FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
azért nem azt mondta h fucking kubica, mert õ nem barichello....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

es?
Trulli 16-ot jott es boxbol rajtolt, hozza kepest Hamilton kisdobos...

http://gaborszantai.co.uk/

Mind ketten ludasak voltak ebben egyet értek én is csak kubicát találom hibásabbnak alig kellett volna valamit várni és egyenesbe simán kielõzhette volna vettelt mert a gumi nem bírta volna csak egy kis türelmen múlott az egész, nem vagyok kubica ellenes csak szerintem most várni kellett volna.

bardocz
Már tudni,hogy a KERS miatt szart be Massa kocsija?Ha nem,akkor miért fejlesztenének mégis egy új kocsit?<#wilting>
rucinho
<#pias>

zene egyenlő élet

bandi007
Végre újra van verseny a királykategóriában...!!!
Jót tettek az új szabályok.
Hajrá BRAWN GP!

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

van egy olyan érzésem, hogy jövõhéten a Ferrarikban nem lesz KERS.

kiserik
Most visszanézve ismét is Vettelt találom kicsit vétkesebbnek. Kubica az elõzõ kanyarból olyan tempókülönbséggel jött ki, hogy nem volt más út, csak vettel mellett. Esetleg, ha nagyobb helyet enged vettelnek, az megolhatta volna a problémát, de akkor meg félõ volt, hogy szépen kisodródik a pálya szélére. Vettel nem vette el, megpróbált nagyon szûken befordulni, a gumi nem engedte. Nem véletlen volt az elsõ szava a csapat felé, hogy "Sorry" nem pedig az hogy "Fucking Kubica"...

a.carkey
No igen. +#78027

A medve nem játék.

Gratula Buttonnak, a vörösök pedig láthatják, mit tud Hamilton egy gyenge kocsiban <#smile>

KoЯn

Osi20
Vettelnek elöször meg kellenne tanulnia szabályokat utána kellenne versenyezni!!!

Brawn zseni, de az csupán egy nuansznyi elõnyt jelentene kiélezett helyzetben, nem utcahossznyit...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Punker
azért nem tagadjátok meg magatokat, alig van vége az elsõ futamnak és már személyeskedtek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mondhatnánk azt is ,hogy kubica nem kezd el elõzni ilyen nagyon jól akkor nem történik semmi vár egy kicsit és akkor betámad és sima dolog lett volna...

látom totál nem érted mirõl beszélek..na mind1 a lámpát meg máshol oltogasd😊
Vettel ment neki Kubicanak, ha elveszi a gázt akkor nem lett volna semmi...autóverseny elvégre vagy mi a fene
SrAta
nah ez a nem semmi nézdd meg az én és a te hozzászólásom számát
XD annyira egyszerre nyomtuk az entert h mind a 2õnké 32esXDXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
És Barichello sikeresen megszerezte 628. második helyét😄
a.carkey
Jó kérdés. De azért Vettel, hm. érezhette volna, hogy Kubica elmegy. Max. nyert volna vele egy kanyart, de ezt 4 körön át csinálni? Persz Kubica is "zseni" volt, hogy erre nem jött rá.

A medve nem játék.

Igen jön elõzni kubica és vettel inkább lemegy a pályáról ,hogy elengedhesse nagyon jó meglátás ez is csak az a baj ,hogy kubica erõszakosan ki akarta szorítani nem hagyta vettel és ahelyett ,hogy kubica várt volna inkább megoldotta a dolgot hát grat neki😊)<#eljen><#eljen><#heureka>

a.carkey
Ez olyan, mint doppingal nyerni. Kb.

A medve nem játék.

attól úgyanúgy bele ment...
SrAta
Tudom csak elírtam mert ez gecire felhúzottt!!!
meg az ami kubica meg vettel között volt, most miért kell szétbasznia vettel versenyét?

a.carkey
Vettel cool. Bajnok lesz idén, ha a nagyok ki nem veszik a KERSt. Ha kiveszik és ugyanolyan diffúzzort építenek be, akkor szoros lesz.

