FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze rallyba azért más mert ott csúsztat a fékkel és már nyomja a gázt
A medve nem játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ma a duplakuplung már csak kétszer megszakított hajtás, azaz idõveszteség...régebben viszont bitang volt.
Teljesen jól írtad, visszaváltásnál bal láb kuplung, jobb láb fék, és löknek a gázon hogy ne legyen nagy a fordulatkülönbség mikor ráengedik a hajtást.
Azt meg tudom,hogy miért van közel egymáshoz a fék meg a gázpedál,ha nem lehetne visszaváltásnál pályán gázfröccsöt adni,a hirtelen megugró fordulat megfogná a hátsó kereket,és lehet menni keresztbe...
És nem keverem a mai szekvenciális váltóval,ahol gázelvétellel váltanak,visít,és visszaváltásnál szintén gázfröccsöt kell adni.Sennánál is csak azokról a kanyarokról beszélek,ahol nem kell váltani,és úgy fékez jobb lábbal.
A duplakuplungos erõtartalékot meg nekem magyarázza meg valaki.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt igy is tanitják,csak kivételes esetek lehetnek
Te szerintem kevered a mai szekvenciális váltóval,ahól már csak esetleg kézi kuplung van..
De ez már az új generáció és nem is tudom kik használhatják,mivel erre külön gyurni kell,egy egyszerû ok miatt,mivel a bal lábaddal nem érzed annyira és nagyobbat fékezel a kelleténél
Na,néztem videót V8-asokról,úgy rémlett,hogy ott használják,de csak amikor nagyon picit lépnek rá.De 4 kerekes kocsiknál pályán is használják,nem csak rallyban.
Ehez normál esetben kell 5 láb és 8 kéz...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ha idõben elengedik õket,Alonso a 3. mig Vettel az elsõ helyre jön vissza..
Az az undoritó,hogy egy kidolgozott stratégiát,a FIA kénye-kedve szerint húz keresztbe és szól ok nélkül a versenybe...
Saor Alba
Emléxem 83-ban Marcaliban voltam katona és ott is fogtuk egy mezei barkácsolt antennával is...
Visca El Barça!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sajnos kis orszag vagyunk, keves penzzel, korrupcioval, minimalis mediaertekkel, erdekekkel, beljerjes mediaval stb.
Ha fontos lenne, megerne a nezoket minosegileg kiszolgalni, akkor folyamatosan keresgelnenek, cserelgetnek a parosokat, pajazatot irnanak ki, meghallgatasok lennenek probakozvetitesekkel, net-es szavazassal stb.
De ilyen nalunk nem lesz...😊