FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy ha hirtelen elkezd esni, akkor viszont sokkal rosszabbak mint a tavalyi gumik. A barázdanélküliség miatt nem tud hova nyomulni a víz, megszûnik a tapadás fullra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
eso malajziaban..fasza😊
vmi nagyoreg megtudja mondani hogy muzsikalnak a slickek esoben?😊
ha verseny kozben szakad le az eg, lehetnek erdekes dolgok😊
A két versenyzõ között nem kis versenytapasztalat különbség van, ha elvárjuk hogy Hamilton ellenkezzen a csapatutasításával, akkor Trulli önálló döntése (ami mégis hibás volt) sem indokolt.
Trulli fejében valszeg több van a szabálykönnyvbõl mint Hamilton-nak...már csak az F1-ben eltöltött idõt tekintve...még is tudott rossz döntést hozni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hamilton véleménye után igazán érdekes az ügy. "A csapatom szólt be a rádión, hogy engedjem vissza. Nem tudom, mi a pontos szabály, de ha nem kellett volna, én lettem volna a harmadik" - ismerte el a Speed TV-nek.
Akkor MOST van itt az ideje leültetni a pilótákat és a fejükbe verni a szabályokat basszus...
Nem hiszem el hogy évek alatt nem képesek megtanulni a safety car os szabályt!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Azt követõen, hogy az FIA szabályosnak minõsítette a Brawn, a Toyota és Toyota által használt diffúzort"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
jól láttam a versenyen h kubica kereke leszakadt és elment az autótókl???
Ezét a csapatot nem kellene iszonyat nagy pénekre megbüntetni????
A hondát annó 2-3 éve hatalmas pénzekkel lehúztájk elmiatt...
Hogyisvanez??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ale Alonso! poppe fan club™
Habár monták, hogy lesz rajta javitva még...
Idioták kiméljenek!!! :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha "országos agyaddal képtelen vagy értelmezni a "cóval" jelentését
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
olyan eszköz a kocsikban, amely a fékezéskor keletkezõ energiát egy aksiba gyûjti össze, melyet aztán a pilóta felhasználhat, pár másodpercig kb. 80 többletlóerõt biztosítván a kocsinak
mit jelent az hogy "kesz" ?
ez most fájt 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
78411 es hozzászólás már megint az a maffiózós izé
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tanulj már meg fogalmazni inkább...
pici off:
PalikMix 2000
nagytakariitáskor bukkantam rá bratyóm mixeire, jó 8éve porosodik a szekrény alján 😛
(ezért is elnézést ha nem mai "slágerek" mennek alatta 😛)
üdv
ON
(többi 3rész related videos alatt)
x
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
sõt, én a ferrarinak drukkolok de szimpatikus a brawn gp, akkor énis az vagyok...