182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
James Hunt megmondta a tutit :D
-
IXEMGabeo #100417 farmer:D:D az tipikus ausztrál amúgy, viszont jófej és nem játsza meg az agyát...ráadásul nagyon bírom benne, h imádja él hal mindenféle sportért, túrázik, segédkezik, ahol tud és mindenféle biztonsági szervezetben a pilótákért programban benne van, tehát akad benne vállalkozó szellem... -
Régen drukkoltam Webbernek, de ez a büdös bunkó farmer jelleme nagyon nem jön be.
Nekem mondjuk tök mindegy ki nyeri a VB-t. -
-
halottátok hogy a Toro Rossoban nem biztos egyik pilóta helye sem?
Buemi helyett igazán jöhetne Ricciardo:) -
IXEMGabeo #100413 jaja Webber totál megérdemelné ezt aláírom, mindig is gyors pilóta volt a Minardiban a Jaguárral csodákat csinált, tipikus Fisichella stílusa van, akik a nagyon gyenge autóból csodákat csináltak, csak az a különbség, h Fisichella nem tudott élni vele mikor a Renaulthoz került, Webber pedig most az akaraterejét és a fejlődőképességét, rutinját is bevetve jobban áll, mint a gyorsabb Vettel, azért ez nagy teljesítmény...és elárulom tavaly is jó formában volt, csak volt 5 olyan futama megint ahol balszerencsés volt, fékhiba, meg Valenciában beragadt, büntetések el is úszott a vb-je... -
Én már szorítok Webber-nek, Hamilton a kedvenc, de akkor is örülnék ha egy ilyen arc nyerné a bajnokságot mint Mark.
Kicsit fárasztó már a sztárolt versenyzők térnyerése...Webber meg tökös férfiember, ...hátsó udvarból indult csapaton belül és jól viselni, nem ő lesz akivel pólókat fognak tömegével eladni...bár ki tudja, bár úgy lenne. -
IXEMGabeo #100411 és még mennyi technikai hibája volt az elején kb...aztán volt, h a taktika és az eső szúrt ki Vettelékkel...Hungaroringen is elszúrta Vettel a 10 autónyi hellyel...buta hibákat csinál, simán vezethetné a tabellát, erre még Webber is begyorsul nem irigylem a srácot... -
Dehogy nem, azt a Montreal-i esetet a mai napig felemlegetik neki, főleg a Kimi drukkerek, fel is lehet mert tényleg buta hiba volt.
De akkor is igaz. hogy Hamilton nagyságrendekkel többet előz mint Vettel, és ezzel arányaiban messze nem okoz ennyi problémát.
Keress rá bárhol Vettel előzéseire....egy 2 perces videót nem lehet összevágni belőlük.
Nekem nincs bajom vele (nagy), mert piszok gyors..ki tudja autózni azt ami a technikában van, de hihetetlen hibákat vét, akár a török, vagy belga versenyt nézzük, de akár a HunRing-s SC mögötti elbambulást is..
Webber megveri pedig nem gyorsabb Vettel-nél..és ő sem makulátlan.
Túl sok ideje itt van már a mezőnyben az ilyen hibákhoz.
Ezzel az autóval már régen ütnie-verni kellett volna a mezőnyt, ahogy Button tette amikor még hasonló technikai fölényben volt.
Nem pedig 30 ponttal lemaradva az elejétől,..ráadásul úgy hogy aki vezet az az előző futamon nullázott a technika miatt.. -
IXEMGabeo #100409 dehát Hamilton az Isten, tudjuk... -
Remélem,hogy nem a bokor mögött fog sírdogálni mint az apja :) -
Jamaika king #100407 miért??? már lweköszöntött a szezon vagy mi? -
Gabor_(HSF) #100406 nem véletlen,hogy nem müködik -
Jamaika king #100405 nem működik a honlapod pedig érdekelne tényleg hogy milyen szolgáltatást nyújtasz és hogy milyen gépparkod van. -
Jamaika king #100404 kezdem érteni. gondolom goakrtiskolád van? :D -
Gabor_(HSF) #100403 majd visszafelé -
ő még nem ismer. legalább mutatkozz be. meséld el neki az életed
-
Jamaika king #100401 ???
-
Gabor_(HSF) #100400 khmmm..
nem 1 van és nem is kettő,de még csak nem is 10 és hogy vezettem már? hát láttam már olyat aki igen
-
Jamaika king #100399 neked milyen van vayg milyet vezettél már? -
Gabor_(HSF) #100398 ahoz menni is tudni kell vele,hogy felrobbanjon..
