182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #101498 nem akartam ennyire belemenni futamonként mer tudtam h ez lesz...lényege a dolognak amit HSZ-ekkel ezelőtt is mondtam hangyányival lehetne szerencsésebb Massa is és mégegy dolog gondolj a balesetére h pont őt találta el...mondjuk annyiból mázli h volt egy jó Magyar orvosunk aki megmentette őt... -
IXEMGabeo #101497 Schumacheresként nem is vártam mást, már ne haragudj de ez nagyon csúnyán vicces, hogy szerinted semmi nem volt levágni egy kanyart és kipörgetni az ellenfelet.
jaj Kit Kat én a Bourdais esetre gondoltam h felfújták éppen rosszkor jött ki Massa van ilyen...amúgy ott azt elismerem valóban kilökte Hamit, aki pedig a rajtnál leszorította a fél mezőny és még Glockot is majdnem kitette a pályáról a falnak, ennyi erővel az se szép, ha Massáé se... -
Igaz, Bourdaisre gondoltam. Schumacheresként nem is vártam mást, már ne haragudj de ez nagyon csúnyán vicces, hogy szerinted semmi nem volt levágni egy kanyart és kipörgetni az ellenfelet.
Lehet, de mondok valamit, emellett sokat is hibázott, és más pilótáknál általában amit elvett a sors nem adta vissza, Massa kapott is bőségesen, így igazán nem panaszkodhat.
Nem taktikai hiba volt, a benzinadagolójával volt valami, 2x kellett boxolnia. De ha nincs a hamis baleset, akkor vastagon minuszolt volna ugyanis csúnyán lemaradva érkezett meg a boxba az éllovasoktól. -
IXEMGabeo #101495 Bourdais nem Buemi:D és azt mai napig egyesek annyira felfújják...semmi nem volt ott...ott azért volt peche, mert ha előbb közlik, hogy Hami büntetést kap tutira nem löki ki őt:D jól van ha Fujit is levesszük el kell ismerned Massának több balszerencsés futama volt, mint szerencsés... -
IXEMGabeo #101494 miért? rossz taktika miatt, amit nem ő választott onnantól az volt a szép hogy egyáltalán feljött a 6. helyre... -
Montrealban miért lett volna peche? Összességében hozott a többieken, Lewisnak köszönhetően kiestek akik előtte álltak.
És Fuji? Na ott mi a pech? Az, hogy kilökte Hamiltont a kanyart levágva, majd és büntették érte, kiegészítve azzal, hogy amikor Bueminek ment neki, kizárták előle Sebastiant?
Nézz már utána annak a futamnak! -
IXEMGabeo #101492 az egyetlen, mintha a többiek semmit se tennének a sikerért... -
Pedig de.
...és ez a helyzet, szerinted nem csúszott volna le, szerintem meg de...ez viszont már nem fog egyértelműen kiderülni.
..ezért nem kell 'baromságolni' meg tényekről beszélni.. -
sKeezo #101490 hamilton baszta el. de webber is kieshetett volna mert utalom -
Sztem (kb 10x megnezve az esetet) siman elfordult volna Webber... az utkozes pillanataban az autoja iven pont a megfelelo szogben volt a kanyarodashoz... ha tul gyors lett volna, akkor uszott volna az eleje, de errol szo se volt... -
Látod most én is mondhatnám hogy baromság.
számomra pl. az tény hogy Webber lecsúszott...én látom is benne hgoy nem fordult volna el...ezért bármilyen szélesen fordul Hamilton beletorpedózik.
- videó -
Nem ez volt az egyetlen eselye, mert ha egyszerre fordul el Webberrel, akkor a kovetkezo kanyarnal sokkal simabban megelozhette volna, mert akkor o lett volna belul, raadasul elorebb!
A masik, h a mezony nagyon nagy resze ugyanezt csinalta volna (lehet, h kevesebb utkozessel :D), mert ezt a szitut a helyzet szulte.
En egyiket se szeretem, ne az utan iteljetek mar meg egy helyzetet, h kinek melyik pilota szimpatikusabb...
Uraim, a tenyek makacs dolgok... -
?
nekem mindegy. -
Picit vegyél lassan vissza, mert idegesítő a Hamilton utálatod. Ő az egyetlen a mezőnyben aki mindent megtesz a sikerért. Webber ismét agyatlan volt, és túl agresszív. Idén egyszer már kiütötte Hamiltont, Vettelt is elintézte és még jópár balfasz húzása volt. Továbbra is csak egy átlagos pilóta, a mezőny legjobb autójával. Hamiltonnak ez volt az egyetlen esélye a jóval gyengébb Mekivel, és rajta kívül kevesen vállalták volna be ezt a szitut. -
Ez baromsag! ha 50 centivel szelesebben fordul, elfernek. -
lecsúszott volna Webber ha nincs Hamilton, fél autó hátrányból megpróbálta kifékezni, rosszabb tapadású íven és szűkebben elfordulni...sztem látszik is hogy lecsúszott volna, de már tök mindegy.
Hamilton csak akkor kerülhette volna el hogy belecsússzon ha olyan szélesen fordul hogy a túlsó rázókőn fordul, de még akkor is sanszos. -
IXEMGabeo #101482 marhára sok...Hungaroring, Szingapúr, Montreal, Fuji:D lehetne még sorolni a balszerencsés futamait -
Ez igaz! -
Ez az azt a kanyart nem onnan kell venni olyan, mintha azt mondanád, hogy belső íven ne előzzenek... -
Nyilván ha valaki Hamcsókkal a nyakában érkezik a kanyarhoz, nem úgy fogja venni, ahogy a gondtalan köreiben szokta. Védekező pozícióba húzódott, de azt innem TV elől megmondani, hogy betudta volna-e venni kicsit bátor.
