenyeztél volna vele és laposra verted volna folyamatosan, akkor egy szakértői és pályatársi kritika olyan hitelességgel bírna amivel nem tudnék én innen mit kezdeni.
De itt nem hieszm, hogy a sok bíráló az autóversenyzéssel a futam látogatáson túl nem igazán érintkezve(már aki) jogosan mondhatná, hogy "de hát ezt én is tudnám isze..." -
Jó nekem 8 igazabol, zarjuk:) -
spiczi91 #97777 Nem volt annyira rossz ahogy sokan beállítják, szerette Stoddart a pontja előtt is, de nem érdemelte meg az ülést, nem szolgált rá előtte semmivel. -
én ertem, de honnan irjak rola? ha nem a gep mellol:) de nem ulok mindig itt:) -
És? Szerintem is messze áll Zsolti Michelisztől, nagyon messze.
De azért én innen a gép mögül nem veszem a bátorságot, hogy Zsolti vezetői tudását és Forma 1-es karrierjét fikkantsam.
De nagyon örülök, hogy innen sokan ügyesebbek és okosabbak és jobban is nyilatkoznak nála magyarul németül és angolul is.
-
honnan tudod hogy ki miert fikkatja? te bele latsz ki kit ismer? esetleg hol mit dolgozott? a ket Norbinak a kislabujjkormebe tobb tehetseg szorult mint a jollakott napkozisbe!! Zsoti nyilatkozik ööööö öööö öööööö öööööö -
WNW #97773 Minden pilota mogott penz all.. Kulonben egy se jutna oda.. Mindegyik mar alig kel ki a bolcsobol, es mar gokartozik, utazik, es nyeli a penzt.. Ahogy mennek feljebb-feljebb, egyre tobb penzbe kerul a versenyeztetesuk.. Kozben egy reszuk kihullik, mert vagy a penze fogy el, vagy a nem tud egy felsobbb kategoriahoz alkalmazkodni, vagy egyszeruen akaratilag nem birja.. Ez egy oriasi hegy, amit meg kell maszni.. Csak az elenyeszo toredekuk jut el egyaltalan oda, hogy rakerul arra a papirfecnire, ami egy F1-es csapat iroasztalan landol, hogy na itt ez a srac... Ulhetsz milliardokon, akkor se fognak felhivni, ha nem latnak mogotte egy olyan versenyzoi kariert, amire azt mondjak, valamit tudhat a srac, es meg penze is van, nosza probaljuk ki.. A penz elengedhetetlen, de az masoknak is van, akik mar oda eljutottak.. Szoval kemenyen megy a helyoszto ezekre a posztokra is.. -
neoG #97772 Pontosan
-
Magyarországon ésa világon is iszonyatosan sok pilóta van aki hasonló adottságokkal rendelkezik mint a Zsolti és mégsincsenek a formula1-ben.
Ő csakis a pénzének köszönhetően jutott el oda ahol volt,nem voltak előtte komoly szériákban győzelmek,komolyabb eredméynek.
a Mai Virginnel is lehet pontot szerezni ha mindenki kiesik előle... -
Pöpec pályautó az is pár milla plusz a pályára kiszállítás szerelőbrigád, nevezési díj vagy ha nem bajnokságba mész akkor a pálya lefoglalása is fél milla körül van...
Mondjuk ha több csapat megy akkor ez megoszlik.
Szóval ezek is pénz kérdése, mint az összes technikai sport, sajnos :( -
neoG #97769 Köhöm...pályaautó alól én már nem csinálnék semmit, de remélem azért a többség érti a lényeget:D -
neoG #97768 Én fikkantanék egy gixerről, vagy valami pöpec pályaautó alól, de egyszerűen nincs aki alám tegye. És akárhogy sakkozok, még a ringre is nehezen hozok össze egy napot...Te is el vagy azért tévelyedve rendesen, ha azt hiszed, csak elhatározás kérdése... -
Van az több is, ha mondjuk egy motorod elfüstöl, és vehetsz bele újat... -
Magyarul jó félmilla 2 napra... -
fasza... 
-
Múltkor néztem pálya autózás oktatása mennyibe kell a Ringen...jóó ember...
