FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te kötekedni akarsz velem kiscsibém???
vagy csak szimplán a pupi kor teszi,hogy ne pofázz bele mindenbe?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát ez nem ilyen egyszerû..elõszõr is idén Vettel lesz a vb (remélem),a Toyota a picsába se lesz,mint ahogy Barinak sincs semmi köze az élmezõnyhöz..
A kérdés az,Button és Vettel en kivül az év 2. felében ki tud még labdába rugni..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pzoli00
gondolod Te

pzoli00
ez teljes egészében így igaz!

De miért is tenné? gyakorlatilag kirugták a Ferkától,ill. kész tények elé állitották,õ már csak szolidalitásból van ott,na meg a régi rajongók miatt...

hát ebben az évben volt 5 futam és unalmas buttonékat nem lehet megverni:S (sportpolitika szentem).
Ferrari........... egyik hiba után a másik hihetetlen.
már button világbajnok tutira barrichello 2 vettel 3 a bajnokságban.
szerintem a többi csapat el is kezdheti a 2010 autót fejleszteni mert a hátralévõ futamokon az tuti, hogy button vagy barrichello fog nyerni ha esik akkor Vettel.
Konstruktõri az nagyon sima 2 a red bull lesz 3 toyota ez is eldõlt 5 futam után.

Az egészen biztos...de te nem azok közé tartozól

desigo
Schuminak akkor lenne respect ha már rég elvállalta volna a csapat komolyabb irányítását.
Most kb feltûnik a versenyeken mint egy VIP vendég vagy egy turista.
Elég fiatal még,hogy komoly csapatvezetõvé váljon.

Csak kérdem én : mikor akarja már elkezdeni ezt látványosan?
pzoli00
1. Sumit senki nem utasítja el, bár nem volt a kedvencem, de mindig is elismertem

2. attól, hogy "szakmabeli vagy" még lehetnek olyanok akik jobban ismerik a sportág történelmét, mint Te

3. a Ferrarinál sem "csak ezzel foglalkoznak,hanem ebbõl is élnek" és úgy tûnik nincsenek a helyzet magaslatán

Ez igaz..technikailag nagyon messze egy Formula 3000 Renault az F1-tõl..De mivel én nem csak ezzel foglalkozom,hanem ebbõl is élek,talán 2tönk közül,mégse én vagyok a laikus..
Tanulni meg soha nem szégyen,legyen szó Alonsoról vagy Kimirõl és elutasitani egy ekkora klasszis mint Sumi tanácsait,több mint badarság,mint ahogy ezt elismerni is..
De elárulok még egy titkot,ha jobban megfigyelted azt a fotot amit linkeltem,láthattad milyen polóban voltam jelen a Talmácsi motorsport és a gokartsulim kiállitásán..de ha nem megy elárulom EUROKART ez az én fõ beszállitom a gokart-nál,persze ez nem jelent semmit,csak azt 40 éve foglalkoznak go-kartal,Kerpentõl 40 km-e vannak és Sumi is náluk tanult és lett EB-VB,ami szintén nem azt jelenti puszipajtások lennénk,de mivevel a mai napig bejár, hallani egyesmást...
De nem fényezni akarom magam,fõleg elöttetek,csak a puszta tényekre hivatkoztam..
Ennek ellenére te elájulhatsz Kimitõl,ez szived joga,én meg mondom a magamét...

passatgt
akkor annyira nem csapat hiba

NEM IS KELL,CSAK NÉZD VISSZA! Irvine vezette a vb-t és az útolsó futamon,Sumi simán hagyta nyerni Hakkinent pedig jobban állt,az utcso boxkiállásnál elengedte és csak ennyin múlt..de ha van pár söröd itt nálam viiszanézhetjük és áttárgyaljuk a szitut..

Kit--Kat
Hát ne haragudj, de innen Magyarországról az F3000-es autóddal laikus vagy. És ezen ne sértõdj meg, de azért a Forma-1 egy más világ, össze sem hasonlítható az alsóbb kategóriás autókkal.
Már csak technikai oldalról kiindulva is.

(Lehet nem F3000 autótk van, akkor egy másik kategória, már nem emlékszem.)

Azt, hogy elhiszek mindent ne találd ki már, mert ez nem így van.

De azért egy Witmarshnak meg egy Todtnak elhiszem amit nyilatkoznak már elnézést.

Én is szeretem Schumit, de vajon neki ,melyik pilóta adott tanácsokat amivel ennyire vitte?
Hát tudomásom szerint senkinek a tanácsaira nem volt szüksége.

