FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egy redbull renaultot egy nascar kocsit egy skoda faibia s2000wrc-t meg egy pár veteránt
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
J. Plato idén jót driftelt rajta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mennyien is mennek? elég sokan és a Ferrari tervezne1másik kategóriát, LOL. ebbõl látszik, hogy õ neki édes mindegy, F1ben van, v nincs.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amugy ideje is lenne a Forma 1 megujjulasara, mert mar nem egyeb mint egy bulvar, koszonhetoen a botranyoknak, amiket neha csak ugy krealnak, neha meg teljesen valos alapokon nyugszanak.
A nezo versenyt akar latni, nem azt hogy ez az autogyarto igy csalt, vagy a versenybirok milyen paragrafus miatt allitottak a verseny utan 3 hettel sorrendet es sorolhatnam.
Idejel lenne a Mosleynak es Bernie papanak a talpara utilaput kotni, es egyszerubbe tenni a versenysorozatot, mert mar tulbonyolitottak es a szabalyokat is kb ezer modon ertelmezik futamrol-futamra, raadasul legtobbszor uzleti erdektol vezerelve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megegyszer leirom akkor a gyengebbek szamara, a Ferrari neve osszecseng az F1-el, de ez nem jelenti azt, hogy az F1-re lenne utalva, meg van o annelkul is, meghozza igencsak szepen koszonhetoen a dusgazdag autoimadoknak, akiknek a tobbsegenek a garazsaban ott figyel legalabb egy darab.
Az F1-nek ellenben nagyobb szuksege van a Ferrarihoz, mert ha kilep, magaval visz tovabbi csapatokat es ha ez meg nem eleg rengeteg, supportert, nezot es sorolhatnam, amibe hamarabb belerokkan a Forma1 mint gondolna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Aztan meg lehet nezni azt is, hogy en mikor irtam ide te langesz.
Az ilyen idiotak miatt nem irtam ide, mint Totti aki osztja az eszt, kozben a 80%-a idiotizmus, amit a elfogltsaga miatt ir, vegig lehet nezni a Mercedeses idiotizmusait, mint peldaul a Mercedes nem csalt,nem lopott csak a veletlenek osszejatszasa es kulonben is a Ferraris szerelo vitte az adatokat, tehat a Ferrari a bunos es sorolhatnam az idiotizmusait.
Ellenben ha visszaolvasol akkor itt 2003-as beirast is talalsz tolem.
Szoval ennyit az uldozesi maniadrol.
De ezekszerint nagyon sok hu szolgam lehet mert mar vagy 4-en 5-en irtak be ugyanazt mint en.
Szoval ez sem nyert draga komiszar baratom. Ha mar, a sok allitolagos klonomnak is ugyanaz a velemenye mint nekem, akkor csak annyit tudok mondani, mint mar oly sokszor, eloszor okosodjon Istencsaszar alias Tott vagy Laceee vagy minek nevezzem utana mondjon meg olyan okos dolgokat, hogy a fo beveteli forrasa a Ferrarinak az F1 es ha megszunik, akkor magaval rantja a Ferrarit is, mikozben a Fiat tulajdonos es csak ugy mellenyzsebbol perkalja az oruletes osszegeket a versenysorozathoz, amit a legtobb csapat meg sem engedhet maganak.
Szoval osszatok meg kicsit az eszt, bar az a kerdes vajon a nemletezot hogy lehet elherdalni ? 😄
Mit irtam en le ? Nekem nem kell semmit leirnom ismerem Tottit ezer eve.
Egy konzol es Mercedes szagerto es kb olyan szemellenzot visel, ha ezekrol a dolgokrol van szo mint egy murakozi igaslo es olyan idiota dolgokat is szokott mondani ezekben a temakban, amitol az ember a fejet fogja altalaban,akkora marhasag.
Szoval nem kell bemutatni, tudom milyen muki okelme.
Ismerünk már innen is és a konzolos topicból, hogy olyan idióta dolgokat mondasz, hogy az már valami förtelem és még sose ismerted be ha tévedtél, hanem ha még nem volt igazad, akkor mindig kitaláltál valami hazugságot, hogy az elöső valótlan állításodat leplezd.
Szóval ne add itt az ártatlant.
Képzeljétek el hogy egy független szervezet akinek pénze is van csinál egy másik sorozatot, és azt mondja a gyártóknak hogy nálunk ezt is, meg azt is, meg amazt is szabad. Nem feltétlenül kell a csapatoknak összefogni és új sorozatot indítani, elég ha csak jobb feltételeket kapnak és élnek vele. A Mozli-Börni kettõ egyenlõre monopol helyzetben van, aztán ne csodálkozzunk ha összeáll három Szaudi sejk és csinálnak egy F1 klónt.
bár én maximálisan egyetértek az új "bajnokság" megalakításával.
A "nagycsapatok" átmennek, saját normális szabály és költségvetési rendszert csinálnak maguknak, az lesz az igazi F1.
Az FIA nak meg maradnak a "kiscsapatok" meg a most nevezni készülõk a költségvetési limitjükkel meg az idióta szabályaikkal.
Egy ilyen fapados F1.
De megnézem a két vén hülye arcát mikor a szponzorpénzek elapadnak, meg a közvetítéseket sem tudják eladni mert senki nem kíváncsi arra a szarra, nézik inkább az új szériát, ha világbajnokságnak hívják ha nem.
De várom már.. <#duma>#duma>