FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a bömös új orra szerintem nagyon ronda
gondolom Neked azért élvezhetetlen, mert az eddigi topcsapatok hirtelen középcsapattá és sereghajtókká vedlettek vissza?

szvsz sokkal jobb ez a változatosság, marha unalmas volt látni évek óta a mclaren-ferrari-renault hármast elöl.

bár úgy lenne hogy egy-egy futamon akár a force india vagy más kiscsapat is esélyes lehetne, még jobb lenne az F1.
bardocz
Pont most élvezhetetlen?Eddigi versenyen volt annyi elõzés,mint tavaly összesen.
ebben az évben élvezhetetlen a forma 1:s
jövõre milyen szar lesz:s
lassan az rtl klub is adhatna valami mást wtcc, indycar
tönkreverik a nagy okosok az f1-t.

bordy
fõleg ha megint olyan super rajtot hozz össze bari mint a múltkor. <#vigyor1>

kétlem hogy lerobban a kocsi!
button
massa ha a csapat nem bassza el
barichello
vettel
kimi
webber
glock
alonso
trulli
és a többiek

hami kiesi!
de kova biztos!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
b-type
Grosjean már vezeti a GP2-t (már a tegnapi arannyal is, de ma is hozott Petrov-n), Hülkenberg egyenlõre még nem szaggatja az istrángot, pedig legkésõbb jövõre nyernie kell ha Willi Weber fel akarja hozni az F1-be.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingyen mehetsz a BANamákra...
Count Adyn
"Hamilton a nehéz autóval jobb idõt futott, mint Kovalainen a könnyûvel"
Ezek után ne akarj még jósolni is ha még a múlt sem tiszta😄DASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
nem is annyira csúnyák ezek az autók😊

BaliBoy
Savanyú a szõlõ? <#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Webber is esélyes a dobogóra ás Barichello is. Alonso? pontszerzés is nehéz lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pzoli00
Massa nem szerez pontot!

desigo
tipp:

1-Vettel
2-Massa
3-Alonso

Button alatt megáll a technika...
desigo

Majd kiderül holnap, szerintem megint egy sima futamgyõzelem lesz...., de inkább ne legyen igazam és lássunk egy izgalmas meccset az elsõ helyért. Remélem Massa villant valamit, persze ehhez az is kellene, hogy kivételesen minden jól mûködjön a Ferrari háza táján...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Miaz hogy ,hogy? könnyedén,ha sima rajt lesz,Vettel simán megy Buttonnal,az a 2 kör meg amivel tovább kintmarad,elég,hogy elé kerüljön..
Massa Kers-s rajtja kavarhat be,mint az elõzõn Hami-é..
De most nem nehéz Vettel kocsija,sztem Button mögött marad,Massa meg eljön 3.-nak

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

arról nem beszélve hogy hihetetlenül finoman bánik evvel a "meztelen mentõautóval" (Palik szerint) xD szval vezetni is tud a srác...és azért benne van 9 év a gyerekben jó is de fõleg rossz élmények, tapasztalatok...Vettel pedig ha mégtöbb rutint szerez akkor lesz ám verhetetlen😄

+nem szívbajos <#idiota>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Egyértelmû, hogy Button esélyesebb, nem is tudom, hogy hol lehetne megfogni (okulva az elõzõ futamból). Egyenletesen jó tempót autózik, kiváncsi leszek, hogy ha küzdeni kell az elsõ helyért, akkor hogy teljesít (de van egy olyan érzésem, hogy szívbajos😄)

hát abban az esetben lehet igazad ha lerajtolja Jensont a multkori versenytempója Jensnek engem meggyõzõtt... hiába könnyebb de nem sokkal mint Sebastian attól függhet még az egész mekkora elõnyt tud vele szemben kiautózni Jenson na meglátjuk én mindenesetre

1. Button
2. Vettel
3. Massa ezt az eredményt tippeltem

desigo
Vettel fog nyerni egyébként 😊

Massára leszek még kíváncsi
most bizonyítani kell nincs mese...
xD xD lool

Button sztem megnyeri a holnapi futamot
(a 2 Toyota milyen könnyû volt és mennyire rosszul mentek:S) Rosberg tudtam h nehéz ha tudná tartani a tempót és Kubica se túl könnyû...Massát érdemes lesz figyelni a rajtnál...

