FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Niki Lauda 60 évesen újra apa lett! Tud vmit az öreg 😄 csóri gyreket azért sajnálom, az apja lesz a dédapja is xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"am meg te még az általad említett szintet sem éred el nálam bocsi "
Ezt milyen nyekven lehet másképpen forditani? Mûvészkém..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Amúgy meg ha tényleg csak ennyire tudsz olvasni akkor menj gyorsan tanárhoz is ugyanis a szar szót le sem írtam abban a kommentben ..
Most is csak hasonló eséllyel pályáztál mint a Hami esetekben igaz ?? na mind1
Gaba323
Majd te közölted,szarsz mások véleményére,persze ezek után én is tiedre.
Ez ennyire egyszerü hülyegyerek,nem pedig arról szól ki a fasza csávó<#nyes>#nyes>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
Mint ahogy azt le is írtad szépen #79531-ben .. még a csapatoknak sincs tisztán minden majd pont NEKED lesz minden tiszta mert te vagy a magyar mindent tudó faszgyerek .. nem ??? Vagy esetleg te is ott szoktál ülni a szabályhozókkal ?? Jó neked .. derék
(részemrõl lezártam veled a dolgot mert nem igazán érdekel amikor valaki "toronyból beszél a porba")
Gaba323
-Dolgozunk rajta, addig ne elõzz
stb. nem biztos h pontosan idéztem.
Ha tudnák a szabályokat akkor azt mondták volna hogy nyomd ahogy bírod, kicsúszott, ha ott jár le a mûszakija a füvön akkor is szard le és menj!
nem kérdezõsködni hogy mi van..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha minden olyan tiszta lett volna,csak annyit mondanak,"hát elengettük,mert bár 450millió éve itt vagyunk,de fingunk sincs a szabályokról"
Aki nem megy át nem léphet a paddockba, nem vezethet, nem cserélhet ki egy kereket sem..
Gaba323
pedig ha a futam után legalább belelapoztak volna, volt rá 4 és fél órájuk, tudhatták volna, hogy nem büntethetõk.
ennek ellenére letagadták a szándékosságot, ami f@sszág volt, és jött a bünti..
Moslék papának meg több sem kell mint látjuk...
mikor a rádióforgalamzásból egyértelmûen kiderül, hogy SENKINEK sincs halvány lila fingja sem a szabályokról, -ezt már korábban kifejettem- mindenki rohangál mindenkihez, hogy mit is kell ilyen esetbe csinálni, te megállapítod, hogy a ravasz McLaren ezt elõre kitervelte, adják a hülyét a rádióban, miközben már körmölik a feljelentést..?? <#idiota>#idiota>
hát a grid girl-ök ölelgetése nem jár együtt a józan gondolkodással látom.. <#szomoru1>#szomoru1>
Gaba323
...de nem, valmint akkor gondolom Hamilton sem nyilatkozza le országvilágnak, hogy a csapata kérésére engedte el Trulli-t.
Szal sztem ez nem áll stabil lábon..meg pontosan nem emlékszem hanyadik körben volt, de akkor már lehetett sejteni hogy SC mögött intik le a mezõnyt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A dobogóra mentek,ha már adva volt a lehetõség,jöhet egy svédcsavar.
Azzal tisztában voltak,hogy Trullit nem tudja tartani,igy a pályán nem sok az esélye a 3. helyre..
És jött az ötlet,elõszõr elengedjük,aztán feljelentjük,ez a tuti igy nem kell esélytelenül meccselnie a dobogóért..
<#eljen>#eljen> Na, linkelgesd csak plz tovabbra is, remek olvasmany 😊
Saor Alba
Saor Alba
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
(Evek ota igy linkelem - kattints a kepre)
http://gaborszantai.co.uk/
Gratulálunk, madmanic, Ön nyert!
én még maradt 10 forintja a következõ játékra...
Azt a szegény 'törzsgárdás' tagot is inkább megérte volna szépen meneszteni ha látják hogy már nem teljesít as régi fényében, mint így hogy a nevével van tele a 'hazugságbotrány'. Sajnálom õt is, mert sok sikeres évhez is hozzájárult, és egy vezetõnek látnia kellett volna hogy a mai kényes botrányos FIA-McLaren helyzetben már nem jó amit csinál.
Az elmúlt években sokat csorbult a McLaren neve, és ez nem hiszem el hogy tetszik a rajongóknak...vagy akár a Mercedes vásárlóknak.
..és a legszomorubb az egészben, hogy az a srác aki mondjuk a bal kereket szedi le már sokadik alkalommal hibátlanul, na most õ is húzza a fülét farkát és azon szorít hogy ne tíltsák el a csapatot.
Ráadásul ha rendben van a morális értékrendszere, akkor kerüli Trulli meg a Toyota-s srácok tekintetét...persze remélem hogy ez nem ennyire sarkos, de akár az is lehet. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mert a történet nem jó, ha okot szolgáltatnak, méghozzá ekkora bazi nagy okot akkor meg is értem.
Trulli és csapatának pontjait elvették volna és a McLaren nem szólt, hogy valójában a srác nem elõzött, hanem rászoltunk Hamilton-ra hogy engedje el.
...és ez komoly azért, nem a McLaren a hibás, nem azok a srácok akik feszülnek azért hogy a versneyzõnek jó technikája legyen, hogy egy kerékcsere a legjobb legyen. Pontosan meg kell keresni ezeket az arcokat és kiemelni, mert nem jól csinálják amit csinálnak.
De most nem? Valójában azok munkáját teszik tönkre akiknek tényleg az életük ez a csapat.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES