FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jaja , alonso jön be 5 kör után benzinért 😄 utána leesik az esõ és bukta az egészet.

hát holnap lesznek érdekes dolgok sztem .....

+ nem is kapta meg az új elemeket + béna

Punker
Piquet 697.9kg persze hogy lassabb ha 60 kilóval több a súly

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rönó elõször nyilatkozik hogy mennyire de kurvajók , aztán alonso a legkönyebb a mezõnyben <#banplz>

bardocz
Akkor te sem hallgattad meg,mint mondott Szalay...Egyáltalán nem baszott ki vele,azokkal a versenyzõkkel basztak ki a versenybírák,akik befejezték a szakaszt.És ez nem csak Szalayt zavarta.
b-type
OFF:
Na ide megint fel tudok sorakozni 😊))...Várhegyi úr egész jól közvetíti a kûzdõsportokat (a technikai sportoknál mindenesetre ezerkilóméterekkel magasabb szinten), de a MotoGp közvetítések alatt a kb. bányászbéka segge ahol keresni kell a színvonalat.
Az idõ pakolt rá némi hasznosat...hiszen már jó pár éve szomorít, de az angol/olasz kommentátorokhoz képest említésre sem méltó.
Nálam itthon Knézy Jenõ és Sipos János aki közvetíteni tud, és szakmailag is megfelel egy kommentátori székbe. ..és néha a Tenisz is nagyon jó színvonalon van közvetítve. Várhegyi úrat nem tudom közvetítõi polcra helyezni.
Számomra dûhítõ és szörnyû...az meg hogy most a MotoGp Eurosportos itthoni közvetítése megszünt hamar átcipelték az smsm játékukat az SBK-ba az meg pláne leverte a lécet..
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hupsz elirtam Brawn Gp természetesen 😊

Dakar nem rossz valóban Szalaytól kaptam is aláírást bár elég szemét volt a Palikkal azért haragudtam rá (én bírom a Palik Lacit) és hát azért mégis csak a Magyar a Magyar ellen b/szott ki de mérges voltam...
Jó elismerem ahol egyformák az autók tudása az télleg izgalmasabb mondjuk mert a vezetpi tudás elég nagy mértékben számít...de vhogy mégiscsak a Forma 1 a legjobb mondom ízlések és pofonok...de mondjuk a motoGP izgalmas és sokkal több elõzés van mint bmely sorozatban😄 GO TALMA!😊

Várhegyi egy farok, fogalma sincs a dolgokról, csak nyomja a hülye üres szövegét, amin aludni lehet, superbike-ot, meg motogp-t is inkább angolul néztem mindig, csak ezt az idiótát ne kelljen hallgatnom, sokkal több infót lehetett megtudni még az angolból is, meg azok legalább szívbõl közvetítenek, ha kell üvöltöttek is:-)

Visca El Barça!

Istencsászár
nemhinném, nem fekszik neki a Forma 1es autó, vagy a csapat nem képes kiszolgálni az õ stílusát vagy egyszerûen csak nincs meg az összhang, azért voltak villantásai tavaly, de akkor mindig történt vele valami és vagy kiesett vagy megbüntették vagy a techinka halt le stb...

F3 bajnok és 4szer CC bajnok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Champ Car évekig néztem az Eurosporton, sokkal jobb volt mint a Forma 1. Motogp, WTCC, WRC, IRC, Superbike, F1, Dakar amiket élõbe nézek mindig ( term a Rallykat nem szokták élõbe de volt rá 1-2 példa pl az IRCben tavaly ) Le Mans 24 egy kuriózum, szerencsée az eurosport sok sok órán át közvetíti, akkor egész nap megy a tévé és ha nem is nézem mindig hallagatom😊 vannak benne izgalmak, látványosságok bõven.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

az Brawn GP nem Brand gp 😄

Össze dobott 4VB-t CCben csak tudhat valamit.Csak sztm az autó már nem annyira fekszik neki.Egy Brand Gp-s kocsival sztm böven tudna annyit mint Button vagy Barichello

ahha akkor jó...én csak F1-et néztem semmi mást...2007 óta a Talma miatt 125 cc-t néztem azóta már a 250-est is😄 régebben picit belenéztem a GP2-be meg láttam Forma 3-as futamot is régebben de egyik sem fogott meg
Indycarról, Nascarról(körbe körbe) meg a Le mansi 24 órás futamokról ne is beszéljünk elég unalmasak...de az F1 nem dehát ízlések és pofonok

nahát Alonso varázsolt vmit, Massa kiesése csalódás és érthetetlen számomra...miért a KERS-re fogják? csak nehezíti az autót...Vettel és Webber csodálatos talán még nem dõlt el a vb😉 Brawn-ok rafináltak nem írnám le õket...Hamilton mindent megkap Kovalainen ahogy mondtátok le van szarva, de teljes mértékben:S én még azért Raikkonenre leszek kíváncsi de mostmár nem mondok semmit várjuk a súly adatokat😄

Istencsászár
"láttátok ti versenyezni a Champ Car sorozatban"

igen láttuk, Eurosporton ment évekig

hát én Bourdaisben semmit nem látok nem tudom ti mit...láttátok ti versenyezni a Champ Car sorozatban? hmm melyik csatornán ment anno?...bocs én nem láttam én csak azt látom h szar avval a Toro Rossoval és Buemi is alázza szépen😊😄

elmész a te a fenébe...nagyon okos vagy igen...

