182274
  • Kit--Kat
    :DDDD Ez nagyon jó. Remélem a kis Hugonak sikerül az apja nyomdokaiba lépnie.
  • Ulvar
    Kis Hakkinen

• Kit--Kat
    Te szerinted igen. Szerintem meg annyit harcolt Vettel is, ahányszor hátulról kellett feljönnie. Volt két nagy hibája tény. De volt másnak is ekkora. Pont a te kedvencednek még egyszer mondom, amivel más pilótának is tönkretette a futamát.
  • Totti5
    Most Vettelről van szó nem pedig másról. Hamilton és Rosberg is elnézte azt a lámpát. Hamilton sokkal többet harcol, sokkal több csatában volt benne mint Vettel. Vettelnek 2szer kellett volna egy lassuló autót simán körbeautózni és kétszer szúrta el. Nem csoda hogy a RBnél Hornerék össze vissza makognak és a falba verik a fejüket, mert ha ilyen tempóba folytatják idén nem lesznek VBk, és jövőre ki tudja hogy mi lesz... ha a Merci beerősít ahogy ígérik és a Rönó ilyen ütembe fejlődik, akkor sokkal nehezebb dolguk lesz. Button ezért volt tavaly zseniális, mert kihasználta az adott lehetőséget 110%ban.
  • Kit--Kat
    Igen ahogy Hamilton belement Räikkönenbe Kanadában a pirosnál. Sőt ez még nagyobb hiba volt, még sincs kikiáltva egyetemes madárnak.

De ezzel mindenképp egyszinten van a Fuji bénázása, a csakazért is én fordulok el rejkóka előtt...

Szóval nem kell úgy csinálni, mintha mások nem hibáznának ekkorákat.
  • Totti5
    Két olyan ordas hibát követett el ebben az évben ami minimum 1 dobogót ért volna simán... Török és Spa. Egyszerű hogy miért csinálta, mert azonnal akart mindent és ez lett a vége, ez pedig arra utal hogy nem elég érett és nincs tisztában azzal hogy mekkora lehetőséget halaszthat el. Ilyen hibákat egy ilyen autóban nem követhet el egy pilóta. Véletlenek persze vannak, de ezek nem azok voltak hanem Vettel nyilvánvaló hibái.
  • Nightt
    Ez is tulzas... Meg tul fiatal meg es nem tudja magat osszeszedni fejben. Kellene egy jo sportpszihologus neki
  • G_ArchAngel #100372
    akkor nincs terlatasa, de valami nincs rendben vele...
  • Kit--Kat
    Ez kb. rohadtul nem így van. Most hibázgat Vettel gazdagon, de azt mondani, hogy nem tud előzni... Kicsit nem érzed erősnek? Pedig követed az F1-et, szóval nem is értelek.
  • Norbi1990
    Neki a gombokat kellett nyomogatni.
  • Totti5
    Csárli ott áll felettük a pulpituson, ha ő nem látta....
  • b-type

Ez most komolyan megzavart vz, ilyet...nem vágom hogy a rákba nem lehet ezt észrevenni...eleve az a dolguk hogy nézzék, meg aztán vörös is, és nem pár pici centi
    Ott egy csávó oldalt én nézi...nézi, de mit?! ..már ha ezt nem.
    (vagy rejtett Massa drukker, aki azt hiszi senki sem látja)..végül is csak célegyenes, tömve emberrel, és rajt...ami az eseményeknek sokszor a 70%-t meghatározzák
  • n003
    a néző tehet róla mert késve rakta fel tecső-re így érdemben már nem tudnak ezzel foglalkozni :|
  • Jamaika king
    uhh áááá má dzsuli mákáróni ááhh áhh áhh má szuli épu fóli
  • Totti5
    Érdekes. Ha lámpa közben 10 centit kiugrik de megáll akkor bünti, de ha másfél métert lecsal akkor nem?:D
  • b-type
    Az semmi, v'zze ezen beszrsz :))

• brandd
    Miért nem egy downhill balhé volt? Az sok mindent megmagyarázna. Tudod hó, bicikli, nálad 1 Mach feletti sebesség...
  • madmanic
    esős beállításokkal ment slicken.. előfordul..
  • DeerHunter01
    felborultál a dömperrel és a homokozóban landoltál vagymi ?
  • Ulvar
    Téged még hogy hogy nem bannoltak innen?... tisztára csodálkozom. Hát igen a moderátorok se a régik...
  • Jamaika king
    régen forma 1 es versenyző akartam lenni csak volt egyí balesetem és kettészakitottaq a karrierem.
  • G_ArchAngel #100358
    A FIAt ismet egyenlobb az egyenloknel:)
  • brandd
    Sato akkor istennek számított Kanadában, Alonsot meg szinte mindenki gyalázta az adott pillanatban.
  • G_ArchAngel #100356
    Nyomas alatt szar, ezen nincs mit vitatni.
    Nehogy mar Sato-t kikialtsuk vilagbajnoknak, mert egyszer kopott gumin szenvedo Alonsot elozott. Ez kb. ilyen.
  • b-type
    Nem kell hülye helyekre járni olvasni. Az említett oldal kb. hasonló színvonal, mint amit egy stream-n megütnek (jellemzően Magyarok) a chat ablakban.
    ..ha az ember időmilliomos, és valami okból kifolyólag csípi a szélmalomharcot akkor reggeljen ilyen oldalra.

