182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hol lesz most a japan nagydij? suzuka vagy fuji? -
G_ArchAngel #101737 Annyira nehez egy online lexikonba beirni a 'csalás' szot? -
G_ArchAngel #101736 Az elore eldontott az csalas, a megvaltozo korulmeny hatasara, a verseny alatt alkalmazott csapatutasitas szabalyszeges. -
Na látod látod. A csapatutasítás sem csalás :). Illetve nem kéne annak lennie, sose volt ezzel gond. Ez csak annak a kibaszott Ron Dennisnek az ötlete volt Prost és Senna miatt... de amúgy tök normális volt már abban az időben is hogy az esélytelenebb versenyző a csapatban elengedi ha a másik előtt áll és még pontot szerezhet. Ez tök normális, és nem kéne szólni a fülére se csak annyit hogy figyi csapattárs van mögötted. És tudja magától hogy mi a dolga...ez lenne normális, csak az F1be már semmi nem normális.
Amúgy meg szabály szegés = csalás. Ahogy annak idején 94ben MSnek is a "szabályszegése" csalás volt amiért nem gyengén megbüntették. -
G_ArchAngel #101734 ember, Te nem vagy tisztaban a csalas fogalmaval...
en szemely szerint utaltam ezert Hamiltont, de lassuk be, sokan igy tettek volna, mert a szabaly nem egyertelmu, O megtette, amit meg kellett, de ravasz modon Kimi seggeben maradt...
ez nem csalas, csalas tiltott eszkozok hasznalata, lopott adatok felhasznalasa, csapatutasitas vagy az eredmeny manipulalasa - ezek csalasok, de amit Hamilton tett, az szabalyszeges... -
Vincent #101733 vagy az ausztráliai kizárása...vagy a többi nem ép csalás de vaddisznó megmozdulása aszem webber ellen monzában(2007-2008) csak igy pár hirtelen fejből..
-
Vincent #101732 elolvashatod a konkrét példád , itt -
Vincent #101731 kapásbol mondok 1 nyilvánvalót: spa, 2008 levágja a sikánt raikonnent úgy engedi vissza hogy alig marad le tőle és már előzi is vissza ha rémlik ... -
G_ArchAngel #101730 1, azaz egy konkret peldat mondj, ahol Hamilton csalt... -
Vincent #101729 jobb nem a kuliszák mögé látni szerintem... mert kb a nézők 90%a nem azért nézi a futamokat amilyenek hanem amilyenek lehetnének... -
IXEMGabeo #101728 és ő még az apjával jött, hogy 8x vb lesz:D:D már akkor se volt szimpatikus mikor bejött, aztán szép lassan jöttek a hülyeségei, a lenéző beszólásai, könyvet iratott magáról amikor még nem is volt vb:D és még az FIA is mellette állt, hogy meglegyen az első színesbőrű vb-jük, Schumihoz hasonlítgatták kapásból és ő még jó képet vágott ehhez:D pl hamár itt tartunk ez se véletlen, meg az se, hogy a paddockban nem sokan szeretik a mai napig:D -
Vincent #101727 Az hogy akármilyen über gyors volt a nyomást végül nem bírta... -
IXEMGabeo #101726 látod, hogy bármi lehetséges-> te gondoltál volna Szingapúrra 2008-ban? álmomba olyan nem fordult volna meg a fejembe, hogy Piké direkt nekicsapja a falnak az autóját, hogy nyerhessen a csapattárs... -
IXEMGabeo #101725 ez a HSZ-em csak feltételezés, de én is úgy gondolom Hamilton a rutintalansága miatt vesztette el a 2007-es vb-t -
Vincent #101724 nem hinném van olyan h ugy piszkálj bele valaki kocsijába h csak bizonyos részen ne működjön jól -
Mond már meg, hogy mi abban a bohóckodás, hogy első évében elveri Alonsot, a 2x világbajnokot újoncként? -
IXEMGabeo #101722 azért az túlzás, az a Mclaren a csúcsok csúcsa volt 2007-ben. Szerencsés flótás volt h azonnal jó autót kapott a mai napig, ráadásul órási hátszele volt, mint eleddig senkinek baromi jól súgtak a mérnökei neki, ezenkívűl nem volt akkora nyomás rajta ment mindegy mindegy alapon aztán szépen megszívta évvégén, ott kijött, hogy baromira rutintalan... szóval nem mondanám hogy túl sok nehéz dolga lett volna, ezért nem bírom, mert más meg évekig szenvedett, hogy jó autóba üljön (Button, Fisichella pl) -
IXEMGabeo #101721 jaja ezt írták, de azt te nem tudhatod melyik mérnök lett jobban megfizetve, hogy belepiszkált Hami autójába...mi mást mondhatott volna, hogy megnyomta a pit limitert? -
vinc3nt #101720 Mert őt akkor is megéljenzik ha befut 8diknak első évébe nem hogy dobogó meg kuty@fasz@ bohóckodás Alo elött... -
