182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Most akkor el kellene magyarázni neked hogy mi a különbség amikor valaki egy s1600 C2-s autóval megy, meg egy WRC kategóriájú autóval...cc/hajtás/teljesítmény/súly..stb..
egy versenye volt Ogier-nek 2008-ban amikor WRC-vel ment..
Inkább nézd meg mondjuk Kubica A6-t .....amivel egyébként meg is nyerte a kategóriát..
-
én nem hiszek semmit,max kérdezek,vagy megosztok valamit. Hinni nem hiszek semmiben. -
A rizsa nem érdekel, csak az, hogy ferdítesz.
Első WRC-s évében 8 futamon vett részt.
Második WRC évében az összesen.
Ez pedig a harmadik éve, ha tetszik, hanem.
És ez Rajkótól függetlenül így van. -
WNW #100979 Azert az a Renault versenyes ott a rajtnal azt nagyon ellamulta... Huuu.... -
ilyenkor azt hiszed jol megmondtad a frankot??? hat lol -
Kimi kapott egy VB-t a jóIstentől 2007-ben,ennyi. Most meg rallyzni próbálna,de nem sikerül neki. Szerintem is a legsanszosabb forgatókönyv,hogy az RB "visszavonultatja" év végén Webberbát,és a finn benyomul a helyére. -
F1 nincs a hétvégén..van máshol verseny európában..mai nap termései
-
HUmanHunter #100975 ............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\.............
ammi ebben a topicban megy.. nc. -
Nem kell ez a műanyag okoskodás a 3. évről, mert úgy hülyeség ahogy van, lehet itt mellébeszélni de egy futam az nem egyenlő egy évvel.
Ogier-nek 1 szezonja volt Kim előtt a WRC-ben ezért újonc.
Aúgy sem kell Kimi-t mosdatni, mert voltak szakaszok ahol rendben ment, ha sokadik alkalommal összetöri a piszok drága technikát, és mellé 21 pont vs. 158 pontra veri a csapattárs, akkor létezik ennél sokkal jobb befektetés is..
Vale' Rossi is elindult már rally versenyeken, és ezt a 21 pontot, ezzel az autóval motorosként hozná, nem F1-s bajnokként..
Említetted a szimpátiámat..:DD
..hát nincs sok az biztos, én nem tartozom azok közé akik helyeslően bólogatnak arra, hogy Kimi leszrja a PR rendezvényeket, mert sztem senki sem szereti, ..és nem tudok sajnálkozva sóhajtozni ha Alonso a saját személyes szponzorának támogatásával kitúrja Kimi-t.
Mert a dolgoknak következményük van...lehet a 20millás fizetésemmel szájat húzni a szponzori felkérésekre, aztán elkullogni.
Lehet hogy ez sok rajongónak nagyon tökös, meg aranyos...de ezek a rajongók sehol nem voltak amikor a Ferrari döntött hogy Alonso vagy Kimi....13ezer ember által aláírt petíció..pff
...és most ebbe a lesajnált, üzleties világba akarna visszakapaszkodni.
bizony ez nem szimpatikus, sőt nekem visszatetsző.
Szal én nem fogok beállni mosdatni, ennél azért több gerincre számítottam...meg egyébként nagyobb eltökéltségre is, mert lehet ő bajnok a WRC-ben, csak akkor kepesszen érte, látszódjon hogy fontos.
De ez nem szokott, lehúzott x évet a McLaren-nél, aztán a Ferrari-nál, majd beleül a WRC egyik legjobb autójába...minden arról szól hogy most aztán tök jól érzi magát és itt mennyivel családiasabb, és jobb.
Aztán ennyi volt a nagy rajongás a rally iránt??!
szal maradjunk annyiban hogy nem kedvelem, és egyre inkább nem kedvelem, pláne nem ájulok el tőle.
De utálni nem utálom, és nem befolyásolna ha dicsérni kellene a teljesítményéért.
