FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fogsz egy rajzlapot ( nem nyomtatópapírt, az túl lágy ) vágsz belõle egy 5 cm széles csíkot.

Meghajtod U alakban, leteszed, hogy egy kis " kaput " képezzen.

Átfújsz alatta, és látni fogod, hogy a teteje elkezd behajolni, ahogy az átáramló gyorsabb levegõ szívóhatást fejt ki.

Ezt csinálja a diffúzor.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Nagyobb a kanyarsebesség,mivel a szárnyaknak nem kell olyan meredeknek lenniük,ezért a végsebesség is nõ,fogyasztást,erõs,stb nem befolyásol.
Black Ghost
Az F1-es autókat sokszor szokták hasonlítani egy felfordított vadászgéphez, a padlólemez és az aszfalt közötti kis résen felgyorsuló levegõ alacsony nyomású, ezért az autót leszívja. Ennek a levegõnek terelésére, áramoltatására szolgál a Diffúzór.

WNW: ne kötekedj 😊 <#action>
desigo
Legalább ennyi mozgástér had legyen már a csapatoknak
vagy akkor legyen egyen kasztni,egyen motor és a kutya se lesz kíváncsi a versenyekre
passatgt
csak odarakják hogy foglalja a helyet, meg szép karbon anyagból van, tök jól néz ki

kabel15
De ez most mire jó? Jobb lesz a leszorító erõ? Vagy nagyobb sebességet fog elérni az autó? Vagy kevesebbet fogyaszt?
Egyáltalán mi ez?

BattleTag: kabel15#2672

HunnernesKonge
Hat itt nem latja, pont arnyekban van..<#eplus2>

Black Ghost
Amit a két kerék között, és piros lámpa alatt látsz, az a diffúzor.

Milyen csovon..? Itt a kocsi alljanak kialakitasa, illetve a hatso also legterelok adjak a diffuzor hatast... Jo kis leszoritoerot, illetve ebben az esetben leszivoerot lehet vele generalni..

SrAta
köszi
ez komoly egy kurva csövön kitatkoznak ennyiiit??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

mondom LINK..

kurva sötét...

SrAta
jah dehülyevagyok ifgen ugyanez gázokra is vonatkozik:d
szal akk az üzemanyag rendszerrel vagy a kipufogórendszerrel van kapcsolatban??
Vagy mivel??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
a diffúzor az a kipufogó rendszerrel van kapcsolatban?
mert csöveknél a diffúzor az azien
szal ez😄
A diffúzorban a folyadékrészecskék az A1 csõkeresztmetszetet az A2 keresztmetszettel összekötõ bõvülõ csõszakaszon (=diffúzoron) keresztül a nagyobb keresztmetszetben érvényes kisebb áramlási sebességgel és nagyobb statikus nyomással jellemzett A2 keresztmetszet felé, tehát nyomásnövekedés irányában áramolnak.
de nemtom h itt mi az a diffúzor
miaz??

bardocz
Azért jó,hogy diffúzorról van szó,és elõrõl mutatják a kocsit.
Black Ghost
Diffúzor vita

Van egy olyan érzésem, hogy lesz itt még szabálymódosítás. 😞
desigo
aludj pár napot...
Istencsászár
szombaton buli lesz, érdekes lesz a szezonnyitó hajnala😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
csak nehogy jövõ héten hétfõre józanodjatok ki 😉)

(amúgy én is alig várom már, ha valakinek számít az optika, akkor állítsa elõre a rendszeridejét és barátságosabb lesz a számláló 😉 amúgy meg örüljünk, mert nemrég még majdnem 400-on állt...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker
rúgjunk be úgy hogy addig ki se józanodunk 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kevesebb, mint 6 nap..., szenvedes kivarni...

http://gaborszantai.co.uk/

Jo kis cikk😊
http://sportgeza.hu/forma1/2009/03/22/brawn_gp_amiert_japan_harakirit_tervez/

Ramutat miert is lehet jo a brawn gp... jah meg ez szerint azert ment jol a williams es a mclaren az utolso teszten mert kiszedtek a kerst...erdekes..
Lehet tenyleg kidobjak a kukaba ezt a marhasagot.

