182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
simán csak öregszünk :D -
Értem én, tudom, hogy szereted az olaszokat igazából
, csak most pont így jött ki a lépés...
-
Én inkább egy begyöpösödött régi nagy hívő leszek mint ez a modern agyon pénzelt üzleti szar.
Ha megnyerem az Ötöst veszek egy két régebbi szar verdát :).
Pl. ezt
Vagy ezt! :) -
haladni kéne a korral -
G_ArchAngel #99013 Az a gond, hogy ez pont ram nem igaz, mert en szidtam itt mar a McLarent vagy a Red Bull-t is.
Pont lesz@rom, hogy melyik csapat csinalja, ha undorito amit muvelnek.
Mondjuk az felettebb erdekes, hogy az undorito dolgok 2/3 reszben Alonsohoz kothetok, 1/3 reszben Hamiltonhoz. Ertem en, hogy a figyelem rajuk iranyul, hiszen bajnokok, de Button miert tud viselkedni?
Sokaig gondoltam, hogy Kimi utan Hamilton lesz akit tudok kedvelni, de valahogy nem fog meg es mint Kiminel anno, egy dolog jol vezetni, de szemelyiseg is kell melle, amivel kicsit lehet azonosulni.
Alonso-val soha nem tudnek, Hamilton meg egy furcsa robot, akinek mintha minden perce meg lenne tervezve.
Regen az F1 ugy tudott profi business lenni, hogy a pilotak laza hosoknek, kalandoroknak tuntek.
Talan Kimi, Montoya es Coulthard volt az utolso harom ilyen ember es nagyon halvanyan Webber most. -
Hagyjad már, pont kapóra jött, hogy emiatt is a Ferrarit lehet szidni, meg bűnbaknak kikiáltani, no comment...
-
WNW #99011 Par idiota, kepmutato, es alszent marha miatt hoztak egy olyan szabalyt, ami betarthatatlan, mindenki atjatsza, alapvetoen ellent mond a az ilyen tipusu sportok mukodesi rendjenek, hazudozasra, sunyiskodasra kenyszeriti a csapatokat, a versenyzoket.. Ideje lenne megszabadulni tole... -
Szabi1991 #99010 idén nincs Hungaroring fest ? o.0
elmarad az is mint az Air Race mert túl hangos és nem kapnak engedélyt ? >.<" -
Miért akadsz ki egy vénember szavain, amúgy meg sok mindent más csapat és pilóták miatt jött létre. Konkrétan Mclaren, Senna, Prost.
Ecclestone akármit is mond én leszarom, az se érdekel ha az én véleményemen van. Össze vissza beszél és minden szóban a pénzt keresi... -
Az FIA mottója a következő: " Ha valaki megszegi a szabályokat akkor azon változtani kell"
Mi lenne ha a fociban egy mezőnyjátékos kézzel védené saját kapuját és nem adnának tizenegyest holott az járna érte, a képernyő alján meg kiírnák hogy vizsgálják az ügyet és 10 per után az mondanák hogy szöglet!
Kb. ilyen a F1, de ezért szeretjük!
-
Laceee #99007 Hamilton mennyi figyelmeztetést kapott már az idén ?,amiért más kapásból büntit kapott volna. -
G_ArchAngel #99006 Akkor visszatertunk a Schumacher-korszakba:)
Innentol van a F(errari)IA es a tobbi csapat - ha ki kell szedni a szabalykonybol, mert a Ferrarinak az a jo, akkor kiszedjuk...:)
Es akkor itt paran Hamiltont fikaztak, aki azert legalabb buntetest kapott, megha hatasa nem is volt nemelyiknek. -
G_ArchAngel #99005 Talan mert nem volt a musoreloztesben...?:) -
Laceee #99004 Ecclestone: Egy csapat azért csapat, hogy akként is működjön -
WNW #99003 Inkabb az a baj, hogy megoregedtel, anno en is megneztem minden foci meccset amit barhol adtak.. Ma mar csak a kiemelkedobbeket nezem meg, stb.. Fiatalabban az ember lelkesebb, jobban tud rajongani.. Ebbol a korszakbol kinol az ember, es van sok mas, ami elviszi a figyelmet.. Sok ember ezt arra fogja, hogy jelen esetben szar az F1.. Mikozben 20 eve is ugyan olyan unalmas futamok tudtak lenni, mint most nehany, csak a regi szep idokon nosztalgiazas, meg osszeollozott ismetleseket nezve az ido megszepiti az emlekeket.. -
pauly #99002 Oké,átbasztak.De nem először,és nem utoljára...de gondolom ezek után sem fogod lemondani az előfizetést.:)Ha annyira zavar,meg nem tetszik akkor minek nézed?Sosem értettem az ilyet...
