182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Laceee #99057 Nem alacsonyodik le a szintjükre :P -
mondd meg a tutit!! azért ülsz otthon a gép előtt,és nem egy formula 1-es csapat mérnöki csapatában dolgozol,mert annyira pro vagy! -
G_ArchAngel #99055 Ha a lengokarhoz van rogzitve, az nem jelenti, hogy ez miatt szakadt el.
Inkabb kiszakadt a karral egyutt, nem? -
Laceee #99054 Még szerencse, hogy te itt vagy és megmond, mit hova kellene rakni, mert ez a sok barom mérnök nemért hozzá... -
A technikai szabalyzatban, aminek az eredeti szoveget tobbszor is linkeltem mar, pontosan elo van irva, hogy a kasztnihoz kell rogziteni.
Tehat eddig is oda volt rogzitve.;) -
Eddig nem a kasztnihoz, hanem a lengokarhoz volt rogzitve, ezert szakadt le! -
Rossz lehet a forditas.;) Eddig is a kasznihoz volt rogzitve es ezutan is oda lesz. A kulonbseg, hogy eddig a ket kotel parhuzmosen egymas mellett volt vezetve most az egyik alul a masik felul fog menni. Igy van ra esely, hogy ha az egyik elszakad a masik meg kitart. -
Baszki, adnak a szarnak egy pofot, ha megint a lengokarokra szerelik a kotelet... a kasztnihoz kene szerelni, mint amerikaban es nem lenne gond... ezek idiotak -
és akkor mit jelent a mondat?mire föl mondta? -
Szigorítanak a kerekek biztonsági rögzítésén. -
az m betű milliót jelent -
10m? -
G_ArchAngel #99045 kihelyezett szaGerto vagyok:) -
n003 #99044 jah ezt elfelejtettem :) amúgy szép lassan ti külhoniak hazaszállíngózhatnátok mert őszre nem lesz már 10m -
Az! Miért is? -
Szánalamas! -
G_ArchAngel #99041 Button most maga melle allitotta a Schumacher-fanokat:) -
Én még mindig nem értem min vannak az emberek kiakadva kurvára nem de biztos én vagyok a hülye. Illetve van egy dolog ami miatt jó ez. Dől a lé egyeseknek a zsebébe és kiütnek ezzel egy ellenfelet a címért. Még mindig nem értem miért jó sunyin meglapulva csinálni mint kimondani. Vagy ne legyen sehogy vagy legyen... -
Érdekes mind 3 pilóta más szériában folytatja ahol sokkal jobban érzi magát elmondásuk szerint.
Kimi: WRC
Montoya: Nascar (és olyan nyilatkozatot mondott az F1ről hogy...na mind1).
Sato: IndyCar
Ez most csak úgy jött, tudom nem ezen volt a hangsúly csak érdekes... bár Sato elmondása szerint ha jól emlékszem ő azért vissza jönne F1be. -
G_ArchAngel #99038 10 millio labdarugo es F1 szakero orszaga vagyunk... -
n003 #99037 a "vén hülyének" icipicit több rálátása van a f1-re mint neked valaha is lesz :| -
Ennek a vén hülyének legjobb lenne ha befogná a száját
Horner:szánalom amit ez az ember művel,pedig őaz ártatlanságnak a mintapéldánya!elépesztő ez az álszentség,a szemét Mclaren legalább nem álszentkedik...
legalja ez az egész redbull csapat:D -
Niki Lauda: Egyértelmű csalás, ami itt történt
Horner: Manipulálták a verseny eredményét -
Kimi, Montoya, Szato
-
Nem annyira hulye, te emg inkabb olvasnad el a cikkeket!! ugyanis azert mondta hogy jellemtelen, amit a nyilatkozatoknal mondott!! es ebben igaza van... -
Laceee #99032 Mióta számít mit mond ez a vén bolond ? -
lama king19 #99031 lauda azt mondta alonsoról, hogy egy jellemtelen versenyző. ekkora f**t. 2xes VB, az egyik ha nem a legjobb versenyző a mezőnyben, és ilyeneket mond róla? őszintén, mit kellett volna alo-nak csinálnia, amikor massa belassult? besorakozni mögé és hagyni h vettel megnyerje? ez hülye...
ez az egész domenicálé műve, nem alonsoé. -
Ahol a technika a plafont verdesi ott nincs annyi akció mint az egyenkategóriákban, vagy a széria kategóriákban. F1, MotoGP ( SBK, Moto2 köröket ver rá ), WTCC, de WRCt is ide lehet venni. Az F1 ráadásul másfél órás huzavona ahol meg pláne szétmegy a mezőny és vannak üresjáratok, tehát nem egyedi eset az F1, kár is lenne emiatt sírni, mert amíg az érdekek, a pénz a presztizs a lényeg addig ez nem fog változni, mert lesznek rosszak, lesznek a tőtelék és lesznek a nagyon jók. Hiába változnak a szabályok évről évre, nagy előrelépés nincs. Hiába van 6 autóval több a rajtrácson, ha évek kellenek mire felveszik a ritmust és szereznek némi tapasztalatot, de esélyük nem lesz a nagyokkal harcolni sosem, bármit is csinálnak, hacsak nem igazolják le Nyúvít és a még pár híres szakembert és nem bukkannak rá egy feneketlen pénzesbányára ( mert a Red Bull az:) ). -
:)
Szerettem én is bulizni, Palio után az utcabulik szenzációsak, ..és hiányzik is nagyon hogy éjfélkor beüljek teázni.
