182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ShaiHulud #100818 vagy a politika :D -
IXEMGabeo #100817 ezt teszi a család az emberrel... -
Szabi1991 #100816 palik megmondta hogy már nem érdekli.. -
ShaiHulud #100815 ja ez igy korrekt, tehat akkor konkluzio: kerjuk vissza palikot a sotet gyula helyere :) melle mehet weber vagy walter :) -
IXEMGabeo #100814 nekem van egy ötletem, hívjuk fel Léderert, remélem letelt az eltiltása xDDDD -
Szabi1991 #100813 így van
-
IXEMGabeo #100812 gyerekkoromba is bírtam Palikot, most sincs vele baj, néha félrebeszél dehát Istenem...vicces kommentátor mellé mindig kell egy okoska...Palik - Wéber páros nem lenne rossz, de nekem evvel a Walter Csabával sincs bajom, engem inkább az elvakult Gyula idegesít, aki ráadásul még buta is -
engem nem győzöl meg...én hallgattam eleget unalmasakat is, meg Palik-t is...
Én hozzáértő embereket akarok...akiktől még akár belső, vagy hasznos infókat is kaphatok,..nem hülyeséget, Palik hülyeségeket beszélt sokszor, full hülyeségeket, aztán persze sokan meg tükrözik vissza a szakértéseit.
számomra a motorversenyek közvetítéseinél is Harmati Árpi volt a legjobb, mert (aki hallotta már tudja) hiába fura a hangja, és nincs kimunkálva..sokszor elvitték az érzelmei. DE értett hozzá, nem beszélt hülyeséget...több lett általa az amit néztem.
...az -ott van a seggében- ott van a seggében- kiáltása meg azóta is a kedvencem :D -
WNW #100810 O nem kozvetit.. O a szakmai dolgokat mondja el, amit egy versenyzo, illetve ebben a vilagban elo tud, es lat.. Szerintem sokkal jobb volt ebben a szerepben, mint Weber Gabi, mert nala sokszor erezni kit kedvel, kit nem szeret.. Elso probalkozasra nekem tetszett.. A showt a masik fickonak kell nyujtania a kozvetitesben, mert neki ez a szakmaja.. Azaz ujsagiro, riporter, kommentator, amit akartok.. Ez jelen esetben Gyula, avagy Palik.... -
ShaiHulud #100809 ezt mondhatnad arra is aki nem csipte palik kozvetiteset:P -
Rajt előtti pillanat nincs meg vkinek? Az első sorról egy kép? Múltkor Massa előrébbről indult, de most mintha Button indult volna előrébbről, azért rajtolta le Alonsot, nem? -
IXEMGabeo #100807 Csaba and Palik ennél a felállásnál is lenne problémád? nem igaz h a Magyar embernek manapság semmi nem jó, nekem nem volt gondom a sráccal igaz h hibázott néha, de rögtön ki is javította magát, nem úgy mint a Gyuláék sokszor:D -
Palik László & Wéber Gábor kommentátorpárosra egy szavazat a részemről
-
Csaba hiába jó versenyző, ha a futam közvetítésre nem alkalmas
Nem a szakértelmével van a baj, hanem, hogy unalmasan indulatok nélkül közvetít. Sokan nem szeretik az ilyen forma monotonságot.
Képzeld el például egy foci közvetítés milyen unalmas lenne ha így közvetítené valaki.
-
Azért fettelke milyet ment ma. Rám az ő teljesítménye volt a legnagyob benyomással.
Button győzelmée Alonso darálásán és a boxutcába ment el, ahol lassúak voltak a szerelők. Ő is hatalmasat ment a lassabb mekivel. -
Nem tudhatták...Kubica tényleg gyorsabb volt a friss keményen...és egyébként Alonso is (szinte mindenki csak Button nem).
A legjobbat akarták húzni, a csapat szvsz jól döntött...akkor, utólag már persze...de a gumi Button alatt nem működött ez a helyzet.
A futam zsenije az Vettel volt szvsz....nagyon megcsinálta a saját futamát
-
IXEMGabeo #100802 "alonsonak csak annyi kelett h uresben tudja a sajat tempojat autozni. Ma gyorsabb volt mint button."
az volt a csoda, h Button mily sokáig tudta tartani Alonsoékat...Ferrari ezen a pályán sokkal jobb volt, mint a Mclaren...Button viszont sztem az Ausztrál futam óta a legjobbját mente -
IXEMGabeo #100801 
-
paj01 #100800 A gumi az vicc de ez mar regota latszik. Semmi jelentoseguk nincs taktikaban, nem is ertem buttont minek hoztak ki alonso elott. Bar lehet nem is azon mulott...alonsonak csak annyi kelett h uresben tudja a sajat tempojat autozni. Ma gyorsabb volt mint button.
