FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel is az elsõ pillanatban szimpi lett,ahogy a F1-be került,ülhetett volna bármibe,mintahogy Sumi is amikor SPA-ban beült a Jordenbe..
Sõt! Alonsot is azóta kedveltem meg (ez kicsit túlzás)amikor a Mekihez került,ill. amit ott nyújtott,elõtte köztudottan utáltam..
cóval a lényeg én mindig az embert nézem és azt amit produkál,tök mind1 miben ül..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vagyis izé Hamilton elõl na! Köcsög mákos Hamilton! <#kuss>#kuss>
Ha kiesett volna mert falnak megy akkor csak simán béna nyomorék lenne.
Kíváncsian várom hogy mikor kezdenek színtváltani az anti-hamilton club tagjai kaméleon módjára ha maradnak az erõviszonyok és hogy lesz hirtelen pirosból fehér szurker mindenki. És hogy fognak elszaporodni a Brawn csapatnak szurkoló újdonsült divatdrukkerek. <#zavart1>#zavart1>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindenesetre az igaz hogy szerencse is kellett hozzá..mihez nem kell? Nincs olyan sport szvsz.
Van amihez több kell van amihez kevesebb, az F1 inkább a "kevesebb" kategóriába tartozik, nem úgy mint a foci...ott egy lábról lepattanó véletlenül a kapus mellett beguruló labda is dönthet...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
http://topgearhungary.blogspot.com/
Mindenkinek megvan a kedvence, de tiszteletben kellene tartania a másik kedvencét.
Gondolatban úgyis mindenki kiéli magát 😄
Ale Alonso! poppe fan club™
..hogy miért nem lehet kicsit odafigyelni a másikra? ..hogy ez amit te ide írsz bazzeg nem általános és nem a te országodban élek hogy ez neked természetes legyen...talán soha nem is jutott eszedbe, így most leírom:
-Nekem szarul esik ha csitázod a jelenlegi kedvenc versenyzõmet.
Kritizáld, elemezd...még örülök is neki, de ne vegyél semmibe.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
<#buck>#buck>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Idioták kiméljenek!!! :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
KR: I don't know. I went as normal as always in the corner, and then suddenly I just completely lost the rear. Probably it was my mistake. I wouldn't put it to anything else, but it is funny how there was no warning. Usually you feel something if there is a bit of wheel spin but it just went and there was nothing I could do. I just tried to avoid the wall, but I couldn't."
Q & A with Kimi Raikkonen
Hát úgy néz ki még sem Kimi cseszte el.
Kíváncsi vagyok Rubens "elõzése" okozta-e, a rohadék örök második röhögve mondta, hogy nekiment Kiminek is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7784&Itemid=82
A Kimis rész meg szíved joga.
A medve nem játék.
Tudod mit nem is érdekel, csak húzzál vissza.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak azt szerettem volna jelezni, hogy a folyamatos flémelés nem ide való.
De úgy látszik hibát követtem el, amikor hozzád szóltam. Nem érdemled meg, hogy foglalkozzak veled.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akikkel pariban volt azokat leelõzte, ilyen Force India meg mit tudom én, nem tétlenkedett. Az, hogy szerencséje volt és kiesett a fél mezõny elõle, azért nem kell belerúgni.
És most már remélem mindenkinek világos, hogy nincs olyan, hogy Ferrari vagy Hamilton felé húzó FIA.
Azt nyomatják aki éppen az érdekükben áll.
Ez a Kubica-Vettel dolog meg nevetséges.
Verseny baleset volt, Kubica hülye volt, mert ha várt volna egy kicsit az egyik egyenesben tisztán megelõzhette volna. Látszott, amikor be ér Vettel mellé, akkor Sebatian a 0 tapadású gumijaival csak sodródik egyenesen a satu fékkel a kanyarba a rázókõn, vezethetetlen volt már az autó.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kiminek a kutya sem szurkolt most meg hogy (ferrari) megy egybõl szurkoltok neki.
Divatdrukker szarok vagytok.
Én Alonsonak szurkolok, mert megtetszett ahogy vezet és ahogy Vb lett, igaz ma nem sok vizet zavart, de majd fog... Haminak is, pert egy brutális pilóta és én ne az F1be figyeltem fel rá hanem a GP2ben is tátott szájjal néztem mit mûvel.
WTCCben csakis Zanardinak, mert szimpatikus és emberfeletti ahogy felállt és nyerni tudott, szerintem minden nézõ könnyeivel küszködött amikor kiszállt az autóból és felállt a dobogóra...
Rallyba McRae😞 tavaly a Suzukinak, amúgy Loeb, mert brutális ahogy megy, igaz így nagyon unalmas az egész évek óta😊
Motogpbe Talma és Imre, Barbera, Lüthi, meg ott szinte mindenki, talán Pedrosa nem túl szimpatikus nomeg Simoncelli...
Ms nek szurkoltam jó pár éve.. Aztán abbahagyta.. Massa annyira nem szimpi ráadásul ki ült MS kocsijába? Kimi igy õ lett MS utodja..
De egyébként amikor a Mclarenebe volt akkor is birtuk az egész családdal apám pl neki szurkolt..
Szóval hülyeség álltalánositani.
A Divat szurkolok mindig az aktuális bajnoknak szurkolnak..
Én nekem kik a kedvenceim?
Nascar: Jeff Gordon. Asszem 2002 ben nyert utoljára bajnokságot.. Futamot pedig 40 futam óta nem nyert
MotoGp: Rossi 2 éven keresztül szenvedett, most ujra bajnok..
F1: Kimi azt tudod.
És sorolhatnám. Szóval😄 Érted.
Downhill!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ne nyulj magadhoz, de parezer eve nagy esellyel meg az afrikai kontinensen futkostak az oseid dardaval a kezukben.
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"