Ja és a mai felnőtt kartok már 50 lovasok és tudnak 180 at és nem gond a röpsúlyos kuplung -
G_ArchAngel #100397 most nezem ujra, BBC-n a rajt elott is eszrevettek a kommentatorok, es a 2. kor elejen is utalnak ra - valamiert a FIAt engedi a Ferrarinak a szabalyok maskeppen valo ertelmezeset:) -
Jamaika king #100396 és milyen fordulat az a határ ahol felrobbanna mert akkor szétforgatom. ha elforog addig a gokart. -
Jamaika king #100395 nekem van egy 100 köbcentis fixes gokartom csak eléggé unom már a betolást :) azért gondoltam hogy kéne valami röpsúly rá.
ja és kb 24 lóerő nemtom melyik söpsúly bírná meg hogy kell felszerelni ha lehetséges. -
Gabor_(HSF) #100395 ja hogy válaszoljak is,,,SEHOGY -
Gabor_(HSF) #100394 a fixes top 100 már a múlté 10 éves kontrukció..
azok is vortex motorok voltak és 28ezret pörögtek,de nem birtak 2 órát se -
Jamaika king #100393 na ha ennyire értessz hozzá lenne egy kérdésem.
fixes gokartmotorra hogy lehet röpsúlyt szerelni? -
Gabor_(HSF) #100392 Te mi a szart hordassz itt össze-vissza?
milyen difi??meg kinek a volvoja?
amiről itt szó van az egy rotax minimax 125-os 10kw röpkuplomgos és lánc hajtja a hátsó tengelyt,a másik kis srác (Hakkinen) az 7-9 éves korig és egy 60ccm vortex motor ami 7kw-os és az is tud 140km/órát..
Ja és mind2ő CRG váz
Mind 2 motor 16 ezret pörög és iszonyatot mennek föleg kanyarban -
G_ArchAngel #100391 -
Jamaika king #100390 na itt a másik nagy szaki, ha olyan jól tudod guglizás nélkül ird le amiket a gokartokról tudsz.. én sajnállak.
Én annyit tudok hogy Torzen difi van bennük, és volvo váltó, az első kerekek dőlése erősen negatívos, és csúszókuplung van bennük hogy felpörögjön a fordulatszámmérő. Azért nz ki úgy mintha küzdeni kéne vele. Pedig ezeket egy gyerek is elvezeti. Még a királykategóriás gokartot is. Talán még te is elvezetnéd csak biztos lenne pár szép piruett
-
Te ha 35-40 kozotti ferfi (adatlap) vagy es ennyi eszed van, akkor nagyon sajnallak... Elobb nezz utanna, mielott hulyesegeket irsz.
Borzaszto, amikor a hulyeseg szorgalommal parosul
-
Jamaika king #100388 ne beszéld már rám ezt a gagyi szart.
90-100 al mennek, és ezeknek még váltójuk sincs. szerintem meg 12-13 üzemórásak, utánna kuka. Te nem vagy képbe. Mivan te is nagy gokartos vagy?! -
Gabor_(HSF) #100387 aha tényleg, 70 kg-ot emelgetsz 
140-150 a végsebességük,amit 6-7 mp alatt érnek el,ja és 7-12 éves korig..
3000 € az a rotax és 40 az max üzemórája..
még szerencse hogy képbe vagy

-
OMG
-
Jamaika king #100385 de azért jó a 2 stroke hangja. -
Jamaika king #100384 tiszta gagyi kategória, kisújammal felemelem azt a gokartot. Ráadásul kanyaroknál úgy rángassa az a kormányt mint a veszett majom a banánját. Ezzel nemfog sokra menni.
Nem is tudom minek ez a kis gokart nem jó semmire. Ültesség a kis gyerekeket is nagy gokartba!!!! csak hozzák előrébb az ülést. Tiszta gagyi kínai ahogy kinéznek ezek a gokartok. Hány ezres fordulaton robban fel ez a motor?? 14?? :D:D -
F-csatorna....:) -
Nem tudom. Talán elnézést kér, hogy így simán megelőzi őket? XD -
Van tehetsége a srácnak! Bárcsak felfedeznék őt is majd később! Határozott és kellően agresszív a pályán! (videó alapján ítélve). De miért emelgette a kezét vagy miért mutogatott minden előzésnél!? :D. -
Verstappen fia is gokartozik méghozzá nem is csúnyán.