182274
  • allock #101698
    mindenki elfogadja így vagy úgy, tény, hogy megvan a sebessége, meg agresszivitása, de cserébe túl sokat "nyávog" ha valami nem úgy van ahogy ő eltervezte

valahogy vonza a bajt a csapatokhoz, mellesleg mikor Hami volt a csapattársa gondolom nem volt hozzászokva, hogy elkenik a száját, akár versenyen vagy időmérőn, ezért is menekülhetett onnan elfelé, neki nem felel meg ha nem elsőszámú

mindíg gyengébb csapattársa volt, és rá építették a csapatot ezt szokta meg, javúlni úgy sem fog, ennél már csak rosszabb lesz, megértem ha Massanak is tele a töke
  • allock #101697
    Te tényleg nem nézel Forma1-et csak flémelni jársz ide.
  • Firerock
    ezeket valami utáljukalonso oldalon olvastad?a pelyhespöcsű haverjaid társaságában?
    ezekből egyikse igaz,vagy ha igaz akkor közel sem olyan mértékben mint amilyennek leírtad
  • Firerock
    annyira buta vagy:)
    azért mert egy undormány volt a csapattársa akinek kinyalták a seggét ujoncként a legjobb kocsiba,kedvezményezettként,csalórondennis mögött...
    komédia vagy:)
  • vinc3nt
    off:
    de miután érveket már nem tartalmaz a kommented hanem személyesen ellenem irányul, saját magánügyem mit tartok sértőnek mit nem
    on
  • bardocz
    Nem személyeskedés.
  • vinc3nt
    ne személyeskedj
  • V43 1105
    :)
  • vinc3nt
    látom már megint belekevered a szezont a fazonba...
  • bardocz
    Menj el orvoshoz, ha már 24 órája ezen vagy kiakadva. Nem bántásból mondom. Talán még fájörrokk sem képes ennyit hisztizni egy ilyenen.
  • Kit--Kat
    Nem sokat segített a csapat zsarolása és az
    ilyen megmozdulások.

2007-ben egyesként kezdte, kinyalták a seggét is ( Valenciában volt az autó bemutató stb.) Hamiltont be is rakták mögé pl. a nyitó futamon, aztán amikor látták, hogy Hamilton tudja tartani Alonso tempóját konstansan, sőt, akkor már egyenlőként kezelték. Aztán jöttek az olyanok mint amit linkeltem és a zsarolás.

Tett érte Alonso, hogy év végére utálják.

• vinc3nt
    #101575 ezen akadtam ki hogy önerőből még nem ért el semmit, hát pedig az a helyzet hogy de: 2 jogosan megszerzett VB-címet.
  • vinc3nt
    igen? szerintem meg olvass vissza mert 2005-2006ba sehol nem volt HamilTónid és én azon akadtam ki hogy valaki nem ismeri el ezt a 2 jogosan megszerzett címet. De figy aki ezeket nem tudja elismerni az hogy ismerheti Scumi 2004-es vb címét amikor világverő autóba ült, Alonsoé se volt más (világverő autó) a kiskapukat kihasználva, de ezért utálni? Akkor már utáljuk Button-t is. Ez F1. Autó nélkül még nem nyert senki.
  • bardocz
    Biztos eleve utálták. Amikor elkezdett hisztizni, max akkor utálták meg. Az meg, hogy hogy jön ide Hamilton...próbálj meg gondolkozni.
  • vinc3nt
    Alonso tehető felelősé a lengéscsillapitok bevezetésért?
  • vinc3nt
    Megis értem hogy egy csapatban ahol elve utálnak és nyomás alatt állsz valaki hozza a szintedet (vagy jobban teljesít).Kérdés... Hogy jön a témához Hamilton teljesítménye?
  • vinc3nt
    Nem tudom én lassan 7 éve követem az eseményeket, szimpatikus Alo,Kimi,Schumi de kicsit sem tűnik úgy hogy Alonso lenne a gonosz csúf Farkas a többi xyz pedig a ma született bárány...
  • Ulvar
    Az hogy egyértelműen a pilóta hozta meg ezt a döntést és ezért őt terheli a felelősség nem a csapatot ugye... ennyi...szidjuk a rohadt mocskos pilótát...ő találta ki az egészet...
  • bardocz
    Annyira jó, hogy a sok Alonso fan hogy utálja Hamiltont, mert első évében simán hozta ugyan azt a szintet.
  • vinc3nt
    van valami problémád?
  • Kit--Kat
    "á a többi 19 persze ártatlan csapat egyedül azok a csapatak szoktak cslani ahol Alonso éppen van..."

