FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
az is jo lehet hogy a posze azt evett😄

Black Ghost
csonka 😊
Black Ghost
Egy sonka futamon mi zseniális?
Punker
zseniális futam (most nézem) kötelezõvé kéne tenni az esõt minden alkalommal 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tudsz adni pontos címet?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug a téli idõszakban többször elmondta, hogy nincs veszélyben a Formula-1-es szereplés, mivel a sport hatalmas reklámértéket képvisel.

Az SWF értesülései szerint azonban a Daimler kritikus részvényesei a Formula-1-es szereplés beszüntetése mellett az elnökségi pénzek-, valamint a Daimler autók fogyasztásának csökkentését követelik.

A Daimler április 8-án közgyûlést tart, ahol a részvényesek hangot adhatnak követeléseinek.

(azt hiszem, baj van...<#help><#nezze><#szomoru1>)

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
én reggel a magocskáról szedtem le

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Me0w
Torrentoldalakon nezz korbe, ketton biztosan fent van.

Together we'll fly someday...

A tegnapi futamot honnan lehet letölteni tudja valaki?
A kommentár magyarul érdekelne.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szia!
Honnan lehet ezeket a kepeket leszedni ? 😊 Ha nem titokos 😊
Koszi

Istencsászár
és egy gyors autó amivel lehet taktikázni és persze bízni a pilótában hogy képes megcsinálni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
Ehhez Schumi-Ross Brawn-Jean Todt 3-as kellett anno.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MR ME
ezekhez azé sumi is kellett 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Black Ghost
Hát igen Barinak ez már a sokadik lehetõsége hogy bizonyítson, de képtelen élni vele.
Viszont jó lenne már egy tiszta futam, hogy lássuk a valódi erõviszonyokat. Véleményem szerint szinte senkink sem ott van a helye, mint ahol most áll.
desigo
Barrichello nem remekel túl jól
ott van alatta a hibátlan autó õ meg hibázgat amíg Button hibátlanul végigmegy szerényen
zsutyesz
ja, a csapat-világbajnoki cím még nincs elveszve 😄DD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

1 FUTAMON RAIKKONEN HIBÁZOTT
2 FUTAMON A CSAPAR
EREDMÉNY 0 PONT
Remélem tanulnak a hibákból ez még azt mondom belefért van 2 hetük összekapni magukat és remélem már kínaában pontokat szereznek a ferrarik.

a.carkey
Prost monacoi baromsága miatt. Ha nem akarja minden áron leállíttatni a futamot (amikor leállították, rá 5 percre az esõ is leállt), és Senna nyer, akkor most Prostnak egyel több vébécíme van.

A medve nem játék.

Volt már olyan. Lauda nyerte Prost elõtt anno fél ponttal a vb-t.

Visca El Barça!

Black Ghost
Black Ghost
Viccesek ezek a 0.5-es pont különbségek, milyen lenne ha valaki ennyivel nyerné a VB-t.

Egyéni
1. J. Button 15
2. R. Barrichello 10
3. J. Trulli 8.5
4. T. Glock 8
5. N. Neidfeld 4

Konstruktõri
1. Brawn GP 25
2. Toyota 16.5
3. BMW 4
4. Renault 4
5. Williams 3.5
Count Adyn
Most miért, csak 1 pont a hátrányuk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azt is megneveztek, hogy milyen sportban?:-)

zsutyesz
Megvettem reggel az F1 Racinget, címlap:
"KI LESZ A KÖVETKEZÕ VILÁGBAJNOK? Ferrari Dream Team
Felipe és Kimi elmondja, hogy gyõzik le Lewist, és persze egymást is."

Háttõõõ, eddig jól állnak 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Black Ghost
És õk is:

Black Ghost
És örvendeztek vala neki:

Black Ghost
<#eljen>
desigo

2006 McLaren Mercedes MP4-21 F1
Engine & Transmission
Manufacturer & Designation: Mercedes-Benz FO 108S
Type: V8
Displacement cu in (cc): 146 (2398)
Power bhp (kW) at RPM: > 700(522) / 19,000
Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a.
Redline at RPM: n.a.
Transmission: 7-Speed Plus Reverse

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
És igaz, mennyivel gyönyörûbbek is voltak.
Hiába posszant el majdnem minden 2. futamon, ennek a Merci motornak gyönyörû hangja volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akkor még v10 esek voltak,azt kár nézned

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
ÕÕ másként nem nagyon lehetne magyarázni azon felül, hogy persze ez egy új motor volt, az utolsó amit azóta is használnak, de biztos jól jött a leszabályozás.
Ugye 2007ben lett a motor befagyasztás, most már minden homályos de nekem ez rémlik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem probléma,nem emlékezhetünk mindenre..(látod én is tévedhetek<#vigyor1>)a lényeg itt csak az,hogy nincs akkora fordulat leszabályozás 2007-tõl ami alátámasztaná a merci motorok megbizhatóságát

Kit--Kat
Na én is belenézek egy 2005ösbe.

nekem ugy rémlik..
de visszanézek 2006 os és 2007 es futamot,mert hogy a merci nem pörgött 19 et 2006 ban az bizti

Kit--Kat
Ja de bocs látom tényleg írtam a 18000ret igaz tévedtem elnézést.
Pedig emlékeztem, hogy több lépcsõben volt a korlátozás, nem értem, hogy nézhettem be.
Szóval bocs!

Kit--Kat
#79199 Ha itt nekem megtalálod, hogy konkrét számot írtam le akkor bocsánatot kérek a tévedéssel, de én úgy látom te dobálóztál pontatlan adatokkal.

Kit--Kat
Na ne kezdjük már, én nem mondtam mennyire, csak azt, hogy leszabályozták.
2007 elõtt elforogtak a motorok 20000 környékéig, voltak urban legendek, hogy a Honda motor 20000 felé megy, meg még 1-2 motor, de 19700-ig bizton elmentek a jobbak.
2007-re hozták ezt a 19000res plafont utána leszabályozott a az elektronika.
Most ki ne találd, hogy ennek ellenére elforogtak 19000 felé a leszabályozás ellenére.

te 1000ret tévedtél én pedig 500 at.. kinek is kell a bocs?

az egyik legjobb, az teny, ezt nem vitatom, de semmi tobb az az egyik a sok jo kozul...

itt 19 ezer áll!ennél többet elõzõ évben sem forogtak..
azért hozzá teszem nem egyszer láttam belsõ kamerán 19k felett

Kit--Kat
Erre valami???
Bocs benéztem, vagy ilyesmi?!<#rolleyes>

O most igazán boldoggá tettél..
Már csak az Alonso rajongót kérem ki magamnak,egyrészt mert soha sem csiptem,sõt régebben kimondottan utáltam és soha nem fogok szurkolni neki..
Viszont a mezõny egyik legjobb pilótájának tartom

Kit--Kat
És ehhez mit szólsz?
Na voltak és kész, mondtam, emlékszem, ideges is voltam amikor a lerohadós Merci motorokat megmentették a kötelezõ leszabályozással.

Orulj neki, hogy legalabb MS-t elismerem es Vettelnek drukkolok - a hispant soha nem fogom tobbnek tekinteni egy jo pilotanal.
Semmi sem indokolja, hogy az elvakult rajongokon es a spanyol median kivul akarki is tobbet lasson benne.

oké

teljesen mindegy, semmit nem vitt oda, csak demoralizaciot es rossz hangulatot...

<#fejvakaras>