182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Na utoljara szolok hozzad, te a ferditesek mestere vagy? probalkozz a politikusi palyaval mert nagy megy neked!! de sajnos szovegertes mar nem megy ennyire:D
"akkor forma 1 neztem amikor apukad a homokozo korul tologatta a csattogos szarnyu falepket..."
Leirnad mi ebben a serto? Vagy apukad nem volt kisgyerek es nem jatszott a jatszoteren?
-
vinc3nt #101781 és most is én személyeskedek ugye mint amikor apám szidalmazod? kössz nézz magadba. leülhetsz. -
vinc3nt #101780 jaja volt már jópárszor idegbeteg és ez a stílus sokszor be is jött, akkor éppen nem.ő így vezet. hidd el a legszarabb ellenfél a saját csapatársad mert nem szívesen ütöd ki a versenyből. de a hiszti nem ez hanem a barichello féle jaj hogy védekezik schumi amikor 3napja is azon rágódik nem hogy verseny közbe.
mondom hol és mikor cikket videot képet vagy megsem történt, szerintem ezt saját depresszió miatt belebeszélitek :DDD satoval jössz? igen amikor elkoptak a gumijai? :DDD nem emlékszem mutogatásra és hogy hisztizet volna sato miatt. megy a melléduma rendesen -
Hiaba magyarazol neki.. nem erti nyomja tovabb a mantrat:) minden lepattan rola, csak amit o kitalal az a tuti, felesleges..
Kb kimegyek ide az ut szelere es beszelgetek egy kovel, annyi ertelme van, nem is teszem:) boldogok a lelki szegenyek:) -
IXEMGabeo #101778 jaj 1 videoval lehet érvelni mivel ez 2007-es video, 2005-re csak emlékszel Montrealra amikor idegbeteg volt mert Fisichella nem engedte el, vagy amikor Sato megelőzte és Heidfeld szétszopatta akkor is folyamatosan mutogatott és sírt, ha Hamilton elvert időmérőn nem gratulált neki bevágta a durcát is:D:D komolyan mint egy óvodás...elhiszem h utál veszíteni, de ezt azért nézők szeme láttára nem kéne ez rossz példa, szépen mindent tudomásul venne pókerarccal aztán csá, tenné a dolgát, mint mindegyik más versenyző és tán még szeretnék is az emberek (többen) mint pl Kimit is -
vinc3nt #101777 "De az teny hogy alfonzo egy hisztipicsa!! allandoan vernyakol...."
de hol és mikor??milyen cikkben???? hol láttad???? mert ezt még nem támasztotta alá senki, itt sem ugy tünik hogy ő az aki hisztizik, ellentétben massával aki sír mert megelőzték
-
"De az teny hogy alfonzo egy hisztipicsa!! allandoan vernyakol..."
És tökmindegy hányszor mondják el ezt ebben a topikban, 1 részt mindenki tudja hogy szeret panaszkodni, másrészt még jópár évig ittlesz az f1-ben és nemhiszem hogy meg fog változni. És ezt a legtöbben tudják ig gondolom, így valószínűsíthetőleg flamekeltés miatt emlegetik, vagy mert épp a kedvenckéjük nem szerepelt jól... -
F1 2010-nel minden komolyabb.
-
pff k. reg?:) de komolyabb volt a kerekcsere ha bele gondolsz mint az F1 1010-ben:) -
pl en szakerto kozeleben sem vagyok, csak elolvasom a cikkeket altalaban, de hogy gugli meg wiki:D az mar idiot kategoria:)
A problemam a szemellenzos velemenyekkel van, amikor valaki agyhalott kantalva ved valakit, nekem 8 hogy Csumakker vagy Kimi vagy alfonzo, emberek, csak valaki szimpatikusabb valaki nem:)
De konyorgom senki nem a versenyzoi tudasat becsmerli egyiknek sem , mert az ostoba! De az teny hogy alfonzo egy hisztipicsa!! allandoan vernyakol.... -
madmanic #101772 áááááátényleg 
ugyanarra emlékszem, a kis kormánykereket rá kellett vinni a tankoló emberkére, és amíg tankolt addig ugyanígy kellett lecserélni a kerekeket? Meg kis vonal jelezte a kerék tetején h mennyire van elhasználva? de rég volt te jó ég... -
PitStop/C64
-
madmanic #101770 Én közben azon gondolkozom, hogy akik itt ölik egymást, hogy ki mennyire ért az F1 hez, mekkora szakértők, dobálóznak mindenféle adattal, mennyit gúglizhatnak meg wikizhetnek mire találnak valamit amit a másik biztos nem tud..