-
FIAnál kéne :). Nézd az egészet irányító szervezet az FIA. Ejnye benyével megúszott idén Hamilton egy két komolyabb büntetést. A cikázás alapból benne van a szabályzatban hogy büntetik, ehhez képest semmi, na most a csapatok azon vannak hol tudnának csalni hazudni, illetve leginkább kicselezni a bírákat, szabályokat. Évek óta ez megy, nem kell ezen meglepődni, mert mondom 20 éve ez zajlik. (sőt mondom volt 60 évvel ezelőtti példa is Ascari idejéből).
Amúgy igen te döntöd el hogy amit fizetsz sport csatorna azt lemondod vagy sem...haverom megvett egy sport csomagot TVhez, hónap múlva lemondta mert szar...kész. Te is megteheted, de nem fogod. (valószínűleg). De ez most lényegtelen, nem neked kéne változtatni hanem a világ "elvileg" legnagyobb autósportjában. Amúgy rengeteg ős régi nézőt vesztett már az F1 de mindig lesznek újak. Én se ülök már le haverral a kanapéra sörrel meg kajával a kezembe hanem nézem felhangosítom utána elmegyek csinálni a dolgomat. Ha belegondolunk olyan nagy izgalom ezen a futamon se volt...
Évek óta csak a botrány a legnagyobb az F1be. Semmi más nagy híre nincs. Meg a FÚÚÚ DE FAIN PÁLYA IZÉ HOTEL ALATT MENNEK EL JAAAAA, VERSENY AZ NIIINCS DE AZ KIT ÉRDEKEEEEEL... az emberek felfogásával is baj van a "sport" terén. De hát ez kell a többségnek, akkor jó. Én nézek más szériát ahol van izgalom, és szép tiszta előzések. Vagy felidézem a régi szép időket, amikor 5 évesen azért keltem fel hajnal 5kor hogy a Japán nagydíjat láthassam élő egyenest. Most is felkelnék, de nincs meg már az a varázsa.
Na de teljesen mind1, mert egy ember véleményére nem adnak úgyse :D.
Nézem inkább ezt!

-
No shit Sherlock xDDD
-
G_ArchAngel #98999 Pont, hogy van valasztas: fizetsz vagy nem.
De en fizetek Sky HD elofizetest, fizetek TV License-t es semmi mast nem nezek, mint F1-et.
Gondolod a Sky-nal vagy a BBC-nel kellene panaszt tennem, hogy atbasztak? -
G_ArchAngel #98998 Elnezest, Mr. En-vagyok-a-vilag-kozepe, volt 300e ember aki fizetett erte - nekik is turniuk kell a pofatlan hazudozast?
Vagy ezentul majd ugy lesz, hogy aki a helyszinen nezi, azok egy fair futamot latnak, aki a TV-n keresztul, az meg egy olyat, amit manipulalnak? -
pszt újreg. :D -
pauly #98996 "bocs az az Elet, ott nincs valasztas, mindenkepp szopoagon vagyunk"
Épp hogy ott van választás,csak inkább eltűrjük,mert az kényelmesebb...
Pont hogy egy "szar" F1-nél nincs választás,ha nem tetszik,akkor nem kell nézni,jegyet venni rá stb,senki nem kötelez rá hogy nézd... -
öööö te konkrétan mennyit fizettél most ezért a futamért?