ehh mindegy. -
Chioggia, na ott xDD megtaláltam közbe google mapson xD -
jaa én Velence mellé mentem egy városba (először Jesoloban voltam ott sok dolog nem történt) de Rosolina Mareban..húú atyám na de a lényeg hogy a mellett van egy kikötő város nem tom mi a neve majd megnézem ott a busz a 2 sávos utat nem gyengén elfoglalta a szembe jövők a falra paszirozva a gyalogosokon átgázolva fértek el :D hatalmas volt :D. De az a régi része volt a városnak az új része normálisan volt kialakítva. Amúgy 1. nap amikor tavaly ott nyaraltam elmentem kocsmába és egy pultos csajjal végig dumáltam utána annyira eldumálgattunk a tulajjal is hogy ingyen adták a Dragon Ball koktélt...:D. Utána minden nap ott ittunk. Óriási volt :). -
8 évig jártam egy olasz csajjal, pár évet laktam Siena-ban.
Az olaszok lazán közlekednek az tény, a szűk utakon megszokott a dudálással jelzés kanyarban, két sávot úgy használnak mintha három lenne ha előzni akarnak....simán előzhetsz ha jönnek szembe, érdekes módon zokszó nélkül húzodik le mindenki hogy helyed legyen.
Siena-ban csak Ape, robogó, és különleges engedéllyel bíró autó közlekedhet a városfalon belül, ezért aztán a fal közelében parkolás tudománya az valami briliáns. ...csak a busz el tudjon kanyarodni, be kell csukjad a tükrödet, annyira szűk lesz, de reggel ha kimész ott lesz az autót és nincs összetörve.
Mondjuk a törést is lazán kezelik, és nincs új autó mánia sem náluk mint nálunk.
Számtalanszor láttam azt is hogy egy-egy olasz srác kiállt egy bevándorló csaj/srác saját autójával ha nagyon ráálltak és az nem tudott.
Az valóban úgy van hogy senki nem tart 3 napos gyászt vagy haragot ha megtörték az autóját, vagy ha ő töri meg, max fél óra és mintha semmi sem történt volna.. :) -
legkomolyabb az F1live.hun a szavazas:D:D:D:D:D:D
On szerint csapatutaitas volt nemetorszagban?
erre 20% azt irja hogy NEM

-
Felipe Massa a hétvégi Magyar Nagydíj előtt el akar látogatni a Honvéd Kórházba, ahol tavalyi megoperálták és ápolták. -
jaja! -
Én is voltam párszor, és a közlekedés tényleg elég "érdekes", mennek mint a barom, sok a motoros, azok meg mindenhova bemennek, ahol elférnek,
meg annyi autó van mint a nyű, mert általában egy családban mindenkinek van autója, és az utakon nagyon ritkán látni, hogy egy embernél többen ülnek egy autóban, de ettől függetlenül segítőkészek, meg vidám emberek, persze az általánosítás helytelen, mert ott is van mindenféle ember. -
2er voltam Olaszországban, még sose volt igazán problémám velük, csak a vezetési stílusuk utcán na az undorítóan fos. Az átlag Olasz ember NEM TUD VEZETNI. Tapasztalatból mondom, állt ki egy faszi a parkolóból és simán elvitt egy táblát le se szarta ment tovább...Furcsa, de jó fej emberek az Olaszok :). -
én meg pont ezért bírom őket -
WNW #99019 Ez mondjuk nem az F1 hibaja, mindenhol ez megy.. A marketingesek, arculattervezok, meg hasonlo nepek atvettek a hatalmat mindenhol.. Meg tegyuk hozza, tarsadalmilag van egy amolyan nyarspolgari elvaras, hogy minden legyen szep, viragos, nem lehet csunyan beszelni, juuuj, ha valahol agressziot latnak, az milyen csunya dolog mar, stb.. Tehat jonnek az arculattervezok, es gyartjak a szep, simulekony, aramvonalasnak kinezo "sztarokat".. -
G_ArchAngel #99018 Osszessegeben az olaszokkal nincs bajom, a sportokhoz valo hozzaallasuk hanyingerkelto.
(van olasz haverom is, akit pl. nem erdekel az F1 csak a MotoGP, de legalabb jo volt baszogatni a foci VB alatt :D)