FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Citroën DS3 Cup Denmark 2019
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
De Hulkenberget sem értem és a FIA-t sem, hogy ezt a hülyeséget beveszi.
Mert ha kritikus fékezés lett volna akkor blokkolja a gumikat, de itt olyan lassan ment, hogy egy utcai autóval is bekanyarodott volna és lényegtelen, hogy 3dikban volt kettó helyett.
Meg Hamiltonék és Marco se mutogasso senkire, mert nem fogtak a fejukhez fegyvert, hogy a másik mogött kell mennie, miért nem elözték meg a többieket és tolták ki a kocsi szemét igy amig mindenki taktikázik, ök mehettek volna gyorsan és megvan a pole.
Ugyan ugy mint SPA-ban Lecrercnek, ott is inkább ment egyedül szélárnyék nélkül és fél másodpercet vert a többiekre mig szélárnyékoztak.
Vicc az egész és a FIA meg hagyja és aszisztál hozzá csak látszat dolgokat tesz
Éppen ki is mehetett volna Hamilon gyors körre ha akar, de inkább félreálltak a boxutcában és mindenkit előre engedtek. Most meg az a baja hogy feltartották. Beszarás ez az ember néha.
Az Lső 3 helyetcserél pl?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De igazad van, lehetnék mérges a hülye szurkolókra is.
egyfelől vagy nézed vagy nem nézed.
'sztán ugye hogy jön ide a 65 IQ-s amerikai? ...ő indította a srácokat vagy mi? ...vagy ez valami Liberty ellenes dolog szeretne lenni, merthogy a Liberty mondta a csapatoknak hogy az utolsó pillanatban menjenek ki? ..vagy a srácoknak hogy nézzenek már ki hülyén?
..
Hülkenberg lenne az aki direkt kiment a bukótérbe hogy a többiek megelőzzék? ..vagy ki az a 65 IQ- amerikai akire ennyire haragszol?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha abbahagtad akkor ezt hogy láttad?
Sztem jó, én nézem is, és az elmúlt futamok qva jók voltak. Aki meg nem nézi az ne magyarázzon.
Azért azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy eddig mindig azon sirtak, hogy a tiszta levegőben tudnak jól menni és aki hátul halad az elveszti a tapadást és a gumik se olyan jók meg a fékek is tulmelegednek, akkor most miért olyan jó egy lassabb autó mögött menni, hogy a szélárnyék miatt 2-3 tizedet nyerjenek egy 4- 5 tizeddel lassabb autó mögött?
Gratulálok.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
racingarena.hu | gokartsopron.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Megbasznám mindet -20 pont és csapatonként 1M vidám EUR.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2019.09.07. 16:16:39
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Olvasgatom itt a fórumot, és senki nem vetette fel, de állítom, hogy ha itt még kavicsos bukótér lett volna, nem így alakul az a baleset. Kezdve azzal, hogy Correra nem száguld végi fullgázzal a bukóteren.....
Az aszfaltozozz bukótér miatt mindenki kiszélesiti következmények nélkül a pályát nyélgázon, erre tesznek oda valamit, hogy ezt megakadályozzák, de pont ez okoz balesetet.
Ez már csak akkor lenne szánalmasabb ha emiatt jövöre ugyan ott lenne a hurka, de kitalálnák, hogy a kocsiknak magasabban kell lennie az aljának, hogy ne akadjon fenn.
DE mindezt megelözhették volna ha eleve olyan a pálya ,hogy meg se probálja kiszélesiteni a pályát.
A másik ilyen ami miatt piros zászló és 19 buntetést oztottak ki a pilótáknak .Ahhoz képest , hogy mindenki panaszkodik, hogy nem lehet követni a másikat , mégis mindenki szélárnyékozik.
Ugyan ez lesz az F1nél is. és ahelyett, hogy mindenki a leggyorsabb kört probálná meg elérni inkább vonatoznak egymás mögött.
Az egész megintcsak a gumik miatt sporolás és gumikezelés miatt van .
Ha nem kéne nekik zsonglőrköni velük akkor nyélgázon tolhatnák az időméröt és tényleg a leggyorsabb rangsor alakulna ki,
Nem baj majd erre is hoznak egy szabályt ahelyett, hogy normális gumikat és sporolás nélküli vezetést hagynának a pilótáknak.
Fasza kis időmérő lesz
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.09.07. 13:04:35
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szerintetek van olyan pálya, ami alapból unalmas, viszont ha fordítva mennének, nem lenne az?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)