FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
közvetítés sokkal jobb volt palik nélkül <#vigyor5>
Solten
Egyetertek, Ferrarihoz is elkellt egy Ross Brawn. Ez volt tobbek kozt a sikerrecept.

Jol lattam Lajost lekoroztek??? <#vigyor> Ha valaki tavaly ilyet josolt volna: Button lekorozi Lajost a "Hondaval", elkuldik elmeszakertohoz... <#idiota> Hihetetlen mekkora fordulatot vett a sport... Izgi.

Saor Alba

te már csak tudod<#hehe><#hehe>
a.carkey
Kiváncsi lennék, hogy az öreg Enzo hány baki után rúgta volna õket picsán? 😊

A medve nem játék.

Jah hála a magasságosnak<#nyes>, hogy nem ez a marha nyomta a hülye szövegét. Ez a Wéber gyerek ezerszer többet ér.

Visca El Barça!

Jajj de banom h nem palik kozvetitett...😄😄
Pedig most Massa kapcsan mondhatott volna egy ket szot a shell laborrol..😄

Hát a Ferrari megint alkotott sajnos, Button megérdemli a gyõzelmet a Bárány csak egy szájhõs volt mindig, de akkor is Vettel a favorit nálam. A Ferrarinál meg le kéne váltani ezeket a komolytalan olasz fõnököket, akkor talán rend lenne, mint Todt, meg Brawn idejében.

Visca El Barça!

pzoli00
Ha nagyot akarnak alkotni, akkor elkezdik fejleszteni a jövõévi autót, mert az idei szezon közben tudnák már tesztelni és fejleszteni az egyes elemeket, gondolok itt a Ferrari, McLaren, Renault vagy akár a BMW csapatokra, mert idén már VB-t egyiksem fog nyerni a 2., 3., 4. vagy az 5. hely pedig lényegtelen.

BaliBoy
Az sem kell. Vegyék meg nyugodtan jó olcsóért. Nem magával a KERS-el van a gond, hanem azzal, hogy teljesen megváltoztatja az autó tulajdonságait és mindent ehhez kell adoptálni ami rengeteg megtett kilométer nélkül nehéz lesz. Szóval vagy ezt csinálják pl. a Brawn-ék (voltak errõl hírek), hogy év közben szépen elkezdik beszerelgetni, de akkor majd 100%, hogy sokat fognak vele bukni, vagy majd csak ez év után. Viszont az is szívás.
A technikai, gyorsasági elõny is olyan mint a pályán az elõny. Csak úgy nem tûnik el. A Ferrari, meki most 'sokat tankolt' és lassabbak. De a többieknek is fel kell majd tankolniuk és akkor õk lesznek rohadt nehezek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Akkor látszódott, hogy baj van, amikor még tavaly eröltették azt a szar digitális boxlámpát.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez szerintem helyére fog kerülni. Ennyire nem blamálják magukat. Túl sokan felelõsek szerintem egyes dolgokért, így meg nehéz gyors és fõleg helyes döntéseket hozni. Addig beszélnek róla, míg már teljesen más a helyzet és nincs idõ korrigálni.

A medve nem játék.

a.carkey
"Jövõre az összes többi csapat fog ugyanígy (de sztem még ennél sokkal jobban) szívni mert nem lesz tapasztalatuk a KERS-el."

Pontosan. Semmi baj a Kersel. Edzésen még látszik, hogy sok, de ez változni fog.

Azt kéne csinálni, hogy oké, megveheted a miénket a szezon elõtt egy nappal, száz milláért. Persze ki is próbálhatod a szezon elõtt egy hónappal (mint a Clear and Present Dangerben - Végveszélyben Jack Ryan a helikoptert 😄), aminek az ára száz milla, vagy persze te is kifejleszthetsz magadnak egy valamilyent száz milláért. 😊 (Persze ha jól emlékszem, hogy akik nem használják, meg akarják majd venni mástól.

A medve nem játék.

pzoli00
idén a Ferrari már a TOP 5 csapat közé sem fejlõdik fel, ez a csapat mégha a legjobb autójuk lenne sem tudna gyõzni, persze nem a pilóták miatt, hanem a csapatot irányító vezetõk és stratégák miatt. Ugyanez a csapat Schumacher-al, Ross Brawn-al és Jean Todt-al 5 VB címet szerzett zsinórban.

bardocz
Tyrell,Dallara,Wolf,volt annyi csapat...
BaliBoy
Mind1. Én bízom benne, hogy kiforrja magát ha nem is ebben az évben de jövõre az, hogy a Ferrarinál erõltetik a KERS-t. Jövõre az összes többi csapat fog ugyanígy (de sztem még ennél sokkal jobban) szívni mert nem lesz tapasztalatuk a KERS-el. (kiv.: meki)

Hát ja! azok a go-kartok ugy is csak töltelékek lennének

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Inkább támasztanák fel a Lotust, a Ligiert, a Brabhamet, ha már 40 milla lesz a max. amit elkölthetnek/év!

