182279
  • lac coo
    Hát azt mondom, illene nagyon minimum legalább hátulról ijeszgetni Max-ot...
  • b-type
    Feltették neki a lágyat, ezzel még oké is pl. ha egy SC-re készülnek, vagy tényleg egy esőre...esetleg ha neki akarnak menni Verstappen-nek.
    De Hamilton-nak is a pirosat akarták feltenni :D
    Mindegy, Bottas csinál amit akar, ő alapesetben amugy is csak valami váratlan szituban reménykedhet...illeteve Verstappen-t illene megvernie ebben az autóban.
  • lac coo
    De hát közepesen is leszarta, tényleg nem ment neki ... Vagy nem értem....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.16. 18:27:03
  • b-type
    nem működött a lágy gumi, ..bár futott vele egy kisérletet a leggyorsabb körre, szal lehet egyszerűen csak nem ment neki Verstappen-nek.
  • lac coo
    Az múltkor a defektek miatt volt.... Amúgy meg mindenkinek jó volt, senkit nem a gumi fogott vissza hanem a rossz autó...
  • oneal1
    azért a merci csak kisírta, hogy az eredeti guminyomás maradjon ami csak nekik jó! :)

szuper futam volt!.....
  • lac coo
    De legalább a dobógón kívül mindenki kört kapott.... :))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.16. 17:39:06
  • lac coo
    Gondoltam legalább felzárkózik Max-re, még ha megelőzni nem is tudja ...
  • allock #174213
    erre szól a szerződése
  • AnuluWork #174212
    Hogy ez milyen szar volt!
  • lac coo
    Bottas hogy az annyjába volt megint ilyen ge.i lasú ???
  • PLaci #174210
    Ennél a futamnál izgalmasabb bármely átlagos reggeli Dunakeszi-Gyártelep - Budapest-Nyugati vonatozás.
  • mcmoha
  • simonl #174208
    Ilyen amikor kialakul FIA -n belül az öncenzúra...ha meglátnak egy autót hamilton előtt - és még nem lökte ki - azt megbüntetik.
  • nearo
    Pereznek wtf ez a bünti?? Mit kellett volna még csinálnia? Vörös szőnyeget teríteni Hamiltonnak?
  • simonl #174206
    Akkor most, hogy egy retek BLM es nigger az USA -ban célzottan fejbe lőtt egy ötéves fehér kisfiút, vajon letérdel e majd a fél világ??
    Csak kérdezem naívan....
  • Nyers
    Ez a gumispórolás megint egy vicc. Hozzák vissza a gumiháborút, nem volt az rossz korszak.
  • lac coo
    Próbálják visszafogn ia nagyokat, mindenféle trükkökkel.. Mint legutóbb silverstone-ban: ha nincs az agumikeverés, simán behúzza azt is a Mercedes... Ha engednének mindenkit erőből nyomulni, szerintem lenne aki két kört kap ettő la Mercedestől ....
  • repvez
    már megint a gumik

kiváncsi vagyok mikor lesz már vége ennek, hogy egy technikai sport csak a gumikról szól és csak a gumik döntik el, hogy ki nyer vagy ép milyen lesz a verseny unalmas vagy lesz bene valami változatosság.
    Ez van amikor minden egyes elemet befagyasztanak vagy arra kényszeritik a gyártókat , hogy tartósak legyenek semmi más nem marad csak a gumi amit amugy is kükáznának a verseny után.

Régen ugyan ez volt csak ott a motorokkal meg a fékekkel és minden mással, mert azok is fogyó eelemeke voltak , szabadon lehetett fejleszteni és cserélni öket , sokkal nagyobb volt a rizikó, hogy végig birja e a kocsi ..

Amugy meg ha annyira ovni kell a gumit , hogy ne hevüljön tul akkor minek melegitik a paplannal? a felvezetőkörön is megtehetné ugyan ezt, abban a tempóban meg ahogy most mentek hidegen se lenne gond vele.
  • AnuluWork #174202
    Röhej. Mondjuk pénteken néztem, hogy pénteken és szombaton milyen gumikon ment, így csodák nincsenek. A Q3 szerintem nem ment volna, hacsak tényleg valamit nem találtak ők is, mint a Haas pénteken.
  • ShaiHulud
    "Kimi Räikkönen: "Today was probably the first positive day this year. We have tried different things all year and finally found something. It's a shame we didn’t have new tyres in Q2 because i think we could have made it into Q3."" ezert
  • AnuluWork #174200
    Hehe. Kimi közepessel verte meg Ocont? Minek? Q3ban hitt, vagy mi? :D Mert egyébként sok értelme nem volt ...
  • Master91
    Néha jó látni középmezőny csatáit, jó srácok vannak itt
  • mcmoha
  • SzocsA
    Az egész szezonért kár. Adjuk oda hamikának a 8 VB címet és kész.....
  • PLaci #174196
    A Q2 elején nem figyeltem kifejezetten Vettelre, a Q2 végét meg nem közvetítették, így nem tudok válaszolni... :O
    Binotto egy rossz vicc, egyáltalán nem volt értelme Arrivabene leváltásának.
  • Master91
    A Q3-at is kárvolt leadni :)
  • lac coo
    Heh,mar nem is kell melegiteni a lagyakat, inkabb hutik a felvezeton....:))
  • oneal1
    jó eddig a q1 :)

ismét a fasza mercis guminyomás ami ugye minden csapatnak jó! :)
  • SzocsA
    Vettel mit csinál? Direkt szívatják egymást a csapat meg a pilóta? Meg az hogy Binotto kijelentette, hogy jövőre a 2. hely a cél a márkáknál. Komolyan mondom bassza meg....
  • PLaci #174191
    Az MTVA -s csicskák már megint képtelenek fenntartani az élőképet.... a Q2 vége teljes mértékben lemaradt....
  • AnuluWork #174190
    Hú de szar a Renault ...
  • mcmoha
  • mcmoha
  • RatBaG #174187
  • mcmoha
  • PLaci #174185
    Ugyanezt megtaláltam máshol, "csak" most már a fórumba beágyazható.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.08.13. 13:25:20
  • lac coo
    A redbullon mar ausztriaban latszott, hogy durvan lekonyul nagy temponal, mercinel en nem vettem meg eszre, valszeg ott sokkal finomabb a jelenseg....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.13. 10:39:42
  • AnuluWork #174183
    Hehe? :)
  • RatBaG #174182