FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Nyilatkozat fordító: ... és akkor most Rubens portugálul köszönti a rajongóit... 😊) vagy tényleg? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a verseny jó oldala: Massa szerzett 3 pontot 😊

és különdíjat a spanyol rendezõknek!
passatgt
<#idiota>

MEdievil
Igaz csinálhatják azt amit a ferrari.. õket nem lehet azzal vádolni hogy bármelyik versenyzõjüket jobban preferálnák most <#miaz>

F

Máté94
Most már kurvára utálom a Brawn-kat!
ferrarinak bekene ruhazni egy merci motorbaXD
elkepeszto milyen megbizhatoak.. bezzeg mikor kimi volt ott😄
megint nc ez a teljesitmeny... kimi kers nelkul is 6ot ugrott elore.. ha vegig megy a vegen o is megelozi massat..😄
H a picsaba van az h az osszes fostalicska vegig megy mindig a ferrari meg nem tud egy normalis motort epiteni mar 2 eve.
szegeny massa meg szerintem most mar atdobja az agon a kotelet😊
weberek azert jol elszamoltak azt a barichellos dolgot...

istenem ez a Ferrari úgy szar ahogy van...a múltkor Massának a versenyét basszák el ugyanígy...azelõtt Kiminek kellett páros lábbal kiugrania a kocsiból mert zárlatos lett a KERS és nehogy megcsapja a 220...Kiminek elbasszák az idõmérõjét,szar a kERS-e és még a kocsi is lerobban...és ha mindez nem elég még számolni se tudnak és Massának 2 embert el kell engednie mert õk basznak odafigyelni a tankolásra:S ekkora barmokat-.-''<#ejnye1> kapják be!
N o N a m e
Barichello most újra a lúzer a csapatban, ugyan azt csinálják amit a Ferrarinál csináltak vele, nyerhetett volna, de nem engedte a csapat.
És ne feledjétek, ha éremrendszer alapján lenne valaki idén vb, akkor Buttonnak már megvan a 4 gyõzelem! Grat neki!
Black Ghost
A ferrai jelenlegi vezetése nem érdemli meg a "Ferrari" nevet, ilyen nincs, ezt még a Force Indianál sem szabad nem hogy náluk, szégyeljék magukat.
Peppus
Brawn görény taktikázása már megint beindult mint anno Schuival, amikor Massát nem engedték nyerni. Most miért nem nyerhetett szerencsétlen Barrichello miért kellett direkt szar taktikára rakni. Button nyugodtan lehetett volna második. Undorító ez a csapat is, mint anno a Ferrari..

Kit--Kat
Barrichellot meg eltakarítják Button útjából.
Mind1 ez a nyerõ taktika, Ferrarinak is zet kellett volna csinálnia.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Még jó hogy a lényeget nézed.

Count Adyn
Ferrarinál az autó legalább már alkalmas versenyzésre, még az kéne hogy ne álljon le, meg a számológép használatát meg kéne tanulni. A meki meg nemcsak szar hanem még lassú is.
A nap hõse Felipe Massa 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
Button-papának hogy beizzadta a hónalja <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Ha Domenicali ez után is ott marad....
Akkor soha nem fog.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Úgy felbosszantottak hogy még írni is elfelejtettem <#idiota>... <#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bardocz
Ferrarinál mindenki megbaszhatja a kurva anyját,tehetségtelen balfaszok mind,a két szerencsétlent meg ott szopatják meg a pályán ahol tudják.
Az a baj ezzel a pályával nehéz elõzni :S olasz nagydíjt várom 😄 de ferrari oda tette magát bár nem is szeretem a ferrarit szóval nem bánom😄 de ez már tényleg szégyen tõlük...

Ez a Ferrari ulrtaloál....

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ez az egész verseny kb olyan sz@r volt megint mint a legutóbbi...<#zavart2><#vomit>

MEdievil
Ferrárinál zsenik dolgoznak <#idiota> 3-5 liter benzin miatt eldobni 2 helyet..

F

Picar77
szánalmas :\

()() (^^)

Ennyi bakit megint ... Ez a Ferrari wtf? <#wow1><#duhos2><#levele><#levele><#levele>

bordy
hungaroring effektus lesz lesz 😄

Kit--Kat
Sebaj majd Domenicali lenyilatkozza a verseny után, hogy hibáztunk de a következõ versenyen javítunk...
Ez a nyomorék már 2 éve ebbõl él.

passatgt
na, most kéne Dávid Sándor😄

nearo
loálmár, kimi alatt elfogy a kocsi, massa alatt meg a benya... hát ez tényleg gj, csak így tovább Ferrari! <#shakehead> <#levele>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Ferrari FAIL <#banplz>
na látjátok a ferrari csapat már megint bebukta!
bordy
hát ez már télleg lol amit a ferrári csinál.

nearo
jobb elsõ gumik <#idiota>

Kit--Kat
Elég csúnyán csinálják.
Mondjuk most könnyû kocsival lehetne gyorsabb.

Black Ghost
Ha a Ferrari nem Ba..a el Massa be jöhet 2.-nak.
Istencsászár
Sikerült Barit eltakarítanki Button elõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Hát ez jó volt, nem elég, hogy nem mûködik a KERS már a felvezetõben sem, de még a kocsi is lerobban.
Ezért kár Kiminek elutazni a futamokra...
Remélem Schumi soha többet nem látogat el futamokra.

passatgt
régebben kérdeztem ezt, nem váalszolt senki😄

Norbi1990
Sumák ott van a Ferrarinál. Ennyi a magyarázat Kimi kiesésére.
Ahányszor ott van Kimi mindig kiesik.
elfogynak a motorok akkor mi lesz?
ScarY MAN
kimi...ferka....áááhhh

...

Black Ghost
Mert idén eddig, nem ez volt a jellemzõ?
na kovi kiesik az bejött!
nearo
Ezek annyira hülyék... mért olyan elképzelhetetlen, hogy massa kers nélkül rajtolt jót?

Istencsászár
Piké szépen kitette Hamit a fûre, Hami meg szépen lereagálta még mielõtt nekiment volna.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ScarY MAN
ezek a repulo kerekek.....

...

kezdõddikkezdõddikkezdõddik

ScarY MAN
micsoda rajt<#gonosz1>

massa jo volt

...

bordy
széép, ha jól láttam kimi már 9.

ScarY MAN
nincs palik?<#idiota><#banplz><#buck>

...

passatgt
toyota elsõ szárnya viszont nem semmi

Látom nem kapott valami nagy hirdetõfelületet a HELL, azt hittem, hogy valami komolyabb helyet vásároltak, de ezt alig lehet észrevenni😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\