FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
am rfactor-hoz van már f1 09-es mod is 😊
kifli
lehet nem vette észre hogy ez egy játék XD
Máté94
Ez reklám?Mert akkor ban!
Kinai nagydíj(1 perc 32,238 másodperc (Michael Schumacher, Ferrari, 2004)Szerintetek menyivel fogjak megdönteni ezt az idõt?😊

Kit--Kat
Hlhl a vén kujon😄DD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tyler1
nem baj, rég nem volt ilyen szar az F1 mint most 😄

Niki Lauda 60 évesen újra apa lett! Tud vmit az öreg 😄 csóri gyreket azért sajnálom, az apja lesz a dédapja is xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kit--Kat
Egyértelmû, hogy miért cseszegetik most ilyen durván ezért az esetért a McLaren, egyrészt mocskosul gusztustalan volt másrészt meg ez 2 éven belül a 2. ilyen nagy balhé a Ferrari adatlopás után.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pzoli00
látni, hogy ez nem RTL Klub!

"2 nem adok túl sokat a véleményükre"
"am meg te még az általad említett szintet sem éred el nálam bocsi "
Ezt milyen nyekven lehet másképpen forditani? Mûvészkém..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Gaba9
Igen egyszerû .. ebbõl is látszik kettõnk közül ki van elszállva hogy azt hiszi õ a fasza csávó .. szakértõ ÚR
Amúgy meg ha tényleg csak ennyire tudsz olvasni akkor menj gyorsan tanárhoz is ugyanis a szar szót le sem írtam abban a kommentben ..
Most is csak hasonló eséllyel pályáztál mint a Hami esetekben igaz ?? na mind1

Gaba323

Egy egyszerû képletet vázoltam,ami hasonló esélyekkel pályázik,mint a többi..
Majd te közölted,szarsz mások véleményére,persze ezek után én is tiedre.
Ez ennyire egyszerü hülyegyerek,nem pedig arról szól ki a fasza csávó<#nyes>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Szerintem elmeszelik õket. Ezért is megy a mosdatás ezerrel. Sok, sok interjú, amiben elmondhatják, hogy ha nem lenne, akkor is sikeresek lennének, nem is nagy elõny az egész, írigyek rájuk, elismerés, hátul vannak, bla, bla, bla, szóval a lényeg, hogy be vannak szarva, mert ha elmeszelik õket, és a pontjaik is ugranak, kezdhetik elõlrõl az egészet ...

A medve nem játék.

Gaba9
Látom olvasni azt tudsz de ezek szerint hozzá is teszel még .. olvastál valamelyik hozzászólásomban olyat hogy nagy arcúan mondanám hogy versenyzõ vagy szakértõ lennék ??? Szerintem nem ... és meg merem kockáztatni hogy azért mert hasonlóval foglalkoznál sem lennél szakértõ !!!!!!!!!!
Mint ahogy azt le is írtad szépen #79531-ben .. még a csapatoknak sincs tisztán minden majd pont NEKED lesz minden tiszta mert te vagy a magyar mindent tudó faszgyerek .. nem ??? Vagy esetleg te is ott szoktál ülni a szabályhozókkal ?? Jó neked .. derék
(részemrõl lezártam veled a dolgot mert nem igazán érdekel amikor valaki "toronyból beszél a porba")

Gaba323

-Megkérdezzük Charliet, hogy szabályos volt-e..

-Dolgozunk rajta, addig ne elõzz

stb. nem biztos h pontosan idéztem.

Ha tudnák a szabályokat akkor azt mondták volna hogy nyomd ahogy bírod, kicsúszott, ha ott jár le a mûszakija a füvön akkor is szard le és menj!

nem kérdezõsködni hogy mi van..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ja már te is versenyzõ,meg szakértõ lettél,mert játszól a TDU-val..derék

Ja! azt nem mondtad, veled személyesen közölték mi is történt..
Ha minden olyan tiszta lett volna,csak annyit mondanak,"hát elengettük,mert bár 450millió éve itt vagyunk,de fingunk sincs a szabályokról"

megoldás: VIZSGA a szabálykönyvbõl pilótáknak, szerelõknek, mérnököknek, MINDENKINEK!!

