FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a lényeg amit nem jól fogalmaztam meg,hogy az igaz pályaismeretnek kitünõ,meg élvezetes és lehet kisérletezni sokmindennel,sõt még a féktávokat is nagyából be lehet lõni.
De a valóságban mindez annyira sokat nem ér,hiszen itt már minden élesbe megy,a beállitások fõleg érzésbõl,a folyamatosan változó pálya állapotát sem lehet igazán modellezni és nem érzed a guminyomás megfelelõ e,vagy a rugozás,hogy csak pár dolgot emlitsek..
A másik kemény dolog a szimivel ellentétben,itt el kell hitetni az agyaddal,hogy valóban képes elfordulni a gép ekkora sebességgel,ez az egyik legnehezebb..
De hogy 1-2 szót a levegõ változásokról..az én go-kartjaim 40 órásak,persze nem iskola szinten,de versenyszituban igen és ugye itt is ezredek döntenek,ami az erõlteti,hogy megtaláld azt a maximális keveréket,amit még kibír a motor..itt 1/8 csavarás a keveréken +ba ,akár alul vagy felül,az 100méteren belül a motor besüléséhez vezet..
Nos azért példálóztam ezzel,mert teljesen mind1 melyik kategoriát emlitjük,versenymotoroknál legyen az akármi,mindegyik ilyen érzékeny..
És akkor hol van még a szellemi és fizikai erõlét..
Nem egyszer fordult már elõ nálam,hogy a "nagyvagány" szülõ megpróbált csemetéje után menni felnõtt gokarttal,de 2-3 kör után lemerevedve elzsibbadva falfehéren borult ki a gépbõl..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
nem kell mindent a -szabályos- diffúzorra fogni
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
Amugy ahogy olvasom, Kiminek a gazpedallal volt problemaja.. Humm, elotte Massanak volt szinten gazpedal hibaja elektronikai oldalrol.. Aztan az elozo versenyen Massa kuszkodott a bedoglo KERS-el, most meg Kimi.. Ugytunik Massa a hiba elotesztelo, Kimi meg nem akar kimaradni a jobol, O meg jelentkezik utotesztelonek...<#eplus2>#eplus2>
Amikor 2007-ben világbajnok lett, kétszer rohadt le alatta az autó.
Most szar a Ferrari, tavaly sem volt túl jó, és milyen furcsa, hogy pont ilyenkor rohad le folyamatosan Kimi alatt is az autó, ahogy tette azt a McLarennél. Lefogadom, hogy a "nagy autógyilkos" alatt pl. a tavalyi McLaren nem rohadt volna le. Sõt, az idei Brawn sem. Szóval errõl ennyit.
A Schumacheres dolog meg inkább furcsa, mint bármi állna a háttérben.
Bár nem vagyok ott, nem látok bele mirõl pofáznak, de azt el tudom képzelni, hogy odamegy, tanácsol valamit, bár szerintem sok beleszólása nincs, a sokfejü stáb meg rágódik rajta, aztán rosszkor hoznak egy döntést, ami egy után ált. verik a fejüket a falba. Látva ami történik, lefogadom, hogy legalább három mókus + Schumacher "tanácsai" alapján hoznak döntéseket, ami egy modern csaptnál/cégnél ritkán mûködik zökkenõmentesen. Nem elég, hogy lassan döntenek, még rosszul is. Lefogadom, hogy az elmúlt évek történései után mindenki azt hiszi, hogy tévedhetetlen, és el tudom képzelni, hogy az egójuk miatt védik a saját ötleteiket, amelyek még jók is lehetnének, ha felfognák, hogy nem lehet olyan dolgokkal szarozni, amelyek miatt már szoptak. Massának nem parancsolják meg idõben, hogy engedje el Vettelt, hogy legalább Alonso ne elõzze meg, a digitális boxlámpa, meg a többi hülyeség a gumiválasztásokkal és a tankolásokkal.
A medve nem játék.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
What about the forests?
De nagyon sok mindent lehet tanulni, és nagyon sok mindent le is mérhetõ a szimezés közben.
Csak magamról nyilatkozva:
-rengeteg pálya megismerése.
