182274
  • M@TriX
    nekem már az induláskor ellenszenves volt a SPAMelős reklámhadjárata, nálam meg csak egy esély van, ha meg ezt a hírt az ujjukból szopták, akkor lol :)
  • Jacek
  • Ulvar
    igen
  • WNW
    Miert Ulvar ironizalt..? Lol....
  • G_ArchAngel #99934
    Ezt olvastad mar?
  • WNW
    WRC-vel aligha gyakorol Indyre.. Mintha otthon a vasalodeszkan probalnal hullamlovagolni, annyira mas a 2 dolog.. Ez az egesz ev gyakorlas neki a WRC-re.. Ha elmenne Indyzni, akkor semmi ertelme nem lenne az idei evenek, rallyban jovore erhetne oda az elejere az idei tapasztalatokbol okulva.. Ez mar megint ilyen "el kell adni a lapot" irjunk valami talalgatasok...
  • Ulvar
    WRCn írták, hogy gyakorolni megy Német rallyn. Valszeg tényleg indy tervei vannak...lol...
  • Dietrich
    Räikkönen Amerikában? Irány az IndyCar?

honnan szedi ez az oldal a baromságait? Sehol nem jelent meg még az amcsi hasonlóan gagyi oldalakon sem ez :p
  • Totti5
    Érdekes ami Talmával történt a hétvégén.

Első két edzésen 4.7. hely, jól belőtte a motort, és a kvalin is jól kezdett. Aztán a mérnökök kitalálták hogy új váltó áttétet alkalmazzon mert az jobb, erre sokkal rosszabb lett és csak 16. helyet szerezte meg. Ékes példája annak hogy lehet matatni a boxból a görbéket nézve, de a pilóta vezeti a gépet és nem a mérnök. Eléggé ki volt akadva Talma, szolidan, de helyretette a mérnöki gárdát...
  • bardocz
    Az a régen 2007 környéke, szóval nem az a kor, amikor edzésen, időmérőn, meg versenyen elhasználtak 3 motort.
  • Christian88
    De régen nem kellett ilyen sok versenyt kibírni egymás után, nem?( lehet rosszul tudom )
  • b-type
    Elvileg ha 'letekerik a motort' nem változik a fordulatszám, csak a teljesítménygörbe, és ezáltal lesz sebezhető a tempó.
  • bardocz
    Szerintem ez hülyeség, a motorok nem sokat változtak az utóbbi években, és ha pár éve bírták a folyamatos 19ezres fordulatot, akkor most is bírniuk kell, és végig gombot nyomva mennének a versenyzők.
  • Barny
    en ugytudom hogy 18 000 a limit folyamatosan...gombnyomasra 19k max...elvileg...
  • spiczi91
    +m
  • spiczi91
    Nem tudom ost hogy van, de régen valóban ilyen volt, ahogy gyulus mondja.
  • bardocz
    Igen, én is így tudom, és nem akarok hinni Gyuláéknak, hogy a fordulatszám változik a csodagomb hatására.
  • HUmanHunter
    fordulatszám az limitálva van 18k n és szerintem kihasználják addig a motort.
  • bardocz
    Amikor a motort állítják azzal a legendás hétállású kapcsolóval, akkor nem csak az üzemanyag keverékét változtatják? Vagy tényleg úgy van, ahogy Gyuláék mondják, és a fordulatszám változik? Merthogy amikor mutatják a fordulatszámot, akkor mindig ugyan annyi a max, meg nekem kicsit sci-fi, hogy RPM-et állítanak, amikor változtathatják a befecskendezést.
  • spiczi91
    Hát azért rosset nem volt egy ász és enyhe voltam. A Footwork-el egyáltalán nem boldogult rendszeresen az utolsó sorok egyikét erősítette, Kanadában még Badoer is megverte a Fortival, pedig azzal a géppel nagy szó volt 107%ot hozni. A HRT ahhoz képest álomgép. 97-ben 2 mp-t kapott az újonc csapattársától az egyetlen időmérőn amin részt vett. Az meg ne legyen már a csapat hibája, hogy nem tudja kivenni üresbe, meghogy nekifordul a falnak. Hallottam én is dolgokat róla, és van is alapjuk mert a BAR nyomta be Rosset-t, Tyrrell bácsi Verstappent akarta. Viszont ekkora különbséget ez sem magyaráz.
  • Dietrich
    én Bourdaist sem tarton olyan gyengének mint amilyen kép kialakult róla az F1-ben..
    csak hát mikor bekerült a csapttársát Vettelnek hívták..és a TR elismerte később, hogy a pilóta támogatás nem volt egyforma..
  • Kit--Kat
    Jóhh Yamamotot tényleg egy fizetős foslé:)
  • b-type
    Azért Yamamoto eléggé elhíresült Ausziknál...pörgött forgott :))
    ..
    egyébként sirály a hivatalos videó a HunRing-s futamról...azért az a kerék nem volt gyenge.
  • Ulvar
    Hát jah.
  • Kit--Kat
    Na igen, elvégre F3000 vagy milyen bajnok volt. Nekem senki ne mondja, hogy akármilyen kategória bajnoka, vagy akár csak egy futottak még Forma BMW-s ne tudna sebességet váltani, vagy megfaroltatni az autót. Elég gusztustalan dolgok vannak az F1-ben...
  • Ulvar
    Csórikám se volt ám ügyetlen, szopatták keményen...valami könyvbe is benne volt meg ami interjú volt vele tavaly. Áh..sok csóró gyerek érdemelt volna még Sauber szintű üléseket.
  • Kit--Kat
    Erről volt egy cikk. A csórót állítólag nagyon szabotálta a csapata a csapattársa miatt.
  • Ulvar
    Pl: Tora Takagi.

Egy tehetség akit senki sem fedezett fel.
  • Ulvar
    Nekem Rosset neve xDDD.

Nakano nem volt ügyetlen csak szar csapatban volt. De még sorolhatnánk egy csomót hogy hány közép jó pilóta volt rosszkor rossz helyen.
  • cement
  • b-type
    Valszeg mert nem nézed az LMS-t, előtte meg CC és IRL (felejthető). tavaly meg megnyerte AsiaLMS-t..ami karrierje talán legnagyobb sikere, mivel '94-ben nyert bármit is.
    De én Shinya miatt írtam, az ő neve 2000-ben beköltözött a fejembe :)
  • gabi89
  • madmanic
    pláne ha ennyire csúnyán be vagyunk b@szva..

Ross Brawn egyébként is Fernando Hamilton főnöke a Jordannél..
  • Nightt
  • Dietrich
    hallottam a hírekben, hogy ne menjünk napra mert túl erős az uv sugárzás...
  • Ulvar
    Ahha
  • HUmanHunter
    ? :D
  • Bence999
    császtok
    Én Sebastian Webbernek szurkolok szerintem nagyon jól megy a továbbfejlesztett Reanultval és irigyelhetjük hogy olyan főnöke lehet mint Ross Brawn.
  • IXEMGabeo
    megvesznek érte azért az túlzás, akárkit megkérdeztem mindenki utálja szinte:D
  • IXEMGabeo
    Nakano?:D őt 98-ban láttam utoljára