Aki nem megy át nem léphet a paddockba, nem vezethet, nem cserélhet ki egy kereket sem..

Gaba9
na mi van fáj az igazság szószoló ?? Szarügy .. majd megnézzük mikor több helyen borul a bili vagy bejön bárhol máshol is a balhé akkor ilyen nagy szátok meg arcotok lesz-e ... am meg te még az általad említett szintet sem éred el nálam bocsi ..

Gaba323

valószínûbb, hogy mivel NEM ISMERIK A TETVES SZABÁLYOKAT tartottak tõle, hogy elvesztik a megszerzett pozíciót.

pedig ha a futam után legalább belelapoztak volna, volt rá 4 és fél órájuk, tudhatták volna, hogy nem büntethetõk.

ennek ellenére letagadták a szándékosságot, ami f@sszág volt, és jött a bünti..

Moslék papának meg több sem kell mint látjuk...

ezt te sem gondolod komolyan <#nyes>

mikor a rádióforgalamzásból egyértelmûen kiderül, hogy SENKINEK sincs halvány lila fingja sem a szabályokról, -ezt már korábban kifejettem- mindenki rohangál mindenkihez, hogy mit is kell ilyen esetbe csinálni, te megállapítod, hogy a ravasz McLaren ezt elõre kitervelte, adják a hülyét a rádióban, miközben már körmölik a feljelentést..?? <#idiota>

hát a grid girl-ök ölelgetése nem jár együtt a józan gondolkodással látom.. <#szomoru1>

szerencsére a te véleményed sem ér,lósz@rt se

ez is csak egy lehetõség, mint a többi.Az igazság relytély marad számunkra

Gaba9
szerintem meg had mondják amit akarnak .. 1 lerágott csont 2 nem adok túl sokat a véleményükre 3 majd sírnak még ha MAJD valamikor megint VB lesz a srácból az övék meg fing sem lesz ... felesleges vitázni már ilyenrõl szvsz .. na de ti tudjátok 😊

Gaba323

b-type
Ez oké is lenne, ha nem szólnának rá Hamilton-ra nyílvánvalóan,..vagy legalább valamilyen virágnyelven.
...de nem, valmint akkor gondolom Hamilton sem nyilatkozza le országvilágnak, hogy a csapata kérésére engedte el Trulli-t.
Szal sztem ez nem áll stabil lábon..meg pontosan nem emlékszem hanyadik körben volt, de akkor már lehetett sejteni hogy SC mögött intik le a mezõnyt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nálam egyszerû a képlet..
A dobogóra mentek,ha már adva volt a lehetõség,jöhet egy svédcsavar.
Azzal tisztában voltak,hogy Trullit nem tudja tartani,igy a pályán nem sok az esélye a 3. helyre..
És jött az ötlet,elõszõr elengedjük,aztán feljelentjük,ez a tuti igy nem kell esélytelenül meccselnie a dobogóért..

Solten
lenyegtelen

Saor Alba

cement
ez nem idei... nezd meg az autot

respect to the man in the ice cream van

Solten
"...Igen, elismerem, hogy hibáztam - de utasításra tettem. A parancs az parancs. Nem tehetek róla. A bibi csak az, hogy a McLaren egyrészt nem a tengerészgyalogság, másrészt Hamilton egy 24 éves, felnõtt ember - van szabad akarata. Könyörgöm, ennyi idõsen Nagy Sándor már túl volt az isszoszi csatán, ahol legyõzte a perzsa Dareiosz legalább háromszoros túlerõben lévõ, durván 100 ezres seregét, és közben valószínûleg elég sok kemény döntést kellett meghoznia. Önállóan. Na jó, ez talán túlzó példa, elvégre nem lehet mindenki Nagy Sándor, de a lényeg, azt hiszem, így is világos..."

<#eljen> Na, linkelgesd csak plz tovabbra is, remek olvasmany 😊

Saor Alba

ijesztõ...

