182274
  • Totti5
    Hányadik is lett? néztem a rajtot, szép volt, de más is rajtol ilyeneket a darálóban versenyről versenyre, csak nem hordozzuk körbe hogy bizonygassuk a dolgokat.
  • IXEMGabeo
    idén bizonyította többször ha nincs a Mercinél taktikai hiba akkor elől végez...nézd vissza a Valenciai rajtját egyszerűen zseniális...edzésen kéne még javulnia
  • desigo
    "A negyedik helyet megszerző Mark Webbert is kis híján megbüntették, ugyanis a Red Bull pilótája túllépte a megengedett maximális időhatárt a két biztonsági autós vonal között a szombati időmérő edzésen. Webber ezzel a Sportszabályzat 30.13-as cikkelyét sértette meg. Ám ő egy egyszerű figyelmeztetéssel megúszta az esetet."
  • bigapó
    később kiderült, hogy az időmérő-szerkezettel volt valami gond, állitásuk szerint megtalálták és azután nem is volt ilyen, egészen pár évvvel ezelőttig, ahol szintén volt egy kettős ezredmásodpercre azonos idő. érdekes, újabb hiba a rendszerben ? :)
  • Totti5
    Hát ha meg akarja szerezni a 9-10. helyet akkor 120% is elkél neki.
  • allock #98533
    szerintem holnap MS kinyomja a mercinek a szemét :)
    felnyomja a kocsi teljesítményét 110%-ra ;)
  • IXEMGabeo
    zseniális:D
  • mcmoha
  • Totti5
    lál:D:D
  • desigo
  • MrTressy
    1997 Jerez Frentzen, Villeneuve, és Schumi voltak a résztvevők :)
  • Dietrich
    jaja és asszem úgy döntötték el a sorrendet ki mikor futotta meg.
  • paj01
    2 ezred..:D ha jol lattam a celegyenesben alonso huzott befele a fal fele ahogy szokta:D lehet ez lett a veszte...mert manapsag a legrovidebb ut az egyenes. holnap a rajtnal akarmi lehet. Azert szepet fejlodott a ferrari. Izgalmas volt az idomero.
  • mcmoha
    Sok evvel ezelott harman ezredre ugyanazt az idot futottak. Sajnos nem emlekszem mikor es hol tortent.:(
  • Totti5
    A Meki egyet alszik és lesz 6 tized hátránya?:) ha jövőhéten is jók lesznek akkor fejlődtek, ha nem akkor csak a pálya specifikáció és az időjárási körülmények kedvezőek nekik. Alonso most odatette magát, Massa jó alaposan elmaradt tőle, a verseny pedig hosszú lesz holnap és ott kell jól végig menni. Neház ügy lesz, mert a versenyeken Hamilton gyors szokott lenni, még ha a kvalin rosszabul is megy mint ami elvárható, és Webber is rajtolt már parádésan idén. Massa szerintem nem lesz dobogós.
  • IXEMGabeo
    sztem a Ferrari egyszer csettint és máris behoznak mindenkit akkora pénz van ott...viszont a szakértői, mérnöki gárda elég gáz...Domenicali emberei
  • DeerHunter01
    Ennyit bírt a Mercedes...
  • HUmanHunter
    állítólag kipróbálták már ők is azt az időmérős cuccot amit a red bull használ már év eleje óta.
  • bigapó
    mit újitottak Ferrari-nál, hogy ilyen jól mentek? vagy a német pálya fekszik nekik ennyire?
  • Dietrich
    én is ezért emlékeztem rá :)
  • lama king19
    volt már ennél szorosabb időmérő?
  • Jacek
    ez komoly volt nagyon... ezt eloben lattam a TV-ben:)
  • Laceee
    Nem elég, hogy balesetet szenvedett, még az ajtót is lelopták
  • Máté94
    Mármint a nagyok kiesnének, és csak az újak maradnának:D
  • Dietrich
    Kristensen biztos tudna mesélni...3 éve történt

• Máté94
    Megnézném, hogy ha az összes kis csapat kiesne akkor a kiscsapatok hogy versenyeznének:D
  • G_ArchAngel #98512
    remeljuk, sima Hispania gyozelmet varok...
  • IXEMGabeo
    simán...sztem zúzda és eső lesz...
  • Ulvar
    vagy nem :).
  • desigo
    elmondom mi lesz holnap...

Amíg a Ferrarisok,Red-Bullosok egymást ütik vágják addig Button csak nyugisan körözget és a végén begyűjti a sok pontot
  • IXEMGabeo
    nem én mondtam, hogy az évszázad futama...

Senna korszakban is akár a 90-es évek Williams korszakában is tele volt akcióval a Hungaroring...itt tűnt el Damon Hill, és több nagy világbajnok is itt ünnepelte a vb címet (Mansell, Schumacher) utóbbi években szinte mindig új győztest avattak itt sztem érdekes pálya
  • Freedom88
    az eső miatt volt csak jó. Évszázad futama? LOL:)
  • IXEMGabeo
    nem nem tipikus mivel 1986-os kreálmány...Berni pedig 2016-ig meghosszabbította a szerződésünket lát fantáziáz a pályában...állítom h a tündöklő Valenciánál, Szingapúrnál sokkal jobb pálya
  • IXEMGabeo
    ahhoz képest az egyik legjobb futamok voltak ott a múltban:D:D:D
    2006-ban az volt a legjobb futam sőt akkoriban az évszázad futamának választották...
  • Freedom88
    hát a jelenlegi F1 pályák közül az egyik leggyengébb...tipikusan magyar...
  • IXEMGabeo
    szép volt Vettel, Alonsonak is grat kíváncsi leszek a futamon:)
  • Ulvar
    Nananananaaa azért annyira nem szar, úgy fogalmaznék hogy ezekkel a verdákkal szinte lehetetlen előzni.

• Freedom88
    nem kell törni zúzni, hogy izgalom legyen. Jó kis test-test elleni csaták melyek korrektek, fűszerezve egy kis taktikaival.
    De mondjuk ja, szokott néha lenni balhé, de hát mindegyik pályán az elején nagy a tumultus. Kivéve a Ring, mert az ritka sz@r pálya.
  • LaszloLedzenyi
    2 ezred basszameg ááááááááá na majd ringen 2 tizedet kap vettel
  • HUmanHunter
    múltkor kuplungproblémája volt, de tény ha nem rajtolják le vettelt akkor szerintem nyerni fog.