182274
  • ScarY MAN
    ezt ne mondjatok meg a srácnak
  • mcmoha
    A francba! Utananeztem es osszesen 4 mexikoi versenyzo volt az F1-ben abbol 3 meghalt.:(
  • mcmoha
    Hector Rebaque volt az utso mexikoi, 1981-ben vonult vissza.
  • IXEMGabeo
    nagyon nagy tehetség:) nem is tudom mikor volt utoljára mexikói ember az F1-ben...talán még a fiatal Rodriguez aki meghalt a 70-es években...
  • IXEMGabeo
    thx
  • Totti5
    Hivatalos: Sergio Perez lesz Kamui Kobayashi csapattársa

Sergio Perez a GP2 idei ezüstérmese 4 győzelemmel.
  • vinc3nt
    2004
  • Jacek
  • IXEMGabeo
    tudom tudom ez a nagy lebukás:D azért élvezhető a műsor gondolom
  • Jacek
  • IXEMGabeo
    az nem lehet mivel ott nyerte meg Kimi élete első F1-es futamát:D 2003-as Európa nagydíjon esett ki motorhibával az tuti, úgyhogy én arra tippelek... motorhibája 2004-ben volt sok, és 2005-ben mindig a futam előtt ezért kellett 10 hellyel hátrébb sorolni...
  • vinc3nt
    Malaysia ha jól emlékszem
  • IXEMGabeo
    rossz az, aki rosszra gondol xD
  • IXEMGabeo
    hmm 2003-as Európai nagydíj?
  • vinc3nt
    "Massa pedig kiverte Kubicát a Q2-ben"
  • vinc3nt
    jó és melyik futamon volt az amikor Kimi simán arrébb lökte a pályabírót miután kiszált az elfüstölt kocsiból? :)
  • IXEMGabeo
    2008 Monza, Q2-ben kiesett Rai és Ham 14. és 15. ek lettek, Massa pedig kiverte Kubicát a Q2-ben...Vettel indult a poleból az volt élete első poleja
  • IXEMGabeo
    ez 3-ból 1

2000 Hockenheim esőkabátos úriember még integetett is a Mclaren autóinak
    2003 ez így ahogy mondod
    2004 Jimmy Jump beszökött a Barcelonai nagydíjra a felvezető körön

és ez nincs rajta a wikin, ha elég ügyes vagy erre is simán lehet emlékezni...tehát most akkor kinek is van jó memóriája vincent?:D
  • vinc3nt
    nem emlékszem akkor az megdölt h mindenre emlékszem :)
  • vinc3nt
    a skót manusz szoknyában 2003 silverstonban :DDDDDDD
  • IXEMGabeo
    helyesbítek Hamilton, Raikkonen időmérő edzésére sem válaszoltál segítettem hogy eső miatt lettek 14. és 15.-ek...nem rég volt
  • IXEMGabeo
    emlékeznél e arra hogy 10 év alatt hányszor rohantak be F1-es futamon pályára? évszámmal, pályával és az ember kinézetével bizonyíthatod, hogy fejből emlékszel e rá...várok szívesen
  • IXEMGabeo
    4. lett bocsánat és avval 5 pontot szerzett a régi pontszámítás szerint...
  • IXEMGabeo
    1. Karthikeyan fél megoldás, mert a névre nem emlékeztél
    2. Vettel a 2007-es Kínai nagydíjon 4 pontot szerzett erre nem válaszoltál
    3. Kovalainen a 2008-as Barcelonai futamon vésődött defekt miatt a gumifalba ezt buktad
    4. Coulthard és Button a 2008-as Bahreini futamon akadt össze, Bahrein jó, de az évszám rossz fél megoldás

4/1 vagy 3/1 ahogy tetszik mivel Vettelre nem is válaszoltál:D

elismerem én sem emlékezhetek mindenre, de azért olyan kijelentést ne tegyél, hogy mindenre emlékszel:D
  • vinc3nt
    ez van :) tanulni kell még
  • vinc3nt
    az 2007 kina nem tudom hányadik lett
  • IXEMGabeo
    1. Villeneuve 6. lett a 2003-as Brazíl nagydíjon buktad
    2. ez jó
    3. ez is ok
    4. utolsó kérdésre a válasz 2007 Nürburgring