Egy Alonsonak és egy Kiminek sincs szüksége külsõs tanácsokra, legalábbis maguktól is elértek már valamit, és azt hiszem ez normális.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Máig nem lehet tudni hogy 1999ben Irvine milyen utasitásokal indult neki az utolso futamnak Japánba.A szabad edzésen bukott egyet amely után a nyakát fájlalta ami egesz hetvegen vegig kiserte.egy pont elõnye volt Irvinenek ha jol emlékszem de vegul Hakkinen nyerte meg a futamot es vb.Sumi amugy tényleg segitette Irvinet az utolso futamokon es bizony Irvine elégé lekezeloen nyilatkozott Sumi labtõrése utan
Kifogás...Egyértelmû, hogy elsiették, sokkal hamarabb visszajött, mint Vettel, nekem már akkor gyanús volt, hogy 6mp-es tankolás elég lesz-e?!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

könyörgök 3 futamra tért vissza de mind1 nem akarok vitázni...

desigo
Az istálló vezetõ versenymérnöke, Chris Dyer elárulta, hogy Massa tankoló-berendezése egyik kiállásánál sem mûködött megfelelõen.

3 liter benzinen azért spóroltak eleget, ne féltsd õket😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

tenkenorman
Grat Ferrary. Ment Massa mint a golyó, egy liter benzinen elúszott két helyezés és a jóégtuggya mennyi lóvé. meg persze pont.

http://www.tenke.hu

Látod ez is egy ostoba felvetés..egy 7x es vb-rõl beszélünk,talán tudhat valamit és érdemes meghallgatni,ráadásul mindenidõk egyik legjobb versenyzõje,elfogultságodat már tényleg nem értem..

Az a baj én nem vagyok laikus.bár hozzáértõbbek is vannak sokan és bizony szét lehet kurni még ezt a komoly regulátorral biró verdákat is,rossz váltással,menet közben állitott túl szegény keverékkel és még számtalan modja van a motor kivégzésének..kettönkell ellentétben,te mindent elhiszel amit a TV-ben hallasz

Kit--Kat
Az a baj, hogy nálad hozzábbértõek, mert van ilyen😊 lenyilatkozták, hogy a modenrkori F1-es autókat nem lehet széthajtani úgy ahogy azt a laikusok elképzelik. Egy pilóta tehát nem tudja szétpörkölni a motort rossz pedálkezeléssel stb, ez egy olyan urban legend amit ráaggattak Kimire mint a "nem tud fejleszteni"-t, amit szintén megcáfoltak a Ferrarin kívül, a McLarennél is hivatalosan.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Picar77
detto szal nem vagy az egyetlen 😛

()() (^^)

Persze hogy nem,mert falába van és autó gyilkos,de ezt a véleményem itt az sg-n nem osztja senki,mind1 én akkor is igy gondolom

Picar77
most öszintén Kiminek annyira sohse ment tökmindegy hol volt 😄
mekibe is szar volt mert mindig tönkrement itt miért lenne másként 😛
nem az õ világa ez vagy csak nincs szerencséje <#gonosz1>

()() (^^)

Nem nyitok vitát errõl,Sumi simán megnyerhette volna Irvine-ak a vb-t

desigo
Az elsõ óra elég unalmas volt de a második óra már tetszett
A ferrari szépen megszívatta saját magát.Gratula nekik
Vettelt nagyon sajnáltam,hogy ugyanazon a taktikán volt mint Massa.Szépen ráment a versenye.De mondjuk nem csak akkor kell gyorsnak lenni ha nincs elõtte senki.
Gratula Buttonnak.Ismét egy hiba nélkül végigment...
és pedig a rajtnál elvileg elengedte Schumi utána a boxba dõlt el minden...de ez már történelem..

Kit--Kat
Miért kellett volna hallgatnia, Kimi a saját útját járta mindig is ahogy az igazán jó és nagy egyéniségû pilóták is.
Kimi aláírt, tehát nem tartott.

nem tett Irvine alá Schumi tévedsz szimplán Irvine volt lassú azonon a bizonyos Sepangi futamon sehol nem volt Schumi pedig nem tudta volna elengedni hiszen Irvine a közelébe se volt pedig próbálta volna segíteni...Japán nagydíjon ugyanez volt

Attól,hogy elolvastád a statisztikát,még nem vagy olyan okos mint képzeled..
97-tõl folyamatos harcba volt a vb ért Sumi és 99 ben csak a lábtörése miatt nem lett bajnok,de Irvine lehetett volna,ha nem nyilatkozott volna olyan sértõen,igy Sumi visszatérése után alátett..
Ez történelem kispofám,csak ismerni kellene,nem pedig írogatni a marhaságaidat

igaza van lehet hogy tényleg sok idõt kell várni hogy egy újabb bajnokcsapat lehessünk, úgy látszik a nagy bajnokok is tarthatnak egy kis szervíz lámaság szünetet😊 de lehet 20 év múlva a vén Montezemolo megpihen😞

pzoli00
1979 után (Jody Scheckter) 2000-ben nyert M. Schumacher egyéni VB címet a Ferrarinak, látom te mégjobban képbe vagy!