Ha nem tetszik NE nézd. -
HUmanHunter #98994 végülis cirkuszt látsz :D -
G_ArchAngel #98993 bocs az az Elet, ott nincs valasztas, mindenkepp szopoagon vagyunk, de az F1 elvileg a szorakoztatasunkra lett kitalalva, azert fizetsz, hogy a Szaguldo Cirkuszt lasd, ne pedig a Pofatlan Hazudozast... (ez utobbira van kulon kozvetites a Kossuth terrol) -
G_ArchAngel #98992 amikor alairta a szerzodeshosszabitast, mar akkor lehetett tudni... -
Laceee #98991 Nem akarok politizálni, de naponta belehazudnak a pofánkba a politikusok, a vállalkozók nem győzik megrövidíteni a munkavállalókat és mégis szó nélkül birka módjára tűrjük, de bezzeg ha a Ferrari csinál valamit akkor már muszáj nyeríteni, mert ez már tarthatatlan.
-
A futam elején már sejteni lehetett, hogy itt Massa nem győzhet. -
Ügyes flém próbálkozás, csak így tovább :). -
Ferrari az F1 szégyene. -
Laceee #98987 Rájöttem miért ennyire zabosak egyesek:
Lehet, hogy fogadtak Massa-ra (gondolom volt vagy 10x oddsa Massának), és bekevert nekik a Ferrari
-
Igen elég hihetetlen.
Az milyen csapatutasítás ahol a mérnök valamit véletlenül nyom meg vagy nem nyom meg??!
Az valószínű hogy Hamilton-nak visszább kellett vennie a üzanyag felhasználásból, valszeg Button-nak is, és a kettő között lehetett eltérés.
Az is valószínű hogy Button azért sajnálkozott, mert nem tudta hogy nem egyenlő feltételek között meccselnek.
..és az is valószínű, hogy Hamilton zabos lett azért mert hülye helyzetbe került.
ezeket mind el tudom fogadni,...de hogy csapatutasításnál egy mérnök rossz információt közöl, vagy rossz gombot nyom meg azt kevésbé.
Egyébként sem igazán világos hogy mi lett volna a szándéka a McLaren-nek szerinted/szerintetek, mert ahhoz nem kell Hamilton-ra, vagy Button-ra szólni hogy Button ne előzze meg, eddig sem igazán sikerült a pályán.
annak meg szintén nem sok értelmét látom hogy üzemanyagtakarékosságra való felszólítás leple alatt arra gondolnak, hogy betonozzák be a pozíciókat, bár logikus is lehetne, ...de Hamilton valóban lekeverte az üzanyagot.
Tehát ez nekem csapatutasításnak kicsit zavaros, pláne ezzel a Ferrari-s helycserére utalással összehasonlítva. -
WNW #98985 Hat Gyula elegge hulye, ha mar O is felismer valamit, akkor az eleg nyilvanvalo szokott lenni..
-
WNW #98984 Altalaban ilyen hulyesegeken szokott mulni a dolog, barmilyen hihetetlen...
-
ne legyel szigoru, ott volt hogy "talan":D -
G_ArchAngel #98982 Na, ha Gyulara hivatkozol, akkor innentol mar egy kicsit sem tudlak komolyan venni...
Pedig voltak ertelmes meglatasaid, kar erted...
-
G_ArchAngel #98981 Nem, azt hiszem talan belgaknal volt, hogy a tejtermelok igy sztrajokoltak, kilocsoltak a tejet... -
Nem tudom, de ha azt akarod hogy a te látásmódodat tegyem magamévá akár csak kis mértékben is, akkor azt jobban ki kell dolgoznod annál minthogy egy mérnök véletlenül rossz kódot nyom be, vagy Button félrehallotta.
Amíg ennek a történetnek van hitelesebb olvasata addig nem fogok elmenni olyan irányba ami feltételezéseken alapul. -
WNW #98979 Ez mi, traktoros higtragya szoro verseny...? 
-
Értem mit akarsz mondani,neked van egy véleményed,nekem is van,ennyi! Nem szeretnék személyeskedni,nem veled van bajom,senkivel sincs bajom,mivel pár válaszolgatás után nem is ismerjük egymást,ergó badarság lenne így véleményt alkotni! Hagyjuk ezt a témát,ha eljön az időmérő,akkor visszatérhetünk a Ferrari formájára,oks?