182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #99698 Ha jol emlekszem Webber csinalt hasonlot 1-2 eve Massaval.. Ugy kb. le se szartak.. Ez kicsit fel van fujva... Ettol fuggetlenul Schumi megerdemli a seggberugast.. -
ShaiHulud #99697 ekkora faszsagot te jo isten. azt tudod hogy webber is nagyreszben a szerencsenek koszonhette hogy nem lett komolyabb baj. forma1es auto nem eletbiztositas, hatalmas nagy butasag azt gondolni, hogy nem halhatnak meg benne, mert olyan biztonsagos. raadasul nem is feltetlen kapasbol halalra kell gondolni. szanalmas tetu szar manover votl ez schumachertol, aki ezt nem latja az ugyanolyan eszement felelotlen ember, akit leszarja massal mi tortenik, illetve hatalmas nagy elfogult schumacher fan. -
WNW #99696 Azert vicces, hogy Schumit papazzak ebben az osszefuggesben.. Bari se fiatal.. A ket veteran megcsinalta a musort.. Amugy Bariban dolgozott az akkor is megelozlek, ha a box utcan kell athajtanom miatta 300-al, Schumiban meg az akkor se hagylak, ha lebuzizol kozben eleterzes.. Ezek igy ketten szepen megoldottak a dolgot... -
pedig szvsz inkább Rubinho őrült manőverét kellett volna írni.
az egyik legtöbbet tapasztalt, legtöbb rajthozállással büszkélkedő versenyző behunyt szemmel belement a legegyszerűbb megoldásba amit az első alkalommal gokartozó pistike is tud.
Nulla finesz, egyenesben-szélárnyékból nosza csak a jobbra a támadáshoz.
...a legtöbb versenyen részt vevő versenyző baltával faragott megoldása egy 2 mp-vel gyorsabb gumin.
MS is kemény volt, de Rubens megoldása meg egy szög ...kőből.
-
fú az Olaszoknak most Sumi a nagy gonosz német, persze ha ezt a Ferrarijukban csinálta volna akkor Ő lenne az új Isten akihez minden olasz imádkozna elalvás előtt.. -
ezvan ha nem olvasok vissza sorry XD
haat Button is valahol Bari szintjen van :D -
Ez a legjobb. 
La Repubblica: "Schumacher-nagypapa őrült manővere." -
Jól elbeszélgettek :D
Te Schumiról beszélsz, Night meg Buttonról :D -
jo,tudom:)
kb barrichelloval 1szinten vannak,vagy bari picit gyorsabb,mivel nem hagyott ki. -
Egyertelmu, h nem olyan gyors mint Hamilton, de most nem sajat hibajabol volt ennyire lassu, nem gondolod, h neha ez is elofordulhat? -
vagy csak siman nem olyan jo pilota mint regen...miert nem lehet ezt elfogadni? -
Vagy nem tudtak beallitani a mernokei az autot megfeleloen... nem volt tapadasa egesz hetvegen... -
G_ArchAngel #99686 Magyar Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang -
Button egyszerűen béna, lassú volt most, ezen sincs mit szépíteni... -
IXEMGabeo #99684 igen és valószínűleg Schumi is bekerül, ha mondjuk nem 1 köre marad a lágy gumin...nincsenek csodák Q2-ben még Rosberg előtt volt, sok múlhat a körülményeken, Button is, azért lett 11. mert szinte vezethetetlen volt az a Mclaren számára, Hamiltonnak sokkal jobban bejöttek a fejlesztések, de ez látszódott is, ki tudja a Merci milyen fejlesztéssel állt elő, ami Schumit esetleg jobban hátráltatta, Rosberg is szenvedett rendesen valahogy bevitte 5.re, és ott baromi kiskülönbségek voltak ne feledjük, 1 jó kör sokat számít...Rosberg vezetési stílusa totál más, Rosberg nem annyira használja ki a kerékvetőket, nem látszik sose, hogy annyira a határon autózna ellenben Schumi a lehető legagresszívabb stílusban tolja rá...sokat számítanak ezek a tizedek, századok, Schumi egész hétvégén Ros mögött volt, de akkor különbség azért nem volt köztük, h az egyik Q2 másik Q3 -
Az 5. helyen került be. -
IXEMGabeo #99682 Rosberg is nagy mázlival került be a Q3-ba a versenyen annyira siettek a kerékcserénél, hogy az le is esett tudták h a versenytempója nem lesz elég maga Rosberg nyilatkozta azt, h már a rajtja se jött össze és a tempó se megfelelő...Williams és a Renault is már gyorsabb a Mercinél, Sauber még gyengébb ám úgy látszik ez a pálya nagyon feküdt az autójuknak...nem jó irányba haladnak a fejlesztések és ez is tény -
IXEMGabeo #99681 nem régiben arról volt szó, hogy egy utcán könnyebb meghalni mert a fejedre esik egy tégla, mint a versenypályán manapság...nem én mondtam -
Sumi elől hiába esnek ki ha akkor is a 10 helyen van. Rosberg elöl kiesnek és ott van a 4.en. -
Ezt komolyan is gondolod? -
G_ArchAngel #99678 Dehogyis bizonyit, folyamatosan azt nyilatkozza, hogy szerencseje van. Onerobol meg nem lepett elore szerintem iden egy poziciot sem. Kiesnek elole, osszejon a taktika..., de most mar azt is nyilatkozta, hogy a Renault-val sem tudjak tartani a lepest.
