182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #98299 Inkabb addig vettek "szorakozasnak", mig nyero helyzetbe nem ertek.. Ott meg a kozeli lehetosegtol kezdenek szetesni... Ha lenne esze a nagyfonoknek, a Marko nevu beosztottjat gyorsan eltuntetne.. -
Buttonnak megjott az esze:) -
a RB-nek kezd szórakozás lenni ez az egész F1,addig vették nagyon komolyan,amíg fel nem értek a "csúcsra",amíg minden futam róluk szól valamilyen formában,addig dől a lé :) -
WNW #98296 Jok a marketingeseik... A RB meg errol volt mindig hires mint ceg, erre latjuk mit muvelnek az F1-es csapatnal... -
vazz erről a Ham-Gomb párosról ha nem készült még 128 reklámfilm,akkor egy se...xD -
dav1d #98294 kössz
-
ő nem előzte meg az sc-t -
HUmanHunter #98292 nem, "nagyon szeret téged és nem előzte meg az sc t" -
dav1d #98291 Amikor Alonsot válaszolja mi a kérdés? Nagyon szeret téged és nem tetszett neki hogy megelőzted a SC-t?
-
G_ArchAngel #98290 Amugy kurva jo volt az egesz vetelkedo, en szarra rohogtem magamat a kerdeseken es reakciokon:D -
dav1d #98289 Hamilton gitáron kíséri Buttont
-
úgylátszik
2-ből 0 -
Most engem is leoltasz mert buta vagy?:) -
Az is lehet ;) -
Nekem nyolc, ne öljük egymást, most néztem meg egy qva jó dokfilmet a Thriller in Manila-t link.
semmi kedvem hülyülni ilyenen. -
nem szar, vagy most olvasta valahol, vagy most jott le a wow-rol 5 ev utan:)) -
kulon kiemeltek a szerzodekoteskor ha figyeltetek volna, hogyha nagyon elmarad alfonzotol akkor minden tovabbi nelkul folbonthatjak.. -
dav1d #98282 Mert érzékenyen érintett de majd kinövöd -
Ez a 2. sor annyira szar duma -
dav1d #98280 Csak is kizárólag google alapján kerestem és találtam is.De még számos portált linkelhettek ha gondolod.
de gyerek vagy. :) Lehet de veled ellentétben nekem legalább van életem nem játszok szerepjátékokat :) Kezdj élni :) -
Te tényleg nemtudsz olvasni? :D -
Utálom ha egy vérpistike személyeskedik az tartsd meg magadnak, másrészt felteszem a kérdést újfent. Te egy pilóta vagy ajánlanak neked egy 2 éves szerződést jó sok pénzért egy kurva jó csapatnál. Tudom..nem fogadod el. -
jaja
szerintem se sokat jelent ez a szerződés
bármikor átvariálhatják
nekem az lett volna szimpatikus ha jövőre beül Massa helyére Kubica -
" nem kellett volna aláírnia a szerződés hosszabbítását a ferrarinak"
te tudsz olvasni? -
Force-nál nincs hely, mindketten jobbak Massánál. -
Force Indiánál biztos nem fog meggazdagodni :D
Valaki linkelt régen, egy táblázatot, hogy ki mennyi fizetést kap, és a Force Indiánál nem épp magas a fizetése Sutilnak és Liuzzinak, ahhoz képest, hogy milyen helyen állnak a mezőnyben.
A Williamsnél sokkal többet kaptak a pilóták, pedig lassabbak mint a Force. -
ha meg balfasz lesz Massa(vagyis már idén az),akkor kibasszák végkielégitéssel,elmegy levezetni egy force indiához(például),ott is megkapná a maga jussát az indiai milliárdostól,és cső! nem kell azért sajnálni Felipét -
Nem Massa ment oda Montezemolohoz hogy nem e maradhatnék még itt egy két évet, hanem Montezemolo ment oda hogy, hé nem érdekel még 2 év itt? DE és ennyi volt. -
nem massáról beszélek,hanem a ferrariról! -
:D
engem akarsz cinkelni??! :D
jössz itt alázóbloggal meg F1liveponthuval? Az egyiket pont neked írták a másikat meg anno itt spammelték...a törzsközönségén meg is látszik.
