182274
  • WNW
    Hat nem tudom.. Aki iden mar parszor oktatta a wunderkindet, nem lehet annyira tehetsegtelen...
  • ShaiHulud
    elbaszta ott azt a kanyar kombinaciot sutil.
  • Norbi1990
    Az jó lenne! Kiváncsi lennék rá mit tud egy jó autóban!
  • allock #98136
    ha így lenne akkor meg Buemit ültetnék be a helyére
    mint ha olvastam volna, hogy majd őt akarják
  • Norbi1990
    Webber mennyen nyugdíjba, és vmi tehetségesebb csávót ültessenek be.
  • allock #98134
    lesz itt még balhé az RBRnél
    még a végén Webber felbontja a szerződést aztán ágyő

Ferrari biztos lecsapna rá :D simán elcserélnék Massát Webberre
  • b-type
    valami nem is sztem sem,...sőt Alonso szerint sem ahogy nézegette
  • Norbi1990
    Igen van olyan pálya ahol a Red Bull-t esély nincsen megközelíteni főleg az Időmérőn, de versenyeken azért nincsen akkor előnyük a többiekkel szemben.

Ulvar: Ja ezzel az autóval szerintem még Bruno Senna is az élmezőnyben lenne :D
  • bardocz
    Sutilra is hogy ráérkezett Vettel egy egyik részen, csak néztem, hogy mivan, mintha Sutil GP2-es kocsival menne, pedig aztán ő nem volt lassú.
  • Ulvar
    RBRnél nagyon gyanús nekem valami, ha úgy akarják szarrá gyepálják a világot...nem vágom egyszerűen...valami nem stimmel...
  • b-type
    ezzel vitáznék :) ...sztem az van amit Hamilton mond, az elején amíg Webber kereste a ritmust addig volt sansz, utána semmi.
    Bizonyos részeken a Red Bull úgy megy át mint az álom.
  • Norbi1990
    A Meki a versenyen ott van ahol a Red Bull. 1 körön a Red Bullok jók.
  • desigo
    Ez a Mclaren napja volt ma.Az időmérőn amit mutattak az nagyon gyenge teljesítmény volt ehhez képest versenyen jól mentek.
    Nagyon sajnáltam Vettel defektjét.Jó lett volna megnézni,hogy csatáznak Webberrel.
    Rosbergnek is respect,hogy behozta dobogóra a Mercit.Schumi ismét nem tudott semmire se jutni.Botrányos már...
    Alonso már megint megszívta nem kicsit.Ha egyértelmű,hogy ő hibázott miért 9 kör múlva akarják büntetni.FIA megint leszerepelt...
  • desigo
    minden top csapatnál ez ment
    Mclaren,Ferrari tavaly Brawn
  • WNW
    Szerintem inkabb arra megy a dolog, hogy az RB ne probalkozzon legkozelebb ilyesmikkel.. Most mindenki oket fogja figyelni argus szemekkel.. Persze tudni kell hol a hatar....
  • bakkerman
    ezzel a kijelentéssel szerintem el is könyvelheti magának a 2. számú autót...
  • G_ArchAngel #98123
    A kozvelemeny, a tobbi csapat nagy resze es a Red Bull fele mogotte all, de en nem feszitenem a hurt a helyeben - az F1 kokemeny uzlet...
  • WNW
    Webber enyhen morcos....
  • JGTC
    Webber: Sosem írtam volna alá a hosszabbítást, ha tudom, hogy ez következik
  • kirol
    Jót aludtam a futamon.
    És drukkoltam Schuminak, de már kezd kínos lenni a dolog.
  • bakkerman
    MS meg kergetni se tudta Rubinho Williamsét
  • b-type
    ..hát a Williams már két futam óta irgalmatlan nagyot ugrott ahhoz képest hogy Cosworth.
    Hulkenberg kergette MS Mercedes motorját azzal a Cosworth-l.
    Csak néztem.
  • G_ArchAngel #98117
    Az egesz F1 ezt tolja az arcunkba: aki csal (Red Bull, Brawn, Ferrari, McLaren, Renault) lehet bajnok, akik csak elvannak a fejlesztesekkel, azok meg max 1-2 pontert versenyezhetnek...
    A vegen kiderul, hogy minden csapat egy szinten van, csak a kis trukkok teszik oket jobba a becsuletes atlagnal (Sauber, Force India, Williams...)
  • b-type
    De nézték azt az esetet is emlékszem rá, vizsgálták futam után de nem büntettek.
    Nem nagyon lehet helyzetekhez idomítani a szabályt és a büntetéseket, tehát nézték hiába mindketten csínybe mentek.
    Ahogy most Alonso sem mehetett be SC alatt letölteni az áthajtásost, mert azzal jobban járna mint egy másik versenyző aki áthajtásost kap...így is van hogy ki jobban ki rosszabbul jár, de ehhez nem statisztálhatnak a bírák (elvileg persze, mert vannak esetek amikor becsúszik sajnos).
    Alonso-t sajnáltam múltkor is meg most is, de most vissza kellett volna engedje Kubica-t....talán még akkor is megbüntetik ha nem kellő előnyt ad neki vissza, franc tudja, de ezt kellett volna tennie.

