182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #98103 Kimi világbajnok -
IXEMGabeo #98102 Vettel is így járhat idén... -
látod,most is róluk van szó,még itt magyarországon is róluk van szó,a holnapi NS-ben is Alonso esetéről lesz szó,miatta fogják megvenni a lapot,és ez csak 1 nap,és akkor 9 év alatt?? Jólvan ez így,amíg jól szórakozunk,addig nincs gond -
többszörös :D -
IXEMGabeo #98099 jaja tudom Sauber első futam 6. hely, azt is tudom, hogy Heidfeld megverte a végén a pontversenyben, mégis Rait vitte a Mclaren -
Ha Kimi alatt autó van, és nem egy meklárenmercédesz, akkor már rég világbajnok lehetne. -
WNW #98097 Huhuu, dehogynem volt... Palyan kivul elozgettek egymast.. Sot Massa a celegyenes bejaratanal, a bukoterbol vagtatott vissza a palyara, ugy ment el Kubicanak.. 
Mondjuk Alo a buntivel megbunhodott a Massanak eloallitott defektert...
Apropo.. A nemet RTL kilassitotta az elso kanyart.. Ugytunik Hami hozzaert Vettel hatso kerekehez, attol lett a deffekt... -
IXEMGabeo #98096 97 óta nézem én az F1-et:) -
dav1d #98095 inkább hivjuk fel hamiltont és mondjuk a következőt: your argument is invalid -
IXEMGabeo #98094 kit érdekel a marketing? megszeretik a többi pilótát legalább...nem tudom, hogy képesek még mindig ennek a kettőnek szurkolni 9 év alatt több botrányt csináltak, mint Schumi 16 szezon alatt -
Dosmil y cinco talán:) -
Kimi 2001-ben került be -
HUmanHunter #98092
-
IXEMGabeo #98091 97 óta, alkotott, de nem tett rám mély benyomást akkor rosszul fogalmaztam...Schumi is verte odavissza amíg bent volt az F1-ben és ez tény -
Attól még ugyanúgy tudnak dönteni áthajtásost, mert blokkolja vagy leszorítja a másikat, vagy a boxba valamit helytelenül csinált a csapat. -
IXEMGabeo #98089 Alonsot hívjuk már fel és nyögjük már be neki, hogy twotousandfive Monaco:D:D:D:D Spanyolul nem tudom, hogy van, de én simán megtenném xD -
ők egyéniségek...ha lenne kimutatás,egy átlag futamról,hogy a szurkolók hány százalékban Alonso fan,hány százalékban Ham fan,és hány százalékban szurkolnak a többi versenyzőnek,meglepő adatok születnének...velük lehet eladni az egész cirkuszt,mert ők CSINÁLJÁK! amellett hogy rohadt jó pilóták,jó a marketingjük,az eladhatóságuk! Ha ők nem lennének miről szólna az F1?? a tutyi-mutyi Massa-ról,a hidegvérű Buttonről,a semmit sem kockáztató Webberről?? Hamilton arcával mennyi cuccot adnak már el világszerte,telefonokat(vodafone),órákat,sapkákat stb...Alonso pedig spainban nemzeti hős. -
Akkor lehet nem nézed elég rég óta, Kimi bőven alkotott maradandót. -
IXEMGabeo #98086 sőt megmondom neked Raikkonen se hiányzik:D, mondjuk a személyisége egyedi volt, az talán picit igen, de amúgy mondtam már nálam nem alkotott úgy maradandót, amúgy se szerettem soha a finneket... -
Na igen, de ott nincs sikan.
-
ShaiHulud #98084 futam utan visszanezve tenyleg jogos volt alonso buntetese, bar azert eleg necces, de weber leirta szepen a helyzetet. -
Kubica MS Montreal szintén...MS volt előrébb, és megőrizte a pozícióját...ahogy anno Alonso-t sem büntették Monaco-ban mert vágta a sikánt..tán kétszer is amikor Heidfeld támadta. -
Kubicát hogy büntették volna meg? gyalogoljon át a box utcán? de akk meg megbüntetik stop&go-ra mert nem tartotta boxutca limitet.
