FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, az ag is huzta, de ettol fuggetlenul nem tett semmit azert, hogy jobb megitelese legyen az olasz sajtoban:-)
http://gaborszantai.co.uk/
Annyira nincs egy szinten Massa Kimivel, ahogy nincs egy szinten Schumival.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szar autoja Raikkonen-nek volt, ezert lett Alonso VB.
a.carkey
Ennél azért több volt Sumi.
Buemit bírom nagyon. Valahogy van benne valami. Kiváncsi leszek, lesz-e jó szerzõdése két éven belül? Mondjuk arra is, hogy lesz-e F1 ...
A medve nem játék.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Jelenleg Button aki a legkiegyensulyozottabb, a tobbiek jonnek utana - akarki akarmit mond, nem hibazik a brit, ez reszeben a megfelelo hatternek es autonak is koszonhato. Idealis korulmenyek kellettek Alonso es Kimi VB cimehez is, szar autoval ok sem tudnak elismeresre meltot alakitani...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mondj a jelenlegi mezõnybõl egy olyan pilótát aki gyenge autóval hozott kiemelkedõ eredmény.
Tehát szerinted a Sumi-Massa párharc ugyan olyan szoros volt mint a Kimi-Massa, meg ugye tavaly is olyan fergetegeset alakított Kimi.
Félreértés ne essék elismerem Kimi-t fantasztikus pilóta, talán 10 évente születik egy hozzá hasonló, de a jelenlegi mezõnyben több ilyen kvalitású pilóta is van, és szerintem Button is idetartozik.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
elnézegetném a versenyt valamelyik teraszról holnap...
na majd jun 1-én megnézem maradt-e valami törmelék
Forrás: a5.hu
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezalatt azt értem, hogy:
jó autóban jó, gyenge autóban semmi különös, mint Jacques (bár Jacqueshez jelenleg leginkább Hamilton karrierje hasonlít).
"Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtõen nagy különbség."
Csak egy vébécím. A különbségrõl kérdezd Massa apját! ...
A medve nem játék.
Majd holnap kiderül mit alkotnak a élen autózók 😄 Gyõzzön a jobb csomag!
Lehet, sõt erre komoly esély van, csak hogy én nem errõl beszéltem.
hanem erre válaszoltam:
"Button. Sajnos. Õ egy Jacques Villeneuve klón. Semmi több." ...érted.
Kimit v. Massat - Buttonnal akkor tudnánk összehasonlítani ha egy csapatban lennének és akkor gyõzzön a jobb.
Én emlékszem még Massa Sauber-es éveire, meg mikor a ferkához került Sumi alá, mindenki csak másod pilótázta meg Bari2-nek hívta. Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtõen nagy különbség.
Én azokat tartom top pilótáknak, akik ha lehetõséget kapnak tudnak élni vele. Alonso jó példa erre, már két éve nincs szinte sehol, VB-rõl idén sem álmodhat, mégis kétségbe merné vonni valaki hogy tehetséges.
De vannak ellen példák is, mint Barrichello, Truli, Fisichella nekik ugyan úgy megadatott a lehetõség, Barinak 2× is, de nem hiszem hogy valamikor is VB-k lesznek.
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
de a körben kb. fél mp benne hagytál😛
ahoz képest jók😄
Holnap remélem ferrarik pontokat szereznek, Button tuti megnyeri a futamot.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Visca El Barça!
Visca El Barça!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nagyon kockásan kanyarodik,az ivek se jók,de a legrosszabb a kanyarvétel..lendületbõl kell autózni,gázon és a kanyar harmadától kigyorsítani,nem pedig beereszteni...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Most már gyorsak is. Másfél sec hátrányból indultak, ami mára 1 tizeden belülivé vált edzésen, és ki tudja milyen a versenysebességük.
Azért megnézném már egy versenyen, hogy Vettel mit tud, ha neki sem jön közbe semmi ...
A medve nem játék.