182278
  • IXEMGabeo
    2009 Malaysia...de azt elvileg a sötétedés miatt is leállították..még Webber intézkedett, hogy tegyék meg, mert már alig láttak valamit...maga az eső miatt amúgy baromság leállítani sztem:S
  • G_ArchAngel #101181
    Az eleg kemeny lenne, ha Heidfeldnek 1-2 futam eleg lenne, mikozben Schumachernek eddig sem sikerult igazan...
  • Dietrich
    volt de ahhoz nagyon kell esni..
    pár éve nem állítják le eső miatt elötte igen.

F1-nek is volt nem olyan rég futama amit leállítotak egy időre a nagy eső miatt.
  • Kit--Kat
    Ezt nem én találtam ki, hiába jössz ezzel. Leo Turini és Heikki Kulta akik szintén F1-es szakújságírók is ezt mondták. És egyéb utalásokat is találtam más helyeken.
    Az Ferrarinak megvan a kerete és az emberei, hogy a sajtót úgy formálják ami neki kedvező olyan újságírókkal mint Pino Allievi aki kilóra megvan véve.
    Gondolom ezek a nevek neked semmit nem mondanak.

De végül is tényleg nincs értelme erről beszélni, higgy amit akarsz.
  • Ulvar
    Katar

• IXEMGabeo
    volt már olyan h leállították...
  • Ulvar
  • Dietrich
  • Dietrich
    +lesz
  • Dietrich
    off
    mi veled F1 közvetités? :p

Januártól fizetős lesz az RTL Klub műsora
  • b-type
    Kemény pálya...eléggé töri a ritmust így képernyőn nézve is, és a rázókövek azok egy halál mind...kicsit nagyobbat dob, és már fal..a gumi a levegőben nem tapad :)))
    Szóval ez a szemre elég ritmustalan..vagy inkább széttördelt ritmusú pályán kell meglehetősen precízen és azon belül keményen menni. Komolyan mondom már csak pár törés kellene az aszfalt felületén..lehetőleg féktávokon, és kész.
    Nem egyszerű..
  • Dietrich
    moto gp-t sem állítják le hanem átszállnak esőgumival szerelt motorra..
  • Dietrich
    Dallas?
  • nonicks
    a kamera mozgásoktól plusz a reflektoról pedig tisztára epilepszia rohamot kap az ember
  • Falcon83
    Jaja, Detroit, Long Beach, Las Vegas, milyen jók is voltak azok. Na ott tényleg kihívás volt vezetni, mert igazi szűk utcai pályák voltak, nem ezek a "körberakunk a kikötőben egy nyomvonalat szalagkorláttal aztán kész az utcai pálya" elven készült förmedvények.
  • Ulvar
    Egy szóval. Jellegtelen. Nem is igazán utcai pálya. Monaco, Dallas, Detroit stb...ezek utcai pályák, mert körbe kerítették fallal és kész az aszfalt utcai. max ráhúztak egy réteget.
  • Falcon83
    Nekem nem jönnek be ezek a kamu utcai pályák. Semmi ritmus, unalmas, lassú.
  • Totti5
    Elég kemény pálya, nincs túl nagy ritmusa és a kanyarok, ívek is kacifántosak, a fal pedig senkit sem kímél:)
  • Totti5
    Klien biztos megveri, ez nem lesz kérdés.
  • Totti5
    Hülkembergbe is van tehetség és jövő.
  • szabii98

Ennyi, ha Klien megveri akkor jövőre eláshatja magát.
    Massával mi lesz?:S
    Megy a Ferraritól?:(
  • Totti5
    Senna lésőn kezdte, nem is ért el világraszóló sikereket sehol sem, és a neve/pénze a meglévő ( nem túl kimagasló ) tehetésge mellett a javára vált hogy bekerüljön az F1be. Ki fog innen kopni ahogy Petrov is. Egyedül Koba az az újonc akinek sikerült villanatani a tehtségéből és jó pár évre ülést vásárolni, mert jó, persze hogy mennyire lesz jó és lesz e jobb, az a jövő kérdése.
  • madmanic
    ebben mi az érdekes? Sennának semmi keresni valója az F1 ben..

