FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gratulálok a BMW-nek meg az FIAnak, fizesék ki a fejlesztési költségeket a Mclarennek és a Ferrarinak. Költség csökkentés RULES...
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Webber szerint a szervezők hibája miatt voltak üresek a lelátók"
Lol es ezek ezt el is hiszik ? 😄
Azt nem kapisgaljak, hogy unalmasak a versenyek es igy nem igazan kelti fel az emberek erdeklodeset ?
Mondjuk ezt is sajat maganak koszonheti az idiota FIA az allando modositgatasaival,meg hogy nem alltak a sarkukra, amikor bevizsgaltak a diffuzorokat.
Na most mar szivhatjak a fogukat.
Nem mintha Button ellen akarnek szolni, de engem mar az esos futamon zavart, hogy amikor kitisztult az eg es siman lehetett volna versenyeztetni inkabb leallitottak a futamot, nehogy leelozhesse barki is, amikor egyertelmuen gyorsabbak voltak a mogotte levok.
Ott mar ugy ereztem, hogy a birak befolyasolni akarjak az eredmeny.
Persze errol nem Button tehet, de azert nehogymar azert mert a szovetseg nagyresze britt, akkor nekik engedmenyeket tegyenek, vagy hatterbol befolyasoljak az eredmenyt.
2 eve azt sem ertettem, hogyan kaphatta meg a McLaren foleg a botranya tukreben az idomero szerkezetre kiirt palyazatot, egyszeruen erthetetlen volt.
Nem azt mondom, hogy az McLaren nem vehet reszt ilyen akciokban, hanem arra ertem, hogy egyetlen egy csapat sem kaphatna ilyet, aki nem lehet elfogulatlan az F1-es befolyasolasban.
Teljesen neutral cegnek szabadott volna adni csak kizarva az osszes F1-es csapatot a palyazati kiirasbol.
A FIA-rol pedig meg van a velemenyem, ide vezetett az allando szabalymodositgatas, allando szajizuk szerinti szabalyertelmezgetesuk,ahol ugy buntetnek meg vagy mentenek fel valakit, hogy a nezettseget vagy az erdekekeiket helyezik eloterbe.
Meg is latszik, hova fajult ez a szemlelet.
Remelem hamarosan kilep az osszes nagycsapat es alakitanak egy uj tiszta versenysorozatot, mert erre mar egyre kevesebben kivancsiak a sok tisztatalansag miatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy futam lehet eseménytelen, de megnézni meg kell szvsz, pláne egy ilyen futamot ahol jól lehet elemezni:
itt van a 8-s kanyar, ahol lehet látni hogy melyik autó mekkora sebességet tud ott tartani.
Teszem azt (saját szemszög) tavaly Hamilton 3 kiálláson volt (mint most Vettel), idén viszont 1..azaz egy kiálláson. Illetve hogy kell használnia a KERS-t hogy a csapnivaló 8-s kanyarsebességéhez képest még azért türhetõ közepes szektort rakjon össze.
..vagy az hogy 26 körön keresztül használta a lágy keveréket, de a 21.-ben még meg tudta vele futni a versenye legjobb köridejét, vagy ahogy a Piquet-vel való vívás után szépen használja ki a gumikat:
kör/köridõ
36 1:32.075
37 1:30.759
38 1:29.835
39 1:29.749
40 1:29.327
41 1:29.474
42 1:29.337
43 1:29.317
44 1:29.302
45 1:29.180
46 1:29.359
47 1:28.944
48 1:29.004
49 1:29.023
50 1:28.952
51 1:28.966
52 1:28.806
53 1:28.562
54 1:29.219
55 1:29.426
56 1:29.443
57 1:29.640
58 1:31.558
Piquet-vel való vívásánál lehetett látni ahogy nem maradt már KERS-e a célegyenesre, különben el tudott volna nyúni kigyorson (de nem)..stb
...de ezeket az elemeznivalókat bárki megtalálja a 'saját' versenyzõjérõl természetesen, ez most az én szemszögemet tükrözi.
Lehet nézni azt hogy a Brawn autó mennyivel szûkebben használta a pályát mint a Red Bull (gyorsaságtól függetlenül).
