182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nekem már az induláskor ellenszenves volt a SPAMelős reklámhadjárata, nálam meg csak egy esély van, ha meg ezt a hírt az ujjukból szopták, akkor lol :) -
-
igen -
WNW #99935 Miert Ulvar ironizalt..? Lol....
-
G_ArchAngel #99934 Ezt olvastad mar? -
WNW #99933 WRC-vel aligha gyakorol Indyre.. Mintha otthon a vasalodeszkan probalnal hullamlovagolni, annyira mas a 2 dolog.. Ez az egesz ev gyakorlas neki a WRC-re.. Ha elmenne Indyzni, akkor semmi ertelme nem lenne az idei evenek, rallyban jovore erhetne oda az elejere az idei tapasztalatokbol okulva.. Ez mar megint ilyen "el kell adni a lapot" irjunk valami talalgatasok... -
WRCn írták, hogy gyakorolni megy Német rallyn. Valszeg tényleg indy tervei vannak...lol... -
Räikkönen Amerikában? Irány az IndyCar?
honnan szedi ez az oldal a baromságait? Sehol nem jelent meg még az amcsi hasonlóan gagyi oldalakon sem ez :p -
Érdekes ami Talmával történt a hétvégén.
Első két edzésen 4.7. hely, jól belőtte a motort, és a kvalin is jól kezdett. Aztán a mérnökök kitalálták hogy új váltó áttétet alkalmazzon mert az jobb, erre sokkal rosszabb lett és csak 16. helyet szerezte meg. Ékes példája annak hogy lehet matatni a boxból a görbéket nézve, de a pilóta vezeti a gépet és nem a mérnök. Eléggé ki volt akadva Talma, szolidan, de helyretette a mérnöki gárdát... -
Az a régen 2007 környéke, szóval nem az a kor, amikor edzésen, időmérőn, meg versenyen elhasználtak 3 motort. -
De régen nem kellett ilyen sok versenyt kibírni egymás után, nem?( lehet rosszul tudom ) -
Elvileg ha 'letekerik a motort' nem változik a fordulatszám, csak a teljesítménygörbe, és ezáltal lesz sebezhető a tempó.
-
Szerintem ez hülyeség, a motorok nem sokat változtak az utóbbi években, és ha pár éve bírták a folyamatos 19ezres fordulatot, akkor most is bírniuk kell, és végig gombot nyomva mennének a versenyzők. -
en ugytudom hogy 18 000 a limit folyamatosan...gombnyomasra 19k max...elvileg... -
spiczi91 #99924 +m -
spiczi91 #99923 Nem tudom ost hogy van, de régen valóban ilyen volt, ahogy gyulus mondja. -
Igen, én is így tudom, és nem akarok hinni Gyuláéknak, hogy a fordulatszám változik a csodagomb hatására. -
HUmanHunter #99921 fordulatszám az limitálva van 18k n és szerintem kihasználják addig a motort. -
Amikor a motort állítják azzal a legendás hétállású kapcsolóval, akkor nem csak az üzemanyag keverékét változtatják? Vagy tényleg úgy van, ahogy Gyuláék mondják, és a fordulatszám változik? Merthogy amikor mutatják a fordulatszámot, akkor mindig ugyan annyi a max, meg nekem kicsit sci-fi, hogy RPM-et állítanak, amikor változtathatják a befecskendezést. -
spiczi91 #99919 Hát azért rosset nem volt egy ász és enyhe voltam. A Footwork-el egyáltalán nem boldogult rendszeresen az utolsó sorok egyikét erősítette, Kanadában még Badoer is megverte a Fortival, pedig azzal a géppel nagy szó volt 107%ot hozni. A HRT ahhoz képest álomgép. 97-ben 2 mp-t kapott az újonc csapattársától az egyetlen időmérőn amin részt vett. Az meg ne legyen már a csapat hibája, hogy nem tudja kivenni üresbe, meghogy nekifordul a falnak. Hallottam én is dolgokat róla, és van is alapjuk mert a BAR nyomta be Rosset-t, Tyrrell bácsi Verstappent akarta. Viszont ekkora különbséget ez sem magyaráz. -
én Bourdaist sem tarton olyan gyengének mint amilyen kép kialakult róla az F1-ben..
csak hát mikor bekerült a csapttársát Vettelnek hívták..és a TR elismerte később, hogy a pilóta támogatás nem volt egyforma.. -
Jóhh Yamamotot tényleg egy fizetős foslé:) -
Azért Yamamoto eléggé elhíresült Ausziknál...pörgött forgott :))
..
egyébként sirály a hivatalos videó a HunRing-s futamról...azért az a kerék nem volt gyenge. -
Hát jah. -
Na igen, elvégre F3000 vagy milyen bajnok volt. Nekem senki ne mondja, hogy akármilyen kategória bajnoka, vagy akár csak egy futottak még Forma BMW-s ne tudna sebességet váltani, vagy megfaroltatni az autót. Elég gusztustalan dolgok vannak az F1-ben... -
Csórikám se volt ám ügyetlen, szopatták keményen...valami könyvbe is benne volt meg ami interjú volt vele tavaly. Áh..sok csóró gyerek érdemelt volna még Sauber szintű üléseket. -
Erről volt egy cikk. A csórót állítólag nagyon szabotálta a csapata a csapattársa miatt. -
Pl: Tora Takagi.
Egy tehetség akit senki sem fedezett fel. -
Nekem Rosset neve xDDD.
Nakano nem volt ügyetlen csak szar csapatban volt. De még sorolhatnánk egy csomót hogy hány közép jó pilóta volt rosszkor rossz helyen. -
-
Valszeg mert nem nézed az LMS-t, előtte meg CC és IRL (felejthető). tavaly meg megnyerte AsiaLMS-t..ami karrierje talán legnagyobb sikere, mivel '94-ben nyert bármit is.
De én Shinya miatt írtam, az ő neve 2000-ben beköltözött a fejembe :) -

-
madmanic #99906 pláne ha ennyire csúnyán be vagyunk b@szva..
Ross Brawn egyébként is Fernando Hamilton főnöke a Jordannél.. -

-
hallottam a hírekben, hogy ne menjünk napra mert túl erős az uv sugárzás... -
Ahha -
HUmanHunter #99902 ? :D -
Bence999 #99901 császtok
Én Sebastian Webbernek szurkolok szerintem nagyon jól megy a továbbfejlesztett Reanultval és irigyelhetjük hogy olyan főnöke lehet mint Ross Brawn. -
IXEMGabeo #99900 megvesznek érte azért az túlzás, akárkit megkérdeztem mindenki utálja szinte:D -
IXEMGabeo #99899 Nakano?:D őt 98-ban láttam utoljára