-sok beállítás lényege, és azok összefüggése...valmint ráismerni a saját stílusomra és ahoz állítani.
-telemetria olvasása, használata gumihõ-fékhõ tartása figyelése.
-online ligázás közben a versenyszituk megismerése, kihasználása...gondolkodás pozíciószerzésre-tartásra.
-emberi hibák elfogadása..természetesen a sajátjaimon keresztül.
Valmint általában a szimes a legnagyobb kritikusa a szimnek, mivel õ tudja a legjobban ha egy féktáv féktáv volt, vagy csak túl sokat bír a program visszaváltások terén.
rétegszimekben össze lehet akadni versenyzõkkel: Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Wéber Gabi.
vagy pl. az iRacing-nél: Dale Earnhardt Jr., Brad Keselowski, Justin Wilson, Martin Truex Jr., AJ Allmendinger
és végül ma már elvárható a tökéletes pálya modellezése, valmint felfüggesztésbõl dolgozó ffb és a lehetõ legrészletesebb fizika lemodellezése: valami hasonló..itt mondjuk a gumi deformálódása a lényeg, természetesen számolva.
..és be is fejezem, mert alapvetõen igazad van, páratartalom nem részleteiben van modellezve, valmint pl. az anyagfáradás, vagy a szagok megvalósíthatatlanok. De azért sok minden mérésére alkalmas, lehet tizeden belül autózni (sõt kell is a beállításokhoz és a telemetriához), és akkor precizen kell váltani.
Sajnos még így iss sok vezetési hibát enged, de hát az ember csak statikusan bambul egy képernyõt...azaz vannak nehézségei is bõven. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
de hat cafolni azert csak szabad😊 kulonben mirol beszelgetnenk?
jah igen.. aztan neztek azok a meki mernokok h bassza meg... vb lett es meg tank sem kellett XD
senki nem mondta h tokeletes... de teny h a balszerencseben is rekorder mas egyebek mellett...
meg nezd meg.. senki masrol nincs ekkora vita.. es ez jelent vmit😊
Kimirõl ez saját véleményem,nem kötelezõ elfogadni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sajna inkabb a balszerencsere voksolok😊 amikor leszakad a hatso szarny meg tobol szakad ki a hatso kerek az meg vegkepp nem az ove...😊
Nah meg ha annyira gyilkos modon vezetne nem o keresne a legjobban a mezonyben😄
meg ha megnezed 2003 ban jo eve volt keves technikai gonddal.
aztan jott 2004 es sorra fustoltek el a motorok meg elektronika meg valto meg hidraulika meg amit el lehet kepzelni😊 nem hiszem h rajta mulott. en is azt vallom h ezek a pilotak azert eleg profik ahhoz h tudjak/erezzek mikor kell pl valtani.. de hat vannak is ilyen osszehasonlito videok is mikor szemre/fulre detto ugyanazt csinaljak.
szal valszeg azt is a teveben mondtak h kimi falabu..😄 akkor ki hisz el mit?XD
en szurkolok h legyen meg min egy jo eve amikor midnen osszeall...
Na ezt ezzel le is zártam.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ráadásul meg ahogy látom, hogy a forumon futamrol futamra nõnek az ilyen aláirások h Jenon Button meg Brawn GP a menõ, akkor meg a hányinger is rámjön 😄 mennyi vicc ember él 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Jó azt is aláírom mostanában A ferkánál alapból van sok technikai próbléma,de én mégis kétkedve állok a dolgok elõtt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mivel fogalnad sincs mennyire érzékeny egy versenytechnika,már csak a páratartalomra is,igy sztem fölösleges ebbe a vitába bocsátkoznunk
Ráadásul sok estben hidraulika és elektronikai hiba, mint ami most is történt.
És Massát sem kerülték el ezek az utóbbi 3 évben.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Más... Ez már a 2. verseny volt ahol balesetnél leszakadt a kereke a Force Indianak, és önálló életet kezdett. Ideje lenne rájuk szólnia az illetékeseknek.
Akkor az F3000-res is a tiéd?
Mondjuk a témától eltértünk, tehát, le lett szögezve, hogy a mai autókat nem lehet széthajtani klasszikus értelemben.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(