182274
  • Dietrich
    mondtam, hogy mezei versenybaleset..
    egyébként ha nem egy volt Indycaros lenne a testületben most ott akkor nem ez a döntés születik :D
  • G_ArchAngel #101297
    Miert nem?
    Siman lehet, innentol Alonso maximum a 11. helyrol fog indulni:)
  • Count Adyn
    ennyi, nincs bünti
  • Ulvar
    Nem azt mondom. Terep rallyn jól ment/megy. De a zárt pályás autóversenyzés nem az ő világa, teljesen más. Lásd Raikönnen annyit ér jelenleg WRCbe mint mondjuk Palik Nürburgringi 24 óráson...
  • G_ArchAngel #101294
    Nem, szerintuk senki. Van ilyen allaspont is, amelyik sima versenybalesetnek tekinti az ugyet...
  • bakkerman
    köszönöm vebberbának hogy idén már nem lesz VB Hamilton! Thx buzyka!
  • G_ArchAngel #101292
    Ebbe ne menjunk bele, utalom a fejet, de amit magyar haterrel az esese utan bemutatott a Dakaron, az onmagahoz kepest elismeresre melto. Szvsz.
  • Dietrich
    clio zártkasztni tee ;)
  • Count Adyn
    ezesetben én szabó róberttel vagyok:)
  • nearo
    Igen, valami ilyesmire gondoltam én is... vagy egyszerűen el kellene engedniük a mezőnyt.
    Na mindegy, hami megszívta nagyon. Hány pontja is van most?
  • Totti5
    BBC szakik szerint is Webber volt a hibás?:)
  • Ulvar
    Igen, a pálya autóversenyzés és a terep rally egy kutya :D....
  • RelakS
    szétfoszlott a jobb-hátsó kerék, és Gyula nem látott defektet? :D
  • McCartman
    ámen.
  • Totti5
    Csinálj meg 1-2 Dakart és visszatérhetünk rá.
  • Ulvar
    Palik annyira pálya autóversenyző mint én.
  • G_ArchAngel #101283
    Teljesen mindegy, ha megbuntetik, akkor megbuntetik, ha nem, akkor nem. Ennyi.
    Ezen sem a BBC, sem az RTL kommentatorai, de az SG forumozoi sem fognak valtoztatni.
  • Ulvar
    Kurva egyszerű. El kéne engedni a lekörözötteket hogy visszakapják a körüket és nincs belőle baj. De ezek ilyen hülyék az egész FIA szakértő csapata balfasz...nem tud konkrét döntést se szabályt hozni.

Ha elengedik akkor hátul is van csata a kis csapatok közt meg elől is a pontokért itt meg csak feltartás baleset vita stb...
  • Norbi1990
    Palik nem aszfalt pályán "versenyzik".
  • bardocz
    Ez eleg szabadforditas volt.
  • kabel15
    Tényleg múltkor meg Vettel zúzta le Button-t. Zárják ki az egész csapatot.
    Valami úgy sincs rendbe azzal a kocsival!
  • Peppus
    Áhh ez nemigaaaz. A végén tényleg az lesz, hogy valamelyik csíra nyeri a VB-t :S Alonso vagy Vettel :S:S
  • passatgt
    Egyenesek kötik össze a kanyarokat

ez nagyon érdekes infó volt, nem tudtam:D
  • Count Adyn
    ő sem azt mondta hogy webbert büntetni kell, hanem hogy inkább neki kellett volna figyelni, nem ugyanaz
  • G_ArchAngel #101275
    Palik Laszlo is autoversenyzo, ugyhogy ezt a kerdest tovabb ne eroltessuk:)
  • nearo
    Igazán hozhatnának egy szabályt arra, hogy mi legyen az sc mögötti lekörözöttekkel... ez a webber-hami eset meg sem történt volna, ha nincs ott az a virgin.
  • kabel15
    Nem tudom mit kell ennyit gondolkodni ezen a büntetésen. Szépen beáll a boxba és végig nézi a versenyt! Megérdemli!!!!!!
  • Totti5
    Ilyen nincs, főleg ebben az esetben nincs.
  • Norbi1990
    Amúgy érdekes. Amikor a előzni akarják egymást mindig valami balhé van.
    Akit előznek nem tudja felfogni, hogy elmegy mellette és mindig túl optimisták, hogy akkor is visszaelőzöm.
  • passatgt
    mindkettő balfasz, maradjunk annyiban:)
  • Count Adyn
    bár ha webbert büntetik akkor alonso vezeti a vb-t?:D hu akkor dögöljön meg webber
  • Ulvar
    Kipróbáljuk Clioba papa? Megnézzük a reakciódat de te már úgy is unod az ilyet :D.
  • Ulvar
    Így van, Walter Csaba autóversenyző se ért a dolgokhoz teljesen igazad van :).
  • McCartman
    az ausztrál paraszt megint kiütött valakit.
    csodás.
  • Dietrich
    nálam a Webber eset mezei versenybaleset a sumákos féle nem.
  • kabel15
    Persze nem direkt volt!!!! Érdekes hogy a VB első helyezett teljesen véletlenül kilöki a 2. helyen lévő versenyzőt.
  • Ulvar
    Az nem Petrov és Török GP? Azt meg tessék vissza nézni ott már előrébb volt Alonso :).
  • Count Adyn
    ne fáraszd magad az sg-s szagértőkkel:)
  • Totti5
    Én nem mondtam hogy büntetni kell, csak hogy nem Hamilton hibája. Ő perfektül tette amit kellett.
  • Ulvar
    Hát ne legyünk már Ken Block hogy a bal kanyart bal oldalról kezdjük :D.... Abban a kanyarban az ideális ív ráfordítója jobb oldalt kezdődik ugyebár... de lehet nekem sincs igazam. Igazából tök mindegy nekem a lényeg hogy Ferka nyerjen eddig jól áll a széna :D.