Jah sztem is kell palik meg a hulyesegei:D Ne legyen mar olyan a kozvetitest mint eurosporton a moto gp. Palik weber kombo volt mar valaha? Weber nyomna a szakzsargont palik meg adna neki egy kis izt:D En meg mindig a faxopo gyulai balitol okadok..ahogy belevag a tobbiek szavaba meg marhasagokat kerdez osszefuggestelenul...egy baseball utot megerdemelne az arcaba a gyoker. Barna sokkal alkalmasabb erre a celra. -
WNW #100799 Biztos megzavarodott hirtelen, es eltekert valamit a kormanyon.. Fel kor utan meg eszebe jutott, hogy melyik bigyo mit is csinal... 
-
IXEMGabeo #100798 szerintem jó futam volt, sokkal jobb, mint a tavalyi Monzai futam...voltak azért akciók annak ellenére, hogy szenvednek a szélárnyék mögött... -
IXEMGabeo #100797 ezért is haragudtam a médiára, hogy egy nagyképű köcsögként állította be...egyáltalán nem az -
G_ArchAngel #100796 Webbernek annyit mondtak, hogy figyeljen a gumikra, ezt egybol az elejen. Gondolom aggodtak, hiszen Vettel egy komplett futamont birt vegigmenni a lagyon:) -
IXEMGabeo #100795 nekem inkább az az érdekes mi volt Vettelnél az a hirtelen "motorhiba" 
-
(thx FC) -
IXEMGabeo #100793 jó futam volt, Button megérdemelte volna, hogy megnyerje főleg a rajtja után...a Bullok szenvedtek, de ezt meg is mondták, h ez az a pálya, ami nagyon nem fekszik nekik, a Ferrari pedig most szépen ment végig ők voltak a leggyorsabbak, Hamilton pedig most butaságot csinált, ha nyugiba marad Massa mögött így is sztem 4. lehetett volna simán...ez van a vb cím nyitott, külön kiemelem Rosberget és Hülkenberget nagyot mentek ma, Kubica már nem is meglepetés, szinte alázza Petrovot... -
beleszólt mindenbe minden hülyeséget...az utóbbi időben még Gyula is lekörözte hozzáértésben.
Jó volt Csaba...inkább közvetítsen egy versenyző mint egy bohóc...akinek egyébként is 5 futamon van egy poénja (már ami jó). -
Kurva színvonalas ám a 3 körön keresztül kifogyó benzin:ASD -
WNW #100790 Webbernel valamit eltaktikaztak, az a hirtelen gyorsulas amit ott a vegen produkalt Hulkenberg mogott, azt jelzi, hogy elotte leteket motorral ment.. Gyakorlatilag ott ment el a versenye Vettellel szemben.. Erdekes...
Buttonnak nem a diffuzorarol repult le valami szerintem, en ugy lattam szines elem volt, valami kis takaro, vagy legterelo elem lehetett..
Massa most neztem, tenyleg nem tudom hogy lat ki a kocsibol, gyakorlatilag alig van a bukosisakja teteje az oldalso vedoelem felett...
Apropo Button.. Jogyerek ez, szepen eldumalt a 2 Ferrarissal, Domival, azthittem elovesz egy hordozhato faszen sutot, es elkezd szalonnat sutogetni veluk..
-
Tölts le egy futamot, amit Ő közvetített, indítsd el, TV-ről vedd le a hangot és
.
Kb. annyira jó lesz minden futamra, mint az aktuálisan közvetítettre.
"Palik is tőle tanulta meg a szakmát." Ez kicsit Palikosra sikerült.
-
Ezzel a hétvégével 99%-osan elégedett vagyok :) (1% levonás amiatt, mert Button lett a második és nem Felipe)
-
4 gumi van, ide hozták a keményet, meg a második leglágyabbat, mert egyet mindig kihagynak, hogy ne hasonlítson annyira a két gumi. -
mondták hogy ez nem a lágy még ez a lágyabb. -
McCartman #100785 kétségtelen , hogy voltak Paliknak jo pillanatai , de az utobbi idők közvetítései joformán csak Gyula baszogatásaiból álltak.
értem én , elsőre , talán másodjára még vicces is volt ez az évődés , utána már csak fárasztó és idegesítő.
vagy emlékeztek még a SHELL MÉRNÖKEIre és az fantasztikus kenőanyagokra melyeket minden versenyen szóba kellett hozni , akár többször is?

szal Palikot egyáltalán nem sajnálom , egyedül Wéber Gábort , aki tényleg érti a dolgát. -
ShaiHulud #100784 de vele is az a baj hogy almositoan beszel(t). -
Mónika már nincs :) -
neoG #100782 Palik műsort csinált/csinál.Kelti a feszültséget, belemagyaráz mindenbe mindent...Erről szól mai kereskedelmi televíziózás. De akinek ez kell, nézzen megasztárt, x-faktort, mónikát, meg hasonlókat...
Bocs az OFF-ért. -
Szánalmas ez a gumikeverék, lágy gumin lehet menni egy egész versenyt. Keményen ilyen erővel futhatnának két versenyt is. -
FFFUUUUU de buta vagy. -
ez nem kérdés