182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát igen...:/ megkéne érteni,hogy ha valaki őt szapulja,mert MOST szarul megy,akkor nem azzal kell jönni,hogy ő már megnyert 176547 világbajnoki címet,és nyert 9876543 futamot,ha visszatért,akkor teljesítsen úgy,hahogy kell... -
WNW #97817 Azt biztos nem szabalyozzak, ha veletlenul meg kell allnia, akkor mi van...
En bevezetnek egy kozponti sebessegszabalyozast, ha a versenybiro megnyomja a nagy piros gombot, a kocsik beallnak egy max. sebessegre egy 10 masodperces kesleltetessel.. Fekezni, lasabban menni lehet, gyorsabban, ha raall a gazpedalra a pilota, akkor se...
-
SC-szabály: A pilótáknak a biztonsági autó tempójával kell haladniuk -
teljesen jó példa rá,hogy mindent ki lehet dumálni
rendben de akkor most már maradjon itt örökre mert megérdemli
-
ShaiHulud #97814 ha nem kell bizonyitania akkor megis mit keres a forma1-ben? hetvegisoforkodik ? -
madmanic #97813 már megint ez a "őmárbizonyítottésletettvalamitazasztalramertőalegnagyobb" faszság... 
Értsük már meg MOST versenyez MOSTANI techikával MOSTANI pilóták ellen...
Egyébként meg ha anyád minden este elsózza meg odaégeti a vacsorát azért csak megkérded h ne főzzön e inkább más... -
"Úgy vagyok velük, mint az édesanyámmal: Ő is volt fiatalabb, aktívabb, régen sokkal jobban főzött, de neki már semmit sem kell bizonyítania, mert már ezerszer megmutatta, hogy Ő a legnagyszerűbb."
EZ nagyon szép:) -
agree
-
Schumi a hátsó sorból -
jól néz ki az új pálya:D -
Webber és az új Silverstone-i pálya -
G_ArchAngel #97807 "Alonso nem rossz, nem rossz, de azért nem forr a levegő amikor a pályán van."
Mondhatni ellenorizni kell a Live Timing-ot, hogy palyan van-e...:) -
Massa kicsit szárnyaszegettnek tűnik..mint akinek kifogták a vitorlájából a szelet.
Ez akár nagyon nagy gond...könnyen lehet hogy elbizonytalanodott magában, ami szvsz öli a versenyzőt :(
Alonso nem rossz, nem rossz, de azért nem forr a levegő amikor a pályán van. -
Hát én aztán utáltam alonsot eléggé anno, de el kell ismerni hogy kitolja a szemét az autónak és mindent megtesz a sikerért, azmeg hogy fel meri emelni a hangját az ellen hogy az F1 szabályai szerencsejátékká silányítják az autóversenyt ne számítson már nyafogásnak, köszi:)
Meg lehet nézni szegény massa merre kolbászol ezzel a ferrarival általában, a 67 vs 98 pont elég beszédes szvsz -
Miért beszélsz hülyeségeket? -
G_ArchAngel #97803 Alonso es Raikkonen eseteben az a kozos, hogy bar utobbi nyert VB-t a csapatnak es nem nyafogott, megis a jelenlegi Alonso es a 2008-as Kimi csak azert van/volt, hogy meglegyen a letszam.
S mindezt kurva sok penzert... -
Glockal helyet cserélnek :D -
felőlem nyugodtan lehet tesztpilóta :) :Ð -
ehem,ehem,de ha Massa szarul nyomja idén,akkor jövőre hova menne,ha esetleg kinyomja a ferka? rb kilőve,ott van nála 2 jobb pilóta,meki szintén,mercedesbe meg sumcsyt nem dobják ki,rosberg meg jobb mint massa...nos -
WNW #97799 Te mit nem ertesz..?
-
Te miről beszélsz? -
Képzeld el hogy 2 évig a semmiért fizetsz egy embernek több millió dollárt :). Hiszen a szerződésben foglaltak szerint járnak el, akár csak Kiminél aki most is kapja a Ferkától a fizetést hiszen erre az évre is szólt a szerződése! -
ferraritól bármi kitellik, Kimit is kirakták hiába volt szerződése
egyik legutálatosabb csapat most a ferka(számomra), előtte a meki volt a kémbotrány miatt :D bár igazából egyiket se szeretem, pilótákat inkább -
WNW #97796 A Isztambul ota Alonso ugyan ott van, ahol Massa.. Ideje valtoztatni....
-
Massa idén kb a béka segge alatt van,és lesz is szerintem,attól hogy van róla papírja,még nem 100% a maradása...ha a ferka idén se nyer semmit,ideje változtatni -
KÖHÖÖÖM...Alonso jövőbeni csapattársa -
akkor ő se lehet jövőre Alonso csapattársa -
Kubica 2012-ig hosszabbított a Renault-val -
..és a menedzserét sem, mert jól tolta Talma szekerét,..akkor is amikor senki más sem volt, és akkor is amikor már mindenki tolta volna (hazánkfiai..pff).
