182274
  • Totti5
    Rosbergen mi ez a nehézpáncélzat?:D
  • WNW
    Ez a valtos pletyka hulyeseg.. Olyasmi lehet, hogy Massa kocsijaban bent hagytak esetleg a fejlesztett valtot, ami Alonsonal megdeglett, aztan Massa is ugy jart, de hogy Alonso kocsijabol nem raktak at a rosszat, az holt biztos...
  • ShaiHulud
    massa egy jo-kozepszeru pilota, ennyi. egyetlen vb eselyet elbaszta neki a ferrari 2008-ban a sok balfaszkodassal.
  • Totti5
    Kimi jobb mint Alo?? ezt nehéz megállapítani és nem is lehet, mert nem voltak sosem 1 csapatban, így jobb híján marad a mind a ketten nagyon jók. Massánál mindig vannak gyorsabbak, kiegyenensúlyozotabbak és nem csak a csapattársait nézve.
  • ShaiHulud
    gyula ill rtl klub megint ugyes:D counter clockwise = orajarassal egyezo :D
  • IXEMGabeo
    egyébként ezen órákat lehetne vitázni, hogy most ki a jobb csak nincs értelme és inkább nézem a futamot mintsem okoskodjak itt neked...mindenki másképp látja a dolgokat...ez az Alonso lehet, hogy őstehetség, de nem hinném akkor sem, hogy a mezőny legjobb pilótája:D az röhejes, aki ezt állítja
  • IXEMGabeo
    minden évben:D csak akkor, ha az autója engedi...Massa tudott menni azért egy magasztosult Raikkonnel aki tudtommal jobb, mint Alonso...
  • Totti5
    2008as Massa világverő volt vagy mi? Alonak nincs nagyon hova fejlődnie 2005-2006ban ő volt a legjobb és azóta is minden évben esélyes a VBre. Massa nem.
  • IXEMGabeo
    mondom neked, hogy a 2008-as Massa verné Alonsot...tuti, hogy a balesete tett be neki, nem hinném, hogy annyival jobb a spanyol csak túl van értékelve...ráadásul az is tény, hogy 2006 óta inkább Massa fejlődött a legtöbbet, csak most megállt valamiért vagy nincs jó éve:(
  • Totti5
    Nem lenne rá képes. Alo jobb pilóta ez a napfénynél is világosabb. Persze reménykedni lehet.
  • ShaiHulud
    massa egy nudli.
  • IXEMGabeo
    egyébként megmondom őszintén remélem, hogy Massa marad a Ferrarinál és jövőre elkeni Alonsot, mert képes lenne rá, csak tutira veszem, hogy tavalyi balesete betett Felipének nem megy idén neki és a gumikkal is szenved állítólag...ha a 2008-as formája lenne Felipének akkor nem lenne ez ilyen sima Alonso javára. Jövőre, ha nagyon összeszedné magát és megmutatná, hogy ő a jobb akkor biztos támogatná a csapat is, úgy mint régen.
  • ShaiHulud
    ja persze...
  • IXEMGabeo
    Szingapúrban mindig Alonso jár jól ezt már tudjuk:D:D:D mennyire rühellem...
  • szabii98
    Az nemfontos, hisz a versenyző a fő.
  • ShaiHulud
    +konstruktori cim?
  • IXEMGabeo
    annyiból logikus amit mondasz, hogy Massa már nincs harcban a vb címért...
  • ShaiHulud
    persze mert a ferrarinak az az erdeke, hogy utolso helyrol indulhasson az autojuk, es ne legyen hatved alonsonak, nem kell minden fos pletykara ugrani azonnal. biztos olyan csorok a ferrarinal hogy nicns potalkatresz, direkt egy HIBASAT raknak be:D
  • ShaiHulud
    persze nem olyan a felepites ne vicceljunk mar, nem lett forma1 autokbol 3 ev alatt U-BOAT. erdekes akik 3 eve jok voltak valahogy most is jok:hami, alonso es tarsai. merci szar, schumin meg tulnott a forma1 kesz, de meglatjuk jovore meg azutan, kivancsi vagyok, ha akkor is marad ez a bena szereples akkor mi lesz a kifogas.
  • IXEMGabeo
    Halottátok, hogy Massa autója állítólag azért állt meg, mert Alonso egyik meghibásodott alkatrészét kapta meg? ez nem tutira igaz, lehet pletyka is, de simán el tudnám képzelni a Ferrariról és Alonsoról h csak füttyentenek és máris kicserélik neki Massa jó elemére...
  • b-type
    off
    :D
    még várni kell...nem igen fekszik a pálya karaktere.

viszont amit Haslam bevállalt az utcsó körre..na az igen tökös dolog volt, Checa nem fogta meg rendesen a kigyorsot a sikánból kijőve, és Haslam kicsit eldobva ívváltásnál próbált meg piszok rövidet fékezni...gyakorlatilag lehetetlen normális versenyző és technika ellen.
    DE
    megpróbálta, tökös dolog volt nagyon..
  • IXEMGabeo
    egyetértek ismét, magyarázd annak, aki elakarja küldeni őt és szarnak látja:)
  • gercse
    úgy legyen
  • Totti5
    off

Kezdődik perceken belül az SBK végjáték, ahol ma akár Biaggi világbajnok is lehet 39 évesen.
  • WNW
    Ooooooooooo... Szerintem itt valami baki van.. Az exDSF-en dumaltak errol a nemet fickok.. A generatorok a tartalek tudtommal.. Ha kiesik a halozat, akkor lepnek be azonnal.. Haat nem tudom.. Furcsa lenne, ha nem lenne tartalejk rendszer... 300-nal leallithatjak vaksotetben.. Aztan lehetne soprogetni...
  • desigo
    "A Szingapúri Nagydíjon 1500 reflektor gondoskodik a szükséges megvilágításról - a 3000 kilowattos fényáradathoz az áramellátást 13 dízelgenerátor biztosítja.

