FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghajtod U alakban, leteszed, hogy egy kis " kaput " képezzen.
Átfújsz alatta, és látni fogod, hogy a teteje elkezd behajolni, ahogy az átáramló gyorsabb levegõ szívóhatást fejt ki.
Ezt csinálja a diffúzor.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WNW: ne kötekedj 😊 <#action>#action>
vagy akkor legyen egyen kasztni,egyen motor és a kutya se lesz kíváncsi a versenyekre
Egyáltalán mi ez?
BattleTag: kabel15#2672
ez komoly egy kurva csövön kitatkoznak ennyiiit??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kurva sötét...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szal akk az üzemanyag rendszerrel vagy a kipufogórendszerrel van kapcsolatban??
Vagy mivel??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mert csöveknél a diffúzor az azien
szal ez😄
A diffúzorban a folyadékrészecskék az A1 csõkeresztmetszetet az A2 keresztmetszettel összekötõ bõvülõ csõszakaszon (=diffúzoron) keresztül a nagyobb keresztmetszetben érvényes kisebb áramlási sebességgel és nagyobb statikus nyomással jellemzett A2 keresztmetszet felé, tehát nyomásnövekedés irányában áramolnak.
de nemtom h itt mi az a diffúzor
miaz??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(amúgy én is alig várom már, ha valakinek számít az optika, akkor állítsa elõre a rendszeridejét és barátságosabb lesz a számláló 😉 amúgy meg örüljünk, mert nemrég még majdnem 400-on állt...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://gaborszantai.co.uk/
http://sportgeza.hu/forma1/2009/03/22/brawn_gp_amiert_japan_harakirit_tervez/
Ramutat miert is lehet jo a brawn gp... jah meg ez szerint azert ment jol a williams es a mclaren az utolso teszten mert kiszedtek a kerst...erdekes..
Lehet tenyleg kidobjak a kukaba ezt a marhasagot.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vagy "A" pilóta az év elsõ felében (vagy végig) nem használta a KERS-t, és ezért az elején nyert 6 versenyt zsinórban, viszont amikor a KERS-es csapatok utolérték a többieket már csak két második helyet tudott nyújtani, végül teljesen eltûnt a dobogóról. "B" pilóta egész évben KERS-t használt, viszont év elején ez hátrány volt, de így is tudta hozni folyamatosan a pontokat. Év közepe felé feljöttek a KERS-t nem használó csapatok mellé, de késõn, és már csak az utolsó 5 versenyt tudta megnyerni. Ki érdemli meg jobban?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de szerintem is jól néz ki...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gratula az alkotónak😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Utálom mikor 2 hétig kell várnom egy futamra <#rinya>#rinya>
BattleTag: kabel15#2672
http://www.twitch.tv/hegii
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
így meg az elsõ 3 helyezettnek értelmetlen támadni mert 2 pont a különbség! és beállnak!
de shumi nincs már és csak 6 versenyt nyert massa ami 60 pont sajnos azt nemtom hogy hányszor volt második stb és szerintem idén nem csak 3 versenyzõ fog hajtani és tud is hajtani a vb címre hanem több!
úgyhogy megoszlanak a nyertesek!
az sem lenne rossz amit sokan odtak hogy mindenért kapnának pontot pole , leggyorsabb kör stb.