FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet nem volt még

fölszedte a gumit a kosz<#eplus2>

Count Adyn
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azt egyik hülye sem veszi észre, hogy webber lassult folyamatossan?

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

tommygear
lolmár
Count Adyn
fölszedte a gumit a kosz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tommygear
fölszedte a gumit a kosz
Norbi1990
Fölszedte a gumit a kosz! <#banplz><#lama>
Istencsászár
Leinhetnék már, ennek a másfél órás versenynek semmi értelme, lenne inkább 2 sprintfutam, de ez így már kínszenvedés a nézõnek...

Legalább Kova ugy esett volna hogy az SCt beküldik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nearo
fölszedte a gumit a kosz <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RelakS
Ez hülye? Button a felsõben, Barrichello az elsó sorban, Barrichello ideje végig zöld, és azt mondja, hogy Button a gyorsabb <#wilting>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a.carkey
A Ferrarinál ismét sikerült egy iszonyat szar taktikát kitalálni. Ráadásul rettegtek az SCtõl, mint 2002ben a Padödö az ördögtõl, így bukásra vannak ítélve ...

A medve nem játék.

Hát igen. Sokan ujjonganak, hogy az idén milyen jó lett a Forma-1. Pedig éppen ellenkezõleg, hiszen az elmúlt években volt 2-3 csapat és 4-5 versenyzõ, aki versengett egymással, most pedig dögunalom az egész, mert 1 csapat megnyeri (1 pilótája), majd az összes versenyt.És ezt nem azért írom, mert nem a Brawn csapatnak szurkolok.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

a.carkey
Sebaj, Hockenheimre eldõl, aztán lehet örülni, hogy megcsinálták.

Igen, igen, igen ...

A medve nem játék.

kimi nagyon rákapcsolt 😄 massával egy tempót megy

Máté94
Remélem jövõre olyan lesznek mint tavaly a Honda😞
a.carkey
Azért Gyula csúsztat a Brawnnal kapcsolatban, ugyanis nem mindegy, hogy alapból olyan a diffúzor, vagy a már elõtte elqurt kocsit fejlesztgetik. Istanbulra utolérik a Brawnt ...

A medve nem játék.

Istencsászár
tegnapi után ez nem meglepõ, tönrevágja ezt az évet a Brawn, ennél unalmasabb nincs...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

belapeter
JButton nyerni fog 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Istencsászár
Jó volt ez a belsõ felvétel Alonsótól, szakít felfele az elsõ kanyar után, bal kezével a fékerõt állítgatja és szépen egy kézzel, padlógázon masíroz ezekben a nyujott kanyarokban😄D

Black Ghost
Rendben <#eljen>
Máté94
Tudod mit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dugd fel magadnak a Brawn-t!
Black Ghost
?

Szólj apunak hogy helyettem is pofozzon fel, de még lefekvés elõtt.
MEdievil
Tudom, hogy már kitárgyalt meg unalmas téma de engem nagyon zavar:
Szép dolog a vakokat és gyengénlátókat segíteni / munkát adni nekik de azért ne kommentátori állást adjunk nekik ha lehet <#miaz>

F

Dark Angel 666
Ámen

nearo
höhö, barinál hogy elkúrta a bal esõ kereket szerelõ (:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Olyan jó érzés Palik nélkül a közvetítés (már másodszorra!) mint amikor, hosszú idõ után feljövök a víz alól levegõt venni!! :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Máté94
Buttont mondtam Isten nem Vettel-t!😄

Neked:<#mf1><#mf2><#lama>
Black Ghost
<#levele>
Máté94
Buttont a falba!
Végre egy jó taktika a ferkától😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Black Ghost
Gyulus pihenhetne egy kicsit, mert 11 kör alatt már 4× bakizott.
Máté94
Vagy Massával hárman!XD
Majd kilökik egymást Vettel-el😛

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

passatgt
szvsz ez nem kiváló volt, hanem geciség

Máté94
Szép volt Rosberg!😄
Black Ghost
Ahogy Palik mondaná "Úúúúúúúrrrrr isten, itt nem volt kérdés" 😊
Szépen rajtolt Kimi....
Black Ghost
Nem ferdítettem, de nem akarlak meggyõzni, jó versenyt mindenkinek.
passatgt
valaki streamet?

2008 Monacó Kimi eksön <#hehe>
chalezlopez
<#hehe><#hehe>

Vamos Argentina!

Alexease
Megusztuk😛
Alexease
O az😉 Kicsit most idegesito😊 Remelem nem O fog szakerto-kommentalni😄
És az ilyen baromságokkal vezetik félre a tizenéves vérpistikéket akik utána kükönbõzõ fórumokon osztják az észt.
chalezlopez
Dávid Sanya? Mondott 1-2 baromságot megint...

Vamos Argentina!

Valaki szólhatna az öregnek, hogy az autóknak a pilótákkal együtt kell 605 kg-nak lennie erre jön a benzin súlya. lol
Alexease
Elhiszem, hogy az oreg profi, de jo lenne, ha most mar inkabb a TV-bol nezne a musort...
Áhhh hadjuk.. Te azt nevezed Kimi nagy versenyének,ami valójában a hibája! SPA, Hát pont itt is, õ nem nõtt fel a feladathoz..
Mig Massa annyit autozott amire szükség volt,Kimi itt is ugy viselkedett mint a tizenévesek a kissebb kategoriákban..dir-dur aztán lesz ami lesz és a lényeg,amikor tényleg gyorsan kellene menni akkor nem tud,vagy falhoz vágja..
Még mindig egy forrófejü tini,vagy elalszik vagy pepörög és ebbõl már nem is tud kinõni..
Nincs jövöje már az F1 ben,igaz az F1 nek sincs..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Emeld ki hol írtam, hogy 2008ban harcban volt a VB-ért és 2 ponttal maradt le róla és minden pályán alázta MAssát, fõleg az újakon^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ez egy qrva jó reklám,még akkor is,ha nem csipázom az audit

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu