FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz sokkal jobb ez a változatosság, marha unalmas volt látni évek óta a mclaren-ferrari-renault hármast elöl.
bár úgy lenne hogy egy-egy futamon akár a force india vagy más kiscsapat is esélyes lehetne, még jobb lenne az F1.
jövõre milyen szar lesz:s
lassan az rtl klub is adhatna valami mást wtcc, indycar
tönkreverik a nagy okosok az f1-t.
button
massa ha a csapat nem bassza el
barichello
vettel
kimi
webber
glock
alonso
trulli
és a többiek
hami kiesi!
de kova biztos!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezek után ne akarj még jósolni is ha még a múlt sem tiszta😄DASD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Massa Kers-s rajtja kavarhat be,mint az elõzõn Hami-é..
De most nem nehéz Vettel kocsija,sztem Button mögött marad,Massa meg eljön 3.-nak
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
1. Button
2. Vettel
3. Massa ezt az eredményt tippeltem
(a 2 Toyota milyen könnyû volt és mennyire rosszul mentek:S) Rosberg tudtam h nehéz ha tudná tartani a tempót és Kubica se túl könnyû...Massát érdemes lesz figyelni a rajtnál...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Na most gondolkozz.Kova 18azaz az elsõ körben kiesett.Ott mennyit is tankolnak bele?Jaa,hogy 3-4 körre valót,éértem.
De azért még kiváncsi leszek a Ferka versenytempójára,mert hát ugye nem elég 1-2 körön gyorsnak lenni..de úgy látom Massa méregbõl megy minden mind1 alapon,ez még segithet rajta
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Kimi ha a rajtnal eljut nakajimaig akkor pontszerzes meglehet
brawnekra is johetne mar egy kis balszerencse... elbasszak itt az egesz bajnoksagot XD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Sajnos ez képtelenség😞
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES