182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
nem kaptunk magyar bannert :( -
paj01 #99656 igen... es naponta ezrek halnak ehen... hagyjuk mar a dramat. -
elötte Kubicáék crashénél már megint kezdte a nyivákolását...
az elszabadult kerék azért húzos volt.. -
nem olyan rég történt ez..
ez meg most..
-
Brands Hatchben zajlik azóta is az élet.. -
én mikor láttam gondoltam, hopp egy kerék a levegőben, biztos az egyik szerelő dobta el a levett kereket, de aztán látom ez kicsit magasabbra szállt, mint kellene :) -
G_ArchAngel #99651 a fejuket vedi a sisak, de a nyak serulekeny - lehet HANS kellene a szerelokre is...:( -
IXEMGabeo #99650 Surtees:( -
IXEMGabeo #99649 máshogy nem megy... -
Vicces..... Nem is olyan rég elhunyt egy fiatal tehetség mert fejbetalálta egy lerepülő kerék.. -
én meg arra vagyok kíváncsi,hogy mikor lesz már igazi nagy botrány
verekedés,ordibálás egy futam közben,után
kell a cirkusz -
G_ArchAngel #99646 Kivancsi vagyok mikor lesz az elso futam, amikor minden siman megy - versenyeznek, eloznek, senki nem szabalytalankodik, senki nem okoz balesetet...
-
paj01 #99645 Kobi az sztar lesz... saubernel kezdi mint kimi..:)jol csapatja neki a srac:D -
IXEMGabeo #99644 10 helyes rajtbüntit ezért nem adtam volna, ennyi erővel az említett esetekért régesrég adhattak volna... -
IXEMGabeo #99643 na mert ezt DC szándékosan csinálta, nem kapcsolta be a hátsólámpáját, lekörözött versenyző volt baleset lett belőle és Schumi, ha ezt a futamot megnyeri akkor 3 ponttal elhúzhatott volna a nullázó Hakkinen elől persze h dühös volt...Barrichello rinyálását azért nem értem meg:
1. 1 pontért ment a csata
2. nem lett komolyabb baj belőle végülis megelőzte Schumit inkább örüljön h sikerült neki akármennyire sportszerűtlen volt -
paj01 #99642 Gyulam megint h felzaklatta magat az elszabadult keréken..:D Az milyen lett volna ha bepattan a kerek oda gyulaekhoz a kommentator allasba:D:D -
Erdekes, hogy senkinek se jut eszebe amikor Schumi rinyalt, mert Couldhart megviccelte kicsit.:)
-
rohadtul megérdemelte,ne védd légyszi...
és örüljön hogy ennyire megúszta,ilyen szemét módon ráhúzni 1 pontért... -
IXEMGabeo #99639 mármint Montoya előzte meg S-t és nem rinyált egyik sem, kőkemény volt, de semmi bünti... -
IXEMGabeo #99638 jaja Montoya-Schumacher 2001 Brazília...nem is volt vita belőle, ki volt utána 1. helyen hát persze hogy ő, annak köszönhetően mert agresszív volt...sztem ennyi kockázat kell, hogy eredményes legyen vki az autósportban. a versenyszellem akkor is ott él Schumiban még 10. helyért is képes volt ilyen vakmerő húzásra, és nemcsak ő, hanem Barika is...és élveztem legalább show volt a két öreg mutatta be, nélkülük tuti kevés lenne az F1 azért...
#99623:
-
-
Szeki26 #99636 És Kobayashi 14 helyett jött előre,az se semmi :) -
Permissive #99635 azért én egy étkészletet elfogadnék:)
-
Ja tényleg, sauberen csak átpattogott...
De nincs komolyabb baja. Kösz! -
Valaki irta hogy csodaszarvas.. WTF???

Amugy nem rossz szerintem.. Egyedi...
Nem lehet mindig Herendivel untatni a pilotakat...
-
Permissive #99632 szegényember dízzel főzz:) -
brandd #99631 Bernie erre is azt mondaná, hogy made in china? -
Permissive #99630 tényleg:))))))))
akárcsak "zsoltink" egyszem pontja:)))))))) -
G_ArchAngel #99629 BBC-n folyamatosan orultek annak, hogy a 6 ujonc (auto) vegig birta a futamot:) -
Kemeny, kerek a levegoben... :D -
Amugy senki sem jegyezte meg hogy mindket Hispania celba ert...
Tortenelmi pillanat.
-
"Csupán néhány percet töltött a Hungaroring ambulanciáján az a szerelő, aki vasárnap sérült meg egy elszabadult kerék miatt a Forma 1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamán. Petán Péter, a Hungaroring sajtófőnöke a Független Hírügynökségnek azt mondta: a szerelő saját felelősségére távozott, még a röntgenfelvételhez sem járult hozzá. Így nem lehet tudni, hogy pontosan hol sérült meg, de feltételezhetően a bordája repedhetett meg - tette hozzá." -
-
Williams. -
"és megint elfogytak a gumik a Merciről..."
Ja, Rosberg jobbhátsója pl teljesen elfogyott
Van hír amúgy a sauberes szerelőről? -
paj01 #99622 Hat en is ezt mondom..:) sok ilyen volt/lesz. Az sem veletlen h pont webber az egyik szereploje ennek mondjuk:D Ezt nem minositettek veszelyesnek..nem volt fal..belefert. olyan is volt h valakit majdnem bezavartak a boxba braziliaban..Asszem fujiban, kataluvnyaban is volt mar ilyen fuves kaland...akad boven. Ezt a pilotak erzik legjobban h mennyire veszelyes egy szitu. Nyilvan ha nem panaszkodnak a pilotak akkor emesztheto a dolog. Az h bari panaszkodott..hat ..megtehette. Erre nincsen/nem letezhet pontos szabaly, megiteles kerdese. -
IXEMGabeo #99621 tudom nem véletlen mondtam csak éppen Schumi volt ott... -
IXEMGabeo #99620 ne mondjátok hogy ez nem volt veszélyes és akkor még legalább nem büntettek mindenkit halálra Webber simán megúszta és Alonso sem rinyált "kivételesen" totál verseny szitu és ha egy picit is, de azért a fal itt sem volt messze -
IXEMGabeo #99619 és mi van Alonso-Webber esetével 2005 Suzukában? Alonso a füvön előzte meg Webbert
tessék és még mennyi ilyet tudnék mutatni