• Falcon83
    Egy érdekes adat:

22. Klien HRT-Cosworth 1:52.946
    23. Senna HRT-Cosworth 1:54.174
  • LaszloLedzenyi
    Alonsoooooooooooooo
  • IXEMGabeo
    ne állítsák le elvileg az nem moto GP...
    tudom a tükröződések zavaróak lehetnek, de sztem kivitelezhető az eső, remélem engedni fogják úgy...amúgy sztem száraz futamon lesz az esőben én reménykedem titokban xD
  • Ulvar
    lefogják állítani a versenyt... villanyfényes versenynél eső ... áhh necces...még így is csúszott a pálya, hogy elméletileg felszáradt.
  • IXEMGabeo
    és mi van az esővel? nem feltétlen előzgésre gondoltam, a rajtnál egyébként az lehet, mert 3 eléggé erőszakos srác van ott elől úgyhogy én ebből ütközést jósolok aztán a többit meglátjuk úgy ahogy mondtad...
  • Ulvar
    ádáz csata...aha...ki rajtol jót, kinek fogy el hamarabb a gumija kinél csinálják leggyorsabban a pitet. Előzés nem lesz.
  • IXEMGabeo
    Kobának tényleg nagy grat és persze Barrichellonak is, ma ő náluk láttam úgymond csoda teljesítmény az autójukhoz képest...Schumitól se rossz ez attól függetlenül h életébe először ment itt Szingapúrban. holnap ádáz csata várható majd Alonso, Vettel és Ham között Webberre leszek kíváncsi mennyit fog taktikázni neki most az lesz a fő szempont h minél kevesebb pontot veszítsen a vb pontversenyben mögötte haladóktól
  • b-type
    Koba' már kiderült hogy jó (Glock helyett a másik Toyo'-ban), míg Senna igazán nem lett megmérve hogy mennyire jó is...előfordulhat hogy elég egyszerűen verhető.
  • b-type
    hát agyon nem tesztelte, mivel nemrég lett rá egyáltalán lehetősége...amíg a Merdedes-nél volt addig nem tesztelte.

Egyébként le a kalappal az F1 előtt..én eddig palánkos pályák szintjén az amcsi formula sorozatot keményebbnek ítéltem, de ezek a srácok brutális nagyot vezettek ezen a pályán is, ami pedig felér egy kőkemény CC-s pálya szintjével.
    Jó kutya pálya, és mégis nagyon jól levezették, Alonso köre bitang besikerült.
  • Jacek
    Klien/Senna?:)
  • Totti5
    1-2 napot tesztelt Nick egy teljesen más autóval és gumival, ami annyit ért hogy visszarázódjon... azt hitted egyből meg fogja verni Kobát? kell 1-2 futam mire belerázódik és a kocsit is kitapasztalja, meg a gumikat.
  • WNW
    Massa azert iden minden pechet osszegyujt, amit lehet... Bar, ha raknak be uj motort, most soroljak vissza 10 helyet, ha tudjak...
  • Jacek
    na jo, azert rozsinal sokkal jobb lesz:)
  • spiczi91
    Ha ez így marad, akkor de la Rosa potyán repült...
  • Jacek
    Jol meg azt mondtam:)
  • Jacek
    Olyan 289562938765x jobb mint az ostoba lacika:) aki alltalaban hattal ul a kepernyonek:)

Egyebkent meglepodtem Koba nagyon jo... mert ugye azert ne mondjuk azt Nick-re hogy kihagyott sokat mert agyon tesztelte a Toyota/Pirellit jo persze mas a gumi de nagyon jo Koba!!
  • Ulvar
    Miért? Javítja Gyula hülyeségeit és tudja mi folyik a pályán nem úgy mint Gyula... tökéletes figura ide.