Viszont nem is vagyok rajongója...ezért nem fogalmazok habosbabosan. -
ShaiHulud #100973 szanalom vagy ocsem -
No comment. A buzulást azt máshol csináld errefele az alapvető szempont a versenyzés, csak szólok 
-
rossz regeddel válaszoltál -
ShaiHulud #100970
-
még szerencse hogy te jóval tapasztaltabb vagy mint én -
fényesre nyaltad már a seggét a homi kedvencednek? -
Milyen ámokfutások voltak itt, te jó ég.
b typefree, a Kimi utálatod eddig legalább tárgyilagos volt, de már elkezdtél lefelé csúszni a hatalmas tapasztalatokkal rendelkező 14 versenyt már megélt Firerock felé.
Az ha valami nem tudsz, vagy elírsz, előfordul és ha figyelmeztetnek, akkor annyi a teendő, hogy biccentesz egyet rá,, nem még tovább folytatni...
Ogier kapásból a hazai bajnokságában vitézkedett évekig, aztán megnyerte a junior WRC-t (1.év), tavaly végig tolta egy évet (2. év), és idén a harmadik évében ott tart, hogy már bármelyik futamon veszélyes lehet a nagyokra. Az IRC-ben tavaly ment egy versenyt a Monte carlo rallyn, nem is értem honnan vetted azt, hogy abból ment át a WRC-be...
Ez azért csúnya ferdítés...
-
Nem gyári csapatba kellett volna kezdenie, mert ezelőtt amatőr szinten űzte csak a rallyt. Igen kell idő, és itt nem lehet komolyabbat hibázni hibázni, ezért is volt fura hogy egyből gyári csapat, nagy felhajtás meg minden. Hirvonennek is kellett jó pár év mire felvette a harcot Loebbel, de ő egy rallys ász és nem egy kezdő aki most pottyant bele az egészbe. Red Bull sem gondolta ezt át teljesen, és inkább a presztizs, reklámérték volt a fő szempont Kimi szerződtetésében, már ha igaz hogy ülést keres az F1ben, Nascarban, amiről mostanában egyre több hír van, aztán lehet hogy kamu... ki tudja. -
spiczi91 #100965 Ogier évek óta rallyban nyomja, idiotizmusra vall hogy egy első normális rallys idényét teljesítő pilótához hasonlítod. Mondhatni kifejezetten irreális. Kb. olyan mintha egy 25 éves gokartost, aki megnyerte a vb-t, egyből azonnal feltolnák az F-1be. Nem menne neki. Vagy még jobb ha megnézed hogy kezdte Hirvonen vagy Latvala. Borultak annyit amennyit nem szégyelltek, ma meg egy gyári csapat két fő pilótái. Nagy hiba lenne abbahagyni Kiminek most, ahogy Loeb is mondta, ha egy év után kiszáll akkor gyakorlatilag elpocsékolt egy évet. -
92 és 97 között művészet volt azzal a Williamsszel nem világbajnoknak lenni...de kétszer sikerült -
IXEMGabeo #100963 Alonso stabil volt mindig 2005-ben, előnyt szerzett ugyanúgy, mint tavaly Button, aztán azt a végéig tartotta...és még Buttont szidták, hogy így meg úgy csak kocsikázik, dehát Alonso is ezt csinálta 2005-ben:D
sőt a Brawn évközbe márcsak a 3.-4. legjobb autó volt, 2005-ben a Renault pedig a 2. legjobb autó volt a Mclaren mögött, mert onnantól Montoya is állandóan elől volt, onnan lehetett tudni, hogy az akkori Mclaren lehagyta fejlesztésekben a Renault így Alonso örülhetett, ha 2. 3. helyekre bejön...sztem Buttontól volt nagyobb dolog a tavalyi vb cím akármennyire szidták, Alonsot pedig nem emlékszem h ezért szidták volna, hogy csak betlizik...sokaknak az fájt h Button nem "küzdelembe" nyert vb címet...hát könyörgöm, aki eleve a vb címért versenyez, annak tök mind1 milyen autója van megérdemli, ha nagy fölénye van akkor is nagy dolog, ha nincs akkor is -
G_ArchAngel #100962 Teny, ha megnyeri 2003-ban Raikkonen elbukta a VB cimet, mert MS-t visszatoltak, de az oreg tele volt gyozelmekkel. Ha nyert volna Kimi, akkor ugy nyert volna, mint Alonso 2005-ben: masodikkent kocsikazva.
