182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#174217 Az múltkor a defektek miatt volt.... Amúgy meg mindenkinek jó volt, senkit nem a gumi fogott vissza hanem a rossz autó... -
#174216 azért a merci csak kisírta, hogy az eredeti guminyomás maradjon ami csak nekik jó! :)
szuper futam volt!..... -
#174215 De legalább a dobógón kívül mindenki kört kapott.... :))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.16. 17:39:06 -
#174214 Gondoltam legalább felzárkózik Max-re, még ha megelőzni nem is tudja ... -
#174213 erre szól a szerződése -
#174212 Hogy ez milyen szar volt! -
#174211 Bottas hogy az annyjába volt megint ilyen ge.i lasú ??? -
#174210 Ennél a futamnál izgalmasabb bármely átlagos reggeli Dunakeszi-Gyártelep - Budapest-Nyugati vonatozás. -
#174209 -
simonl #174208 Ilyen amikor kialakul FIA -n belül az öncenzúra...ha meglátnak egy autót hamilton előtt - és még nem lökte ki - azt megbüntetik. -
#174207 Pereznek wtf ez a bünti?? Mit kellett volna még csinálnia? Vörös szőnyeget teríteni Hamiltonnak? -
simonl #174206 Akkor most, hogy egy retek BLM es nigger az USA -ban célzottan fejbe lőtt egy ötéves fehér kisfiút, vajon letérdel e majd a fél világ??
Csak kérdezem naívan.... -
#174205 Ez a gumispórolás megint egy vicc. Hozzák vissza a gumiháborút, nem volt az rossz korszak. -
#174204 Próbálják visszafogn ia nagyokat, mindenféle trükkökkel.. Mint legutóbb silverstone-ban: ha nincs az agumikeverés, simán behúzza azt is a Mercedes... Ha engednének mindenkit erőből nyomulni, szerintem lenne aki két kört kap ettő la Mercedestől .... -
#174203 már megint a gumik
kiváncsi vagyok mikor lesz már vége ennek, hogy egy technikai sport csak a gumikról szól és csak a gumik döntik el, hogy ki nyer vagy ép milyen lesz a verseny unalmas vagy lesz bene valami változatosság.
Ez van amikor minden egyes elemet befagyasztanak vagy arra kényszeritik a gyártókat , hogy tartósak legyenek semmi más nem marad csak a gumi amit amugy is kükáznának a verseny után.
Régen ugyan ez volt csak ott a motorokkal meg a fékekkel és minden mással, mert azok is fogyó eelemeke voltak , szabadon lehetett fejleszteni és cserélni öket , sokkal nagyobb volt a rizikó, hogy végig birja e a kocsi ..
Amugy meg ha annyira ovni kell a gumit , hogy ne hevüljön tul akkor minek melegitik a paplannal? a felvezetőkörön is megtehetné ugyan ezt, abban a tempóban meg ahogy most mentek hidegen se lenne gond vele. -
#174202 Röhej. Mondjuk pénteken néztem, hogy pénteken és szombaton milyen gumikon ment, így csodák nincsenek. A Q3 szerintem nem ment volna, hacsak tényleg valamit nem találtak ők is, mint a Haas pénteken. -
ShaiHulud #174201 "Kimi Räikkönen: "Today was probably the first positive day this year. We have tried different things all year and finally found something. It's a shame we didn’t have new tyres in Q2 because i think we could have made it into Q3."" ezert -
#174200 Hehe. Kimi közepessel verte meg Ocont? Minek? Q3ban hitt, vagy mi? :D Mert egyébként sok értelme nem volt ... -
#174199 Néha jó látni középmezőny csatáit, jó srácok vannak itt -
#174198 -
SzocsA #174197 Az egész szezonért kár. Adjuk oda hamikának a 8 VB címet és kész.....
-
#174196 A Q2 elején nem figyeltem kifejezetten Vettelre, a Q2 végét meg nem közvetítették, így nem tudok válaszolni... :O
Binotto egy rossz vicc, egyáltalán nem volt értelme Arrivabene leváltásának. -
#174195 A Q3-at is kárvolt leadni :) -
#174194 Heh,mar nem is kell melegiteni a lagyakat, inkabb hutik a felvezeton....:)) -
#174193 jó eddig a q1 :)
ismét a fasza mercis guminyomás ami ugye minden csapatnak jó! :) -
SzocsA #174192 Vettel mit csinál? Direkt szívatják egymást a csapat meg a pilóta? Meg az hogy Binotto kijelentette, hogy jövőre a 2. hely a cél a márkáknál. Komolyan mondom bassza meg....
