FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Igen. Ha úgy leszakad az ég ,hogy valakin slick gumi van akkor az uszkálni fog nem gorulni...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

M@TriX
Az esõgumi gondolom nem slick...

amúgy ha hirtelen elkezd esni, akkor viszont sokkal rosszabbak mint a tavalyi gumik. A barázdanélküliség miatt nem tud hova nyomulni a víz, megszûnik a tapadás fullra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

http://f1hirek.hu/hir/Esot_josolnak_a_Malaj_Nagydijra_200903310939

eso malajziaban..fasza😊
vmi nagyoreg megtudja mondani hogy muzsikalnak a slickek esoben?😊
ha verseny kozben szakad le az eg, lehetnek erdekes dolgok😊

b-type
Nem tudom ki szurt ki kivel...Amennyiben Hamilton csapatutasításra lassított le, akkor talán TRulli-nak is meg kellett volna várnia mit mond a csapata.
A két versenyzõ között nem kis versenytapasztalat különbség van, ha elvárjuk hogy Hamilton ellenkezzen a csapatutasításával, akkor Trulli önálló döntése (ami mégis hibás volt) sem indokolt.
Trulli fejében valszeg több van a szabálykönnyvbõl mint Hamilton-nak...már csak az F1-ben eltöltött idõt tekintve...még is tudott rossz döntést hozni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ja hogy Trulli ment ki a fûre? azt hittem Hami kavart... amikor évekig a piros lámpánál mentek jöttek a boxba és kizárták a fél mezõnyt nem meglepõ az ilyen😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Trulli: Hamilton kiszúrt velem!

Hamilton véleménye után igazán érdekes az ügy. "A csapatom szólt be a rádión, hogy engedjem vissza. Nem tudom, mi a pontos szabály, de ha nem kellett volna, én lettem volna a harmadik" - ismerte el a Speed TV-nek.

Akkor MOST van itt az ideje leültetni a pilótákat és a fejükbe verni a szabályokat basszus...

Nem hiszem el hogy évek alatt nem képesek megtanulni a safety car os szabályt!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem kepesek olyan rogzitest csinalni, ami kizarja, hogy a kerekek elrepuljenek.. Bizonyos erohatas felett, illetve ha a rogzitesi pontokat eri serules, elkerulhetetlen, hogy a kerekek ne induljanak maganturara..

nearo
ez jó 😄
"Azt követõen, hogy az FIA szabályosnak minõsítette a Brawn, a Toyota és Toyota által használt diffúzort"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

cement
valoban elgurult a kereke

respect to the man in the ice cream van

SrAta
Srácok
jól láttam a versenyen h kubica kereke leszakadt és elment az autótókl???
Ezét a csapatot nem kellene iszonyat nagy pénekre megbüntetni????
A hondát annó 2-3 éve hatalmas pénzekkel lehúztájk elmiatt...
Hogyisvanez??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

M@TriX
ezez, nem nyavajogni kell, hanem megcsinálni, én ezt vártam volna már elsõ lépésnek is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

desigo

A nemetek meg bejatszottak Vettel radiozasat a box fele, miutan osszement Kubicaval.. Ennek a veget lehetett hallani a normal adasban is.. Ugy kezdte, hogy..: "Mekkora idiota vagyok, bocsanat sracok, bocsanat............"...

N o N a m e
hát ha én világbajnok lennék akkor biztos nem mondanám el hogy a +80 lóerõ dobott el, amúgy is mondta hogy saját hibájából esett ki
krisztianp16
Jaja,csak nehogy egész évben gondok legyenek a Ferrárinál.
Habár monták, hogy lesz rajta javitva még...

Idioták kiméljenek!!! :)

Kit--Kat
Biztos nem, azt mondta volna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

N o N a m e
Szerintem rányomta a KERS-et és a rázókövön a kerekek kipörögtek és az miatt csapta oda az autót
gordon 24
THX!! Igaz.

Downhill!!

Villeneuve kerekétõl 2001be.Frenzen kereke Monzaba volt 2000be😊
Kit--Kat
Tényleg kár, hogy eldobta vagy eltörött hátul valami.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem a cóvalra értettem, hanem arra amit írtál de mindegy, leszarom...
Pedig rád fér még 1-2 elemi..
Ha "országos agyaddal képtelen vagy értelmezni a "cóval" jelentését

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

desigo
ez kemény xDDDD
lámák
Christian88
Már megválaszolták helyesen csak késõn frissítettem itt

http://www.twitch.tv/hegii

belapeter
mé akkor mi?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
aha köszi szépen

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Christian88
KERS?

http://www.twitch.tv/hegii

Fabio Capello
KERS, vagyis Kinetic Energy Recovery System - kinetikus energia-visszanyerõ rendszer

olyan eszköz a kocsikban, amely a fékezéskor keletkezõ energiát egy aksiba gyûjti össze, melyet aztán a pilóta felhasználhat, pár másodpercig kb. 80 többletlóerõt biztosítván a kocsinak

belapeter
császtok
mit jelent az hogy "kesz" ?

MR ME
😄DDDDDDDD
ez most fájt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

magyaros!

78411 es hozzászólás már megint az a maffiózós izé
Fabio Capello
ismételni tudom magamat: takarodj.

<#hehe><#zavart2><#zavart1><#eplus2><#falbav><#banplz><#taps><#idiota><#conf><#csodalk>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Máté94
BAN!
zsutyesz
ezmegmi? ezek hülyék... <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

nearo
<#wilting>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

M@TriX

"cóval" még te oktatsz ki engem?
tanulj már meg fogalmazni inkább...
inz
Hi
pici off:
PalikMix 2000
nagytakariitáskor bukkantam rá bratyóm mixeire, jó 8éve porosodik a szekrény alján 😛
(ezért is elnézést ha nem mai "slágerek" mennek alatta 😛)

üdv
ON
(többi 3rész related videos alatt)

x

nearo
biztos volt egy két keresetlen szava =)

Akkor lapozgasd az értelmezõ kéziszótárt gyakrabban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

"cóval" lehet...
Hmmm! beszélni madzsar?

2:47-nél hogy elengedi a kormányt 😄

krisztianp16
Én is ferráris vagyok!😄

Idioták kiméljenek!!! :)

Fabio Capello
azhát <#idiota>

sõt, én a ferrarinak drukkolok de szimpatikus a brawn gp, akkor énis az vagyok...

világ életemben utáltam a ferrarit a forma1-ben, de most tetszik amit Brawn bácsi csinál, akkor divat vagyok? -.-