FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem volt okos betartani a csapattársnak Kiminek és még utána rálegyezni, de nyilván ezzel egyedül vagyok, meg ugye hozzá is szoktam már.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kifejezetten szép volt. Kimi autója akkor sérülhetett amikor a balosban próbálta védeni a pozícióját és féktávon ráengedte Alonso-ra, ott Kubica bement mellé...azért próbálta ráengedni..és szvsz ott sérülhetett.
Amennyiben a bal oldalt mondta valóban (nem igen figyeltem), mert a rajtnál Massa max a jobb oldalt üthette volna meg (meg nem is ért hozzá ahogy láttam).
Viszont az a balos Alonso-Kimi-Kubica eset az szoros volt.
Szal Massa rajtja (és pozíciószerzése) tetszett, de szép volt Alonso csúszása is (több is volt) a célrafordító sikán közepén. Akkor már Kubica kergette, és Alonso kegyetlen vagányul ment bele a sikánba aztán ahogy balszélrõl jobbra húzott megúszott az autó.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak azért írom, hogy tudd hogyan tûnt el 8 másodperc Kimi elõnyébõl.
Nem hiszem, hogy Kimi talált volna valamit, egyszerûen ez a kocsi talán nem kedvezõtlen neki annyira mint a tavalyi.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Visca El Barça!
egyebkent szezon kozben lehet nagyobb szabalyvaltoztatasokat kieszkozolni?mert ez igy tenyleg eleg gatya. kellen kotelezo kers vagy plusz suly vagy forditott rajtsorrend vagy akarmi csak ne keljen megegyszer egy ilyen rakast szart neznunk mint ez a torok nagydij.
sztem mar button is szegyenli magat h ilyen konnyen megy. szamara sem nyujthat tul nagy elvezetet igy ez az egesz.
Ezzel azthiszem kicsit ellentmondtal magadnak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy, érdekes volt látni, hogy a nagyon jó Brawn is mennyit tudna, ha a középmezõnyben beragadna bármelyik KERS-es autó mögé.
Ja, és gratula Mosleynak és Eclestonenak, hogy sikerült már a közepe elõtt értelmetlenné tenni a bajnokságot!
Ha csak a dupla diffúzort elmeszelik, vagy kötelezõvé teszik a KERS-et, máris lett volna értelme a szezonnak, de így?!
A Ferrari jó irányba, a McLaren rossz irányba fordult a KERS-el. Érdekes lesz látni, hogy jövõre mennyire el lehet majd rontani az egész autót, ha lesz benne KERS ...
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem ugyanaz am baratom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Franciaországé meg 1%ot.Akkor most Mo.Fasza?:D
Aki nem értené: annyira hátul nem nagy cucc elõbbre jutni olyan szinten.
(amúgy no offense, csak az összehasonlításod sántít)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Red Bullt ha meg nem buntetik meg, az csalas.. Egyertelmuen belenyultak a versenybe, raadasul sajat versenyzojuket vertek at miatta.. Weber meg most asta el magat a szemembe, hogy ezzel semmi baj nincs.. Bezzeg a Ferrari nem csinalhat ilyet, mert az milyen disznosag lenne mar...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
na az elején mikor kicsúszott vettel utánna azt mondta hogy alonsó csípte meg a mûfüvet majd célba vette a másik oldalon lévõ füvet!
anikóval kész milyen párost alakítanak kiváncsi leszek a gyerekeikre !
mikor itt volt nálunk valamelyik szabadulómûvész és a dunából akart kiszabadulni anikó azt mondta hogy ::: kanyar van a hajóban!!!!
érdekesek lesznek a gyerekeik!
Kimi 6.ról 9.
Massa 7.rõl 6.
Hami 16.ról 13.
Alo 8.ról 10.
serintem Kimi még Haminál is szarabbul ment, de ez lényegtelen az eredmény szempontjából
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és sztem jó képet adott a mostani lajos/merdzsó színvonalról!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
bloody fucking murder
hami nagyon rosszul ment ma, rosszabbul mint akiket felsoroltál ezért jogos a kérdés.
viszont mostanra már nagyon unalmas azt hallani folyton Paliktól, hogy a Brawn a király, a Redbullra szokás szerint nem tudnak rosszat mondani, de a többi meg lúzer banda...
ráadásul ez a két lúzer kommentátorimitátor úgy nyal be folyamatosan Buttonnak, hogy az már fáj <#gun>#gun>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hamilton mi a f@szt csinált?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...