FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
lando meg albon ajándékai <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Úgy tudom a WTCR nem vb csak világkupa, talán azért.

sorler
Mi ez az esemény tulajdonképpen? Régen ez nem úgy volt, hogyha az összes FIA esemény lezajlott, akkor utána adták át a díjakat?
WTCR például vasárnap dől csak el majd.
<#nevetes1> Ez nagyon jó! Lando, Carlos és Ric nélkül ez egy rém unalmas F1 lenne.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Nála az lenne a meglepetés, ha normálisan öltözött volna fel. <#idiota>
RatBaG
RatBaG
hamilton idén is megtisztelte az eseményt. nagyon fancy ez a melegítő.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.12.11. 18:57:27

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sorler
És még DRS se volt a verseny egyharmadában...
mostmar a Hollandok se pofazhatnak ezentul, hogy a Hungaroring miatt nincs Zandvoorti verseny😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha
<#eljen>

adam46
Ha nem akartok uborkákat nézni, akkor belövöm ezt jövő évig borítónak. 😄
mcmoha

AnuluWork
Ilyen erős középmezőny baromi rég volt. Szerintem, jövőre nem lesz ennyire erős.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Kubica

Nehéz megítélni a helyzetét. Az időmérőkön elverték. Versenyen nem. A mezőny leggyengébb autójával bénázta végig a szezont. Vonatkoztassunk el a kezétől! Ennél többet nehéz lett volna kihozni belőle, különösen, hogy volt 5 autó ami folyamatosan pontot szerzett, egy a többi 5 helyre 13 arc próbált folyamatosan lecsapni.

Kár volt visszatérnie, legalábbis a Williamsben. Máshol viszont nem kellett. Igazából semmit sem tett hozzá az évhez, de el sem vett. A Fabizio Barbazzák, Michael Bartelsek, Bertrand Gachotok, Gary Brabhamek, Paolo Barillák, Gregor Foitekek futottak még kategóriáját nem zavarta meg.

Kubica <#eljen> Kellett mint 1 falat kenyér.Schumi fiát szivessebben néztem volna helyette <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.12.02. 20:13:15

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

b-type
Nyilván vannak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
"sokkal több információ alapján hozzák a döntéseket az biztos"

Most vannak szabályok, vagy nincsenek?

b-type
Silverstone jó volt, azt érdemes visszanézni ha nem láttad, igazából az A1Ring-tól az itthoni versenyig jó volt, meg még itt-ott.
A Ferrari most az év első felét cseszte el, úgy mint tavaly az év második felét, és amikor erősek voltak akkor is felezték az esélyeiket a két versenyző rivalizálásával. Az év végére meg vagy leengedtek, vagy tényleg megfogta őket ez a technikai pontosítás.
Remélhetőleg jövőre még erősebb lesz a Red Bull, és úgy már azért meg kell tudják szorongatni Hamilton-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

2 verseny azok kozul amit lattam es tetszett egyedul Hockenheim es a Brazil-Sao Paolo versenyek voltak...Spa es Monza is elment egynek, osszessegeben hasonlo unalmas ev volt, mint mondjuk az UjTurbo era nagyresze😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
Nem gondolnám hogy eleget tudunk a gúnyolódáshoz, ők viszont sokkal több információ alapján hozzák a döntéseket az biztos.
pénzbüntetést kapott a Ferrari, valszeg azért mert még a ~5kg üzemanyaggal is belül voltak a határon (lejelentettek mondjuk 100kg-t, lemérték 105kg. van 5kg plussz, ... 110kg-nél nem lehet több.

AnuluWork
Alfa

Ferka

Bravó!

Csak így tovább!

😄

desigo
desigo
Amíg az utolsó helyről egy Mercivel kényelmesen fel lehet jönni a negyedik helyre addig dögunalmas versenyek lesznek 😞

AnuluWork
Látom, az izgalmai és a sportértéke okán igen komoly diskurzus zajlott az idei zárófutamról.

Enné izgalmasabb csak az egyéni világbajnokság volt ......., úgy Melbourne környékén.<#eplus2>

Bottas <#eljen>

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
<#eljen>
Tegnap órákig vártam, hogy kitegyék a facebookkon, aztán meguntam. Gondoltam a felelős szabin van. <#smile>

b-type
Mert ha valaki 3 autó távolságból bevetődik az rizikó.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
figyelj,ha a hátul jövő elindítja a manővert,onnantól ő utas.az elől lévőnek meg van kb.1 másodperce lereagálni és itt nem az történt,hogy eltalálta a hátsó kerekét hanem fél autóval bent volt mellette.vagy tiltsák be az előzést,csak akkor miért hívják autóversenynek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mindenhol azt nyilatkozzak, cikkezik hogy bottas a hibas, de te toljad hogy megse 😄 meg a FIA is bottasnak adott bunti pontokat.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.11.30. 02:44:08

HTS s3rg1nh00
ez semmi más,mint jófejkedés-már a Hamilton vs Albon is az volt igazából.zsebben a 2 cím,semmi értelme forrongni,bár ilyenkor ha nincs mellette rendesen akkor mindig a hátulról jövőt büntetik,de ha az oldaldobozt találja el és a kerékvetőn a sárga hurkáig mászik ki mint Bottas a videón,akkor miért is nem a vak kolléga a hunyó?RoGro elmondta nyilatkozatban:belenézett a tükörbe a féktáv előtt,látta hogy Bottas messze van,aztán meg ráfordult mint falusi kurva a BMW kulcsra.

ez inkabb bottas hibaja, eleg benan ment be oda, de meg wolff szerint is az mar valami😊

https://www.gphirek.hu/f1/20191129-f1-toto-wolff-szerint-inkabb-valtteri-bottas-a-hibas-az-utkozes-miatt-abu-dzabiban.html

Nem mondanám, hogy fillérbaszók, egyszerüen ere elég a büdzsé.

A Béna.

PLaci
Sajnos a Haas (is) egy fillérb*szó istálló, Grosjean fizetése elégé ócó ahhoz, hogy megtartsák.

A pilóták fizetése legtöbbször nem nyilvános, a legtöbb helyen össze-vissza írnak róla, de ezeket a számokat találtam 2019 -re így hirtelen:

Grosjean 1,8m USD / 2m USD / 1,4m Font / 1,6m Euro
Hülkenberg 4,5m USD / 8m USD / 3,5m Font / 4m Euro

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

HTS s3rg1nh00
Grosjean megint alkotott az FP2-n...és egy ilyen pojácát tart meg a Haas,Hülkenberg meg ülés nélkül marad.