FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki sorba hozza a második, harmadik helyeket, stabilan jó teljesítményt nyújt, végigmegy minden versenyen, de nem nyer futamot, de pl neki van a legtöbb pontja, nehogy már a másik legyen a VB aki nyer 3 futamot a többit meg nem fejezi be..
Börnibá elkapta Mosleytól ezt a betegséget úgy látszik...
Pedig azt hittem az elmebaj nem fertõz...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a számláló meg jó, csak be kéne normálisan állítani a rendszeridõt a gépeden
BattleTag: kabel15#2672
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
F1 magazin jól jönne <#kacsint>#kacsint>
Aki összetörte magát azt csak javítani lehetett a boxba és nem lehetett tankolni meg stb.
Akkor nem az lenne a feladat hogy szórakoztassanak? Eddig imádtam a forma1-et de ezek a szabályok :S Majd kiderül mi sül ki belõle.
De egy biztos. Ezek a kocsik undorítóak<#szomoru1>#szomoru1>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2 J. Button Brawn GP 1:17.844
3 H. Kovalainen McLaren 1:17.946
4 N. Rosberg Williams 1:18.07
5 F. Alonso Renault 1:18.343
6 N. Piquet jr. Renault 1:18.382
7 Barrichello Brawn GP 1:18.398
8 L. Hamilton McLaren 1:19.121
9 N. Hulkenberg Williams 1:20.013
úgy látom, csak az egyik merci szar <#hehe>#hehe>
Ale Alonso! poppe fan club™
A medve nem játék.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A medve nem játék.
Mert addigra már lehet, hogy lesz világbajnok.
a renaultnak adok 30% esélyt
a mercinek hát nem is tudom 15% esélyt
Ferrari 45% esély
Én azt mondom, ha ettõl izgalmasann lesz az F1 akkor áldásom rá (nem mintha bárkit is érdekelne az áldásom 😊)
A jelenlegi pontrendszernél ez is jobb, bár a legjobb megoldásnak énis egy nagy (sokkal nagyobb) különbségekkel bíró pontrendszert tartok.
Az hibrid rendszerrel felszerelt gépeket erre figyelmeztetõ matricával, valamint fényjelzéssel kell ellátni. A szerelõk és a pályaõrök csak zöld jelzés esetén érhetnek a versenyautóhoz."
Ha teszem azt az illetõ versenyzõ nekiszáll a palánknak és nem vilog a zöld lámpa, akkor nem szedhetik ki és ott hal meg az autóban? Vagy mi? Netán a F1 legközelebbi áldozata az egyik versenyzõ lesz, akit megbaszott az áram? Meg mi az, hogy nem kötelezõ??? Van rá sansz, hogy befuccsol évközben, pl. ha meghal valaki emiatt, és azonnal kitiltják, így aki ilyen autót fejlesztett az megszopja, aki meg nem, az meg örül??? Vagy hogy képzelték? Ajánlott kötelezõ? Baromság, mint az új gyõzelmi rendszer.
De bárcsak bárki nyerne zsinorban 9 futamon, és azonnal eldölne a bajnokság. Aztán az utolsó futamokra senki sem menne ki és Bernienek ez veszteség lenne. Óh, de örülnék! 😄
A medve nem játék.
Szabályok úgy 2003-óta változnak de egyre jobban ártanak a sportnak.
hm?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://gaborszantai.co.uk/
Aztán 1990-tõl eltörölték a "csak a legjobb tíz számít" szabályt.
Ahogy meglesz az elsõ negatív eset, azonnal eltörlik. Csak akkor minek bevezetni? Mert jó ötletnek tûnik? Azért nem kéne állandóan rögtönözni! Egyetlen konkrét értelmes rögtönzése volt a szabályhozó testületnek: a kötelezõ nyakmerevítõ. Emellett értelmesnek éreztem anno az összes szabályt, amit a biztonság kérdésében hoztak. A költségkímélõ dolgok közül meg talán még a tartalékautós dolog volt az, ami mûködik. Minden más - a tankolástól az évente változó idõmérõkön át, a pontrendszerig (10,8,6 ..) mind mind egy baromság, és elõb utóbb úgyis rájönnek, de közben szétcseszik a F1-et.
Ez a bevezetendõ baromság szintén rövid életû lesz, mert értelme zéró. Ennél még az is értelmesebb lenne, hogy aki gyõz, az tízzel több pontot kap, mint a 2. helyezett. Ez is ösztökélné õket az elõzésre és még igazságosabb is lenne. De ha a banda ilyen módon akar belebukni a F1 mûködtetésébe, tegyék. Csak tapsolok majd hozzá. Aztán nem csodálkozni, ha az arabok és a dohánygyárak pár év múlva ismét milliókat pumpálnak majd a szétesett F1 feltámasztásába, ahogy anno a hetvenes években is tették ...
A medve nem játék.
szerintem ez nem illik ahhoz, amit gondolnak, de mindegy.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
rinyálnak, pattognak ezeket ismerem, de hogy picsognak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-a futamgyõzelemért magasabb pontszám
-pol.ért +pont
-leggyorsabb versenykör +pont
-legtöbb kör elsõ helyen +pont
-leggyorsabb kerékcsere +pont (csapatnak)
Ha ezt mind megszerzik az lehetne a tökéletes hétvége.
<#szeret>#szeret>
"Bizakodó vagyok, úgy érzem, idén harcban lehetek a bajnoki címért. Egyetlen cél lebeg a szemünk elõtt, az pedig a vb-cím. Ha netán nem tudnánk megszerezni, csalódott lennék a szezon után"- kezdte a kétszeres világbajnok, akit a Motorsport-Total.com idézett.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"De olyan csapatnak, mint a Renault nem is lehetne más célja, csak a bajnoki cím. Tudom, hogy mire vagyok képes. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy sikerüljön a bajnoki címért harcolni. Remélem, hogy ezúttal nem hibázom el."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
KAPD BE Börni BÁ'
<#eplus2>#eplus2>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,