nearo
Jó, úgy látom mi nem fogunk ebben egyetérteni... nem is baj persze. További szép estét!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BaliBoy
Persze, nem jó az ember szájíze, hogyha valaki az év elsõ felében nyeri meg a VB-t a másodikban meg semmi. De akár tetszik akár nem megnyer 6 futamot akkor megérdemli. Ráadásul ez pontozásnál is elõfordulhat. Ugyebár senkit nem kell emlékeztetnem, hogy Schumi milyen fõlényekkel nyert. Autóba sem kellett volna ülnie néhány évben az év felétõl...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

nearo
Viszont egy katasztrofális év végi teljesítmény után te sem mondanád azt, hogy megérdemelt volt a gyõzelem. Mondjuk ez inkább a második verziómra vonatkozik, de az elsõnél is elképzelhetõ.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BaliBoy
És? Ez van. Mindig is így volt. Akiknek nem volt olyan jó az autójuk (egész évben vagy átmenetileg) a pályán azok nem nyertek. Ennyi.

nearo
"A" pilóta egy ferrariban ül, "B" pilóta egy rönóban (vegyük a tavalyi erõviszonyokat). Melyiknek volt nehezebb dolga az év folyamán?

Vagy "A" pilóta az év elsõ felében (vagy végig) nem használta a KERS-t, és ezért az elején nyert 6 versenyt zsinórban, viszont amikor a KERS-es csapatok utolérték a többieket már csak két második helyet tudott nyújtani, végül teljesen eltûnt a dobogóról. "B" pilóta egész évben KERS-t használt, viszont év elején ez hátrány volt, de így is tudta hozni folyamatosan a pontokat. Év közepe felé feljöttek a KERS-t nem használó csapatok mellé, de késõn, és már csak az utolsó 5 versenyt tudta megnyerni. Ki érdemli meg jobban?

Istencsászár
Tesztelték a kockával hogy a következõ években bevethessék, biztosan lesz, jópofa... akkor lenne jó hogy ha teljes köröket lehet majd nézni, letölteni😊 na annak van értelme, de ha 10 secre bevágják akkor annak sok értelme nincs, persze látványos de semmi más😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Norbi1990
Jah 1. kanyarig jutott vele <#banplz>
M@TriX
Az utolsó futamon Coulthard-on is volt ilyen, bár jó lenne ha nem az állhoz kerülne, mert akkor elõre nem sokminden látszik.

de szerintem is jól néz ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Remélem a versenyen is lesz sisakkamera mint ahogy a szezon elözetesben is látszik itt ott 😊

Black Ghost
Remélem Button is ott lesz hogy szorongassa.
kabel15
A német RTL szokta adni szombaton a futam elõtt.

littleNorbi
Valamelyik csatornán közvetítik a nagydíjak elõtti szabadedzéseket?

BaliBoy
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a BBC fogja a neten nyomni élõben az F1-et?

desigo
Egy hét múlva Alonso már nagyon fog készülõdni,hogy elrajtoljon az élrõl <#nyes>
CHEAPBOY
Frankón van összerakva az elõrepillantó videó!

Gratula az alkotónak😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kit--Kat
Eurosport szokta.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
24 órást hol szoktad nézni, neten?
kabel15
Egyedül az F1 et nézem. Meg a 24 órás versenyt mikor elcsípem.

Istencsászár
Van minden más emelett, WRC, WTCC, MotoGP stb...

Máté94
Telhetetlen!
kabel15
Nem kell 2 verseny egy nap. Csak lenne minden hétvégén verseny <#szeret>
Utálom mikor 2 hétig kell várnom egy futamra <#rinya>

Black Ghost
Így van. 😊
Christian88
Fociban se lenne jó ha a legtöbb meccset nyerõ nyerné a bajnokságot =)

http://www.twitch.tv/hegii

Kit--Kat
De jó, már csak 1 hét!^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

At a baj bármilyen pontrendszer lesz az mindig kijátszható marad valamilyen szinten. Ahhoz, hogy több elõzés legyen teljesen más ösztönzõ módszert kellene kitalálni. Én még azt is elbírnám képzelni, hogy két futamot rendeznek egy hétvégén. De azt is ki lehet játszani, illetve meglennének annak is a hátulütõi. Hibá fordítanák meg a két futam rajt sorrendjét.

de eddig az se volt jó hogy 10 6 4 ... pontozás volt mert schumi hamar nyert a szezon fele elõtt bajnok volt utánna meg már értelmetlen körözni!

így meg az elsõ 3 helyezettnek értelmetlen támadni mert 2 pont a különbség! és beállnak!
de shumi nincs már és csak 6 versenyt nyert massa ami 60 pont sajnos azt nemtom hogy hányszor volt második stb és szerintem idén nem csak 3 versenyzõ fog hajtani és tud is hajtani a vb címre hanem több!
úgyhogy megoszlanak a nyertesek!

az sem lenne rossz amit sokan odtak hogy mindenért kapnának pontot pole , leggyorsabb kör stb.
Black Ghost
Jó gondolat, sõt jöjjön a hendikep rendszer <#vigyor><#vigyor><#vigyor>