Aztán amikor Aspar bele akarta rángatni a BalatonRing-s sárba, akkor is meglátták a benne rejlő veszélyt és eljöttek...ha nem teszik, akkor a semmirevaló pálya felépült volna, semmirekellő drága jegyárakkal, és már csak 2 MotoGp verseny rendezési jogával...az ország pénzén megépítve..ahhoz képest nevetséges jogokkal.
..és mindezt Talma arcához lehetne kapcsolni, a gazdát cserélt médiajogoknak köszönhetően.
..
Indula a BalatonRing Team:
"
Jorge Martinez "Aspar" csapatfőnök és persze Talmácsi Gábor várt minket és tárta elénk a BalatonRing Team történetét és a 2009-es terveket..
Ahogy hallgattam a sajtótájékoztatót, egyértelműen éreztem, hogy az ott ülők mindannyian nagyon bíznak a magyar fiúban. Mind a csapatfőnök, aki olyannyira lát fantáziát Gáborban, hogy az egész csapat nevestül, színestül, mindenestül csak rá épül.
...
"A közös nyilatkozat szerint a Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. száz százalékban a Worldwide Circuit Management S.L. tulajdonában áll. Ugyanez a cég a Balatonring Zrt. hetven százalékos tulajdonosa.
Jorge Martinez Aspar négyszeres világbajnok, az egyik élcsapat, az Aspar Team alapítója és negyven százalékban tulajdonosa a WCM-nek.
...
"A beruházók szerint az állami támogatásnak nevezett 20 milliárd forint valójában a Turizmus ZRt. által a Dorna felé tíz év alatt összesen fizetendő versenyszervezési és szolgáltatási díj, amiért a jogtulajdonos cég ellenszolgáltatásként a versenyszervezés jogát(5 évből már akkor buktunk 2 évet) és nagyon magas értékű marketingszolgáltatást ad cserébe. [/b]Ilyen például, hogy a több mint kétszáz országban közvetített esemény során szinte az egész világon láthatják a Magyarországról készített félperces reklámfilmet – ezen kívül még sok egyéb marketinglehetőséget is biztosít a szerződés[/b] - áll a közleményben.
"
csak össze kell tenni a dolgokat, és máris kiderül, hogy miért a 2. évben került fel Gábor a 250cc-ben, holott megnyerte a 125cc világbajnokságot.
..valamint hogy miért kellett Aspar nevet lecserélni BalatonRing-re, és miért nem állt év elejétől 2 motor a rendelkezésére...mert az egyikhez oda kellett volna adnia a médiajogokat...hogy aztán telirakják vele az országot, mint a BalatonRing arca...
..és amikor már Gabi lenyilatkozta hogy tök ideges a hercehurca miatt ami a szerződése körül van, akkor már idény közben csak a WSS vagy a WSBK (talán) jöhetett volna szóba...ehhez képest sikerült betenni Takahasi mellé a királykategóriába....oké hogy nem volt valami látványos, de amekkora rák volt ez az egész, ahoz képest nagy húzás volt. -
Talmát nem szabad bántani,a magyar autó-motorsport legnagyobb hírnöke Norbi,és Wéber Gabi mellett,de nem lehet neki túl jó élmény,hogy a sok 17-18 éves,szponzorok kedvence,spanyol-olasz srácok verik oda,holott ő egy tizessel öregebb náluk... -
n003 #97789 huwazze :DD de szívesen mennék ide nyálcsorgatni
érték: felbecsülhetetlen?!! -
Vazze verdák...
-
A hülye menedzser szót majd akkor használd, ha van fogalmad arról hogy mi történt, és mit kellett kihozni az elcseszett helyzetből... -
Az teljesen más tészta.
A hülye menedzsere baszta el neki az egész verseny motorozást, és igen, sajnos igaz rá amit mondanak, ha azt nézzük hogy az elmúlt futamokon rendre meg veri a csapattársa Iannone. A múltkori futamon csak azért nem mert áthajtásos büntetést kapott az élről, és ami a legdurvább hogy a beállításokat megosztják, sőt volt hogy Talma beállításait használta a gyerek és azt hiszem azt a futamot be is húzta...remélem változni fog, mert most bambul Talma, de simán fejlődhet még jövőre, csak lassan már kiöregszik :S. -
Valaki felvenné 0:15kor kezdődő WSR magazint? -
WNW #97784 Olvastam motoros nepsegnel, hogy mar Talmat is benazzak.. Ugytunik ez a nemzeti karakterunk, ha semmi masban, fikazasban TOP-on vagyunk... -
hat ugy nez ki:) -
Akkor bocs, innen csak én valószínűsítem magamról, hogy nem feltétlenül lennék arra képes, hogy végigvezessem szervó nélkül Monacot. -
Nalam az elso eloleny Kit-Kat aki azt mondja hogy nem tok bena:) de hagyjuk mar egy szot sem erdemel:D es nem csak latogattam gyorskocsiversenyeket:D -
Akik látták gokartozni, és értenek hozzá, azt mondják általában, hogy béna.