De mit történik, ha a verseny alatt áramszünet lép fel? A választ a Nemzetközi Automobil Szövetség versenyigazgatója, Charlie Whiting adta meg a Bild című napilap hasábjain. "Ez elméletileg nem fordulhat elő. Ha mégis, akkor azonnal leállítjuk a versenyt, és az autók vagy megállnak a pályán, vagy lassú tempóban visszatérnek a boxba."
  • WNW
    Apropo.. Klien mar iden ult a kocsiban penteken 1x, vagy 2x, ha jol emlekszem... Heidfeld 1 eve a Toyota tesztet kiveve nem, raadasul a 2009-es Toyota teljessen mas felepitesu kocsi, mint az idei gepek.. A gumikrol nem is beszelve... Es akkor meg ott van az a kerdes, hogy Koba-Senna viszonylatban hogy is allunk.. Azt tudjuk nagyjabol, hogy Koba jo.. Sennanal nincs viszonyitasi alap, komoly ismert versenyzovel meg nem volt parban... Szoval jelen pillanatban nem lehet senkit elmeszelni, se megdicserni.. Az ev vegeig kiderul, ki mire megy...
  • WNW
    Oooo, miert a kis Senna nem Enrique Iglesias inkognitoban...???
  • Totti5
    Az a fél közel 1 év.
  • b-type
    De ember csak gondold végig mit csinálsz, írom hogy Kubica-t szerették volna az olaszok, erre írod hogy olyan nem volt a tifosik mindig Kimi-t akarták, erre linkelek egy szavazást ahol 30valahányezren leszavaztak, és ott Alonso-Kubica-Massa-Kimi a sorrend egetverő különbséggel egyébként.
    Erre azt mondod hogy az olasz média manipulálva van a Ferrari által, kilóra megvesz újságírókat, és nyomást gyakorol a szavazatok meghamisításra.
    Mondod mindezeket egy link, vagy bármiféle tény közlése nélkül.

..és engem szoktál vádolni elfogultsággal...

Én elhiszem hogy te ezt elhiszed, csak nem tudom magadat hogy győzted meg ha egy kibeba tény nincs az egész mögött, és semmit nem tudsz mutatni amin legalább elgondolkozhatnék...semmit csak ez a sok én mondom ha nem akarod nem hiszed, de egyébként mások is mondták...

Leveszed hogy ez mennyire semmi? Ennyi erővel én is mondhatnám hogy teszem azt Bruno Senna valójában Szigeti Etelka néven született Furkótelepen (létező hely) többen mondták és én is hiszem ha te meg nem hiszed el te vagy a hülye...
  • matthias92
    alatt*
  • matthias92
    elképzelhető. ugyanis míg Schumacher három évet kihagyott ( ha jól számoltam ), Heidfeld csak fél évet. és azalat a fél év alatt is ült autóban.
    Schumacher igazi nagy baja az, hogy nem olyan az autók felépítése, amik passzolnának a stílusához. kövezzetek meg, de én megvagyok most az időmérős eredményével elégedve (annak ellenére, hogy ismét kikapott Rosbergtől 3 tizeddel).
    Remélem megint ügyesen rajtol, és nagyot alakít!
  • IXEMGabeo
    műszaki hiba miatt feladta a küzdelmet nem nyert volna:(
  • Kit--Kat
    3 éve Nüburgringen is félbeszakították a versenyt amikor Winkelhock vezetett aki egyedüliként esőse gumival startolt. Aztán amikor alábbhagyott az eső újraindították. Gyönyörű lett volna, ha leintik a versenyt és ő nyer.
  • Kit--Kat
    Heidi fiú varázsolni fog az esőben figyeld meg, mint 2 éve SPa-ban:)
  • desigo
    fél nap és nem lesz itt ilyen mosolygás xD

• IXEMGabeo
    2009 Malaysia...de azt elvileg a sötétedés miatt is leállították..még Webber intézkedett, hogy tegyék meg, mert már alig láttak valamit...maga az eső miatt amúgy baromság leállítani sztem:S
  • G_ArchAngel #101181
    Az eleg kemeny lenne, ha Heidfeldnek 1-2 futam eleg lenne, mikozben Schumachernek eddig sem sikerult igazan...
  • Dietrich
    volt de ahhoz nagyon kell esni..
    pár éve nem állítják le eső miatt elötte igen.

F1-nek is volt nem olyan rég futama amit leállítotak egy időre a nagy eső miatt.
  • Kit--Kat
    Ezt nem én találtam ki, hiába jössz ezzel. Leo Turini és Heikki Kulta akik szintén F1-es szakújságírók is ezt mondták. És egyéb utalásokat is találtam más helyeken.
    Az Ferrarinak megvan a kerete és az emberei, hogy a sajtót úgy formálják ami neki kedvező olyan újságírókkal mint Pino Allievi aki kilóra megvan véve.
    Gondolom ezek a nevek neked semmit nem mondanak.

De végül is tényleg nincs értelme erről beszélni, higgy amit akarsz.