182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Nem szabad megnyitni a csetablakot, nagyon égő amit páran művelnek tőlünk.
-
G_ArchAngel #100177 Nekem eleg kenyelmes, mert BBC iPlayer-en is visszanezhetem az osszes riportot a futam elott.
Valoszinuleg ezert le is mondjuk a TV-t, felesleges, ha mindenrol van rendes stream vagy archivalt allapotbol visszanezheto.
Ma peldaul Jordanon rohogtek, mert osszehasonlitottak a jelenlegi arcat azzal, ami abban az albumban van, amit Rubens 300. futamara adtak ki:) -
IXEMGabeo #100176 remélem nagy zuhi lesz, amúgy szerintem Heidfeld nyeri;) -
WNW #100175 A flame mindig felkorbacsolj a forgalmat.. Azert nem semmi sotet emberek vannak.. Streamen neztem a delelotti edzest, volt mellette chat.. No hat, ott mi ment.. Kulfoldi magyar vegyesen, de paran azzal voltak elfogalva honfitarsaink kozul, hogy szet buzizzak, ciganyozzak, faszszopozzak az egeszet.. Ehhhhhhhh..... -
IXEMGabeo #100174 csak érted, gondoltam picit eleget teszek a topik értelmének és, aki nem látta annak miért ne számoljunk be picit, ha kéri...szerintem ez az egyik oka amiért egy topikot érdemes fenntartani.
Sky HD? majd meglesem
Sportklub is ismétli
azt hittem a színvonal esés hsz-t azért is írtad, mert elég érdekes képeket tettek be:D de sztem vicces a Ros-Ham kép és a Webber pofája is ezen a képen xD -
Nem volt semmi extra, azon kívül hogy volt némi kapkodás az eső miatt itt ott. Ferrari elszúrta szokás szerint, de ez már hagyomány és Hamilton esélyesebb a holnapi győzelemre mint bárki más. -
G_ArchAngel #100172 Koszi, de barmikor megnezhetem HD-ban:)
A sok hatrany mellett ez a Sky HD elonye - talan az egyetlen...
Csak maskor jo olvasni, amikor elmelkednek itt az emberek, mert van azert neha ertekes informacio a szemelyeskedes kozott... -
IXEMGabeo #100171 olvasgattam 10 évvel ezelőtti hsz-eket ebben a topikban az se volt jobb, akkoriban mennyi szakértő volt itt:D és hogy milyen trágár 1-2 hsz:D de sztem most az F1-ről volt szó végig, de ha gondolod elmondhatom röviden mi történt
q1 elkezdődött egymás mögött szorosan sorakoztak fel a pilóták a box utca kijáratnál, Petrov kapásból megcsúszott uz újraindítás után kicsit csepergett megcsúsztak páran, egymást tartogatták fel a pilóták, Glock és Kovalainen bement a Q3-ra meglepetésként a két Sauberes a falban végezte,
Q2-ben a két Merci sajnos kiesett úgy hogy Schumit feltartotta picit rosberg és kb 5 századdal esett ki Schumi Hülkenberg mögött...Barrichello 300. versenye előtt 7. helyre kvalifikálta magát. Q2-ben nem volt nagyobb meglepetés a Q3-ban az első kör után megint csepergett az eső, amit Alonso szívott meg a legjobban mivel várt így maradt a 10. helyen, érdekessség, hogy a pálya első részében a La Source kanyarnál esett főleg az eső, Eau Rouge utáni egyenesben is...pálya hátsó része és a buszmegálló szinte száraz volt...végén Webber jött ki győzetesen a félig kaotikus edzésből, egy kis ideig Kubica volt a 2. meglepetésre ám az utolsó pillanatba Hamilton és Button is javítottak az idejükön így Hamilton a 2. Button pedig az 5. helyre tornázta fel magát "meglepően". Vettelnek mázlija volt a Q3-ba amikor is ő jött ki a legjobban esőbe, de végül 4. lett és eléggé frusztrált volt a verseny után amiért kikapott csapattársától az ausztrál Mark Webbertől...Massa lett az 5. meglepően ezúttal gyorsabban ment, mint az edzést eltaktikázó Alonso...
háttérinfo: Buemi 3 rajthelyes büntit kapott Liuzzi feltartásáért, Trulli 4400 euros büntit a box utca behajtása miatt, Rosberg váltócsere miatt 5 helyes bünti, Glock is motorcsere miatt 5 hely, és végül Schumacher a 21. helyről fog indulni a 10 helyes rajtbünti miatt...
ennyi röviden tömören:);) -
G_ArchAngel #100170 flame ment napokig, az idomerorol meg semmi...
ez a topic sem fog mar vesziteni a minosegebol:( -
IXEMGabeo #100169 xDDD -
n003 #100168 :DDD remélem azért holnap ez pont fordítva lesz -
sKeezo #100167 ASD:_?A_S?AASD?_:AS -
lama king19 #100166 hnap: 1.button 2. alonso 3.kubica -
fifticent meg dzsásztin timberlék
-
-
-
Attól még 10. míg ketteske makka 5.
Elszúrta nagyon az első körét.
-
Holnap Eurosport adja reggel 9től a GP3 1. futamot felvételről utána 2. futamot élőben. -
HUmanHunter #100160 azt nyilatkozták vmelyik nap hogy esőre van beállítva mindkét ferrari -
Alonsonak ez már hanyadik idei bakija? -
nem adják sehol,nézz inkább moto gp-t,én is azt teszem -
british eurosport 2 adja, de egyik oldalon se találok közvetítést amiket ismerek -
Nem adja semmi. -
gp2 stream linket tudtok adni? -
lama king19 #100154 pff alonso megint mit csinált? jobb mint massa mégis ennyit kapott...
sztem hnap rohadt jó futam lesz és sztem button nyer, mert emlékezzetek vissza arra a két futamra amit idén megnyert...úgy széttaktikázza a mezőnyt, mint a pinty. -
Én inkább hamilton körét nézném meg.
Abban több van mint WEB ében. -
Rosberg 5 helyes rajtbüntetést kapot. -
IXEMGabeo #100151 Alonso megszívta xD -
nah,ha hnap száraz futam lesz,akkor Alonsonak se lesz sok esélye,sumák esélytelen a pontszerzésre is,azért remélem Rosberg odaér,Ham jó helyről indul,hátha lerajtolja az ausztrált!! jó futam lesz! -
Holnap essen az eső
-
Az, szép az a 21 hely. -
Alo és a boxban háttérmunkásai ma sem érdemelnek fizetést... -
g.y.ö.k. . . ........... 

igen..
-
széép volt...(mercedes..)
-
még most is tetszik? muhahaha -

-
de teccik..,de teccik.... az ÖREG CIPÉÉÉSZ.... naaaa.. 

-
MSC meg 10et. Szép hétvége lesz a Mercinek. -
"Öthelyes rajtbüntetést kap Nico Rosberg, akinek autójában váltót cseréltek"