4/2 ezt nem mondanám kimagaslónak, mivel azt a kijelentést tetted, hogy mindenre emlékszel ráadásul a válasz így is 9 perccel később jött...
  • vinc3nt
    indiai volt nem ugrik be hirtelen a neve,spanyol 2007 aszem,nem emlékszem,az 2007 bahrein
  • vinc3nt
    13, 2004 barcelona, 2004 németország, az autolsót nem tudom megmondani :D
  • IXEMGabeo
    2005 Kína...

emlékeztél volna arra fejből, hogy Vettel első Toro Rossos pontjait Kínában szerezte? tudnád hanyadik lett? vagy arra esetleg Rosberg hány futamon verte meg Webbert? na hol van a zseniális memóriád?
  • IXEMGabeo
    fogadjunk arra sem emlékszel ki az, aki Kínában hatalmasat bukott...és Kovalainen pl melyik futamon bukott akkorát, hogy a gumifalba vésődött tőből, Hamilton, Raikkonen melyik időmérőn lett az eső miatt 14.15. és állítom, hogy Button és Coulthard ütközésére sem emlékszel melyik futamon történt a hátsó mezőnyben:D
  • IXEMGabeo
    ja ha visszanézed:D azért ennyire én sem vagyok vad...arra tuti nem emlékszel, hogy 2003-as Brazíl nagydíjon hanyadik lett Villeneuve, vagy hogy melyik futamon rajtolt Trulli hatalmasat Schumachert is megelőzve, melyik futamon tört le Raikkonen hátsó szárnya tőből...melyik futamon volt 2003 óta szted a legtöbb boxkiállás, azért mindenre tuti nem tudnál válaszolni fejből...
  • M@TriX
    jól van már, király vagy, de mostmár OFFold magad kicsit, túlpörögsz kicsit, lassan olvass.

• vinc3nt
    kb ha 2003tól mondasz egy futamot az a fejembe van ki hányadik lett mi történt stb (régebbieket is újra néztem de azokat nem teljes egészébe csak részletkbe)
  • IXEMGabeo
    Sato féle az elterelés volt a részemről kíváncsi voltam h figyelsz e..így szoktam tesztelni, hogy ki a szakértő és ki a vérpistike...látom Alonsot jócskán figyelted, de nyugi én is és hidd el van alapom arra, hogy utáljam és megállapítsam hogy túlértékelt...2008-as Renault és a 2010-es Renault ugyanaz kb és Kubica ugyanúgy ki tudja belőle hozni a maxot, talán még jobban, mint Alonso, tehát ott megint alaptalan volt h mindenki Alonso seggét nyalta...érdekes mód most a Renault nem játszotta el amit 2008-ban, pedig simán megkérhették volna Petrovot;)
  • vinc3nt
    véletlenül ez sem személyeskedés ugye? és én vagy a ferdítések mestere? szerintem szereld már le a tükrött a monitorod elöl. apám pedig ne keverd a mondandódba a szádra ne vedd.
  • Jacek
    Na utoljara szolok hozzad, te a ferditesek mestere vagy? probalkozz a politikusi palyaval mert nagy megy neked!! de sajnos szovegertes mar nem megy ennyire:D

"akkor forma 1 neztem amikor apukad a homokozo korul tologatta a csattogos szarnyu falepket..."

Leirnad mi ebben a serto? Vagy apukad nem volt kisgyerek es nem jatszott a jatszoteren?

• vinc3nt
    és most is én személyeskedek ugye mint amikor apám szidalmazod? kössz nézz magadba. leülhetsz.
  • vinc3nt
    jaja volt már jópárszor idegbeteg és ez a stílus sokszor be is jött, akkor éppen nem.ő így vezet. hidd el a legszarabb ellenfél a saját csapatársad mert nem szívesen ütöd ki a versenyből. de a hiszti nem ez hanem a barichello féle jaj hogy védekezik schumi amikor 3napja is azon rágódik nem hogy verseny közbe.

mondom hol és mikor cikket videot képet vagy megsem történt, szerintem ezt saját depresszió miatt belebeszélitek :DDD satoval jössz? igen amikor elkoptak a gumijai? :DDD nem emlékszem mutogatásra és hogy hisztizet volna sato miatt. megy a melléduma rendesen
  • Jacek
    Hiaba magyarazol neki.. nem erti nyomja tovabb a mantrat:) minden lepattan rola, csak amit o kitalal az a tuti, felesleges..

Kb kimegyek ide az ut szelere es beszelgetek egy kovel, annyi ertelme van, nem is teszem:) boldogok a lelki szegenyek:)