Istencsászár
Benne lehet ez is, kvalin jó szokott lenni, versenyen gyenge, azért szorítok neki hogy legalább egy teljes versenykört tudjon menni.

Black Ghost
A Palik-Gyula kettõs akkor is pancser, komolyan felüdülés ha Wéber-t hallom közvetíteni mert legalább õ figyeli is a futamot nem csak nézi. Én még Várhegyi Ferencet tudnám elképzelni itt, számomra õ az igazi szakkommentátor.
baaka
A súlyokat kb. mikorra adják ki????

bardocz
Nézegettem régi videókat,amin Palik még Dávid Sándorral közvetít,azt az embert hogyan engedték oda?Mást még nem hallottam tõle,minthogy elfogyott a bezin.Ha megy valaki még 8 kört,nála akkor is elfogyott a benzin.Ilyen erõvel nagyapámat is odaengedhetnék basszus,és akkor van aki Palik meg Gyula miatt hisztizik.
Nem kell foglalkozni vele! sztem az annya is letagadja,egy született büdöstojás,de legalább tök hülye ehez a sporthoz..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bordy
kimit jól meg púpolták. kb 2sec-ellasabb volt a q3-ban mint a elsõ 2 részben. hamilton is ugyan így. többieknek kb ugyan az volt mind 3 részben az idejük.

zsutyesz
Alonso <#eljen><#taps>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Mondjuk Kova nem kapta meg az uj aero-csomagot (vagyis csak reszeket belole), ettol fuggetlenul nem hinnem, hogy Hamilton nyakan lenne azzal is...

Massa-ra kivancsi leszek, BMW-re szinten...

http://gaborszantai.co.uk/

werkfilm
majd túraautóban érvényesülnek :]

Istencsászár
Vettel zseniális, Alonsot jó látni ( szvsz a boxból fog rajtolni hogy legyen benyája az elinduláshoz ), Webber kiváló.

Csak nem megint szegény Kova kiesett a q3ból? 😞 ha nem hagyják érvényeslni ahogy szegény Piquet sem 😞 szemét csapatok, háttérbe szorítják az titánokat...

Alexease
Az ilyen emberek miatt olyan a topic amilyen. Szanalmas. Lehet, hogy alreg vagy generalt mubalhe...
Mindenkibe belekot ez a kis idiota troll, majd talan bannoljak, nem kell neki valaszolni...

Firerock
most te tényleg Burdét szidod?egy kicsit többet teljesített már az életben és a motorsport terén mint a jelenlegi mezõnybõl bárki...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Black Ghost
Vettel egy állat, Alo szerintem könnyû és lággyal fog indulni mert az csak 6-8 körig jó.
HunnernesKonge
Ezzel a kommenttel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt <#nezze>
Firerock
piké se sokáig lessz az f1-ben én úgy érzem:d

Firerock
am a mekinél meginn csak a feka kapja meg az új Aerodinamikai elemeket
Kova egy stock kocsival fog végigmenni egész évben és csodálkoztok hogy hamilton hogy "elveri" a csapattársát

Szerintem a pilóták közül fettel eredményét burdé és piké kivételével mindenki meg tudná ismételni. Szánalmas hogy egybõl istenítik.. A kocsi számít nem az a német csúnya faszfeje. (ráadásul sumi is hasonlóan szép figura 😄)

Black Ghost
Senna szokása volt hogy egy kört mennt az idõmérõn.
bordy
ejha, kíváncsi vagyok arra a renaultraa hogy mennyi benya van abban. pique a q2-be se jutott be. ehhez képest alonso 2. helyrõl indul.

Firerock
hát az egyik legjobb dobogó amit kívánhatok😄
Esetleg az elsõ 2hely cserélõdhetne😄

Atyaeg, mit fognak kapni Button-ek Biatore-tol!:-)))

Meki sztem fullra van nyomva benzinnel.

Vettel az új Ayrton Senna?? Miért? Mert jó kocsiban ül? Szánalmas....

"arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is..."

Villeneuve

Punker
Vettel bazzeeeee

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Firerock
ÁLONSZÓÓÓ😄

Black Ghost
Pl: Mansel Indycar bajnok lett.
Black Ghost
Ez egy kicsit szélsõséges hasonlat.
Kisgyerek, latom csak olvasni sikerul, gondolkodni nem...

mindenketto labdajatek, csapatjatek, mindket csapat vilagbajnok, a legjobbak sajat teruletukon - a brazil sem nyerne vizben, mintahogy arra sem emlekszem, hogy F1 pilota felejthetetlenul nagyot villantott volna barmelyik amerikai szeriaban is...