Rockynhooo
jah igen boccs, akkor semmi 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

14. Hamilton 😊
bardocz
?
14.,7 tizeddel kapott ki Kova.
Rockynhooo
köszi. hmm érdekes h Hamilton ott a negyedik helyen Kova meg ennyire le van maradva...

bardocz
Kiminek eltaktikázták,egy márt kört ment.Kova meg szerintem csak szimplán lassú.
Rockynhooo
mi történt ma h nem jutott be q2-be Kimi sem meg Heikki sem? nem láttam sajna. idõket elnézve nagy Vettel , Button csata várható.

<#wilting>

<#banplz><#banplz>
bardocz
-.-

Na most gondolkozz.Kova 18azaz az elsõ körben kiesett.Ott mennyit is tankolnak bele?Jaa,hogy 3-4 körre valót,éértem.
pzoli00
Hamilton a nehéz autóval jobb idõt futott, mint Kovalainen a könnyûvel <#wow1>

ha tudod akkor miért kérdezted?😮
66

Hány körös lesz a futam? valaki gyorsan pls

A start erdekes lesz.. Ha Massanak a KERS nem szar be mint multkor a startnal, es le tud lepni legalabb 2 fickot az elso kanyarig, barmi lehet.. Mert utanna, ha lassabb is a kanyarokban, az egyenesben aligha mennek el mellette, ha ranyomja a varazsgombot... Kiminek is az az eselye, hogy a KERS-el odatesz a startnal....

Csak a ferrarinak ki kellene bírnia 😄

Igen ! egy Vettel-Button-Massa befutó eléggé sanszos..
De azért még kiváncsi leszek a Ferka versenytempójára,mert hát ugye nem elég 1-2 körön gyorsnak lenni..de úgy látom Massa méregbõl megy minden mind1 alapon,ez még segithet rajta

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Lajost agyig megtankolták ahogy nézem ^^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Massa siman dobogo sanszos....
Kimi ha a rajtnal eljut nakajimaig akkor pontszerzes meglehet
brawnekra is johetne mar egy kis balszerencse... elbasszak itt az egesz bajnoksagot XD

És lön vala, ismét egy igen bölcs és gondosan kivitelezett észrevételt hallhatttunk..<#mf1><#mf1>

Tehát akkor így indulnak holnap:

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bardocz
Faszt,4. helyrõl 10-et is össze lehet törni😄
Kit--Kat
7 helyet kéne elõre jönni kiminek a rajtnál, hogy valamire is elgyen esélye.
Sajnos ez képtelenség😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Mihez képest? akik nyakig vannak tankolva ugyis el lesznek a susnyásba amíg Buttonék vígan kiautózzák at a kis elõnyt, bocs hogy ennyire leírom a többieket, de nem látom rá esélyt hogy labdába rúghatnának a gyõzelemért, persze ha minden simán megy. Vettel lehet kérdéses hogy hogyan bírja azzal a 10 kilóval mit tud belõle kihozni, remélem lesz némi csata az elsõségért...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Abban az esetben hogy ha tudjál tartani a tempót, Massa lényegtelen mit csinál, Buttonra nem vesélyes, Vettel talán, de az elõzõ futamból kiindúlva faképnél lesz hagyva, és annyival nem könnyebb Button, Vettelnek mindenkép meg kell vernie, más esetben Button elõnye csak nõni fog...

desigo
Brawnék jó könnyûek...
passatgt
massa/vettel egész jól áll