FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig mar nincs nagy kulonbseg koztuk, csak mig Kimi szuletett tehetseg, addig Massa tanulassal jutott a jelenlegi szintre - tavaly mar bizonyitott, hogy akarassal es szorgalommal is lehet valaki az elen, mig Kimi bebizonyitotta, hogy tud dekoncentralt es kozombos lenni...
Igaz, az ag is huzta, de ettol fuggetlenul nem tett semmit azert, hogy jobb megitelese legyen az olasz sajtoban:-)

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
LOOOOL mint mindig.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Azért egyesek megint elkövetik azt a hibát, hogy Massát Kimi szinjtére emelik, nem kéne.

Annyira nincs egy szinten Massa Kimivel, ahogy nincs egy szinten Schumival.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Alonso szar autóval nyert VB-t....mi van?
Fernando milyen szeriaban nyert VB-t szar autoval, merthogy F1-ben nem, az biztos...?
Szar autoja Raikkonen-nek volt, ezert lett Alonso VB.

Black Ghost
Így lett teljes a mondanivalóm remélem most már mindenki érti.

a.carkey
Ennél azért több volt Sumi.
a.carkey
Azért Button alatt nem igazán rohadt le az autó. Így nem nehéz hibázni. Úgy vébét nyerni, hogy mondjuk megadja magát a kocsi minden harmadik versenyen, na az a szép.

Buemit bírom nagyon. Valahogy van benne valami. Kiváncsi leszek, lesz-e jó szerzõdése két éven belül? Mondjuk arra is, hogy lesz-e F1 ...

A medve nem játék.

a.carkey
Fernando Alonso, Keke Rosberg

A medve nem játék.

a.carkey
Schumi-Massa Meg volt határozva, hogy No1 No2
Kimi-Massa esetében nem ...

A medve nem játék.

Fec papa
Miért szerinted eddig ki volt az aki szar autóval tudott vb-t nyerni?? Alonso most is a maxot hozza ki abból a mozogni nem képes vasdarabból, meg Kimi is maxon autózik, sõt még Fisico sem volt rossz ma. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

passatgt
neki nincs nagy melle

desigo
buta nagymellû picsákból lesz elég...

de Nicole-t sem :-(

en megforditanam: valojaban talan csak Kovalainen, Bourdais, Fisichella, Nakajima aki nem igazan tud 90% felett autozni, Buemi, Sutil, Glock sotet lo, a tobbiek tudnak 90-110% kozott teljesiteni, ki tobbszor, ki kevesebbszer...
Jelenleg Button aki a legkiegyensulyozottabb, a tobbiek jonnek utana - akarki akarmit mond, nem hibazik a brit, ez reszeben a megfelelo hatternek es autonak is koszonhato. Idealis korulmenyek kellettek Alonso es Kimi VB cimehez is, szar autoval ok sem tudnak elismeresre meltot alakitani...

pfff... szegény Lajos. Túlságosan akarta azt az elsõ rajtkockát <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
hát ezt durván megszívta...

legalább nem fogják annyit mutogatni aput
hálisten
passatgt
Lewis Hamilton csak a 20. helyrõl indulat a vasárnapi Monacói Nagydíjon miután váltócsere miatt megbüntették.

Black Ghost
Megdönthetetlen érveid vannak.

Mondj a jelenlegi mezõnybõl egy olyan pilótát aki gyenge autóval hozott kiemelkedõ eredmény.

Tehát szerinted a Sumi-Massa párharc ugyan olyan szoros volt mint a Kimi-Massa, meg ugye tavaly is olyan fergetegeset alakított Kimi.

Félreértés ne essék elismerem Kimi-t fantasztikus pilóta, talán 10 évente születik egy hozzá hasonló, de a jelenlegi mezõnyben több ilyen kvalitású pilóta is van, és szerintem Button is idetartozik.
nearo
Kimi hogy örül... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
jó képek <#eljen>
elnézegetném a versenyt valamelyik teraszról holnap...
na majd jun 1-én megnézem maradt-e valami törmelék
Néhány kép a szombati idõmérõrõl:

Forrás: a5.hu

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

a.carkey
"Button. Sajnos. Õ egy Jacques Villeneuve klón. Semmi több."
Ezalatt azt értem, hogy:
jó autóban jó, gyenge autóban semmi különös, mint Jacques (bár Jacqueshez jelenleg leginkább Hamilton karrierje hasonlít).

"Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtõen nagy különbség."
Csak egy vébécím. A különbségrõl kérdezd Massa apját! ...

A medve nem játék.

passatgt
pici a hely, nem fognak kerset nyomni szvsz

Szeréntem sanszosabb hogy Massa leautózza a mellõle (picit elõle)induló Vettelt és talán még Barrichellot is meg tudja támadni a kersnek köszönhetõen (és Kimi védekezõ, lágyan feltartó magatartásának köszönhetõen). Viszont ez még nem zárja ki azt az eshetõséget hogy Vettel maga mögé utasíthatja Barrichellot a rajt után közvetlenül 😄
Majd holnap kiderül mit alkotnak a élen autózók 😄 Gyõzzön a jobb csomag!

