182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #101182 2009 Malaysia...de azt elvileg a sötétedés miatt is leállították..még Webber intézkedett, hogy tegyék meg, mert már alig láttak valamit...maga az eső miatt amúgy baromság leállítani sztem:S -
G_ArchAngel #101181 Az eleg kemeny lenne, ha Heidfeldnek 1-2 futam eleg lenne, mikozben Schumachernek eddig sem sikerult igazan... -
volt de ahhoz nagyon kell esni..
pár éve nem állítják le eső miatt elötte igen.
F1-nek is volt nem olyan rég futama amit leállítotak egy időre a nagy eső miatt. -
Ezt nem én találtam ki, hiába jössz ezzel. Leo Turini és Heikki Kulta akik szintén F1-es szakújságírók is ezt mondták. És egyéb utalásokat is találtam más helyeken.
Az Ferrarinak megvan a kerete és az emberei, hogy a sajtót úgy formálják ami neki kedvező olyan újságírókkal mint Pino Allievi aki kilóra megvan véve.
Gondolom ezek a nevek neked semmit nem mondanak.
De végül is tényleg nincs értelme erről beszélni, higgy amit akarsz. -
Katar
-
IXEMGabeo #101177 volt már olyan h leállították... -
-
-
+lesz -
off
mi veled F1 közvetités? :p
Januártól fizetős lesz az RTL Klub műsora -
Kemény pálya...eléggé töri a ritmust így képernyőn nézve is, és a rázókövek azok egy halál mind...kicsit nagyobbat dob, és már fal..a gumi a levegőben nem tapad :)))
Szóval ez a szemre elég ritmustalan..vagy inkább széttördelt ritmusú pályán kell meglehetősen precízen és azon belül keményen menni. Komolyan mondom már csak pár törés kellene az aszfalt felületén..lehetőleg féktávokon, és kész.
Nem egyszerű.. -
moto gp-t sem állítják le hanem átszállnak esőgumival szerelt motorra.. -
Dallas?
-
a kamera mozgásoktól plusz a reflektoról pedig tisztára epilepszia rohamot kap az ember -
Jaja, Detroit, Long Beach, Las Vegas, milyen jók is voltak azok. Na ott tényleg kihívás volt vezetni, mert igazi szűk utcai pályák voltak, nem ezek a "körberakunk a kikötőben egy nyomvonalat szalagkorláttal aztán kész az utcai pálya" elven készült förmedvények. -
Egy szóval. Jellegtelen. Nem is igazán utcai pálya. Monaco, Dallas, Detroit stb...ezek utcai pályák, mert körbe kerítették fallal és kész az aszfalt utcai. max ráhúztak egy réteget. -
Nekem nem jönnek be ezek a kamu utcai pályák. Semmi ritmus, unalmas, lassú. -
Elég kemény pálya, nincs túl nagy ritmusa és a kanyarok, ívek is kacifántosak, a fal pedig senkit sem kímél:) -
Klien biztos megveri, ez nem lesz kérdés. -
Hülkembergbe is van tehetség és jövő. -

Ennyi, ha Klien megveri akkor jövőre eláshatja magát.
Massával mi lesz?:S
Megy a Ferraritól?:( -
Senna lésőn kezdte, nem is ért el világraszóló sikereket sehol sem, és a neve/pénze a meglévő ( nem túl kimagasló ) tehetésge mellett a javára vált hogy bekerüljön az F1be. Ki fog innen kopni ahogy Petrov is. Egyedül Koba az az újonc akinek sikerült villanatani a tehtségéből és jó pár évre ülést vásárolni, mert jó, persze hogy mennyire lesz jó és lesz e jobb, az a jövő kérdése. -
madmanic #101160 ebben mi az érdekes? Sennának semmi keresni valója az F1 ben..
-
Egy érdekes adat:
22. Klien HRT-Cosworth 1:52.946
23. Senna HRT-Cosworth 1:54.174
-
Alonsoooooooooooooo -
IXEMGabeo #101157 ne állítsák le elvileg az nem moto GP...
tudom a tükröződések zavaróak lehetnek, de sztem kivitelezhető az eső, remélem engedni fogják úgy...amúgy sztem száraz futamon lesz az esőben én reménykedem titokban xD -
lefogják állítani a versenyt... villanyfényes versenynél eső ... áhh necces...még így is csúszott a pálya, hogy elméletileg felszáradt. -
IXEMGabeo #101155 és mi van az esővel? nem feltétlen előzgésre gondoltam, a rajtnál egyébként az lehet, mert 3 eléggé erőszakos srác van ott elől úgyhogy én ebből ütközést jósolok aztán a többit meglátjuk úgy ahogy mondtad... -
ádáz csata...aha...ki rajtol jót, kinek fogy el hamarabb a gumija kinél csinálják leggyorsabban a pitet. Előzés nem lesz. -
IXEMGabeo #101153 Kobának tényleg nagy grat és persze Barrichellonak is, ma ő náluk láttam úgymond csoda teljesítmény az autójukhoz képest...Schumitól se rossz ez attól függetlenül h életébe először ment itt Szingapúrban. holnap ádáz csata várható majd Alonso, Vettel és Ham között Webberre leszek kíváncsi mennyit fog taktikázni neki most az lesz a fő szempont h minél kevesebb pontot veszítsen a vb pontversenyben mögötte haladóktól -
Koba' már kiderült hogy jó (Glock helyett a másik Toyo'-ban), míg Senna igazán nem lett megmérve hogy mennyire jó is...előfordulhat hogy elég egyszerűen verhető. -
hát agyon nem tesztelte, mivel nemrég lett rá egyáltalán lehetősége...amíg a Merdedes-nél volt addig nem tesztelte.
Egyébként le a kalappal az F1 előtt..én eddig palánkos pályák szintjén az amcsi formula sorozatot keményebbnek ítéltem, de ezek a srácok brutális nagyot vezettek ezen a pályán is, ami pedig felér egy kőkemény CC-s pálya szintjével.
Jó kutya pálya, és mégis nagyon jól levezették, Alonso köre bitang besikerült. -
Klien/Senna?:) -
1-2 napot tesztelt Nick egy teljesen más autóval és gumival, ami annyit ért hogy visszarázódjon... azt hitted egyből meg fogja verni Kobát? kell 1-2 futam mire belerázódik és a kocsit is kitapasztalja, meg a gumikat. -
WNW #101148 Massa azert iden minden pechet osszegyujt, amit lehet... Bar, ha raknak be uj motort, most soroljak vissza 10 helyet, ha tudjak...
-
na jo, azert rozsinal sokkal jobb lesz:) -
spiczi91 #101146 Ha ez így marad, akkor de la Rosa potyán repült... -
Jol meg azt mondtam:) -
Olyan 289562938765x jobb mint az ostoba lacika:) aki alltalaban hattal ul a kepernyonek:)
Egyebkent meglepodtem Koba nagyon jo... mert ugye azert ne mondjuk azt Nick-re hogy kihagyott sokat mert agyon tesztelte a Toyota/Pirellit jo persze mas a gumi de nagyon jo Koba!! -
Miért? Javítja Gyula hülyeségeit és tudja mi folyik a pályán nem úgy mint Gyula... tökéletes figura ide.