2000-ben? Látom te még mindig képbe vagy.. esetleg a LEGO?

Count Adyn
Komolyan nem unod még hogy egyre nagyobb hülyeségekkel állj elõ? Elhiszem hogy kellemetlen hogy a kiskedvenceidrõl nem tudsz semmi jót kitalálni, de ne itt éld már ki magad, thx...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pzoli00
leht, hogy újra 20 évet kell majd várni a Ferrari feltámadására, mint anno 2000-ben?

38 évesen már hova vegye fel a kesztyût?
Amugy meg Kimi sosem hallgatott rá,akirmilyen csábitó is volt az a 80 millás szerzõdés a Mallborotól,a 2006 os Brazil nagydijjon még megmutatta az "öreg" mire képes,cóval inkább Kiminek volt mitõl tartania

Kit--Kat
Szerintem inkább kicsit tartott Kimitõl, mert ez a nem tud vele együtt dolgozni eléggé érdekesen hangzik.
Mi az, hogy nem tud vele együtt dolgozni? Nyilván kimi nem állt volna be 2. pilótának, és nem istenítette volna mint Massa.
Ezen kívül más nincs.
Schumi már érezte szerintem, hogy a csúcson kell abbahagyni.

ebbõl bann lesz!
ez akkora baromság mert Schumi a boxban áll Kiminek nem megy ezt a média nagyon felfujta utálják Schumachert mert annyi éven át nyert és unalmassá" tette a sportot...na mind1..ez nem rajta múlik, Domenicalit bezzeg senki nem veszi elõ...elkéne zavarni ezt a 4-5 olaszt és 2 Franciát innen ezek csak hátráltatnak minket...angol, német, osztrák szakemberek kellenének ide

Na te is ráhuzhatnád anyád száját a farkamra,persze ha jól megfizeti

😄-> link
ez hihetetlen ez a brigád komolyan mondom ennyi hibát...mondjon már le Domenicali ez nem igaz:S Massa simán 4. lehetett volna áá:S

grat Buttonnak 5-bõl 4...de mondjuk ha Barinak is szóltak volna a 2 kiállásos taktikáról akkor õ nyert volna...icemankimi megértem h nem tetszik az idei év de akkor elvileg neked a tavalyi se tetszhetett mert Raikkonen örült h 3. lett a világbajnokságban...idei évbe télleg sok elõzés, safety car és sok más már volt...eddig ez volt talán még a legnormálisabb futam...baleset itt is volt, de Bahrein pedig hihetetlenül felejthetõ futam volt ez pedig taktikus itt gondolok Barrichellora és Webberre...Alonso hazai közönség elõtt (szerencsével is) de 5. lett ez szép...Hamilton megszakadhatott akkor is csak 9. lett😄

Már elõbb...amikor Sumi meg Brawn hagyta ott õket,Todt bácsi, már csak i-re a pont..
Mivel az a nagy "vállás" amúgy sem volt olyan felhõtlen,mint azt a média anno megírta,igy nem is kellet akkora jostehetség ahoz,hogy a Ferka visszaesik oda,ahonnan 96-tól ki lett kaparva..
Mint ahogy az sem köztudott,de tény,Kimi szerzõdése már megvolt,mielõtt Sumi döntött volna,a kérdés az volt,Sumi-Kimi vagy Massa-Kimi felállás lesz..
Nem csoda,hogy Sumi folyamatosan elutasitja a Ferka csapatfönöki állást,hiszen már 2006-ban tisztában volt azzal,hogy õ Kimivel nem tud együtt dolgozni..
Nos azóta ferka rájött mekkora hibát követett el és kapaszkodik minden szalmaszállban,de ez már veszett fejsze nyele..
Valószinû Monacoban látjuk õt utoljára a Ferka boxban,mivel lejár a szerzõdése,igy megnyugodhatnak azok,akik Kimi mumusának tartják...

Count Adyn
Haggyaddmármagad légyszives 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kifli
hát nemtudom, nekem is kezd elmenni a kedvem ettõl az egész f1-tõl :/
2006-os brazil futamot idén már 4. alkalommal néztem meg és sokkal jobb volt...
tavalyi futamokból is néztem 1-2-t az is jobban tetszett
Solten
Nagyon helyes... Bohozat lesz 2010-re a Cirkuszbol.

Saor Alba

bardocz
Már az elsõ versenyen.
Solten
Penske johet

Saor Alba

A Toyota nem nevez 2010-re, ha nem változnak a szabályok

lesznek kiszállók és érkeznek új csapatok!