A 80 as években dobtam volna egy hátast de így az internet korában.. -
IXEMGabeo #101769 tudod ez kb olyan, mint amikor ahelyett, hogy a szüleim ölték egymást, ahelyett beirattak volna egy gokartpályára, és akkor most F1-es pilóta lennék és tán Buemi csapattársa xDDDDD mert már állítólag a babakocsiban is röhögtem, ha gyorsan toltak, tehát a sebesség filing megvolt csak nem foglalkozott senki velem xDD ez ilyen kb -
IXEMGabeo #101768 hehe a bizonyos dodzsem... -
Azzal, hogy ki miota nezi az F1-t kar ervelni mert mindig lesz valaki aki regebben nezi.;) Attol, hogy valaki sok eve koveti az esemenyeket meg nem biztos, hogy ert is hozza.:)
Ha a videojatekos mult is szamit akkor en baromira ertek az F1-hez mert mar a PC-s idok elott toltam a Vidam Parkban F1 jatekot.:D -
IXEMGabeo #101766 márMalaysiában is sírt h gázfröccsös autóval kellett mennie, sőt Ausztráliában Massát nem hogy megelőzte volna, hanem sírt a futam után, hogy nem engedte el, Monacoban is kijött a sötét oldala, ha még visszaemlékszel:D mutogat, hisztizik egyszerűen utálatos:D pedig még mennyire bírtam 2003-2004-ben a srácot... -
vinc3nt #101765 OFF látom jól sikerült kiragadni megint a lényeget mintha csak ennyit írtam volna, na de te kezdted a személyeskedést és a beszólást így részemről vita lezárva... -
IXEMGabeo #101764 "Shchumi Ferraris korszaka sem volt makulátlan "
miért mit tett Schumi?:D az a gondod, hogy egy isteni versenyző agyon nyerte magát csalás nélkül? fényévekre voltak a többiektől...2002-es A1 ringgel ne gyere az Jean Todt sara volt felesleges aggodalommal... -
IXEMGabeo #101763 xDDD
ja én az 1997-es szezontól nézem akkor régimódinak számítok?:D -
En " mert F1C-ben toltad ligaban es maris a szinfalak moge latsz:D "
Te " Különben kiba nagy barom vagy "
Ertelmezd kerlek!! kb ennyire vagy reszre hajlo az osszes eddigi mondandodban:D -
vinc3nt #101761 te kezdtél fikázni az f1c-vel ha jól tudom
olvass vissza!
-
Mar megint szemelyeskedsz!! amit te kikertel magadnak! jo lenne befejezni es levenni a szemellenzot! -
WNW #101759 Ami Alonsot illeti.. Miden versenyzo egoista, ki kevesbe, ki nagyobb mertekben.. Mindnek vannak stiklijei, kinek tobb, kinek kevesebb.. A vezetoi kepessegei elismeresre meltoak, de az emberi oldala nem tul pozitiv.. A Renaultos utolso eveben mintha a kudarcoktol kicsit magaba szallt volna, sajnos iden Nemetorszagba megint kijott a sotet oldala.. Egyreszt nyavajgas a box fele, hogy Massa minek van elotte, masreszt az eredmenyhirdetesnel, ahogy pavaskodott, mikozben tudjuk mi tortent.. Es itt nem a csapatutasitassal van gondom, csak azzal, hogy nem artana ilyen helyzetben egy kicsivel tobb szerenyseg, es kevesebb kivagyisag.. -
vinc3nt #101758 Nem egy kaliber mert hamilton nagyobb nagyobb felfuvalkodott hólyag. -
Ez nem lovaglás, te vont kétségbe egy bebizonyított tényt.
Ami abból jött, hogy szerinted csalásban egy kaliber Hamilton, Alonsoval. -
vinc3nt #101756 Különben kiba nagy barom vagy már bocs mert nem állítom hogy azért látok bele jobban a dolgokba mert játszottam ezekkel hanem pont azt akartam érzékeltetni mennyire érdekelnek a futamok. -
vinc3nt #101755 Tudod önmagába az hogy TÉNY semmit nem jelent. Ha azt mondom Peti csokit lopott és ez tény semmit nem jelent. De egészen más megvilágításba helyeződik a dolog ha azért lopott mert éhes vagy azért mert csak...