A Hungaroring Versenyzőiskola alapkurzusának ára 1.200 EUR + 20% ÁFA. -
Mindenki nem, de Norbi egy kis gyakorlassal siman tudna! -
Te meg azt ne mond így hasra ütés szerűen, hogy tudnál annyit mint Zsolti.
Itt hiába megy a fikahadjárat akár tetszik akár neme gy bizonyos teljesítmény áll mögötte, amit a hiedelemmel ellentétben nem tudna mindenki elérni, a csilliárdos lenen akkor sem. -
En pl szivesen elindulnek gokartban, de sajnos nincs evi 1-2 millam ra
-
Konkretan Norbinak 1000x nagyobb a tehetsege, mint Zsoltinak, csak nincs penze... ez van.. igy marad sokunkal egyutt a szimulatorozasnal... -
Azt ne mond már, hogy pénz nélkül eltudsz indulni mondjuk egy Gokart OB-n.
1 évad kb 1-2 millió forint. -
Jól van legyetek ebben a hiszemben és fikkantsatok továbbra is a gép mögül
-
WNW #97757 El vagytok tevedve.. Valahol a gokart szinten mar kihullottatok volna, es inkabb elmentetek volna csajokra, meg piara kolteni a penzt...
-
ott a pont,ennyi. mellesleg a faterjának biztos lenne annyi pénze,hogy beültesse egy seat supercupa-s autóba,vagy egy-egy porsche supercup-os autóba,de nem teszi,mert,ő is tudja,hogy a fia egy NULLA,AZAZ 000000 -
Ha itt valamelyikünknek lett volna annyi pénzünk mint Zsótika faterjának már rég nem itt dumálnánk erről, hanem versenyeznénk. -
Nekeverjuk mar a szezont a facommal!!! Szegyeny volt rank nezve semmi mas!!! emberek 90% ha annyit koltottek volna ra kiskoratol kezve mint ra siman megcsinalja! nulla azaz zero tehetseg!!! szamtalan peldat sorolhatnek magyarorszagrol hogy nulla tehetseggel de sok gyakorlasal hova lehet eljutni, de hol van ez a tehetsegtol?? -
WNW #97753 Nem fizetett az allam semmit..
Ahhoz, hogy ott valaki fizetosen bekeruljon, tobbet kell dolgozni, es magasabb szinten kell allni a szakmaban, mint Te egesz eletedben fogsz, es valaha is a szakmadban amilyen szintet el fogsz erni.. -
+tettem, legyszives most nezz utana te...
-
Javaslom előbb nézz utána a dolgoknak mielőtt sületlenségeket állítasz. -
Nem látod a modnanivalóm lényegét... Hogy nem volt olyan kutyaütő mint azt a nyálverőgépek szeretik hangoztatni meg belerúgni. Mivel mögötte nem álltak továbbá szponzorok úgy mint Bruni mögött, így ő nem versenyezett tovább. Nyilván így mehetne Porsche Supercuppozni stb. nem tudom méirt nem teszi.
Most pedig meséljél te milyen sporteredményeket értél el!
-
hol verte a csapattarsat? mindig 2 sec hatranya volt ...koronkent...
a pontot hogy szerezte? mindenki kiesett elole es 3 kor hatrannyal ert be. ezt barki megcsinalna, meg palik lacibacsi is... -
A csapattársát Brunit pedig verte aki most GT-ben nyomul.
AKIT UGYE ODA VERT ZSÓTIKA....zsoltunk most hol is nyomul? áhhá,sehol,értem -
befizettek szívesen mek:D:D:D Majd ott tombolhattok meg hullámozhattok a célegyenesbeXD
-
Ja így könnyű mondani. Ahoz a bemakkoláshoz ott kellett lenni azzal a hulladékautóval, ami a mai Virginnek felel meg kb.
A csapattársát Brunit pedig verte aki most GT-ben nyomul.
Ja és Monaco szervó nélkül végig, örök respect marad!
De 0 tehetséggel utána lehet csinálni, én drukkolok neked. -
azért bómgartnert Micheliszhez hasonlítani eléggé tré dolog...az egyik tehetségből,önerejéből lett valaki,keményen felküzdötte magát,míg a másik hébe-hóba indulgatott f3000-ben,nulla eredményekkel,és befizette őt az állambácsi,és bemakkolt 1 pontot... -
Jaja, de neki sem ősmagyar a neve, szóval Kisséknél ő kiesett mint magyar versenyző...