FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Ferrari talan annyira nincs elveszve, mint ahogy latszik.. Pl. most Massa, amig ment, nem ment rosszul... A vegere 4-8 kozott siman bent lehetett volna... No persze az elejere egyelore eselyuk nincs, es a megbizhatosaguk haaat.... Viszont gondolom otthon nem a seggukon ulnek, hanem ujtervezik az a kocsit.. Mert nekik a kocsit teljesen at kell firkalni, olyan a hatso kialakitas, hogy nem tudnak csak ugy diffuzorokat raaggatni, mint a McLaren, meg a Renault.......

DJS8
ez a Kubica Káme tetszett.

Solten
Nemtom'... Eddig egy "kabel" vetett gatat a kerek szabad vandorlasanak. Majd megint jol fejbekolint egy nezot vagy palyabirot es utana lesz egy szabaly hogy 10 cm atmeroju drotkotellel rogzitsek.

Saor Alba

Mielõtt Alonsora kitérnék,rohadt pipa vagyok,mert képtelen vegyok felfogni,milyen érdek füzõdik ahoz,hogy eddig benttartsák a SC-t a rajt elõtt..
Szerencsére (részemrõl) ezzel a húzással csak Alonso versenyét tették tönkre,de nem sok hiányzott,hogy a RB-t is hazavágják..(ami viszont már sziven ütött volna,legalább is Vettel miatt)
Nos a futamról..nálam Webber okozott kellemes meglepetést,hogy viszonylag tudott menni Vettellel,igaz a körönkénti 1 mp amit kapott tõle,az ezen a futamon még igy is elég volt egy 2. helyre(szerencséjére)
Akkor Alonso...
Ha figyelmesen nézted a futamot,láthattad nagyon jó versenytepója volt,még igy is,hogy rögtön a rajt után 30mp és 18 kocsi hátránya volt..
De mégis a 2. kiállása elõtt már Barichello mögött az 5. helyen volt és rõvid idõn belül a kiállása után már Hami-vel csatázott a 6. helyért..
Ha nem faroll akkorát a 4. hely boritékolható lehetett volna,még annak ellenére is,hogy kibaszott vele a SC..
A többiek azt hozták amire számitani lehetett,akik jól mentek az részemrõl várható vólt,mig akik szarul,az is..
Egyedül Hami esése-kelése volt számomra némi meglepetés..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

FragStaR
Érdemes letölteni és megnézni, ha más nem csak összehasonlítás végett : BBC Sport : F1.Chinese.GP.2009.Qualifying.DaRmEtH

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Tyler1
Palik: Hamilton nagyon agresszívan ment ma, de közben kétszer leforgatta a Hajszálhíján c. filmet!
hát ezen besírtam XDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ScarY MAN
hat a kerekek azok repkednek.... de hogyhogy? <#idiota><#fejvakaras>

...

Piké meg menjen el kekszet kapálni😊
Solten
Hehh, neztem is furcsan, brit himnusz, wtf??

Saor Alba

nearo
Palik beszólásain meg baromságain szétröhögtem magam... 😄

Redbull <#eljen>
Brawn szép
Meki végre mutatott valamit...
Ferrari... röhej, amit mûvelnek <#levele>
Sutilért kár volt...
BMW nem alakított nagyot... azért Kubica megmosolyogtatott az akciójával =)
STR megint hozott egy pontot Buemivel... Bourdais tavaly év elején jónak tûnt, de valahogy nem megy neki a szekér
Toyota Glockal jót ment, de nem tudom mit mûveltek Trullival... ennyire gyenge nem lehet esõben
Williams... Rosberg szép volt az inter gumival, amúgy nc 😊
Rönyó... Alo szépen átment a mezõny hátsó felén, de sokkal több nem volt abban a kocsiban... Piké meg menjen el kekszet kapálni

Valaki mondta itt korábban, hogy Kimi ismét megmutatta mit tud... nézze meg Trullit is, szarul ment ezen a futamon, holott az elõzõ kettõn megmutatta, hogy õ is ott van. Rossz kocsit tettek a segge alá, ahogy Kiminek is, és nem tudnak vele mit csinálni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Solten
Vettel <#taps>

Feltunt "egy aprosag", korabban nagy hangsulyt fektettek arra hogy a kerek ne nagyon szaguldozzon el baleset eseten a jarmutol, az idei futamokon szepen repkednek...

