182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hányadik is lett? néztem a rajtot, szép volt, de más is rajtol ilyeneket a darálóban versenyről versenyre, csak nem hordozzuk körbe hogy bizonygassuk a dolgokat. -
IXEMGabeo #98537 idén bizonyította többször ha nincs a Mercinél taktikai hiba akkor elől végez...nézd vissza a Valenciai rajtját egyszerűen zseniális...edzésen kéne még javulnia -
"A negyedik helyet megszerző Mark Webbert is kis híján megbüntették, ugyanis a Red Bull pilótája túllépte a megengedett maximális időhatárt a két biztonsági autós vonal között a szombati időmérő edzésen. Webber ezzel a Sportszabályzat 30.13-as cikkelyét sértette meg. Ám ő egy egyszerű figyelmeztetéssel megúszta az esetet." -
később kiderült, hogy az időmérő-szerkezettel volt valami gond, állitásuk szerint megtalálták és azután nem is volt ilyen, egészen pár évvvel ezelőttig, ahol szintén volt egy kettős ezredmásodpercre azonos idő. érdekes, újabb hiba a rendszerben ? :) -
Hát ha meg akarja szerezni a 9-10. helyet akkor 120% is elkél neki. -
szerintem holnap MS kinyomja a mercinek a szemét :)
felnyomja a kocsi teljesítményét 110%-ra ;) -
IXEMGabeo #98532 zseniális:D -
-
lál:D:D -
-
MrTressy #98528 1997 Jerez Frentzen, Villeneuve, és Schumi voltak a résztvevők :) -
jaja és asszem úgy döntötték el a sorrendet ki mikor futotta meg. -
paj01 #98526 2 ezred..:D ha jol lattam a celegyenesben alonso huzott befele a fal fele ahogy szokta:D lehet ez lett a veszte...mert manapsag a legrovidebb ut az egyenes. holnap a rajtnal akarmi lehet. Azert szepet fejlodott a ferrari. Izgalmas volt az idomero. -
Sok evvel ezelott harman ezredre ugyanazt az idot futottak. Sajnos nem emlekszem mikor es hol tortent.:( -
A Meki egyet alszik és lesz 6 tized hátránya?:) ha jövőhéten is jók lesznek akkor fejlődtek, ha nem akkor csak a pálya specifikáció és az időjárási körülmények kedvezőek nekik. Alonso most odatette magát, Massa jó alaposan elmaradt tőle, a verseny pedig hosszú lesz holnap és ott kell jól végig menni. Neház ügy lesz, mert a versenyeken Hamilton gyors szokott lenni, még ha a kvalin rosszabul is megy mint ami elvárható, és Webber is rajtolt már parádésan idén. Massa szerintem nem lesz dobogós. -
IXEMGabeo #98523 sztem a Ferrari egyszer csettint és máris behoznak mindenkit akkora pénz van ott...viszont a szakértői, mérnöki gárda elég gáz...Domenicali emberei
-
Ennyit bírt a Mercedes... -
HUmanHunter #98521 állítólag kipróbálták már ők is azt az időmérős cuccot amit a red bull használ már év eleje óta. -
mit újitottak Ferrari-nál, hogy ilyen jól mentek? vagy a német pálya fekszik nekik ennyire? -
én is ezért emlékeztem rá :) -
lama king19 #98518 volt már ennél szorosabb időmérő? -
ez komoly volt nagyon... ezt eloben lattam a TV-ben:) -
Laceee #98516 Nem elég, hogy balesetet szenvedett, még az ajtót is lelopták 
-
Mármint a nagyok kiesnének, és csak az újak maradnának:D -
Kristensen biztos tudna mesélni...3 éve történt
-
Megnézném, hogy ha az összes kis csapat kiesne akkor a kiscsapatok hogy versenyeznének:D -
G_ArchAngel #98512 remeljuk, sima Hispania gyozelmet varok...
-
IXEMGabeo #98511 simán...sztem zúzda és eső lesz... -
vagy nem :). -
elmondom mi lesz holnap...
Amíg a Ferrarisok,Red-Bullosok egymást ütik vágják addig Button csak nyugisan körözget és a végén begyűjti a sok pontot -
IXEMGabeo #98508 nem én mondtam, hogy az évszázad futama...
Senna korszakban is akár a 90-es évek Williams korszakában is tele volt akcióval a Hungaroring...itt tűnt el Damon Hill, és több nagy világbajnok is itt ünnepelte a vb címet (Mansell, Schumacher) utóbbi években szinte mindig új győztest avattak itt sztem érdekes pálya -
az eső miatt volt csak jó. Évszázad futama? LOL:) -
IXEMGabeo #98506 nem nem tipikus mivel 1986-os kreálmány...Berni pedig 2016-ig meghosszabbította a szerződésünket lát fantáziáz a pályában...állítom h a tündöklő Valenciánál, Szingapúrnál sokkal jobb pálya -
IXEMGabeo #98505 ahhoz képest az egyik legjobb futamok voltak ott a múltban:D:D:D
2006-ban az volt a legjobb futam sőt akkoriban az évszázad futamának választották... -
hát a jelenlegi F1 pályák közül az egyik leggyengébb...tipikusan magyar... -
IXEMGabeo #98503 szép volt Vettel, Alonsonak is grat kíváncsi leszek a futamon:) -
Nananananaaa azért annyira nem szar, úgy fogalmaznék hogy ezekkel a verdákkal szinte lehetetlen előzni.
-
nem kell törni zúzni, hogy izgalom legyen. Jó kis test-test elleni csaták melyek korrektek, fűszerezve egy kis taktikaival.
De mondjuk ja, szokott néha lenni balhé, de hát mindegyik pályán az elején nagy a tumultus. Kivéve a Ring, mert az ritka sz@r pálya. -
2 ezred basszameg ááááááááá na majd ringen 2 tizedet kap vettel 

-
HUmanHunter #98499 múltkor kuplungproblémája volt, de tény ha nem rajtolják le vettelt akkor szerintem nyerni fog.