Masoknak bejott az elet, neki nem... -
IXEMGabeo #100961 ne aggódj, mert a 2005-ös vb-t megérdemelte volna Rai is azt visz elismerem, de evvel a 2003-assal senki ne jöjjön, h az nem a Schumié...mostmár úgyis mind1, kapott cserébe a sorstól egy 2007-es vb címet Rai, amit a Mclaren szúrt el, szóval én nem panaszkodnék a helyedbe Kimi miatt:D -
IXEMGabeo #100960 voltak pillanatok amikor jobban ment nekik, de összességében Schumi mindháromnál jobb volt ezen nincs mit vitatni...az, hogy Schumi nem sportszerű az kétesélyes dolog, mert sokszor volt az, de olykor voltak húzásai...amikor visszatolták avval az egyik futamon, amin szintén nagyon vezetett csak elbaszta, a Kimifanok jönnek állandóan, hogy hééé így meg úgy miért tolták vissza? mert nem állította le a motort, az meg Coulthard baja, hogy őt miért nem toltál vissza Monzában egyszer...2003-ban Schumi jobb volt, mint Raikkonen, aki a sok 2. hellyel ott tudott lenni, de amúgy ő volt inkább mázlisabb...
-
G_ArchAngel #100959 Ebbol ketto vilagbajnok, egy meg vissza lett parancsolva mikor nyerhetett volna. Raadasul a masodik legidosebbkent eleg jol terelgeti a kozepmezonyhoz tartozo verdat a 'peldakepehez' kepest... -

-
IXEMGabeo #100957 érdekes módon Hakkinen sosem szidta Schumit, pedig, ha valakinek neki lehetett volna egyes egyedül... -
IXEMGabeo #100956 Hill, Villeneuve, Barrichello
pont ezek az emberek azok, akik fel sem érhettek Schumihoz csak azért panaszkodtak rá... -
IXEMGabeo #100955 miért Alonso nem az?:D Alonso véletlenül nincs túlértékelve picit?:D Raikkonen a tavalyi szar Ferrarival többet tudott elérni, mint Alonso a 2008-2009es Renaultval...nem Alonsonak voltak véletlenül botrányai, beszólásai? Raikkonen pedig szinte senkit nem zavart? -
gyenge. -
G_ArchAngel #100953 Utoljara, tenyleg nem tudok segiteni tobbet, a mai oktatasi rendszer hibaja lehet:
3. - ez egy harmas es egy pont, videken 'harmadik', nem azt irtam, hogy 3 teljes szezont, hanem a HARMADIK idenyt tolti a rallyban, tobbek kozott ezt az autot 2. eve vezeti. -
G_ArchAngel #100952 Jaja, Hill, Villeneuve, Barrichello is igy emlekszik ra, a fair play bajnokara, az IGAZI SPORTEMBERre... lerakott vmit, mikor nem ment az elozes, akkor vagy vagy autoval, vagy csapatradioval takaritott...
Konnyem folyik, olyan szep megmozdulasok voltak:) -
értem, vártam ezt a választ, mert kíváncsi voltam mi az az egetrengető különbség ami miatt az én két szezonos Ogier 'újoncságom' linkelést és leszóló hangnemet érdemelt, míg a te 2 szezonos 1 versenyes=3 év megfogalmazásod viszont teljesen rendben van.
:DDD
... -
Gabor_(HSF) #100950 Ja arra..csak hogy addigra az a mákos kismalac annyit rakott le az asztalra,amit Kimi,még ha 10x születik sem ér el -
G_ArchAngel #100949 2003-ra gondolsz, mikor a makos kismalac kirofogott es visszatoltak a FIAT-ot? -
G_ArchAngel #100948 3., azaz harmadik ev az elsovel szemben, ott a link... -
Sajna mindkettőhöz csak 1 útvonalat vehettem:\
Viszont mindig van ülőhelyem! -
WNW #100946 Van villamosod, raadasul ketto....?! Vettel hozza palyat is, vagy csak ugy a garazsban allnak..? 
-
Gabor_(HSF) #100945 Mire kell itt emlékezni???
Hogy a 2 esélyes helyett a mázlifaktor nyert?? -
-
helyesebben:
milyen 3 év??!
véletlenül elcímeztem..sry