G_Arc': igen de ott jóval nehezebb azt megállapítani, hogy a másik kikényszerítette hogy lehagyd a pályát, vagy csupán vezetői hiba...mert utóbbi esetében asszem 3 alkalommal elhagyhatod úgy is a pályát hogy nyersz időt...bár ha szándékosság található mögötte az megint más tészta...a lényeg hogy nem egy elbírálás alá esik.
  • allock #98115
    Webber: Egy másodszámútól nem is rossz, nem?
  • Norbi1990
    Gyanítom, hogy a sajtósok teszik fel nekik a kérdést, és ezért válaszolják azt. De most elég jók, mint csapat. Button és Hamilton jól elvannak egymással.
  • IXEMGabeo
    áá nem a Mclaren mindig is egy becsületes csapat volt
  • Jacek
  • dav1d
    Miért mossák a kezüket mindig amikor a Red Bull-t kapják el?
  • bakkerman
    Kubica,és Rosberg nekemis külön kis kedvenceim,csendben építgetik a karrierjüket,és tipikusan olyan versenyzők,akik nem törődnek a körülményekkel,akármilyen gép van alattuk,odateszik magukat,és verik a csapattársaikat is! Kubicának már tényleg kijárna egy jó autó,amivel végre az utolsó futamig harcban lehetne a VB címért! Ugy egyszer már ott a küszöbén,de akkor 2 futammal a vége előtt "eldobta" a bömöst,és elúszott a cím
  • G_ArchAngel #98109
    Pozicio megorzes miatt sem vaghatod le a sikant...
  • bardocz
    Nameg akkor mégis kit büntettek volna meg, amikor folyamatosan mindketten a vágtak meg szélesítettek. Másokhoz képest nem jutottak ezzel előnyhöz, most meg Alonso ezzel előnyhöz jutott.
  • G_ArchAngel #98107
    Ezt a futam kozben is mondtak es a vegen is Horner, mikor az interjut csinaltak vele.
  • b-type
    Massa ki lett szorítva a pályáról és onnan visszajőve ért be Kubica előtt, de ezzel nem történt pozíciócsere mert előtte is ebben a pozícióban voltak...nem történt előzés.
  • IXEMGabeo
    ez a baj, lehet én gondolkozom ellentétesen, de aki botrányos én azt ki nem állhatom...sokkal nagyobb sportember a szemembe Rosberg és Kubica ő tőlük még sosem hallottam inkorrekt nyilatkozatot nem csináltak botrány és igazán megérdemelnének egy jó autót...

sőt a Vettel, Webber páros is elég jól kezeli a médiát, nem csinálnak botrányt, még a múltkori Török eset ellenére se
  • bardocz
    Egyszeres, és Ferrarival, de már régebben is lehetett volna pár címe.
  • dav1d
    Kimi világbajnok
  • IXEMGabeo
    Vettel is így járhat idén...
  • bakkerman
    látod,most is róluk van szó,még itt magyarországon is róluk van szó,a holnapi NS-ben is Alonso esetéről lesz szó,miatta fogják megvenni a lapot,és ez csak 1 nap,és akkor 9 év alatt?? Jólvan ez így,amíg jól szórakozunk,addig nincs gond
  • Norbi1990
    többszörös :D