Black Ghost
Mit látunk meg jövõre, hogy a Ferrari jobb lesz a Brawn meg lemarad?
Lehet, sõt erre komoly esély van, csak hogy én nem errõl beszéltem.

hanem erre válaszoltam:

"Button. Sajnos. Õ egy Jacques Villeneuve klón. Semmi több." ...érted.

Kimit v. Massat - Buttonnal akkor tudnánk összehasonlítani ha egy csapatban lennének és akkor gyõzzön a jobb.
Én emlékszem még Massa Sauber-es éveire, meg mikor a ferkához került Sumi alá, mindenki csak másod pilótázta meg Bari2-nek hívta. Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtõen nagy különbség.

Én azokat tartom top pilótáknak, akik ha lehetõséget kapnak tudnak élni vele. Alonso jó példa erre, már két éve nincs szinte sehol, VB-rõl idén sem álmodhat, mégis kétségbe merné vonni valaki hogy tehetséges.

De vannak ellen példák is, mint Barrichello, Truli, Fisichella nekik ugyan úgy megadatott a lehetõség, Barinak 2× is, de nem hiszem hogy valamikor is VB-k lesznek.
fõleg,hogy az elején látszik hogy csak kuplung help van 😊

desigo
Remélem,hogy Vettelnek sikerül egy jó rajt <#eljen>
chalezlopez
Tuti!! <#mf2><#mf2> Nyugi, te ennek a Gabor HSF-nek 2 körön adnál 3-at...ahogy ismerlek.<#wink> Jól megállapította az automatát vazz!<#hehe>

Vamos Argentina!

biztos a v8ba is helpekkel kentem el a szádat<#mf2><#eplus2><#ravasz1>

chalezlopez
Ezt megkaptad vazz!!<#banplz> 'Mé nem vallod be, hogy full helppel mész?<#eplus2><#eplus2>

Vamos Argentina!

amit itt lehetne menni ezzel a moddal attól legalább 6-7 másodpercre elmaradtam...

jól nyomod!
de a körben kb. fél mp benne hagytál😛

autómatán? te vakegér. csak kuplung. amúgy mutass már egy videót hogy te hogyan mész.

Bmw tavaly tutira mondták, hogy világbajnokságért fognak küzdeni😄
ahoz képest jók😄
Holnap remélem ferrarik pontokat szereznek, Button tuti megnyeri a futamot.

Tehát akkor holnap ez lesz a rajtsorrend és a súlyok ismeretében mindenki döntse el maga hogy ki hány kiálláson van és hányadik helyre hozhatja be a vasat 😛 Good Luck! <#hehe>

Szerintem Massa a multkori utan, mar nem fogyasztani, hanem termelni fogja a benzint, ugy belejott..<#eplus2>

Remélem a futam közvetítést nem Rosberg szemeltakarós übergagyi mutatványával kezdik, ez gáz neki is, meg nem hiszem, hogy sok embert érdekel ebben a formában.
Count Adyn
1 kör? Massa azt simán meg tudja spórolni😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De Vettel autója nagyon lepke:-/

Visca El Barça!

1 kör

Visca El Barça!

Azért a 3.5 kg azért nem akkora különbség.
passatgt
és megint elõl a legnehezebb a brawn😊

glock omg, idén volt már valaki 700 fölött?😄

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Lényegtelen,csak egy 1.5sec-el lassabb versenyköröm van meg,azt nincs értelme elemezni.
bardocz
Ha mutatnék valami gyorskört,akkor mondanál róla véleményt?Érdekelne mit mondasz róla.Nem biztos,hogy még megvan a replay,de ha megvan,akkor elküldeném.
Automatán megy..amúgy meg úgy rossz ahogy van..
nagyon kockásan kanyarodik,az ivek se jók,de a legrosszabb a kanyarvétel..lendületbõl kell autózni,gázon és a kanyar harmadától kigyorsítani,nem pedig beereszteni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ha jol lattam Vettel, Massa mellol indul megint.. Nem lepne meg, ha megint Massa mogott kocsikazna a versenyen...

a.carkey
A Ferrari kb. olyan, mint a német válogatott: lehet, hogy szarok, de ha indulnak a vébén vagy ebén, esélyesként kell õket kezelni.

Most már gyorsak is. Másfél sec hátrányból indultak, ami mára 1 tizeden belülivé vált edzésen, és ki tudja milyen a versenysebességük.

Azért megnézném már egy versenyen, hogy Vettel mit tud, ha neki sem jön közbe semmi ...

A medve nem játék.

ezt akkor csináltam, amikor még felraktam a modot, és mentem vele 10percet. most már monaco-n is gond nélkül végig megyek 😊

a.carkey
Ok, jövõre meglátjuk.

A medve nem játék.