FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utálom mikor 2 hétig kell várnom egy futamra <#rinya>#rinya>
BattleTag: kabel15#2672
http://www.twitch.tv/hegii
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
így meg az elsõ 3 helyezettnek értelmetlen támadni mert 2 pont a különbség! és beállnak!
de shumi nincs már és csak 6 versenyt nyert massa ami 60 pont sajnos azt nemtom hogy hányszor volt második stb és szerintem idén nem csak 3 versenyzõ fog hajtani és tud is hajtani a vb címre hanem több!
úgyhogy megoszlanak a nyertesek!
az sem lenne rossz amit sokan odtak hogy mindenért kapnának pontot pole , leggyorsabb kör stb.
A pontozást kellett volna megváltoztatni, hogy ne legyen elég a második helyen autózgatni. Ezt támogatta a csapatok nagy része is, és a pilóták.
Vagy miért nem lehet a rajtsorrend az elõzõ futam fordított befutója?
Lenne annyi elõzés, nem lehetne megszámolni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
'A' 6x1, 2x2... 97 pont
'B' 5x1, 2x2... 98 pont
és a ..... azért van ott, hogy egészítsd még ki az össz pontokig.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De fordítsuk meg...
'A' pilóta 6x1, 4x2...... össz. 96 pont
'B' pilóta 5x1, 2x2...... össz. 97 pont
Pontozásban 'B' pilóta a világbajnok. Szerinted fair?
Eddig mit láttunk? Egy nagy rakás vonatozást (leszámítva 2-3 futamot).
Nem azt mondom, hogy biztos jobb lett volna a gyözelemszámít pontozás, de sztem volt benne ráció.
(pontozás 10-8-6-5-4-3-2-1) összesen 17 futam.
A. versenyzõ nyer 3 futamot, majd 7-szer 3.,7-szer 4. össz: 107pont
B. versenyzõ nyer 2 futamot, majd 7-szer 2.,8-szor 3. össz: 124pont
Mint látod mid a két pilóta viszonylag jó évet zárt hiszen 4.-nél nem voltak rosszabbak, az is látszik hogy A. pilóta B. pilótát mindössze egyszer tudta megelõzni, viszont 16szor nem és 7-szer még csak dobogóra sem állt, ráadásul 17 ponttal kevesebbet is gyûjtött.
Még is A. pilóta a bajnok, szerinted ez fair?
Én ezért tartom nagyobbra a kiegyensúlyozott teljesítményt, hiszen futamot, még egy kis szerencsével is lehet nyerni.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Olvasd el az alján a vastagbetûs részt aki állja a 30 milliós keretet az különbözõ kiváltságokat kap bármekkora fordulatszám 1:1es szélcsatornahasználat meg ilyenek olvasdd el ajánlom... érdekes...
botrány...
Lehet majd megint nézni a vonatozást meg a pontszámolgatást <#szomoru1>#szomoru1>
Éljenek az "örök második" világbajnokok....
És akkor nem az lenne hogy jól feltöltik a kocsikat benzinnel hanem mindenki szinte üres autóval kõrözne és sokkal kisebbek lennének az idõ külömbségek.
Szal a pontozást kellene vátoztatni...
Örömömben össze zagyválok mindent..
Vagy telhetetlen vagyok? <#idiota>#idiota>
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A legolcsóbb autó az idei mezõnyben is 51 milla font asszem...
Egyébként ezért lett volna jó most a hétvégén egy F1 magazin. Ezeket elmagyarázhatták volna és nem majd 28. án az idõmérõ elött 10 percben ledarálni az egészet.
Ebbõl a 30 millió fontból 1.5 millió$ minimum megy a pilótáknak.Gondolom fizetnek valamit a gumikért is,és szállítás is van.Legyünk kurva optimisták,és akkor marad 26 millió font.Ez 1 F1-es csapatnak kb lófasz,pár éve a Toyota költségvetése volt 400 millió $.Biztos van csapat aki ennyibõl építi a kocsijait,de az nagyjából olyan helyeken is végez,és év végére elfogy a pénz.
Csak az az érdekes hogy a levélben úgy írták hogy ebben benne van minden a versenyzõk fizetése is. És nem hiszem hogy olyan összeget adnának meg ami egy autóra se lenne elég.
A FONT nak jóval nagyobb az értéke. Tuti fedezni fogja.
Van rá bõ egy hetük
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennek az érmes szarságnak akkor lenne értelme maximum, ha mindenki ugyanazt kapná a segge alá... de az már nem lenne F1.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerintem sokkal bosszantóbb ha az elején valaki 3-4 futamot nyer, majd 2-3-an felzárkóznak hozzá, ettõl kezdve már a dobogó közelébe sem tud érni, de még is VB lesz, mert a többiek nagy küzdelemben ugyan de keresztbe verik egymást és ezért nem tudnak elegendõ futam gyõzelmet összehozni. Bajnokunk így nevetõ harmadikként, fele annyi pontszámmal mint az elõtte álló kettõ lesz bajnok.