FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és különdíjat a spanyol rendezõknek!
F
elkepeszto milyen megbizhatoak.. bezzeg mikor kimi volt ott😄
megint nc ez a teljesitmeny... kimi kers nelkul is 6ot ugrott elore.. ha vegig megy a vegen o is megelozi massat..😄
H a picsaba van az h az osszes fostalicska vegig megy mindig a ferrari meg nem tud egy normalis motort epiteni mar 2 eve.
szegeny massa meg szerintem most mar atdobja az agon a kotelet😊
weberek azert jol elszamoltak azt a barichellos dolgot...
És ne feledjétek, ha éremrendszer alapján lenne valaki idén vb, akkor Buttonnak már megvan a 4 gyõzelem! Grat neki!
Mind1 ez a nyerõ taktika, Ferrarinak is zet kellett volna csinálnia.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A nap hõse Felipe Massa 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akkor soha nem fog.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez a nyomorék már 2 éve ebbõl él.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mondjuk most könnyû kocsival lehetne gyorsabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezért kár Kiminek elutazni a futamokra...
Remélem Schumi soha többet nem látogat el futamokra.
Ahányszor ott van Kimi mindig kiesik.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\