Az igazi kozepmezony pedig rajuk esett - Williams, Sauber - talan csak a Force Indiat tudjak tartani... -
IXEMGabeo #99677 mellesleg őrülteknek áll a világ, ez a "szakmájuk" ők vállalták, hamár ennyi pénzt kapnak nem kéne sírni azért, mert meghalhatnak...Barrichellot sem értem tudja nagyon jól, hogy 100x biztonságosabb a mai F1, mint mondjuk 94-ben amikor Senna meghalt... -
Középmezőnybe, elejére bőven jó az autó és jó taktiváal és tempóval oda lehet érni a 4.5 vagy a 3. helyre, amit Rosberg bizonyít folyamatosan, persze ha valaki még a csapattársánál is fél mpvel lasabb az valóban csak a 11. helyért tud csatázni. Suminak se jó tempója, se jó taktikája. -
IXEMGabeo #99675 annyira biztonságosak manapság az autók, hogyha Barrichello neki is csapódott volna a falnak kutyabaja se lett volna, itt egyedül attól kell tartani, hogy nehogyisten egy anyacsavar rugó el ne találja, de ahhoz meg nyílegyenesen pont a fejét kéne h valami eltalálja nos ilyen ütközésnél ez szinte lehetetlen...Kubica és Webber balesetét felhoztam példának kutyabajuk se lett...és én sztem Schumi tudta, hogy úgysem fog Barrichello a falnak menni ezek profik és tudják a centiket, ráadásul sztem avval számolt hátha rálép így a fékre Barrichello...nem volt szép húzás, de ezt már megbeszéltük nem feltétlen elengedési verseny ez, büntit kapott? rendben úgyis teljesen mind1 fuccs a szezonja -
Teljesen lényegtelen már,hogy nem versenyképes az autója.
A csapattársát kellene legyőznie minden időmérőn,versenyen! -
Értem amit mondasz ez igaz és mi köze ennek ahhoz hogy abszolute amatőr módon a falnak tolja a régi csapattársát???
Totál életveszélyes módon. Ez nem rá vall ez nem egy profira vall mégha gondterhelt is bírnia kéne a stresszt... Szerintem ha igy folytatja rossz vége lesz... Arról nem is beszélve hogy a jövőröl totál pozitívan nyilatkozik tehát nem sajnáltatja magát akkor te se sajnáld... -
Szerintem tegnap egy nagyon jó kis futamot láthattunk. Szerencsére oda került a pályára az a szárnydarab így egy érdekes futamot láthattunk. Szerintem is sumi túl agresszív volt annál a bizonyos esetnél és szerencsére nem történt nagyobb baleset. Nagyon örülök annak, hogy Petrov és a többi fiatal ilyen jól teljesített amikor nem jött ki az autók közötti különbség. Szerintem igazán nagy tehetség és nagy jövő állhat előtte. Nem feltétlenül azt mondom, hogy nyerhet vb címet, de olyan pilóta lehet aki képes lesz meglepetéseket okozni a lehető legváratlanabb helyzetekben is. -
IXEMGabeo #99671 az túlzás azért...nem csodálom h Vettel ki van...idén egy csomó ok miatt nem nyert futamokat mikor ő volt a leggyorsabb, megértem, ha frusztrált...Hamiltonnal semmiféle balszerencse nem történt első-két évében szinte önhibájából történtek a dolgok, Vettel is hibázik bőven, na de tavaly is az a rengeteg műszaki gond, idén elején is kb 4 futamot nyerhetett volna zsinorban -
G_ArchAngel #99670 Tolem furcsa lesz, de kicsit vedenem kell Schumachert.
Hozott egy nagyon nehez dontest, hogy visszater a fiatalok koze 3 ev utan.
Sejtette, hogy nem lesz konnyu, de bizott benne, hogy a bajnokcsapat ad egy autot, ami majd reszben kiegyenliti a megkopott tudast, amig ujra belejon a versenyzesbe.
Erre mi tortent? Egy kozepmezonybe is csak nagy erofeszitesekkel tarthato autot kapott.
Tudta, hogy nem lesz konnyu a visszateres, de szerintem erre senki nem szamitott. Rosberg es Brawn sem.
Borzasztoan rossz ez az auto es a fejlesztesek is rossz iranyba indultak el.
Egyszeruen vegtelenul frusztralt lehet, hogy exbajnokkent, a tavalyi bajnok autoval 1 ponttert kell kuzdenie az elmeletileg gyengebb autok es pilotak ellen.
O is csak ember, akit elkeserit a nem vart sikertelenseg. -
Nos akkor a véleményem (Totti5 ezek a képek nagyon jók, simán lehetne sad Vettel meme-t is csinálni :D)
Megint a büntetések körül volt a legnagyobb kavarodás. elsőnek kezdte a sort Vettel azzal a fantasztikus kiállásával amivel ledarálta az autoja alját. Na már azért megérdemelte volna a büntetést tekintve hogy simán balesetveszélyes volt, de gondolom erre nincs szabáály. bennt a boxutcában megbüntették Kubicát kérdezem én miért? Ő hibázott? SZerintem a nyalókás ember, tehát ésszerűbb lett volna a csapatot megbüntetni valami jó összegre, aztán eldöntik hogy levonják a nyalókás fizetéséből vagy instant kidobják az utcára.
Ugyanez vonatkozik rosbergre ha kubicát megbüntették rosberget is meg kellett volna ugyan úgy ahogy leírtam mert szintén ebben az esetben sem ő volt a hibás hanem a szerelő!
Azután jött újra vettel a csodálatos alvós nem követem a safety caros viccével.
Na igazából nem tudom meg senki sem és nem is fogjuk sosem megtudni, hogy mi is történt valójában vagy mi volt az eredeti ami erre indíttatta hogy alonsóra figyelt, vagy csak egyszerűen tényleg a webbernek akart jót nem tudni de nem is lényeges mert a szabály ez setben elég tisztán fogalmaz. ! kocsihossz helyett 10... ez bizony sok, jogos volt a büntetés.
És a végén jön sumi... ezen meglepően sokan vitatkoznak és suminak adnak eleget. Bevallom sosem szerettem sumit, de elismerem a teljesítményét a tudását és ezt még tőle sem vártam volna. Nyílvánvaló volt hogy barrichello sokkal gyorsabb mint ő, ha ezt nem ismeri be akkor nagyon nem profi mert ezt a hülye is látja. És innentől nem kellett volna azért az egy pontért ilyen nagyon harcolni, hogy majdnem megöli csapattársát, nem csak magát és barrichellot de az ott dolgozó sportbírokat is simán veszélyezteti!
Egyszóval szerintem ez a büntetés is jogos volt aki mást állít az elvakult sumi drukker ezért megértem amit gondol, de ha tiszta fejjel nem elfogultan gondolkodunk akkor bizony, ez jogos volt. Egyedül kubica büntetésével nem értek egyet... ilyen esetben bizony inkább a csapatot kellene büntetni... -
Ez a "kupa" amit átadtak nem csodaszarvas hanem a főszponzor eni/agip tetvedék tüzet okádó farkasa.....ez már szint :) -
jah,úgy kéne mint a nascarban,ott hetente vannak a futamok -
Itt az összes videóban ő szívja meg.
Amúgy kéne az F1 be még 10 verseny mert ez így ridka unalmas. 2 hetet várni a versenyek között. Most meg 1 hónap szünet.
-
Fullscreen -
azért ha a német lapok is kritizálják a cselekedetét,akkor tényleg van benne valami... -
Ilyen manővert én is szoktam csinálni nfs-ben. Szerintem teljesen rendben volt.
-
én spec nem értem a kiakadást, gondolom megszépültek nekik az emlékek, de Schumi mindig is kemény dió volt, engem nem lepett meg a húzása, régebben is egy autónyi helyet hagyott :)
nem mondom, hogy etikus volt, de nem meglepő ;) -
Tipikus Sumákos húzás volt, már hiányzott! :D -
G_ArchAngel #99660 A német sajtó élesen bírálja Michael Schumachert a Rubens Barrichello elleni előzési manővere miatt. A napilapok szerint a hétszeres bajnok túl messzire ment és ezzel veszélybe sodorta korábbi Ferraris kollégáját.
Bild: "Schumi, szégyelld magad! Mi szükség volt erre?"
Münchner Tageszeitung: "Schumacher menekülés közben a beállításokat tesztelte, de nem járt sikerrel. Közben még Barrichellót is leszorította. A horrorisztikus manőver után Schumacher a hunyó."
Express: "Schumacher manővere nem volt hétszeres bajnokhoz méltó. Előbb lassú volt, majd brutálisan leszorította Barrichellót a pályáról. Ó, Schumi!"
Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Schumacher kegyetlenül leszorította Barrichellót a pályáról, ami megrémítette a brazil pilótát."
Welt: "Michael Schumacher egyre mélyebbre süllyed. Egy elfuserált hétvége után éles kritikát kapott a Mercedes versenyzője, aki leszorította Barrichellót a pályáról."
Berliner Zeitung: "Mi szüksége van Schuminak erre? A bosszúság vagy a szégyen vezérelte? Schumacher mindig is kemény volt, de ez a manővere volt a legveszélyesebb."
Autowelt: "A depóban gyilkossági kísérletről beszéltek. Schumacher manővere a korábbi vízhordója ellen nagy felháborodást keltett."
Berliner Kurier: "Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett baleset a brutális manőverből."
motorsportal.hu -
G_ArchAngel #99659 Vettelnek szerintem segitene, ha nem nyerne VB-t iden - Hamiltonnak is jot tett, hogy az elso eselyt elbukta...
Nagyon kisgyerek meg...