Na és pont ezek a dolgok amibe te nem látsz bele. Mi bajod van azzal hogy F1c ligában toltam, számodra ez azt jelenti hogy esetleges kevésbé érdekel az F1? -
De Alonso sem zavarta, hogy a csapattársa a saját és mások testi épségét veszélyezteti, hogy ő győzhessen. Ez sokat elárula jelleméről. Amúgy Alonsoval nekem nincs semmi bajom, de feltünően sok balhé van körülötte, és mindig megússza bünti nélkül. -
Ez egy kurva jo vedekezes:DDDD ami negativ ne firtassuk mert hat nem latunk a szinfalak moge! de te persze azt mondasz amit akarsz, mert F1C. toltad ligaban es maris a szinfalak moge latsz:D direkt irtam igy hogy talan az ironia megvilagit nehany dolgot:D -
vinc3nt #101752 Jaja persze de minek is lovagolunk ezen a "tényen" ami már 3éve történt ? ráadásul úgy hogy sem Shchumi Ferraris korszaka sem volt makulátlan sem a többi versenyző élete sem patyolat tiszta. Itt többen úgy próbálják beállítani mintha a Singapuri ütközés botrányban is Alonso lenne az egyetlen felelős mintha Piqé adig nem vágta volna elégszer falhoz magát (igazából csak egy kis tetű volt aki így akarta állását megtartani) nem Alonso nyomta meg a gombot amitől Piqé kocsija a falnak csapódott! -
Tények amik a FIA jegyzékben is benne vannak, hogy Alonso tudott az lopott adatokból, látta is, olvasta is. Ez nem kérdés ez tény, nézz utána.
Az is tény, hogy nem Alonso, hanem Dennis jelentette ezt be az FIA-nak, szintén olvass utána.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Alonsoval magával tolt ki, és pedig azzal, hogy nem képes elfogadni azt, hogy nem szólhat mindig róla egy csapat.
-
vinc3nt #101750 Na majd pont Ron Dennis lessz az igazság embere ezt te sem hiszed el....
Ez meg egy olyan dolog amivel Alonsot próbálják lejáratni az antik - és szánalmasan próbálják kivetíteni egész pályafutására. Továbbra is tartom magam ahhoz hogy nem ismerünk fontos részleteket bár Alonso ugyan lehet sáros volt a dologban de a Mclaren kitolt vele ami jelentős ennyhitő körülmény.
-
Ugyan már, ezt csak az Alonso fanok takargatják ezzel. Ami 100% tény, Alonso tudott a lopott adatokról, visszaélt vele és nem szólt a FIA-nak.
Végül Dennis jelentette be.
Ezt nem lehet kimagyarázni semmivel. -
vinc3nt #101748 szerintem olyat sem keverhetünk bele aminek nem ismerjük a pontos részleteit (nem látunk a színfalak mögé) -
Hamilton szokott csibészkedni, de azért ne keverjük össze pl. egy csapat zsarolásával ezeket a dolgokat. -
Pontrendszer vs éremrendszer, akkor már inkább F1 Chase
-
vinc3nt #101745 #101734 na azt egyből gondoltam ha kedvenced van benn valamiben az nem csalás csak a másikat tudod nézni ilyen kisarkított szemmel
#101739 tehetek én róla hogy téged hamarabb érdekelt? nem menőzésből mondtam csupán csak azért írtam mert nem ma kezdtem nézni versenyeket
#101740 hát ha te így látod elfogadom de a valóságban nem ez történt, csak gondolj bele milyen szar már egy megszokott autóból beleülni egy újba ritka rossz megkockáztatom azt is hogy sokéves rutin ellenére lefulladsz elsőre...(feltéve ha már vezettél életben) -
Ezzel pedig nem mondott hülyeséget.
2007-ben Räikkönen végig szívott a Ferrarival, nagyon nem passzolt alá, csak egy más vezetési stílussal tudta rendesen vezetni az autót (amivel nem tudott olyan gyors lenni) + az évközi fejlesztésekkel amik valamelyest javítottak a körülményeken számára.
Ehhez jött még a Bridgestone 6 Micheline után, amivel szintén sokat szívott.
Alonsorol azt tudom, hogy a szintén Michelines évek miatt neki is gondjai voltak az elején a gumikkal. -
:) 
..a magad csendes módján a leghasznosabb vagy a topikban.