182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mondtam, hogy mezei versenybaleset..
egyébként ha nem egy volt Indycaros lenne a testületben most ott akkor nem ez a döntés születik :D -
G_ArchAngel #101297 Miert nem?
Siman lehet, innentol Alonso maximum a 11. helyrol fog indulni:) -
ennyi, nincs bünti -
Nem azt mondom. Terep rallyn jól ment/megy. De a zárt pályás autóversenyzés nem az ő világa, teljesen más. Lásd Raikönnen annyit ér jelenleg WRCbe mint mondjuk Palik Nürburgringi 24 óráson... -
G_ArchAngel #101294 Nem, szerintuk senki. Van ilyen allaspont is, amelyik sima versenybalesetnek tekinti az ugyet... -
köszönöm vebberbának hogy idén már nem lesz VB Hamilton! Thx buzyka! -
G_ArchAngel #101292 Ebbe ne menjunk bele, utalom a fejet, de amit magyar haterrel az esese utan bemutatott a Dakaron, az onmagahoz kepest elismeresre melto. Szvsz. -
clio zártkasztni tee ;) -
ezesetben én szabó róberttel vagyok:) -
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is... vagy egyszerűen el kellene engedniük a mezőnyt.
Na mindegy, hami megszívta nagyon. Hány pontja is van most? -
BBC szakik szerint is Webber volt a hibás?:) -
Igen, a pálya autóversenyzés és a terep rally egy kutya :D.... -
szétfoszlott a jobb-hátsó kerék, és Gyula nem látott defektet? :D -
McCartman #101286 ámen.
-
Csinálj meg 1-2 Dakart és visszatérhetünk rá. -
Palik annyira pálya autóversenyző mint én. -
G_ArchAngel #101283 Teljesen mindegy, ha megbuntetik, akkor megbuntetik, ha nem, akkor nem. Ennyi.
Ezen sem a BBC, sem az RTL kommentatorai, de az SG forumozoi sem fognak valtoztatni. -
Kurva egyszerű. El kéne engedni a lekörözötteket hogy visszakapják a körüket és nincs belőle baj. De ezek ilyen hülyék az egész FIA szakértő csapata balfasz...nem tud konkrét döntést se szabályt hozni.
Ha elengedik akkor hátul is van csata a kis csapatok közt meg elől is a pontokért itt meg csak feltartás baleset vita stb... -
Palik nem aszfalt pályán "versenyzik". -
Ez eleg szabadforditas volt. -
Tényleg múltkor meg Vettel zúzta le Button-t. Zárják ki az egész csapatot.
Valami úgy sincs rendbe azzal a kocsival!
-
Áhh ez nemigaaaz. A végén tényleg az lesz, hogy valamelyik csíra nyeri a VB-t :S Alonso vagy Vettel :S:S -
Egyenesek kötik össze a kanyarokat
ez nagyon érdekes infó volt, nem tudtam:D -
ő sem azt mondta hogy webbert büntetni kell, hanem hogy inkább neki kellett volna figyelni, nem ugyanaz -
G_ArchAngel #101275 Palik Laszlo is autoversenyzo, ugyhogy ezt a kerdest tovabb ne eroltessuk:) -
Igazán hozhatnának egy szabályt arra, hogy mi legyen az sc mögötti lekörözöttekkel... ez a webber-hami eset meg sem történt volna, ha nincs ott az a virgin. -
Nem tudom mit kell ennyit gondolkodni ezen a büntetésen. Szépen beáll a boxba és végig nézi a versenyt! Megérdemli!!!!!!
-
Ilyen nincs, főleg ebben az esetben nincs. -
Amúgy érdekes. Amikor a előzni akarják egymást mindig valami balhé van.
Akit előznek nem tudja felfogni, hogy elmegy mellette és mindig túl optimisták, hogy akkor is visszaelőzöm. -
mindkettő balfasz, maradjunk annyiban:) -
bár ha webbert büntetik akkor alonso vezeti a vb-t?:D hu akkor dögöljön meg webber
-
Kipróbáljuk Clioba papa? Megnézzük a reakciódat de te már úgy is unod az ilyet :D. -
Így van, Walter Csaba autóversenyző se ért a dolgokhoz teljesen igazad van :). -
McCartman #101266 az ausztrál paraszt megint kiütött valakit.
csodás. -
nálam a Webber eset mezei versenybaleset a sumákos féle nem. -
Persze nem direkt volt!!!! Érdekes hogy a VB első helyezett teljesen véletlenül kilöki a 2. helyen lévő versenyzőt. -
Az nem Petrov és Török GP? Azt meg tessék vissza nézni ott már előrébb volt Alonso :). -
ne fáraszd magad az sg-s szagértőkkel:) -
Én nem mondtam hogy büntetni kell, csak hogy nem Hamilton hibája. Ő perfektül tette amit kellett. -
Hát ne legyünk már Ken Block hogy a bal kanyart bal oldalról kezdjük :D.... Abban a kanyarban az ideális ív ráfordítója jobb oldalt kezdődik ugyebár... de lehet nekem sincs igazam. Igazából tök mindegy nekem a lényeg hogy Ferka nyerjen eddig jól áll a széna :D.