Solten
A KERS bosszuja... <#zavart1>

link

Saor Alba

ja hogy ez link, jó, nemszóltam 😄
M@TriX
<#idiota> szerinted?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Cikk Farkas Petertol?
(Evek ota igy linkelem - kattints a kepre)

http://gaborszantai.co.uk/

ez most mi?

http://gaborszantai.co.uk/

Peppus
Ross Brawn arcáról remélem hamarosan lefagy a mosoly.. Picit túl nagy lett az önbizalma mostanában. A többi csapat aki szintén jó döntéseket hozott idén, miért nem nyilatkozgat ilyen pökhendin? Frank Williams még csapatfõnök amúgy? 😄 mert õt sosem lehet hallani. Vagy már nem is él? :S

#79472 ben ezek szerint a "B" válasz volt a helyes...

Gratulálunk, madmanic, Ön nyert!

én még maradt 10 forintja a következõ játékra...

b-type
Pontosan...ez akkora amatörizmus, hogy már szinte szabotázs vazze 😊
Azt a szegény 'törzsgárdás' tagot is inkább megérte volna szépen meneszteni ha látják hogy már nem teljesít as régi fényében, mint így hogy a nevével van tele a 'hazugságbotrány'. Sajnálom õt is, mert sok sikeres évhez is hozzájárult, és egy vezetõnek látnia kellett volna hogy a mai kényes botrányos FIA-McLaren helyzetben már nem jó amit csinál.
Az elmúlt években sokat csorbult a McLaren neve, és ez nem hiszem el hogy tetszik a rajongóknak...vagy akár a Mercedes vásárlóknak.
..és a legszomorubb az egészben, hogy az a srác aki mondjuk a bal kereket szedi le már sokadik alkalommal hibátlanul, na most õ is húzza a fülét farkát és azon szorít hogy ne tíltsák el a csapatot.
Ráadásul ha rendben van a morális értékrendszere, akkor kerüli Trulli meg a Toyota-s srácok tekintetét...persze remélem hogy ez nem ennyire sarkos, de akár az is lehet. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gundark 1 1
Igazából nem értem. Trulli kicsúszott, Hami elment mellette. Rendben. Az utána lévõ cirkusz viszont.. A csapat a nyilt rádión mondta hogy fogalmuk sincs mi van ilyenkor (ami azért már egy érdekes dolog ha nem ismerik a szabályokat 😊 engedje el. Rendben. De akkor minek tagadták le? És minek szervezkedtek Hamiltonnal hogy õ is mondja ezt? Miért nem álltak ki és kérdezték meg hangosan hogy akkor most ilyenkor mi van, mert a szabályokat nem tudják értelmezni? Mire volt jó ez az egész? Ha csak arra nem hogy a törzsgárdás csávót végkielégítés nélkül ki lehessen rúgni 😊 Szóval nem értem az okokat. Az meg hogy még rugózik ezen a FIA... Mi lesz a bünti a bünti után? Kizárják õket a VB-bõl? Vagy megint csak egy jó kis szájkarate?
M@TriX
nem itt kellett volna gyakorolnod... <#ejnye1>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

kifli
mosley szerintem azért akar egyenmotorokat hogy mindenki utálja, és hátha megveri valaki, és akkor mégcsak fizetnie sem kéne a verésért 😊
Tyler1
de ekkora balhét akkor nem csaptak mikor kiderült a kémkedés az mekinél! most akk ezen akadnak fenn??? új szabályok, új autók és eddig nulla élvezhetõség! ezt tudja Ecclestone papa felmutatni eddig!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

b-type
Ezen, pont ez a baj.
Mert a történet nem jó, ha okot szolgáltatnak, méghozzá ekkora bazi nagy okot akkor meg is értem.
Trulli és csapatának pontjait elvették volna és a McLaren nem szólt, hogy valójában a srác nem elõzött, hanem rászoltunk Hamilton-ra hogy engedje el.
...és ez komoly azért, nem a McLaren a hibás, nem azok a srácok akik feszülnek azért hogy a versneyzõnek jó technikája legyen, hogy egy kerékcsere a legjobb legyen. Pontosan meg kell keresni ezeket az arcokat és kiemelni, mert nem jól csinálják amit csinálnak.
De most nem? Valójában azok munkáját teszik tönkre akiknek tényleg az életük ez a csapat.

Istencsászár
Ez is egy lehetõség, és persze nem az FIA csinálta a bajt, csak már 3 hete ezen megy a csámcsogás...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Köszönöm <#worship>
Black Ghost
Kit--Kat
Értem.

Black Ghost