FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szép dolog a vakokat és gyengénlátókat segíteni / munkát adni nekik de azért ne kommentátori állást adjunk nekik ha lehet <#miaz>#miaz>
F
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mig Massa annyit autozott amire szükség volt,Kimi itt is ugy viselkedett mint a tizenévesek a kissebb kategoriákban..dir-dur aztán lesz ami lesz és a lényeg,amikor tényleg gyorsan kellene menni akkor nem tud,vagy falhoz vágja..
Még mindig egy forrófejü tini,vagy elalszik vagy pepörög és ebbõl már nem is tud kinõni..
Nincs jövöje már az F1 ben,igaz az F1 nek sincs..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Massát hogy jellemezném Belgiumban akit az elsõ körben leelõzött Kimi?
Nos egy nagy homály volt, amíg Kimi és Hamilton egymással csatázott Massa elkocsikázott mamis tempóban kilóméterekre mögöttük.
Attól függetlenül, hogy Hamilton levágta a kanyart és Kimi kiesett végül, nekem nagyon tetszett az a verseny, egy férfias csaat volt az utolsó körökben az elsõ helyért mindent egy lapra téve.
És ebbe nem szólt bele Massa, szóval úgy jellemezném azt a futamát, hogy egy nagy 0 homály volt egy VB aspiránstól.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Tavaly semmi köze nem volt a vb-hez,ez nem is lehet kérdés,Minden új pályán Massa uralkodott,szinte mindig õ volt jobb,nem is értem mirõl beszélsz..
Kimi összetörte, mert - elég ritka volt - az elsõ helyért csatázott Hamiltonnal.
Massa meg mit csinált? Elvolt hátul?
Amikor Massa egy-egy kvalifikáción a csapat hibájából nem jutott be a 2. körbe, ugyanúgy szidta a Ferrarit.
A medve nem játék.
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
...de nekem Massa azért nem szimpatikus mert a szomszédomra hasonlít és még a koruk is egyezik <#idiota>#idiota> nagyon ostoba és nagyon rühellem :D ... de csak ez miatt xD
na ON
...
Lol ha Belgiumban Kimi kiválóan vezetett akkor Massa-t hogy jellemeznéd (célbaért, Kimi meg összetörte a gépet)
A medve nem játék.
Massa 2008-ban csak kapott, kedvezõ taktikákat a csapattársa kárára és ráfejlesztett autót, 2 potya gyõzelmet, na jó kettõt el is vett a sors tõle, de ha nem követ el 2 primitív hibát az elsõ 2 versenyen, mert azért azok eléggé kínosak voltak na és nem keringõzik Silverstoneban akkor meglehetett volna a VB cím Hamilton szintén mérsékelt és ingadozó teljesítménye mellett.
Na meg azért az a monzai nagydíja is nagy 0 volt, egy Vb aspiránsnak nem ilyen teljesítményt kellett volna nyújtania közel a végéhez.
Úgy, hogy Massa vastagon benne volt a tavalyi 2. helyében.
A medve nem játék.
Miért? Szerinted, ha Massa nem kapja meg Belgiumban a pontokat, akkor számított volna, hogy Glock elengedi Hamiltont?
Azonkívül ne ferdíts és olvasgass tovább!
"Kb., bár már az kincs volt, hogy az utolsó nagydíjig maradt a döntés. Ugyanúgy, mint Kimi esetében egy évvel elõtte. Ott is az égieknek köszönhetik - meg a McLaren vezetésének -, hogy eljutottak odáig, hogy egyáltalán küzdhettek. 2007ben behúzták, 2008ban nem. Ennyi."
A medve nem játék.
1-Vettel
2-Barrichello
3-Rosberg
Ferrarik szokásukhoz méltóan széthullanak
- Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtõen nagy különbség."
Csak egy vébécím. A különbségrõl kérdezd Massa apját! ...
- Kimire rájárt a rúd. Rengeteg pontot pazarolt el a semmiért, míg Massahoz az égiek is könyörületesek voltak (ls. Belgium), persze a végén cserbenhagyták (Glock). Ennek ellenére, ha csak egy tucat pontot hozott volna a saját baromságai miatt, amit el-el szórt, ha csak egy picit mákosabb, akkor minimum lazán 2. a tabellán ...
- Kb., bár már az kincs volt, hogy az utolsó nagydíjig maradt a döntés. Ugyanúgy, mint Kimi esetében egy évvel elõtte. Ott is az égieknek köszönhetik - meg a McLaren vezetésének -, hogy eljutottak odáig, hogy egyáltalán küzdhettek. 2007ben behúzták, 2008ban nem. Ennyi.