Nyugodjunk bele, versenybaleset volt, Hamcsókot sem kell félteni, tud ő hibázgatni rendesen. -
2008 Magny Cours, Spa. -
Webbernek és Hamiltonnak is megkéne tanulnia tisztelni a másikat, és hagyni helyet a másiknak!
Webber ezt már többször csinálta, járna neki már valami figyelmeztetés. -
IXEMGabeo #101476 Hamilton hozzáállásával nem is volt gond azt elismerem és nagy buzgalommal ujjongva, mint a hiéna úgy tapadt rá Webberre, de azért érződik hogy minden neki se jöhet be, túlbuzgó és ezt rohadtul nem bírom benne:D:D buta feka azért néha látszik... -
IXEMGabeo #101475 és ezt honnan tudod, hogy átesik? simán betudja venni bármikor csak lassabban max...megpróbálta bent tartani nem érzem én akkora hibásnak, és Hamiltont sem érzem abból a szempontból hibásnak, hogy próbálkozott, viszont én sztem marha rosszul mérte fel a szitut, nem számolt avval sztem, hogy Webber is harcolna a poziciójáért így tulajdonképpen ez egy versenybaleset volt nem véletlen h Webber nem kapott büntetést, mivel nehogy azt mond már, hogy ABSZOLút mértékben ő volt a hibás, mert ez megint olyan szitu, mint a fától az erdőt... -
"nincs" nelkul.... -
Ha nincs Hamilton kicsit nagyobb iven fordul szepen elfordulnak egymas mellett gond nelkul. Webber hamarabb fekezett ezert siman elfordult volna.
Mondom en utalom Webbert de a tenyek makacs dolgok. -
Abszolut neked van igazad!
Hemi elonye kb fel auto volt. Ilyen helyzetben a kulso iven fordulonak helyet kell hagynia. Webber annyira a belso iven fordult, amennyire lehetett, o ennel tobbet nem tehetett, oda kellett volna adnia a poziciot?
Hami hagyott is helyet a belso iven, csak keveset, meg kellett volna kb 20 cm... Jobban jart volna, ha hagy helyet, mert a kovetkezo kanyart ugyis belso iven jobb poziciobol kezdhette volna es siman elmegy... tul gyorsan akart elozni.
Egyebkent tenyleg az a legnagyobb erv, h o a hibas, h o maga is ezt mondta :D -
Webber nem volt semmilyen íven. Azt a kanyart nem onnan kell venni és nem is lehet, főleg nem olyan sebességgel ahogy Webber tette, mert ha nincs ott Hamilton akkor szépen átesik a tulsó oldalra, nem pedig szüken elfordul... -
IXEMGabeo #101470 én sem hagytam volna a belső ívet...erőszakosnak kell lenni nem puhánynak, ha összeütköznek úgy jártak...amúgy se lett volna igazságos, Di Grassi miatt se, ha Hami elmegy én mindkettejüket túl erőszakosnak éreztem, de Webber volt belső íven Hami tudhatta volna h ez Szingapúrban külső ívről gázos, azt hitte, hogy már megvan a naív és persze h utána magára volt ideges, mivel egyáltalán nem hibáztatta Webbert erre gondoltál? különben se volt akkora nagy sebességkülönbsége mint a Kubica esetében aki szintén külső ívről ment el asszem Hülkenberg vagy ki mellett... -
Hamilton nem hibázott, csak annyiban hogy kihasználta az egyetlen lehetőségét az előzésre, amit ha Webber nem akadályoz meg úgy hogy kilöki alapon akkor simán véghez is vitte volna.
jó ez az onboard, ha ekkora sebesség különbség és jó helyezkedés a kanyar előtt nem elég egy sikeres előzéshez akkor semmi, persze ha valaki nem enged és úgy megy be a kanyarba mint Webber, mint ha senki sem lenne mellette akkor ez lesz a vége -
IXEMGabeo #101468 azt ne felejtsd el a szerencse mindig forgandó:) mondjuk Massa esetében még nem láttam olyat sajnos h szerencse, nála elég ritka:S Vettelnél se véltem ilyet felfedezni, de a sors úgyis hozza magát... -
Mazlija volt Webbernek, barmennyire is nem szeretem ot, de el kell ismerni, h ez egy megerdemelt mazli volt, mert Hamilton hibazott, igy nem lett volna fair, ha Webber szivja meg. -
IXEMGabeo #101466 ezt aláírom óriási mázli...én azt hittem az ütközés után szépen ő is kiesik, akkor legalább nem mondták volna az emberek, hogy szerencsés és nem érdemli meg:D de így meg tényleg nagy mázlista ebben a szezonban, de az is kell a sikerhez...kb 7 éven át csak balszerencséje volt pl 2005 Malaysia, 2006 Monaco...kijutott neki is a jóból úgyhogy én remélem Buttonhoz hasonlóan ő is vb lesz megérdemli, mert jó pilóta, aki bebizonyíthatja h nem egy alul értékelt ígéret marad -
mákos kecy -
az engem is érdekelne mert én sem látok azon semmit -
Rendes kép nincsen róla? -
5mm-en múlott Webber defektje -
Szabi1991 #101461 ha már linkelsz, jót linkelj :D
amúgy október 16.án a hrc rfactorban itt megy, a v8asokkal, ha valaki kedvet kapna hozzá, lehe tesztelni addig, és ha jön majd a verseny előtti szerdán tesztre, és jól produkál indulhat a versenyen :) -
Aki nem ismerné a pályát... Október 7-10 ig lesznek itt a V8 supercar verdák. A világ legjobb túra kocsiai + pályája. A táv 1000 km. Asszem 6 óra szokott lenni durván a verseny. -
IXEMGabeo #101459 jóféle pálya F1-ben vajon milyen lenne:D