A medve nem játék.

a.carkey
Ma ezek nagyon barmok voltak, de szerintem itt felejtsd el a fele pénz dolgot. Nem ezen múlik. Egyszerûen azon, hogy a Ferrari Kersre és szimpla diffúzorra, míg a Brawn nem Kersre és dupla diffúzorra kezdte el fejleszteni az autóját. Szartak a Kersre, mert gondolták megveszik majd valakitõl. Nos, ezért ez a fellángolás. De ha vesszük a Ferrari gyorsaságát KERSel!, és helyére kerül Monacora a csapat is, akkor bizony utolérik a Brawnt kb. Monacora, ahogy 1991ben Mansell is utolérte a szezon elején 4x! nyertes Sennát.

De tény, hogy nem elég, hogy barmok voltak a benyával, még nem is értették meg Massával idõben, hogy engedje el Vettelt, mert különben Alonso ellen is bukja a poziciót ...

A medve nem játék.

Hát ez sajnos nem jött be..És még ráadásul az elsõ kiállást is elszámitották,pedig az a 4 mp Button-nal szemben,még visszahozható lett volna..Kár érte,pedig egy szinte biztos gyözelmet dobtak el Vettelék..Na majd legközelebb

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Shep
Már miért ne lehetnének rajongói, azért mert te azt hiszed, attól még szerintem egy egész ország várja mit szól hozzájuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Év elején úgy örültem ennek az új csapatnak... Mostmár nem annyira... <#szomoru2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gondolom nem hiszi, hogy vannak neki rajongói (szerintem sincs sok xD)
jóvan na.. kövezzél meg... Tudod mirõl ugatok az a lényeg <#idiota><#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nearo
*Brawn

jegyezzétek már meg...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Shep
Tudom, nekem is. Az elsõ helyen már nagyon régóta nincs csata, vagy simán nyer valaki, vagy pedig a boxban elintézik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te meg kivered Buttonra?

Ugyanaz a helyzet mint akkor sajnos... Brown <#action>

zsutyesz
számomra ez ugyanaz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

nearo
most is kb 2 csapat 2 pilótája küzd (button és vettel), csak buttonnak eddig sokal jobban jött ki a lépés 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Shep
Persze, most mindig Button nyer, nem Sumák.

Shep
Miért azt hitted brazilul? 😄

zsutyesz
hát, ez most valóban sokkal változatosabb <#fejvakaras>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

nearo
Javítanék:
H a picsaba van az h az osszes fostalicska vegig megy mindig, Kimi ala meg nem tudnak egy normalis kocsit epiteni mar evek ota.

passatgt
igen

szóval mi a probléma?😊

LaszloLedzenyi
most szar a ferrari szar a mclaren szar a bmw. bele kell törõdni hogy valaki(k) jobbat csináltak az idén fele annyi pénzbõl mint õk, meg az f1 is mekkora unalmas lenne ha az lenni mint sumák idéjébe hogy elrajtoltak és utána senkinek sehol beleszólása nem volt. legalább massa-hamilton visszavesz a pofából kicsit.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

DJS8
ferrari<#taps>

Hát kb azt a szintet hozták amit elvár az ember 2009-ben. Szép volt fiúk!

DJS8
<#mf1><#mf1>

M@TriX
portugált nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Máté94
<#violent><#gun>
Fizetésmegvonást mindenkinek a csapatnál! Talán az észheztéríti öket...

bordy
hehe ezt a dumát a végén.

"mindenesetre button humánusabban bánik barichelloval mint schumi annak idején"

BaliBoy
Hát én speciel Barit egy dekát sem, sajnálom...

kifli
a ferrari saját magát szopatja <#szomoru1><#falbav>
DJS8
Hellósztok

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUTTON WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

passatgt
szerinted brazíliában milyen nyelvet beszélnek?<#pardon1>

A ferrari mérnök és szerelõ csapatát beirathatnák egy továbbképzésre mert a jelenlegi teljesítményük alapján mindegyik ember maximum egy jókora seggberúgást érdemel csupán. Hogy fizetést nem adnék nekik az biztos...

egy normál csapat nem csinál ennyi hibát egész idény alatt mint a Ferrari 1 hétvége alatt-.-''<#taps>tapsoljuk meg õket ehhez tehetség kell
LaszloLedzenyi
jó kis futam volt. a ferrari leszopatta sajátmagát , brawnék megállíthatatlanok, a néger szennved, Alonso 5.!!!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

kirol
Ja végre! 3 pont! 😄

De mekkora egy hiperbalf@szok voltak megint bakker!