FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fölszedte a gumit a kosz<#eplus2>#eplus2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Legalább Kova ugy esett volna hogy az SCt beküldik...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A medve nem játék.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Igen, igen, igen ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szép dolog a vakokat és gyengénlátókat segíteni / munkát adni nekik de azért ne kommentátori állást adjunk nekik ha lehet <#miaz>#miaz>
F
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mig Massa annyit autozott amire szükség volt,Kimi itt is ugy viselkedett mint a tizenévesek a kissebb kategoriákban..dir-dur aztán lesz ami lesz és a lényeg,amikor tényleg gyorsan kellene menni akkor nem tud,vagy falhoz vágja..
Még mindig egy forrófejü tini,vagy elalszik vagy pepörög és ebbõl már nem is tud kinõni..
Nincs jövöje már az F1 ben,igaz az F1 nek sincs..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu