FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
6 tizedet...
nem voltak

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Egyem meg azt az okos fejed..
Gyere haza Angliából,károsan "6" rád
6 tizedrõl beszéltem.. és csak figyelni kellett volna a 2007 teszteket

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Tutira korlátozva voltak már akkor is, erre megesküdnék.

#79201 - Hát ha Rosberg odamenne akkor tuti vége lenne a nagy barátságnak😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Aha, 6mp-et, aztan azt otthagyta, elfelejtette elvinni a Renaulthoz:-)))
Draga Gaborom, azt a 6 tizedmasodpercet - kapaszkodj! - Nigel Stepney es Mike Coughlan (es Pedro de la Rosa) vitte a McLaren-hez, a kis spanyolnak annyi koze volt hozza, mint Nekem a Angelina Jolie-hoz...
Neked kiesett a 2007-es ev teljesen?:-)))

http://gaborszantai.co.uk/

idéntõl van 18k

2007-ben?akkor 19500 forogtak,az akkori legtöbbet

b-type
Kovalainen kb. semennyire nem motíválta Hamilton-t, biztos kijönnek de az egy más oldal.
Hamitlon-t ha valami motiválta tavaly, az a riválisokkal való vívás és önmaga. Kovalainen nem igen, nézd meg pl. Glock-t...na õ motiválva van mint malac, Trulli nem gyenge csapattárs az idõmérõi meg különösen jók.
Rosberg kell ide szvsz..amugy is jóba vannak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Vagyis a fordulatszám maxban meghatázása 18000ren.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Valójában a Merci motoroknak a fordulatszám csökkentés hozta meg azt az áldásos dolgot, hogy nem robbannak le minden 2. hétvégén.

MR ME
mer Alonso egy isten <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tudod ott a bibi,hogy mindenki elismerte,hogy Alonso 6 tizedet javitott a kocsin,nos a másik dolog a megbizhatóság..ehez valóban semmi köze,hacsak annyi nem,hogy mivel a meki immár elég gyors volt ahoz,hogy ne kelljen folyamatosan csúcson járatni..
Aztán ahoz sem kell tul sok szakértelem,hogy a jóvel gyengébb Renaultot,tavaly év végére már futamgyözelemhez is vitte,de hát ez is történelem..
Hidd el eszem ágába sincs gyözködni senkit,ez az én szimpla véleményem,senkitõl sem várom el,hogy 1-et értsen velem,mint ahogy azt se várja senki,hogy én ennek az ellenkezõét elfogadjam..

Nem ertelek.
Szerinted azert nem jo Kova, mert nem jelent eleg motivaciot, csak annyit, hogy VB lett mellette Lewis - mit lehet ennel tobbet elerni az F1-ben?

b-type
Gondolom nem volt senki szabad olyan akiben meg is vannak a kellõ tulajdonságok, azt meg nem tudhatták elõre hogy Kovalainen nem lesz jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Na itt van még egy kép Joke-rõl😊) legalább látod kivel iszol
😊

JuanG
naja, olvastam hogy a Seat Leon-t is összevonták a többi csoporttal mert csökkent a mezõny 😞(...2007-2008-ban fõleg Kiss Norbi miatt jártunk ki versenyekre, de talán május 8-10 (ill. valszeg 9-én) kimegyünk csak lesz vaéami 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hát idén nem tudom mi lesz,egyenlõre minden koldusnak csókólomot köszönünk,esetleg a 24 óráson..

JuanG
<#alien2>..naja, meg is beszéltük hogy majd talizunk a hungaroringen, ha lesz OB...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tavaly miert nem kellett Kovalainen helyett Rosberg vagy mas tapasztalt versenyzo, hamar Lewis amugyis VB lett?

persze hülye kérdés,ha tudod hogy RJ

JuanG
ja a simcompany szimulátorligába együtt toljuk az F1 1979-et 😄D...nameg múltkor együtt ittunk is 😄...

b-type
Szoktam nézegetni az 5. sebesség címû angol autósmûsort (nagy kedvencem Tiff jó ideje mint tesztelõ, Plato-val meg egyenesen õrültek). Ott az egyik adásban egy opel kupás futamra nevezett be vagy Tom, vagy Vicky. A versenyen résztvevõ srácok mind tanulták a technikát..de mint a suliban, gyakorlati szerelés, motor-felfüggesztés-telemetria ..minden.

Alonso valszeg hozzátett a McLaren-hez, de a Renault-nál pl. egyáltalán nem látszik az a fajta gyorsaság amit az feltételez, ha neki tulajdonítanánk a 2007 meg 2008-s McLaren gyorsaságát és egyben megbízhatóságát,
Az FIA megengedte a teljesítményhiánnyal küszködõ Renault-nak, hogy a tavalyi idény vége óta a fejlesztési tilalom ellenére is ráncfelvarrást végezzen a motorján, behozva a többiekhez képesti lemaradását, de a versenyigazgató Charlie Whiting hangsúlyozta, hogy ez egyszeri engedmény volt.

Alonsdo története sztem rém egyszerû, és mellõz minden detektívregénybe illõ harmadfokú ravaszságot. A McLaren-tõl elment Kimi, kellett a helyére egy kaliber. ALonso jó választás volt nem is került kevés pénzbe.., ALonso valszeg már akkor sejtette hogy büdzsémegvonás lesz a Renault-nál.
Hamilton McLaren nevelés, de mint mindent ezt is meglehet oldani, és mivel a GP2-ben Jean Todt fiának csapatában (ART) versenyzett és nyert, így azért létezõ veszély volt hogy kivásárolják ha nincs bekínálva egy üléssel. Kézenfekvõ volt az elképzelés, adva van egy mindent vívõ versenyzõ és egy kiváló kategóriaújjonc tanulni az elsõ évében.
A többit tudjuk Hamilton már a harmadik versenyén pontegyenlõséget szerzett a 2× bajnok csapattársával szemben, aztán vezette a tabellát, Monaco-ban Alonso visszazárkozott pontegyenlõségre, de három futam múlva már 14 pontos hátrányban volt Alonso. Ezt sosem szabadott volna engednie.
...és aztán jöttek a balhék, Alonso egyfelõl drága is volt, másfelõl a McLaren-nél úgy gondolták hogy feltehetik a lapjaikat Hamilton-ra. Ez nem volt szerencsés döntés, mert fiatal és bármennyire is meggyözõ volt, akkor is kategóriaújjonc aki mellé nem egy Kovalainen kell, hanem vagy egy Rosberg akivel jól érzi magát és huzzák egymást, vagy egy tapasztalt és jó versenyzõ.
Ez is csak egy egyéni elképzelés, de nélkülöz minden olyat hogy Alonso a kaki McLaren-bõl még idénykezdet elõtt vezsett jó és megbízhtó verdát csinált, majd odaadta az adatait Hamilton-nak aki csak ezért volt gyors, és a csapat kezdettõl fogva nyomta Alonso-t és ellenében segítette Hamilton-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Egy ligában versenyzek vele én is😄
HOO!! Ismered az egyik spanom???

JuanG
a másik csávó Joke (R.J.), nem??? 😊)

nearo
Na elmész te a... tudodhova xD
A kedves hölgyeknek pedig megadod a címem és a tel.számom =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Az szép,akkor gyorsabbak mint én biciklivel😄
Az ügyesebbek majd 100-as átlagtempót mennek,az 1100méteres pályán,14 kemény kanyar,amiben egy dupla sikán és igy érnek körbe 40 mp alatt.

bardocz
Én akkoris csak a gokartok,és formula autó miatt irigyellek<#idiota>
Na ne mááááá! 😊

desigo
Szomorú,hogy ott áll tehetetlenül.
Szerintem õ bármit megtenne,hogy menjen a szekér.
örülnék neki ha komolyabb szerepet kapna az irányításban
Ezek után is irigyelsz<#mf2>

desigo
Én is sajnálom 😞
bardocz
Aztakurva,hát nem tudom mernék-e gokartban 150-el menni.Bár biztos nem minden pálya alkalmas rá,de akkoris.Mondjuk azért megpróbálnám,csak így magamat beszaratni😄
Irigyellek a melód miatt. 😊

Rockynhooo
Kár ,hogy Vettel két versenyen 0 pontot szerzett ,bár jo volt mind2n , ami késik nem múlik 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ez pedig amivel a 6-12 éveseket oktatjuk:
60kcm Parilla, 11 paci, 14 ezres fordulat és 150km feletti végsebesség,ja és 40 kg

kifli
kipróbálnék egyszer egy ilyet 😊 szép piros színben 😛
Gyõzelem!!!Eltaláltam. 😊

nem! én már nem versenyzem
az az öszûlõ vén fasz vagyok .kék a másik képen meg fekete poloban

Lefordítom a hátsó szárnyon lévõ feliratot
"Ha nagy leszek Ferrari leszek"

Szerintem kék polóban a kocsi mellett.

Kit--Kat
Klassz, te ülsz a kocsiban?😊

Valami bajnokságban is részt veszel?

az M5 Üllõ után Bp-tõl 25 km

Kakucs ringet merre lehet megtalálni?

bardocz
Az derék.
mondhattam volna orvosi peldat is: haziorvosnak nem kellene agymutetet vegeznie:-)

SOK..
De egy ilyen versenyhétvége a Hungaroringen(ha nem törsz semmit)fél milla + a kopó alkatrészek

Más világ volt, más autókkal. 😊 Öregszünk. 😊

bardocz
Wow,grat!Mennyi az üzemeltetése?