Rubinho vehemenciáját is lehet értékelni, ki így ki úgy ...😊
szal szvsz minden futamban van valami.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ale Alonso! poppe fan club™
én szétröhögtem az agyam... aztán utána talán tényleg uncsi volt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Erdemes vegignezni?
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Akkor tartana be, ha mondjuk hátráltatná a másik boxtaktikáját...teszem azt nehéz autóval feltartaná miközben a másiknak kikellene autózni a maximumot a helyzetbõl.
..de ez egy rajt volt és sztem absz. versenyzõ módra hozta ki a kinálkozó helyzetbõl amit lehetett.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem nem volt okos betartani a csapattársnak Kiminek és még utána rálegyezni, de nyilván ezzel egyedül vagyok, meg ugye hozzá is szoktam már.
Kifejezetten szép volt. Kimi autója akkor sérülhetett amikor a balosban próbálta védeni a pozícióját és féktávon ráengedte Alonso-ra, ott Kubica bement mellé...azért próbálta ráengedni..és szvsz ott sérülhetett.
Amennyiben a bal oldalt mondta valóban (nem igen figyeltem), mert a rajtnál Massa max a jobb oldalt üthette volna meg (meg nem is ért hozzá ahogy láttam).
Viszont az a balos Alonso-Kimi-Kubica eset az szoros volt.
Szal Massa rajtja (és pozíciószerzése) tetszett, de szép volt Alonso csúszása is (több is volt) a célrafordító sikán közepén. Akkor már Kubica kergette, és Alonso kegyetlen vagányul ment bele a sikánba aztán ahogy balszélrõl jobbra húzott megúszott az autó.<#eljen>#eljen>
Csak azért írom, hogy tudd hogyan tûnt el 8 másodperc Kimi elõnyébõl.
Nem hiszem, hogy Kimi talált volna valamit, egyszerûen ez a kocsi talán nem kedvezõtlen neki annyira mint a tavalyi.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Visca El Barça!
egyebkent szezon kozben lehet nagyobb szabalyvaltoztatasokat kieszkozolni?mert ez igy tenyleg eleg gatya. kellen kotelezo kers vagy plusz suly vagy forditott rajtsorrend vagy akarmi csak ne keljen megegyszer egy ilyen rakast szart neznunk mint ez a torok nagydij.
sztem mar button is szegyenli magat h ilyen konnyen megy. szamara sem nyujthat tul nagy elvezetet igy ez az egesz.
Ezzel azthiszem kicsit ellentmondtal magadnak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy, érdekes volt látni, hogy a nagyon jó Brawn is mennyit tudna, ha a középmezõnyben beragadna bármelyik KERS-es autó mögé.
Ja, és gratula Mosleynak és Eclestonenak, hogy sikerült már a közepe elõtt értelmetlenné tenni a bajnokságot!
Ha csak a dupla diffúzort elmeszelik, vagy kötelezõvé teszik a KERS-et, máris lett volna értelme a szezonnak, de így?!
A Ferrari jó irányba, a McLaren rossz irányba fordult a KERS-el. Érdekes lesz látni, hogy jövõre mennyire el lehet majd rontani az egész autót, ha lesz benne KERS ...
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem ugyanaz am baratom.
Franciaországé meg 1%ot.Akkor most Mo.Fasza?😄
Aki nem értené: annyira hátul nem nagy cucc elõbbre jutni olyan szinten.
(amúgy no offense, csak az összehasonlításod sántít)
A Red Bullt ha meg nem buntetik meg, az csalas.. Egyertelmuen belenyultak a versenybe, raadasul sajat versenyzojuket vertek at miatta.. Weber meg most asta el magat a szemembe, hogy ezzel semmi baj nincs.. Bezzeg a Ferrari nem csinalhat ilyet, mert az milyen disznosag lenne mar...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
na az elején mikor kicsúszott vettel utánna azt mondta hogy alonsó csípte meg a mûfüvet majd célba vette a másik oldalon lévõ füvet!
anikóval kész milyen párost alakítanak kiváncsi leszek a gyerekeikre !
mikor itt volt nálunk valamelyik szabadulómûvész és a dunából akart kiszabadulni anikó azt mondta hogy ::: kanyar van a hajóban!!!!
érdekesek lesznek a gyerekeik!