A medve nem játék.

miaz nem tudod elviselni a vereséget?<#mf2>

a.carkey
Ez oké, de miért is vették el Hamilton gyõzelmét SPAban? Azok után azért nem kéne ilyeneket megengedni.

A medve nem játék.

desigo
Vettel végig korrekt volt
a balesete után is az elsõ mondata a bocsánat kérés volt
ha hibázott ha nem ...
cement
brawn nem zseni? te teljesen gyoker vagy. brawn messze a legnagyobb agy az egesz cirkuszban, de nem magyarazom ha ezt nem fogod fel

respect to the man in the ice cream van

ez a Barichello-s rajt dolog ugyanaz mint ami volt tavaly Massa és Bourdais között japánban,ha elis kezdett volna fékezni akkor is bele csúszott volna valameikbe,akkor meg az lenne a baj....de ennyi erõvel akkor most énmeg elkezdhetném Vettelt fikázni hogy õ minek ment bele Kubicába,verseny volt ennyi.remélem Malayzia is ien izgalmas lesz
a.carkey
1 dollárért ment el, 100 millát adott a Honda, hogy ne építsék le a csapatot, mert akkor többmillás végkielégítéseket kellett volna eszközölni, stb, stb. Semmi kivetni valót nem találnak bennük, pedig még más non kerses csapatot is tizedekkel vernek, Barrichello szétqurja a mezõnyt, bünti nélkül, stb stb.. Aki ezek után beveszi a Brawn féle zsenialiítást, az naív.

A medve nem játék.

cement
ettol autoverseny az autoverseny....aki hulye haljon meg

de nem lesznek ott, mert most is csak azért 3. mert kiestek elõle ketten <#falbav>

<#idiota>

desigo
Pedig simán elhiszi,hogy mekkora ügyes volt.
Lol elõbb nem küldi el most újra írom és itt van mind kettõ😄😄

cement
mar most jobb... a pozsgay processzora kb pentium kettes, 10 masodperces laggal nyomta az oreg...

a.carkey
Nem Button, hanem Barrichello iktatgatott ki autókat. Szerintem sokan óvni fognak ...

A medve nem játék.

Mindig arra vágytam toyota elsõ 3 ba legyen végre bent vannak, remélem bent is maradnak mert jól csinálják😊)

Punker
"öööööööööö"

bár hallottam már élõben fordítás helyett káromkodni szinkron tolmácsot 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Ez is egy nagy komédia. Ha Rubens elhiszi amit mond, akkor jelentkezhetne itthon is egy bizonyos posztra ...

A medve nem játék.

Mindig arra vágytam toyota bejut az elsõ 3 ba végre ben van😄 remélem így marad mert jól csinálják😊

desigo
szerintem is jobb
még pár közvetítés és beleszokik és profi lesz
SrAta
Ez a futam egy vicc volt!
Nakadzsima keresztbe a füvön kerülgetik ki!
2 kört ott áll és jéééé ahogy Button visszajött a pályára már bent is a safety car...
Még a versenybírók is röhögtek rajt.
Button a 19 autóból 4 et kiiktatott 3-4et csak megrongált dee ááááá ez semmii hát ez teljesen szabályos...
ubica vettel összemegy 2 másodperc múlva bennvan a safety car
Azér látszik, hogy ecleston pénze is bennevan a brawn GP-be............

RelakS
<#eljen>

Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy Barrichellót (vagy hogy írja) miért nem rángatták meg az elsõ köre miatt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
Trulli milyen nyugodt
szimpatikus <#eljen>
rucinho
Én értem,de ezzel csak azt érik el hogy elpártoljanak a nézõk mert egyes csapatokkal kivételeznek....
Kezd olyan szaga lenni mint az Olasz focinak!

zene egyenlő élet

cement
kb 126szor jobb csak mint a hulye pozsgay... de ne zavarjon

a.carkey
Elõtte azért beleszállt Rubens hátulról, és a fallal való ütközésnél is pont a hátulja szállt el a gecibe ... 😞

A medve nem játék.

Értem már...thx

desigo
jah
"az elsõ szárnnyal problémák voltak"

jah mert odaverte vagy háromszor...