Saor Alba

Vettelnek örülök, de a Ferrari az hatalmas szánalom, nameg ez a 2 hülye már megint, fõleg a palik, mikor elkezdi, h kikönyökölt Massa motorja...Há bammeg aki kicsit is gépész, vagy autóversenyzõ, az hogy mondhat ilyet??? Simán visszaváltogatott Massa, hátha újra beugrik a motor, de az csak szépen leforgott minden fokozatban, hát én már hallottam kikönyökölni motort, de abból nagyon durva hangok jönnek ki, meg lebök elég hamar. De ez csak 1, a sok baromságból. Azért az meg elég érdekes, h folyamatosan verik a kölcsön motoros gépek a kölcsönözõ csapatokat. Lsd BrawnMeki-Meki, RedbullRönó-Rönó, TRFerrari-Ferrari, kivétel a Toyota talán, de asse mindig.

Visca El Barça!

és a 270 fokos dõlésszögû kanyar?<#idiota>
mcmoha
Kevered a zsebhokival.<#vigyor2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

JGTC
Palik ma felülmúlta önmagát! Simán megmondta h hajtókaros Massa ferkája. Tarkólövés játszik!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
Nadal vs Verdasco volt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
off

Egyetértek!
iszonyat megterheli a szervezetet a sok mozgás
mostani döntõ se lesz semmi...
hajrá Djoko...
ja és utánna másnap már játszotta a döntõt ami 4 órás valahány perces volt és 35 fokban!!!
az 5óra 17 percig tartott! nem
vagy melyik volt az a meccs
az igen!
Istencsászár
Teniszeztél már valaha? rettentõ nagy fizikai kondíciót és állóképességek kíván, baromi fárasztó tud lenni és a meccsek nem 1 órásak... hanem sok órán át tarthat pl a multkori Ausztrál Openen Nadal döntõbe jutása egy emberfeletti meccs volt az utolsó labdáig küzdöttek, az ember nem hitte el hogy honnan van ereje egy ujabb és újabb remek szervára, vagy olyan futásokra a labdáért ami vissza sem lehet adni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

massa kocsija hogy lehetett 700 kg mikor hamilon elõtt jött ki tankolni és nem volt bent a kers!
passatgt
aha, ok

figyelj itt minden megtörténhet hogy késõbbre rakták a futamot! lehet itt is kifogják a nagy egy évben egyszer esõs idõszakot!!!<#eplus2><#eplus2>
röhögnék ha esne az esõ!

a ferrari átment a minardi szintjére ahogy mondtátok a stratégia tiszta káosz!
fõleg hogy a két zseni elment! a fiatalok nem nõttek fel ehhez a szerephez!

ezt a szezon szerintem már elszállt! az lesz a durva ha nem szereznek majd egyetlen egy árva pontot sem és akkor majd megkapják a box hátulját! erre nagy az esély!

és vettel lesz schumacher 2 õõõõõõõ
Dante73
Férfi tenisz mióta sport? Az a csajoknak való. Férfi tenisz az szabadidõs tevékenység, nem sport....

http://www.freetvmaci.info/

Bandee1987
Drukkolok Vettelnek, remélem õk kapja meg.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Én is furcsálltam a Red Bullnál az angol himnuszt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Miért csökkenne? elég nagy nevek közt szerepel, de nem a mostani teljesítményét díjazzák, amirõl õ nem tehet meg hát az év csak most kezdõdött el, hanem a Vb címét vagyis a tavalyi évet az eredményeit amit letett az F1ben eleddig, ahogy Nadalnak a AU open menetelét vagy Phelpsnek az olimpiai szereplését, Rossinak a visszatérését, Ronaldonak az aranylabda? meg a többi díját és sikerét...

szvsz

desigo
Hamiltont és Vettelt Laureus-díjra jelölték

Haminak erõsen csökkentek az esélyei rá,hogy megkapja ...
desigo
Téves himnuszt játszottak le a Red Bullnak

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko Sebastian Vettel és Mark Webber sikere ellenére sem volt teljesen elégedett, mivel a német és az osztrák himnusz helyett a német és az angol himnuszt játszották a gyõzelemi ceremónia során. "Osztrák licensszel versenyzünk, mégsem volt himnusz, de lehet, hogy csak a kínaiaknak nem volt meg."
Alexease
De ismetlik az adast es elvileg/talan a hivatalos oldalon is fent lesz.
Alexease
Megvan, csak hianyzik az elso nehany masodperc😞 Keson kapcsoltam.
desigo
ez komoly volt
a video nincs meg ?
Alexease
<#idiota><#zavart1><#vigyor3>
pzoli00
Nincs megfelelõ irányító a csapatnál, csakúgy mint a McLaren-nél, tavaly Todt vonult vissza, idén Ron Dennis és hát meg is látszik mindkét csapat teljesítményén. Hiányzik az a tapasztalat amit ez a két ember tudott, motiválni, összetartani és sikerre vinni egy csapatot.

