FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

__Jacek__
2020-ban Leclerc-Kimi párossal tolnám a ferka helyében, Vettel mehet a Alfába vagy a TV elé...
b-type
persze-persze mert mindenki azt akarja hogy a Mercedes mindig nyerjen.. 😊
M@rhaság. Leclerc egyedi pénzbüntetése veszélyes kiengedésért, Vettel 'nem láttuk a kamerából' fehér vonala... az egész attól függ ki milyen szempontból nézi.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

most mar lehet mert mar megvan neki az ev😊 jk

b-type
Látod ez pont annyira nem volt igaz, ahogy máskor sem volt igaz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
inkább rutintalannak mondanám, most versenyzett életében először itt Interlagos-ban, ..miközben állt a pálya szélén megfigyelhette hogyan kellett volna levédenie (Alfa szépen csinálta egy Renault ellen)

De Hamilton hibája volt, ahogy el is mondta...ő viszont pontosan tudja hogy kell itt menni, és ez a kanyar hiába fordulják öblösen és ezért nagy belül a hely, akkorát szigorodik hogy itt akkor lehet előzni ha a másik naggggyon udvarias.

https://www.racingline.hu/forma-1/hamilton-buntetest-kapott-sainze-a-harmadik-hely/2019/11/17/?fbclid=IwAR0wlgGXho2gDmv4fhrGI0-ceRso_VDpnBH_v5ErBJ7sKaB1JzX_b__fR2k
Olaszosítani kellett a csapaton, és mindenképp el kellett távolítani a hozzáértő személyeket.

Jó étvágyat. 😄

HTS s3rg1nh00
azért egy 2006-os,Michael Schumacher nevű fakezűt legyőző Alonsot egy lapon említeni egy 2018-as Vettellel nem túl gáláns.
Leclercket idén mindenképp be kellett ültetni,Raikkönent meg hátrasorolni.Ha nem teszik meg,akkor jött volna a "Ferrari ötödik éve képtelen valami váratlant húzni" és "úgy szar az egész,ahogy van" főcím-a van rajta sapka-nincs rajta sapka tipikus esete,
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2019.11.17. 20:51:29

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Épp akartam írni, hogy nem történik semmi az SC után, bár ne történt volna semmi sem<#eplus2><#falbav>
oneal1
ezt most komolyan nem gondolhatod komolyan 😄

!Forza Ferrari!

hagyd mar abba...mintapeldany...

Magnum PI
<#eljen>

leginkabb a technikai oldalat kellett volna megoldani a Ferrarinak...egy dolog, hogy szezon kozben feljavult a motorteljesitmenyuk, de a kasztni, gumikezeles es a taktika teren a Mercedes meg mindig jobb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
ja, Ric autóján is milyen szépen ottmaradt a szárny...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Igazából nem volt jó megoldás. Leclerc-Vettel egyértelműen egymással vannak elfoglalva. Leclerc a legerősebbet akarja megverni a dutyiban, a legerősebb, meg ott tart be neki, ahol tud. A smasszerek egyelőre még Vettelt védik, de Leclerc kést rántott ...

Egy biztos, én - hacsak nem sürget az idő, nehogy elvigyék Leclercet - idénre még hagytam volna a Vettel-Raikkonen párost, de bejelentettem volna, hogy 2020Leclerc. Hogy Vettel vagy Raikkonen vagy más, tök mindegy. Nem tett jót sem az, hogy Vettelt tolják, sem az, hogy nem tisztázták Leclerc határait. Mert ha hagyják versenyezni, akkor Leclerc-Raikkonen jobb lett volna, de akkor mizu Vettellel. Ugyanazt érzem, hogy a bénaság miatt a Ferrari ugyanúgy, mint abban az évben, amikor Kimit elküldték, Massát pedig megtartották, nagy hibát követett el. Ezért kellett volna a Ferrari helyében Leclercet idénre az Alfában hagyni, és csak jövőre behozni, és NEM VETTELLEL! Bárkivel. Giovinazzi pl. egy ennyire jól zárult utolsó verseny okán akár még elfogadható csapattárs is lehetett volna. Amit Binottoék csináltak, a legnagyobb baromság volt. Kár érte. Ezzel a Ferka 2019es szezonját kukázták.

Hogy ki volt a hibás? A hibát Vettel inkább elkövette, de főleg a csapatvezetés a ludas. Ugyanazt a hibát követték el, mint a McLaren Alonso és Hamilton esetében. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.17. 20:21:41

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Albon duplán béna volt, nem értem hogy hagyhatta ott ahelyet belül. Utána meg simán úgy fordult mintha egyedül lenne.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
hopp elnéztem, csak 7.-ig esne vissza

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Ha büntetnék, sajnálom, hogy Kimi nem előzte meg Sainzot! 😄

AnuluWork
Kellett már egy ilyen verseny. 😊

Max gjó!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
<#banplz>

ja igen tuti meg fogja uszni ...egy dolog h felismerte h hibazott es allora fekezte a gumit, de igy 3.-nak lenni hogy meg a szarnya sem serul😊 manapsag olyan flexibilisek az autok, hogy ilyen esetben is egyben marad a szarny...regen minden apro mozdulatert tort

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Még versenyzik. Negyedik az idei bajnokságban. (Stock Car Brasil)

Hamiltont nem szabad büntetni....ha valahol akkor ezt ezen a fórumon tudnod kell😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Azért a Ferrari nagy szériában van. Sorozatban hányadik pilótájukat is nyírják ki?

nearo
Gasly és Ham között 62 ezred 😄
Ham ha kap 5 secet 8.-ig esik vissza

Azért az mekkora élmény lehetett Gasly -nak a célegyenesben amikor egy világbajnok merci nyomja melletted.....és nem előz meg....

Barrichello nem oregszik semmit😄

nezd vissza, hogy belefekezte a gumi allora ...probalta menteni a menthetot igy uszta meg az elso szarnya

Csak kiderül, hogy az értelmes versenyzők kék autóban ülnek.

tessek Hamilton is elismerte az o hibaja volt

lac coo
De bent volt ! 😊 Vagy van rá szabály ha csak félig van melletted nekimehetsz ? 😊))

azt gondoltam😊)) pedig nem volt bent fel autonyi se

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Hát én inkább Albont hoznám ki bűnösnek, simán belefordult, majdhogynem előtte volt a Mercedes ...

Gasly nagyon megerdemelte amiert szopoagon volt nagy grat neki...buzit buntessek meg Albon kilokeseert

baszki Albon😮O

A másik balfasz.

Jól sejtem, hogy a Ferrari nál nem lesz karácsonyi buli?😊

ez Vettele volt amugy is Leclercnek gumi elonye volt reg el kellett volna engedine Vetnek ot

lac coo
Vettel ... 😄 😄 😄

kihoztak Hamit szepen a dobogorol😄 ezt megis eltaktikazta a Merci es Gasly dobogon lol

de makos Hami megint a faszom

RatBaG
Méltó "lezárása" az évnek.

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
Vettel egy idióta.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

nagy taps a 2 Ferrarinak😄DD

Két ilyen balfasz pilótát. 😄

PLaci
Hamilton küszködik, erre próbál magyarázatot találni rá, ezért kérdezgeti, hogy növekedett-e a szélerősség. <#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

mcmoha