Nagy a net, találsz a hülyeségednek megfelelő táptalajt, igaz nem valami nívós portálokon, de majd csak kiszolgálnak valahol :DD
de gyerek vagy. :) -
Vávávávávááárj....itt milliókról beszélünk...te, mint ember, kapsz egy több milliós ajánlatot 2 évre egy nagy baleset után, beadod a dumát hogy igen ennyi idő alatt tudom a kötelezettségeimet vállalni amit rám szánnak...kész meg van az üzlet. Elutasítottad volna? Igen?...hmm. -
ha fél akkor minek versenyez?a balesete nem olyan mint régen. nem kellett volna aláírnia a szerződés hosszabbítását a ferrarinak -
Massa 2008-ban Silverstone-ba megmutatta, hogy hogy nem kell menni a esőbe :D
Verseny alatt csak 10szer pördült ki, és majdnem elütött egy kisállatot is XD -
dav1d #98266 tisztában vagyok vele de azt nem lehet a másik képébe tolni :) -
G_ArchAngel #98265 'versenyben futott korido' =/= 'legyorsabb kör' -
dav1d #98264 7-3 Alonso fölénye a legyorsabb körök tekintetében -
Azért te is egy huszár gyerek vagy ám ahogy látom :).
Massát nem mondom hogy kedvelem, se Alonsot, Ferraris voltam vagyok leszek, nem érdekel ki ül benne csak menjen. Massa 2008ban megmutatta hogy tud ő menni elől, megbirkózott a feladatokkal és majdnem VB lett...Nem egy ős tehetség, nem egy profi kezű lábú ember, na de azért nem írnám le ennyire, hiszen nem tudta megmutatni magát, azon egyszerű dolognál fogva, mert nem volt szerencséje. Azt is hozzá kell tenni hogy az RBR kitűnik minden más autó közül, hisz láthattuk hogy Button nem tudott mit csinálni Kobayashival Valenciában, Massa szintén nem tudott az előtte lévőkkel mit csinálni. Még mindig vannak dolgok amiket nem értek és nem is fogok az F1ben, de ez van... illetve sejtem de abból mindig a flém jön.
Apropó Massa...azért te is be lennél szarva még mindig ha fejbe cseszett volna 260nál egy 1,5 kgs rugó...pláne úgy hogy 1 héttel azután történt hogy meghalt kis Surtees. Ha nem akkor gratulálok, nem ember vagy. -
WNW #98262 Inkabb nezd egy-egy versenyen a versenyben futott koridoket folyamataban, tanulsagos.. Tizedes kulonbsegek vannak koztuk.. Kicsit Alonso javara, de sebessegben Isztambul ota nincs gond.. Massa, ha a kemenyebb gumi osszeallitas van, vagy ha huvosebb van, az idomeron ront, de versenyben mar majdnem egal.. Viszont ami pech osszejohet, az osszejon neki.. -
dav1d #98261 Te sem tudom hogy mit nézel Alonso és Massa nem ugyan a szint,nem ugyan az a fogalom, nem ugyan az a kategória, nem ugyan az a verseny, nem ugyan az a... Hasonlits össze egy csigát a tgv express vonattal na ekkora a különbség Fernandó és Massa között míg Alonso általában az élmezőnyben adig Massa valahol a kertek és a béka segge alatt kószál ellentétes irányba haladva.Pont. -
WNW #98260 Az elso par futamon, es Massa idomeros gumi problemain kivul, mar nem latni azt a fenyevnyi kulonbseget.. Es amig Massanak altalaban mas csinalja a grimbuszt (Liuzzi, SC, most Alonso) Alonso maga idezi a fejere a szart..