Minstrel
Kimi autójában a hûtõszekrény ment tönkre, elolvadt az összes jégkrém.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Alexease
Pontosabban, gondolom, azt mondtak a sajtotajekoztaton, hogy: "Massának elektronikai gondja volt." 😊<#idiota>
Istencsászár
Massának elektronikai gondja volt.

a.carkey
Semmi mást nem kéne csinálniuk, mint másolni azt, aki jól csinálja. A végén saját erõbõl is rájönnének a lényegre. Ez a "Kimit tankoljuk meg a végéig mikor jó pozícióban van" (vagy "tegyünk rá esõgumit, ha nem is esik2) szintü döntések dominálnak náluk. Ha ezeket picit kihagynák, és ha esik és esély van SCre vagy felszáradhat a pálya, akkor ne pakolják már tele az autót benyával, hogy minél lassabb legyen, hanem ha már ennyire viszonylag lassú, legalább hagyni kéne pariban lenni a többivel. Nem tudom ki ott a stratéga, de nagyon béna (ls. Massa az edzésen, meg Kimi gumijai).

A medve nem játék.

bardocz
Ferrari vicc amit csinál,el van baszva az egész autójuk.
Istencsászár
Ha Hamilton tartalékon ment volna akkor nem végez elõtte, de jó taktikán volt mind a két Meki és Kova végre körbért a versenyen, amúgy esõbe jó szokott lenni asszem, az új fejlesztés meg most nem sokat ért szvsz... ezt Hamilton szórakozta el, de tény hogy Kova szépen ment végre!

A ferrari helyeben mar most elkezdenem fejleszteni a jovo evi autot..😄
Massaé megadja magat... Kiminek is volt vmi cinkje a motorral..
ez a vidi jut eszembe mostanaban rolukXD

http://www.youtube.com/watch?v=zWuGGsgfUnI

Ha Spanyolban nem lesz vmi formavaltozas mehet a kukaba az év
Merci azert mar szemmel lathatoan fejlodik...Nem hiszem el hogy egy ekkora csapat keptelen elore lepni.

desigo
Massa esélytelen lesz jóideig...
maximum Playstation-on, mert ezzel a csapattal semmit nem fog...

ha 2 nullpontos verseny utan Montezemolo szerzetesi csuhaval akart elerni valami a valsag-meeteingen, akkor most ideje a Papahoz latogatni...

http://gaborszantai.co.uk/

Kihagytad az eddig lesajnalt Kovalainent, aki csak reszben kapta meg az uj elemeket...

a.carkey
Kimi többet szopott életében, mint bárki más a mezõnyben. Talán Gomb volt még hozzá hasonlóan szerencsétlen, de végre neki is bejön a versenyzés. Szerintem Monacora összeszedik magukat. Massa fog idén elõször nyerni.

A medve nem játék.

Istencsászár
Amilyen szarul indúlt annyira jó lett.

Hamilton szépeket elõzött és szépeket pörgött, de hát teljesen esélytelenek mindenre, legalább "élvezte" és versenyzett.

Buemi, Sutil remekeltek, kár hogy hibázott az utóbbi pedig kiesett, persze remek eredmények lehettek volna, persze így is az Buemié.

Red Bull jó volt, hozták azt amit az idõmérõ után várható volt ahogy Button is.

Ferrari lassú és megbízhatatlan, és a versenyzõkben sem látszik az akarat, nemhogy javulnak egyre szarabbak.

Piquet, Nakajima nem ide valók, Buordé sem, de õ már letette azt az asztalra amit egy Bajnok letehet, viszont Piquetet minál elõbb ki kell tenni a csapatból, ennél nem lehet szarabbul menni, ki kell próbálni Sennát vagy Di Grassit!

Remélem jövõhéten csont száraz és 50 fok lesz a sivatagban, bár nem fogadnék rá😊

van benne valami
massa csak sír mindenért
raikkonen nyugodtan nézi, hogy elõzgetik, bambulgat és belemegy a falba......

Mirol beszelsz Te?
Nem latod a fejlodet? Beert vegre egy FIAT a celba...

a.carkey
Nevetséges az egész. Szerintem úgy megfogta õket a tavalyi utolsó kanyar, mint még soha semmilyen csapatot. Kb. így állhattak neki a teszteléseknek is. 😞

A medve nem játék.

Black Ghost
Következik Bahrain egy újabb tipikusan esõs futam. <#eplus2>