Én erre reagáltam, nem hiszem, hogy fogalomzavarban lennék. A többi nem érdekel.
  • V43 1105
    -.- hogy hogy hogyne ..
  • vinc3nt
    szvsz Hamilton röpke pálya futása alatt szerintem több csalást követett el mint Alonso de Schumi lelke se teljesen patyolat-tiszta(lásd 2002 A1 Ring) ettől én még mind 2 vb címét el tudom fogadni...
  • vinc3nt
    Most perpill Alonso 2005-2006 vb címéről vitázunk barétom, ami azt illeti aligha hiszem hogy Alonso tehető felelősé a lengéscsillapitok bevezetésért.
    Meg elég nagy a fogalom zavar:

Csalás: előre lefektetett szabályok megsértése
    Kiskapu: ezek megkerülése (nincs rá pontos szabály) amire hoznak egy döntést betiltják és onnantól nem szabályos onnatól minősül csalásnak, ilyen dolog az a lengéscsillapító szóval csak óvatosan a vádakkal!
    De ahogy látom itt elég nagy az elfogultság nálad.
  • ScarY MAN
  • Kit--Kat
    Hát történetesen azok a csapatok ált. valami mocskos dologban benne vannak ahol Alo beteszi a lábát. Renault 2005-2006 ellensúlyos lengéscsillapítók. 2007 McLaren: Alonso, De La Rosa és Coughan lopott adatokkal élt vissza, majd Ferni megzsarolta Dennist, hogy rakja vissza Hamiltont kettesnek különben bepanaszolja a csapatot FIA-nal, hogy azok a lopott adatok amikből többek között ő is csemegézett, azokkal a McLaren tulajdonában vannak. Végül vádalkut kötött a FIA-val, tanúskodásért cserébe nem kapott semmit. 2008 Renault, Szingapúrban palánkoltatták Nelsinhot Alonso győzelméért. 2010 Massa - Alonso elengedés botrányos kivitelezése majd a dobogón serleg csókolgatás.

És ehhez még jön pár egyedül kivitelezett este, vagy megkérdőjelezhető hozzáállás.

Ezeket hiába akarod elbagatelizálni, vagy általam kitaláltnak mondani, ezeket mind eltudod olvasni feketén fehéren mind magyarul mind angolul.

• vinc3nt
    ja de bajnokok lettek a büntetés ellenére nem? szóval kusse...
  • vinc3nt
    Nem, én a realitás világába élek te teszel ugy mintha egyedül Alonso+Renault kombó csalt volna abban az évben amikor bajnokok lettek, (honda dupla tank mond valamit?-2005) ráadásul ezek nem is csalások hanem olyan kiskapuk amit a brawn is kihasznált nagyon ügyesen a tavalyi évben.

A döntés az FIA-ra vonatkozik nem rád!!! ha ők igy látták helyesnek akkor sajnálom de az van hogy Alonso és a Renault 2005-2006 jogos!!!!!!!világbajnoka SRY --- FIA-nál reklamálj ha nem tetszik valami. Nem kötelező nézni a versenyt ha nem tetszik bameg...
  • Jacek
    Az hogy mas is csal(mert csal) most hogy is jon ide????????????????
    Ne pirulazzal, nem emberezzel, mert meg a vegen kicsit flamelek..

alfonzorol beszelunk nem masrol nem vagy te juhasz
  • Jacek
    meg nem nagyon ertem? ossze eskuves elmelet szerintem az amit info nelkul kitalalnak hogy tuti igy volt:D

Itt mirol nincs infod? 1? 2? 3? szelesedo gumik? ezekert mind buntetes volt a FIA reszerol. szoval varom a szakertoi velemenyedet hogy is voltak ezek a dolgok:)
  • vinc3nt
    á a többi 19 persze ártatlan csapat egyedül azok a csapatak szoktak cslani ahol Alonso éppen van... szedd már be a pirulákat, ilyen ember minek néz F1-et? az nem zavar hogy az egyensúlyos lengéscsillapitó kivétele után is nyertek? az sem zavar hogy singapur után is nyerni tudtak? (bár tény hogy ott kiestek előle)
  • Jacek
    hihi , te meg alomvilagban elsz? Briatore mond ez valamit? tehat kitalaltak ezeket a dolgokat?:D
  • vinc3nt
    összeesküvés elmélet? és ezt te el is hiszed?
  • Jacek
    Adjuk ossze a kiszelesedo michelin gumival??? hiaba probalod bagatelizalni, eletuket oda adnak par tizedert, ne rohogtess meghogy nem szamit:D:D:D ja VB cimet szamit semmi mast...
  • Totti5
    A találmány szabályos volt, "éveken át" aztán gondoltak egyet és nem lett az. Pár tized még sem 1 mp:)
  • bosco05 #101663
    pár tized mint tudjuk a forma 1 világában smafu :)
  • Totti5
    "1 masopercet lassultak mikor ki kelett venni:D"

Merő túlzás, amúgy pár tizedet kb. A Vb címet Alonso nyerte, mert gyors volt egy jó autóval, nem pedig az autó magától.
  • bardocz
    Hiába írod le, nem fogják fel, hogy ezt senki sem vitatja.
  • Jacek
    Azzal hogy milyen pilota semmi baj nincs, gyors meg minden...
  • Jacek
    Nem?:)))))))))) vegul is alig keveredett botranyba parszor:))
    1: ellensulyos lengescsillapito!!!! 2 VB cim.. 1 masopercet lassultak mikor ki kelett venni:D
    2: McLaren kembotrany:D:D:D
    3: Singapur:) mond ez valamit!!

Ha bementek bankor rabolni es a tarsad lelo valakit te is bunreszes vagy!! mindegyikrol tudott!