De a legtöbb indulatot az szüli hogy totál tájékozatlanok az utálkozók, majd társaságot keresnek és pláne totál tájékozatlanok lesznek mert meg vannak róla győződve hogy többen nem tévedhetnek.
    ...
    Pedig elég lenne a qva nagy igazságtalanságok tudása mellé tenni azt hogy egy gyártó, de csapat sem hagyná, hgoy ne szabályok szerint történjenek dolgok.
    Teszem azt, ha Hamilton-t azért emelték volna vissza mert szereti az FIA (vagy a tköm tudja mire kell itt gondolni), akkor elfeledkezel arról hogy ehhez statisztálnia kellene gyakorlatilag az összes csapatnak....vagy a másik lehetőség hogy nem vették észre, hogy itt valami történt, és csak a tévénézők közt vannak olyan szemfülesek akik kiszúrták a bazi darut, a levegőben logó F1-s kocsit, meg hogy Hamilton újra a pályára került.
    ..persze lehetnek olyan magyarázatok is, hogy teszem azt Hamilton Todt fiának csapatában versenyzett a GP2-ben és már akkor tudták hogy Todt lesz a következő FIA elnök és féltek..
    ..én nem tudom folytatni, de biztos lennének páran akik ennél jobbat is összehoznak.
  • b-type
    Az hogy nem ment a gumifalnak puszta szerencse? ..vagy hogy nem ragadt be a sóderágyba?
    Hamilton azért esett le a pályáról mert sok volt, és azért nem ment a gumifalnak mert kicsivel volt sok.
    ...ha több lett volna, akkor nekimegy a gumifalnak, ha meg kevesebb akkor pályán marad..ez nem szerencse, ezt érezte, így vezetett.

aztán...a szabályok ellen többen is vétenek, ezért van a büntetés. Te szerintem nem erre gondoltál pontosan.
  • Kit--Kat
    Most látom höhh azért ez tulzás, de tény, hogy hamcsók sem makulátlan...
  • Kit--Kat
    Rossz helyeken jártál azért a többség általában nem igazán tolerálja Alonso eddig elkövetett munkássáságát.
  • Firerock
    ez azért nem igaz...
  • IXEMGabeo
    ahol voltam, meg az f1live-on is ő az Isten mármint Alonso
  • IXEMGabeo
    Hamilton 4 év alatt több szemétséget csinált, mint Schumi 16 év alatt...
  • brandd
    Hamilton: Meki őstehetsége.
    Eu. GP: járt a motor szabályos volt(Schuminak is járt a motor a sokat emlegetett futamján)
    Kína: Hátsó gumi, kinek kellett behívnia a boxba. Talány a Meki őstehetségnél, hogy mi mindent tud az F1-ről, de a gumi problémát
    nem érzi?
    Schumi : Szidni tilos mert 7x VB az sok mindent elmond. A sumákságai
    azok nem az ő müvei voltak, csak felsőbb utasításra
    cselekedett. Ettől jópofa meg micsoda nagy versenyző.
    Most már jövő évre gondol, hogy micsoda csoda lesz az új
    kocsi.
    Alonso: álneve csalonzó a nagy ge*i, szemét egy állat, szemét a stílusa. Ősellenség? Azt meg kell hagyni, hogy az egyik legjobbja.
    Vettel : a ma született bárány. Kis lenge virágszál akit nem szabad piszkálni mert pórul jársz?
    Webber: már messze a Minardi...
  • Kit--Kat
    Alonsot sokan szidják hidd el :D

Hamilton meg sok faszságot csinál, de emellett fantasztikusan is vezet idén.
  • IXEMGabeo
    Barrichello volt, aki belement Alonsoba

Liuzzit is csak kivezette Alonso egy előzésnél, igazából max 5-6 eset volt, de nem több
  • IXEMGabeo
    15-en?...de nem a sóderágyba, hanem a buszmegálló kanyarban főként

Alonso volt a kerékvetőn megcsúszott, Vettel volt, aki megúszta még Buttonra belerongyolva, ezenkívűl a kisebb csapatoknál voltak csúszások...Kubica, Massa, Webber, Schumi, Koba pl ők hiba nélkül végig mentek...15 az azért sok, az időmérőt beleszámítva elhiszem, hogy annyi kicsúszás volt
  • IXEMGabeo
    mindannyian elvakultak vagyunk és néha eltérünk a tényektől...én totál elismerem Hamilton ellenes vagyok és néha nem ismerem el, ha erőből nyer, de azért h Vettel így béna úgy béna az túlzás...mindenütt azt veszem észre, h Schumit szidjuk, Vettelt szidjuk, Alonsot sosem szokás szidni bármit csinál pl...ő aranyat szarik...mostanába Hamiltont se szidják pedig kb 3x vétett idén a szabályok ellen (itt a Fórumokat értem ezalatt)
  • Totti5
    Rajta kívül még kb 15en csúsztak ki.
  • Kit--Kat
    Azért ne mond már, hogy nem tud előzni.
    Pont Hamilton Vb címe ment el rajta majdnem.

Vagy mi volt Silverstoneban a defektje után? átment az 1. körben cserélt gumijával a mezőnyön.

Most elkúrta, nem először, de ne túlozzunk már...
  • IXEMGabeo
    na jó a 2007-es Kínai nagydíjat nem úszta meg...akkor el is neveztük Sóder bának
  • IXEMGabeo
    csak az a része igaz amúgy, avval egyet kell értenünk, hogy Haminek nagy mázlija volt, hogy egyáltalán nem ment neki a gumifalnak, vagy nem ragadt le a sóderágyban nagyon pici hiányzott...az ilyen szitukat mindig megússza (lásd 2007 Európa nagydíj amikor még daruval is visszaemelték...majdnem hánytam)