nem váltógond volt az
mint utólag kiderült megnyomta a pit-limitert -
vinc3nt #101718 Látszik hogy gyak Alonsora végig hatalmas nyomás nehezedett Hamiltonra semmi... de amikor a végén már megcsapta a bajnokság íze el is cseszte szépen a dolgokat.Rákövetkező évben is úgy lépdelt a tojásokon az utolsó futamon mint egy amatőr. Alonsora kellett volna építeni vagy nem őt kellett volna igazolni. -
Mitől lett volna rajta kevesebb nyomás? Első éve, bizonyítani akart(amit sikerült is), számára teljesen új környezetbe került, míg Alonso csak egy másik csapathoz. -
IXEMGabeo #101716 annyira lényegtelen amúgy, mert Kimi lett a vb és a Mclaren nullázott a kémbotrány miatt ezek történtek meg és ezek a tények:D:D:D -
IXEMGabeo #101715 Ron Dennis abszolút őt favorizálta...ez látszott is, vannak kulisszák ami mögé nem láthatunk be. Egyesek azt vélik, hogy Hamilton váltógondja Brazíliában nem volt véletlen, és Alonso keze benne van...ezek azok a dolgok amiket nem tudhatunk meg. -
vinc3nt #101714 ja csak kb 200x kevesebb nyomás volt alatta, sokkal könnyebb dolga volt... -
Én csak 1interjút olvastam tőle, abból nekem semmi ilyesmi nem jött le. Remélem jövőre vb lesz a Force Indiával ;D -
IXEMGabeo #101712 elég ránézni:D amúgy poén volt és feltevés...ráadásul Hami haverja, plusz olvastam tőle 1-2 interjút, ami nem igazán tetszett, amikor az életéről mesélt tisztára az jött le, hogy egy elkényesztetett zongorista tanonc ficsúr, lehet bennem van a hiba...Rosberg más eset, higgadtabb és megfontoltabb -
Hamiltonnak semmivel sem volt könnyebb dolga, első éve volt az F1-ben. -
vinc3nt #101710 megfogalmazás vicces lett de a lényeg érthető
-
vinc3nt #101709 :)
:) -
"Szerintem átlagosnál kicsit jobban belelátok a dolgokba miután nem csak néztem de csináltam is (F1c,rFactor F1 szim komoly ligába) " 
no offense csak felröhögtem :D csendes megfigyelő vagyok :D -
vinc3nt #101707 Szerintem átlagosnál kicsit jobban belelátok a dolgokba miután nem csak néztem de csináltam is (F1c,rFactor F1 szim komoly ligába) így saját tapasztalatból tudom hogy valójában milyen nehéz egy teljesen másféle autóba beleülni úgy hogy már azelőtt egy másikat megtanultál vezetni és berögzült a tudatodba.Hamiltonnak könnyebb volt egy uj dolgot megtanulni mint Alononsak átállni. Ha te 2x VB-ként érkezel egy ujonc mellé joggal várod el h a segged is kinyalják és az ujonc hiperszupergyors Hamilton ne elötted bohóckodjon Nézzük a tényeket azért ha Alonsóra épitenek most egy 3xszoros bajnokkal van dolgunk de nem! Ron Densinek a saját nevelt kisfia kelett aki el is b@szta a dolgokat szépen rendesen és lássuk az eredményeket BUMM elvitte a címet a nevető 3dik MEGKAPTÁK amit kelett!!!! 
-
Én is ezt akartam kérdezni.
Szerintem ő pont, hogy nem képzelné be magát, hogy most ő a legjobb pilóta, ha jó autója lenne. -
Sutil miért szállna el?:o -
IXEMGabeo #101704 én az egészhez annyit fűznék hozzá, hogy mindkettőt rühellem és elszomorít, hogy megint róluk szól a téma:D:D komolyan már nem is érdemes beszállni ilyen vitákba, mert senki nem jut dülőre mindenkinek más a véleménye az esetekkel kapcsolatban. Kell ilyen is, unalmas lenne az F1, ha nem lenne köztük 1-2 bad guy bár néha azt kívánom bár ne lenne itt egyik sem...annyit elismerek legalább izgivé teszik a versenyeket viszont nem örülnék neki ha bármelyikük vb lenne akkor tuti örjöngnék egy sort...bárki vb lehet a mezőnyből csak ők ne illetve Sutil se, mert az is elszállna:D:D -
Alonso feltartotta Hamiltont ;-) -
Mi itt a probléma? :O -
aki nem csak nézi de látja is mi történik a Forma1-ben annak nem kell bemutatni :) -
vinc3nt #101700 Csak azt nem értem te a túl sokat nyávog-ot hol olvasod mert én rendszeresen olvasok magazinokat ilyennel még nem találkoztam... -
vinc3nt #101699 Hamilton-Alonso témához anyit hogy szerintem egyformán sárosak...A meki kezelte rosszul a dolgokat.Hamiltonra nem is lehetett építeni elcseszte a vb címet brazilban Alonso most 3 szoros lenne ha Lewis-el tudatják hol a helye!