-
IXEMGabeo #98081 Webber, Vettel, Schumi, Kubica, Sutil, Kobayashi, Algersuari is csinált idén bőven izgalmat -
G_ArchAngel #98080 Ezzel megmondtad a frankot:
A kovetkezo szabalynak annak kell lennie, hogy 3 koron belul hozzak meg az iteletet, vagy ha nem sikerul, akkor a verseny utan, de akkor mar nem nyulhatnak bele az eredmenybe (kiveve szelsoseges esetek). -
dav1d #98079 ja, látszik hogy hősszántartó lelki sérelmet okozott az az egyébként tényleg unfair manőver, meg hogy kedvenced alá nem tudott autót építeni a Mclaren 2005-ben -
IXEMGabeo #98078 WC-t pucoltatnak vele a Renault boxban:D -
ShaiHulud #98077 tiszta unalom lenne nelkuluk sajnos. -
Ott nem volt ilyen (Kubica-Massa), pont azért amit írsz, amikor az egyik lecsúszott a pályáról akkor a másik elment neki, és végén is Massa nem előnyt szerzett hanem csak megtartotta a pozíciót.
Nem volt előnyszerzés pályalevágásból. -
IXEMGabeo #98075 mindkettő kecseg:) -
Mivel a másik kiesett, mert ezek a balfasz bírók(kivéve Mansell mer ő jó arc :)) 9 körrel később tudtak csak dönteni.
Érdekes Indycarban 5 kör alatt tudnak egy ovál versenyen dönteni ahol egy kör 20-30 mp. -
G_ArchAngel #98073 Kubicat hogy buntettek volna? Kitakarittatjak vele a boxutcat?
Amugy akkor buntetnek, ha a palya szelen huzodo feher vonalat teljesen atlepve szerez valaki poziciot.
Ha jol emlekszem ez a Kubica-Massa esetben nem tortent meg, vagy ha igen, akkor a folyamatos ide-oda elozes miatt nem nyulhattak bele, hiszen igy visszaszereztek a poziciot. -
IXEMGabeo #98072 Alonso és Hamilton nélkül én élvezném az F1-et:) alig várom h ezek visszavonuljanak mindig ők a botrány felelősök...ne kezdjétek el, hogy ők a legjobbak, mert bizony Kubica, Vettel, Rosberg, Webber, Button sztem ők is megállják simán a helyüket... -
dav1d #98071 ott a pont. -
G_ArchAngel #98070 nem felejtunk:D -
IXEMGabeo #98069 2005;) -
WNW #98068 Kubica-Massa, ha jol Japanban anno.. Az utolso 5-6 kanyart folyamatosan egymast kiszoritva/vagva huztak be... Egyik se kapott buntit.. Egyik kiszoritott, a masik vagott, azta ezt cserelgettek.. Mivel midegyik szurke zonaban jart, nem buntiztek.. Iden Kanadaban Kubica-Schumi.. Kiszoritas, vagas, amit akartok.. Nem volt bunti.. Ha mindketto saros, nem szoktak belenyulni.. Itt pedig Kubica szokas szerint kiszoritott, ebbol Alonso vagott.. Mindketto fejen volt vaj, megis csak az egyiket meszeltek el.. -
IXEMGabeo #98067 és még Button simán Hami előtt lenne, ha kb 3x tovább megbüntetik...de ezen kár filózni
látom mi a vita, Alonso büntetése sztem jogos volt, levágta a sikánt, nem engedte vissza Kubicát ez büntetés nincs itt gond...csak éppen jöhet a Magyarázkodás... -
Azért qva nagy volt ahogy Alonso nézte hogy Hamilton lerajtolja, hallani lehetett hgoy mérgében túl nagy gázt ad és ezért elment neki Kubica is. -
gumi