FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A 80-as 90-es években voltak kis csapatok, akik egy egész szezont nem húztak ki, most melyik a legfrisebb csapat, a Haas? Ők se tudtak olyan mélyre kerülni, hogy ki kelljen szállniuk. Lehet mondani, hogy mert a FIA/F1 management/a tuggyukkik pénzelik őket, és akkor? Ha van pénz, van cirkusz, és amíg néző van (beleértve a fürdőskurva módra siránkozó deszarozókat), lesz is.
Ha a "Renault miatt visszafogják" a mezőnyt, az nagyon jó lesz, mert a "merafiaaferrarittojja", a "merafiaamercittojja" és a "merafiaaredbullttojja" mellett lesz "merafijaarönóttojja" rajongói klub is végre!
Utoljára szerkesztette: sure, 2023.07.24. 18:17:15
Isten nem bottal, hanem VMware.
A renault miatt lehet, hogy mesterségesen belenyulnak ismét az erővizyonba, mert 30LE gyengébb a renault motor.
Érdekes az nem volt probléma amikor ennyivel erősebb volt a merci vagy a ferrari.
Vagy az ellen miért nem tesznek semmit, hogy a williams a legerosebb motorral is a leggenygébb mert a gyártási háttér ha igaz amit irtak, hogy még 20 éves szoftvereket használnak vagy nincs is szoftver bizonyos dolgokhoz. akkor miért nem tesznek ez ellen, hogy kapja meg mindenki a szukséges számitogépes környezeteket a hatékonyabb mukához?
Meg jo lenne ha eldöntenék, hogy mit akarnak, hogy a csapatok fejleszszenek és ha valaki tényleg talál valamit amitöl nagyon jö lesz akkor hagyni nyerni,mert jogosan szerzett elönyt, vagy betiltani mert tul jo? ez utobbi eléggé demotiválo a fejlesztésre, hogy akkor se lehetsz jobb a többieknél ha tényleg fejlesztesz, mert vagy betiltják vagy a többiek miatt majd visszafognak, hogy egyenlo legyen az esély.
Az, hogy meghatározott gumikkal kell menni az időmérőn, még nem tudom, hogy mennyire jó ez, de egyelőre úgy látom, hogy ez sem jó irány. A csapatok szabadságát korlátozzák még jobban.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2023.07.24. 12:38:55
Én csodálnám ha nem nyulnának bele jövőre, az nagy balfaszság lenne ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A legutolsó futamra csinál6na a pirelli Maxnak 2 garnitura téligumit azzal h szerepel a RB vajon?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.24. 12:25:27
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
McLaren meg azért ilyen jó, mert működnek az új fejlesztéseik. Persze lehet a háttérben más ok is, de arról nemtok.
Meg azt sem értem az új Mclaren hogy tud jemény gumin lágy gumis tempót menni, illetve hogy lehet hideg gumikon 3 másodperccel jobbat menni mint bárki, ... 3 másodperc !! 😄DDD Ezek érdekes dolgok ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.24. 08:18:29
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

https://twitter.com/i/status/1683131289635901440
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem ot szivatott meg mindenkit a Pirelli, hoigy a leges leglágyabb gumikat hozta 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.23. 08:39:02
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.22. 18:22:43
Más... ahogy mondtam, Astont simán lefejlesztette a Merci, meg még többen is.
Russel rettenetesen szenved, gyors ez a Merci, de Rus valahogy nincs megbékélve vele.
Ver vajon kirakja Hamiltont belülről kamikáze fékezéssel ahogy szokta? Erre tennék valami kis pénzt....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.22. 17:44:30
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2023.07.22. 14:14:17
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nem értetted, amit írtam. Valamit máshogy csinálnak, mint a többiek. Nagyobb, vagy kisebb légterelő, nagyobb, vagy kisebb orrkúp, vagy akármi más. Amit nem tudunk. De azt biztosan tudjuk, hogy valamit máshogyan terveztek meg, mint a többiek, különben nem lennének ennyivel jobbak a többiekhez képest. Ezt a valamit kéne megtudni és azt a megoldást lehetne betiltani. Hasonlóan, mint ahogyan a Mercinél tették. Náluk kiderült, hogy szélesebb padlólemezük volt a többiekhez képest. Hát betiltották ezt a lehetőséget. Kiderült róluk, hogy kifejlesztettek DAS rendszert, amivel hatékonyabbá váltak. Betiltották. Kiderült róluk, hogy más motor mód beállítást alkalmaztak Q3ban, mint a verseny többi részén. Betiltották.
Ez lenne az F1? hogy ne fejleszzenek és amit fejelsztenek azt is ovni kell mint a himes tojást?
NEm érdekel, ha egy csapat betalál valamivel, de akkor lehessen mindenkinek bármikor bármit fejleszteni és tesztelni a szabadedzéseken , csak igy lehet gyosabban fejlödni és utolérni a másik csapatot.
DE ha nem is sikerül, legalább a technologia fejlödik, most 1 év alatt max 4 fejesztést tudnak kiprobálni régen ez több mint 10 volt, vagyis 3x gyorsabb volt a fejlösdési utem mint mostanában.
Az alkatrész neve ami miatt más a RB erre a korszakra: Newey. Minden más van a Mercinek is (oké, szürke Verstappenje nincs). Egyébként meg Perez 5 futam óta sehol sincs. A Q1be nem jut el. Most akkor lehet, hogy már csökkent is a RB dominanciája? 😉
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szóval egyetértek veled abban, hogy már az is nagy előrejutás lenne, hogy ha engednék a fejlesztéseket és nem korlátoznák azt. Akkor derülne az ki, hogy valójában melyik csapat az, aki ügyes és nem csak épp mázlijuk van, mert betaláltak valamibe. Ezzel lenne nagyobb esélye pl.: a Ferrárinak, az Astonnak, a Mercinek utolérnie a RB-t. Persze ez a kis csapatoknak nem kedvezne, értem én ezt. Így izgalmasabb versenyek tudnak lenni.
Továbbra is fennteartom, hogy bele fognak nyúlni év végén ... 😄 Nem értek vele egyet, de bele fognak, 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2023.07.12. 21:27:19
Most meg van, volt is, lesz is, ez itt a praxis 😉
Tessék őket utolérni. Idén év végére, és akkor jövőre lehet esetleg valódi csata.
30 év múlva lehet, hogy a Ferrari zsinórban tizedik konstruktőrije után az lesz, hogy "Ilyen sosem volt a 2. Red Bull korszakban"