-
#174191 Az MTVA -s csicskák már megint képtelenek fenntartani az élőképet.... a Q2 vége teljes mértékben lemaradt.... -
#174190 Hú de szar a Renault ... -
#174189 -
#174188 -
#174187 -
#174186 -
#174185 Ugyanezt megtaláltam máshol, "csak" most már a fórumba beágyazható.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.08.13. 13:25:20 -
#174184 A redbullon mar ausztriaban latszott, hogy durvan lekonyul nagy temponal, mercinel en nem vettem meg eszre, valszeg ott sokkal finomabb a jelenseg....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.13. 10:39:42 -
#174183 Hehe? :) -
#174182 -
#174181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#174180 Mi a bajotok Albonnal? Ez a RB nem jó. Verstappen is elég sok buktán ment keresztül, mire megbízható teljesítményt nyújtott mind idén, mind korábban. Rakatszor kiesett a saját maga és a RB hibájából. Pl. Spa, tavaly. Mekkora baromságot csinált Verstappen már ott az elején! Ott ahol Albon a végéről (17.?) az 5. lett. A RB rendben van pilótailag, csak Albonnak fel kell fognia, hogy nem a kedvezményezett Maxra kell koncentrálnia és jönni fognak az eredmények. Ausztriában is bizonyítani akart, és elqurta. Horner szemétláda. Simán elképzelhető, hogy Albonnak is nyomták a vakert, hogy menjél, mint Gasslynak. De Ricci mellett Max is csinált ilyet korábban sokat. Nem temetném a RBt. Baromi erősek. Sőt, szerintem Gassly is marha gyors.
A Mercinél Bottas egy sima Barrichello/Massa szint. Se több, se kevesebb. Talán több, mert baromi erős az autó, Hamiltonnak is van szar napja, és a többiek sehol sincsenek. Megnézném a szerződését, hogy bele van-e írva, hogy kedvezményezett Hamilton v. hogy Hamilton első számú! Simán elképzelem, hogy igen, és saját maga miatt ennyire szürke. A Ferrarinál meg úgy tűnik, mintha Vettelt akarnák kicsinálni egy ideje. Kimit évekig szopatták, 2018ban meg a végén ráengedték Vettelre. Nem is ment rosszul. Már Leclercben gondolkodtak hosszútávon. A szerződéskötés körüli szemétkedés is erre ment ki. Olyan ez így - és nem vagyok Vettel hívő -, mint a foci: csak azért megvesz vkit a Real v. Barcelona és kispadoztatja, csak, hogy az NE szerződjön olyan csapatba, amiben ki tudja adni a teljesítményét, mert akkor ellenük is játszik, éssss ...
A Ferrari tudja mit tud Vettel. Ezért szerződtették egy szar autóba. Oké, szar Ferkában szarul megy Alonso, Raikkonen, Schumacher és Vettel is. Leclerc sem jobb, max. illúziót keltő pl. az osztrák dobogója meg a csaló motorral szerzett tavalyi győzelmei. Úgy tűnik, mintha semmi más célja nem lenne politikailag a Ferrarinak, csak hogy Vettelt lejárassa, hogy az se Hamilton, se a RP egyik helyére ne legyen leigazolva, mert ha leigazolják, akkor - látva a Ferka szenvedését - ez opció lenne. Mint ahogy Sainzot fikázzák a Mekisek, hogy miért döntött így! Simán úgy érzem, hogy Sainz is azért jött a képbe, hogy NE kerüljön oda, ahová ha eljutna, veszélyes lenne erre a szar Ferrarira.
Amit az olaszok politikailag tolnak, katasztrófa. De ez nem lenne egyedi eset. Mansellt is átverték anno, miért ne vernék át Vettelt? Ennek ellenére ha Mercedes, akkor Vettel jól fog kijönni a dologból, ha pedig RB-Aston Martin, akkor, ha tényleg kiszállna a Merci, akkor szintén. Kizártnak tartom, hogy Hamilton szerződését a Covid miatt nem írták alá. Azt se hinném, hogy a pénz miatt. Olyan ez, mintha Hamilton más karrierbe fogna ha megnyeri az ideit, vagy mintha a Merci nem Hamiltonban gondolkodna jövőre. De megy a kavarás rendesen.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.08.12. 12:33:27 -
#174179 Vagy amikor nem vették oda Alonsót fillérekért. Mert nem hiszem, hogy a szokásos nagy gázsiját tudta volna kérni az idei évre. :) És Alonso már jól ismeri a honda erőforrást is. :D -
ToxiMaxi #174178 Pont az van meg a Mercinek pilótafelállás terén, ami a RB-ból hiányzik. A 2 jól teljesítő pilóta miatt sokkal több taktikai lehetőségük lesz, miután Bottasnak elszáll az a maradék kis esélye is a győzelemre. Ehhez képest nézd meg Albon, hogy teljesít, hát a középmezőnyben autókázik. RB nagyot hibázott, amikor Ric-et elengedték.