182274
  • szabii98
    Oké :D
  • kabel15
    Szavazzunk :D
  • szabii98
    :D
  • a.carkey
    Apropó, új puna kell majd a bannerbe, mert ugye még koreai futam nem volt. :)
    Akár ...
  • kabel15
    De utálom ezt a várakozást 1 futam 1 hét szünet megint futam megint szünt.
  • Minstrel
    ha lenne akkor a koreaiak bajban lennének
  • kabel15
    Nem azt mondták hogy jövőhéten futam?
  • Punker
    jaja a srác mentette meg a futamot :D
  • desigo

• ÁjjLe BoBBi
    KOBAYASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÁT ÁLLLLLAAAATTT :S_A?D_A:S?D:D:D
    többitakarodikna.
  • kabel15
    Ja igen kicsit rosszul írtam le.
  • Bullitt
    Fél percig nem esett le, hogy miről beszélsz. Aztán rájöttem, hogy az RTL nyereményjátékról van szó. :D
  • kabel15
    Ez durva! A nyerteseink mondja hogy következő játékosunk nyert de nevet nem írja ki :D
  • b-type
    off:
    ?
    A bálna Mergával ez már réges-régen megszűnt szvsz, aztán még egy két coupe...de inkább a középkategóriára élnek...ami az ő esetükben felsőközép kategória.
    A bímer megehetné őket ha akarná, de nem akarja...valszeg mert nem lát benne nyereséget...szintén a középmezőnyre gyúrnak.
    Sztem felső vagy prémiumkategóriában azért nincs verseny, mert qva sok pénz presztizsgyőzelmet szerezni amiből aztán lehetne alibizni pár évig....egyértelműen a középkategória ahol ütni kell....ráadásul a Bímer-nek arculatot kellene módosítania ehhez, ami látható a Merga A osztályos bevezetésénél hogy micsoda veszéllyel járhat.

On:
    Koba' nagyon állat volt :)
  • Bullitt
    Mercedes is csak parasztlimuzinokat gyártott. És a többi is. :D
  • Totti5
    Mercédeszben SLK, SLS a többi említésre sem méltó... pedig régen... BMWnél pedig egy autót sem tudok mondani most ami ne lenne gáz, de ott meg ez az Xes széria a menő ami egy katasztrófa. Audi még talán, de azok meg sosem tetszettek. Egy Lexus mint ezek a mára már a tömegesen gyártott korcs luxus presztizs népautók, persze az a technika ami bennük vana z brutális és most is előremutató az autógyártásban, mert ebben a németek verhetetlenek.
  • a.carkey
    Azért a BMW nem parasztlimuzin. (Az AUDI talán.)
  • G_ArchAngel #102161
    az a baj, hogy a Mercedes az utcai autokkal is kezd erre a szintre esni, ezert esett a nyakukra a parasztlimuzinokat gyarto BMW es Audi...
  • a.carkey
    -És Kubica?
    -Ha lesz kereke, akkor Kubica is ott lesz ... :D
  • WNW
    Direkt volt, mert folyamatosan Massa mozgasara reagalt, de benne van.. Nekem azzal van bajom, hogy ebbol Weber Massanak osztott ki nagyvonaluan par ezer dollar buntit... LOL....
  • ShaiHulud
    kobayashi!! istenvolt :D
  • Totti5
    Megérte felkelni:), Kobayasi maru nagyon adta! sokar fogja még vinni, csak maradjon meg a lendület.

Kiemelném még Heifeldet aki kiválóan ment, Sumi is magához képest.

Rosberget nagyon sajnálom, ahogy Hamiltont is hogy buktak pontokat önhibájukon kívül.

Webber higgadtan behozta ahogy várható volt, ezt kell neki csinálni, persze kellene egy futamot nyerni mindenkép még és a többin dogobgón lenni, hacsak a többiek nem hibáznak.
  • Máté94
    Kobayashi nagyon jó volt!
  • Ulvar
    Hát kész ez a srác...messze a legjobbak fölött van az egyéni teljesítménye.
  • desigo
    Nélküle dögunalmas verseny lett volna.
  • Ulvar
    versenybaleset, nem direkt húzta rá, nem láttam ki volt, de hogy nem direkt tette az fix. Massa is agresszív volt előre akart menni többiek is még helyezkedtek ...ez van ez benne van.
  • G_ArchAngel #102152
    Kobayashi arnyekaban pont nem erdekes az elso pilotak vonatozasa...
  • Bullitt
    Hát én is szívesebben nézném a BBC-t. :)

Sutil meg egy barom....
  • desigo
    Kobayashit de megnézném egy komolyabb autóban...
  • G_ArchAngel #102149
    Hianyzott nekem ez a magyar kozvetites nagyon, igy legalabb erzem mennyire szerencses vagyok a BBC-vel...
  • WNW
    Weber mar megint hulye.. Massa azert kerult a fure, mert ahogy el akart az elotte levo mellett bujni, az eloszor rahuzta balra, aztan Massa atment jobbra a belsore, akkor megint ralegyezett a ficko, ennek a vege lett a fu.. Na, ha ebbol Massa kap buntit, mar mas miatt fure kerult, es ebbol eltalalta Liuzzit, akkor gratulalok nekik...
  • desigo
    WTF Kubica????
    Renault csomagolhat.
  • ShaiHulud
    ye weber
  • sumi
    nem tom..de jóóó... de tényleg...
  • desigo
    Rég volt már komolyabb rajtbaleset,túl simán eljönnek mindig.
    Ma lehetne egy kis aprítás...
  • szabii98
    Amúgy télleg....9 perc és elrajtolnak :P
  • ShaiHulud
    mit ittal?
  • sumi
    apa kezdőőődik....

a felvezetőkörben már 1 db virgin a gumifalba...totálkár...
  • WNW
    Ugytunik a Renault motor jo erre a palyara...
  • ScarY MAN
    vettel lehet utalni, lehet szeretni, de az tuti hogy piszok gyors ezzel a rb- szekérrel.

kubica meg az isten egyszeruen :D

massa meg....tuti hogy könnycseppek hullottak a kocsijára -.-