FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy csak szimplán a pupi kor teszi,hogy ne pofázz bele mindenbe?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A kérdés az,Button és Vettel en kivül az év 2. felében ki tud még labdába rugni..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ferrari........... egyik hiba után a másik hihetetlen.
már button világbajnok tutira barrichello 2 vettel 3 a bajnokságban.
szerintem a többi csapat el is kezdheti a 2010 autót fejleszteni mert a hátralévõ futamokon az tuti, hogy button vagy barrichello fog nyerni ha esik akkor Vettel.
Konstruktõri az nagyon sima 2 a red bull lesz 3 toyota ez is eldõlt 5 futam után.
Most kb feltûnik a versenyeken mint egy VIP vendég vagy egy turista.
Elég fiatal még,hogy komoly csapatvezetõvé váljon.
Csak kérdem én : mikor akarja már elkezdeni ezt látványosan?
2. attól, hogy "szakmabeli vagy" még lehetnek olyanok akik jobban ismerik a sportág történelmét, mint Te
3. a Ferrarinál sem "csak ezzel foglalkoznak,hanem ebbõl is élnek" és úgy tûnik nincsenek a helyzet magaslatán
Tanulni meg soha nem szégyen,legyen szó Alonsoról vagy Kimirõl és elutasitani egy ekkora klasszis mint Sumi tanácsait,több mint badarság,mint ahogy ezt elismerni is..
De elárulok még egy titkot,ha jobban megfigyelted azt a fotot amit linkeltem,láthattad milyen polóban voltam jelen a Talmácsi motorsport és a gokartsulim kiállitásán..de ha nem megy elárulom EUROKART ez az én fõ beszállitom a gokart-nál,persze ez nem jelent semmit,csak azt 40 éve foglalkoznak go-kartal,Kerpentõl 40 km-e vannak és Sumi is náluk tanult és lett EB-VB,ami szintén nem azt jelenti puszipajtások lennénk,de mivevel a mai napig bejár, hallani egyesmást...
De nem fényezni akarom magam,fõleg elöttetek,csak a puszta tényekre hivatkoztam..
Ennek ellenére te elájulhatsz Kimitõl,ez szived joga,én meg mondom a magamét...
Már csak technikai oldalról kiindulva is.
(Lehet nem F3000 autótk van, akkor egy másik kategória, már nem emlékszem.)
Azt, hogy elhiszek mindent ne találd ki már, mert ez nem így van.
De azért egy Witmarshnak meg egy Todtnak elhiszem amit nyilatkoznak már elnézést.
Én is szeretem Schumit, de vajon neki ,melyik pilóta adott tanácsokat amivel ennyire vitte?
Hát tudomásom szerint senkinek a tanácsaira nem volt szüksége.
Egy Alonsonak és egy Kiminek sincs szüksége külsõs tanácsokra, legalábbis maguktól is elértek már valamit, és azt hiszem ez normális.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://www.tenke.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mekibe is szar volt mert mindig tönkrement itt miért lenne másként 😛
nem az õ világa ez vagy csak nincs szerencséje <#gonosz1>#gonosz1>
()() (^^)
A ferrari szépen megszívatta saját magát.Gratula nekik
Vettelt nagyon sajnáltam,hogy ugyanazon a taktikán volt mint Massa.Szépen ráment a versenye.De mondjuk nem csak akkor kell gyorsnak lenni ha nincs elõtte senki.
Gratula Buttonnak.Ismét egy hiba nélkül végigment...
Kimi aláírt, tehát nem tartott.
97-tõl folyamatos harcba volt a vb ért Sumi és 99 ben csak a lábtörése miatt nem lett bajnok,de Irvine lehetett volna,ha nem nyilatkozott volna olyan sértõen,igy Sumi visszatérése után alátett..
Ez történelem kispofám,csak ismerni kellene,nem pedig írogatni a marhaságaidat
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amugy meg Kimi sosem hallgatott rá,akirmilyen csábitó is volt az a 80 millás szerzõdés a Mallborotól,a 2006 os Brazil nagydijjon még megmutatta az "öreg" mire képes,cóval inkább Kiminek volt mitõl tartania
Mi az, hogy nem tud vele együtt dolgozni? Nyilván kimi nem állt volna be 2. pilótának, és nem istenítette volna mint Massa.
Ezen kívül más nincs.
Schumi már érezte szerintem, hogy a csúcson kell abbahagyni.
grat Buttonnak 5-bõl 4...de mondjuk ha Barinak is szóltak volna a 2 kiállásos taktikáról akkor õ nyert volna...icemankimi megértem h nem tetszik az idei év de akkor elvileg neked a tavalyi se tetszhetett mert Raikkonen örült h 3. lett a világbajnokságban...idei évbe télleg sok elõzés, safety car és sok más már volt...eddig ez volt talán még a legnormálisabb futam...baleset itt is volt, de Bahrein pedig hihetetlenül felejthetõ futam volt ez pedig taktikus itt gondolok Barrichellora és Webberre...Alonso hazai közönség elõtt (szerencsével is) de 5. lett ez szép...Hamilton megszakadhatott akkor is csak 9. lett😄
Mivel az a nagy "vállás" amúgy sem volt olyan felhõtlen,mint azt a média anno megírta,igy nem is kellet akkora jostehetség ahoz,hogy a Ferka visszaesik oda,ahonnan 96-tól ki lett kaparva..
Mint ahogy az sem köztudott,de tény,Kimi szerzõdése már megvolt,mielõtt Sumi döntött volna,a kérdés az volt,Sumi-Kimi vagy Massa-Kimi felállás lesz..
Nem csoda,hogy Sumi folyamatosan elutasitja a Ferka csapatfönöki állást,hiszen már 2006-ban tisztában volt azzal,hogy õ Kimivel nem tud együtt dolgozni..
Nos azóta ferka rájött mekkora hibát követett el és kapaszkodik minden szalmaszállban,de ez már veszett fejsze nyele..
Valószinû Monacoban látjuk õt utoljára a Ferka boxban,mivel lejár a szerzõdése,igy megnyugodhatnak azok,akik Kimi mumusának tartják...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2006-os brazil futamot idén már 4. alkalommal néztem meg és sokkal jobb volt...
tavalyi futamokból is néztem 1-2-t az is jobban tetszett
lesznek kiszállók és érkeznek új csapatok!