182274
  • Bullitt
    A jó öreg V10-es hangja. És azért annyit ehhez hozzátennék, hogy itt még volt kipörgésgátló, ami hatalmas segítség. Persze ettől függetlenül nem kéne ezeknek rinyálni...
  • Shiwo
    ki kellene fejleszteni egy orrkúpot, ami direkt arra van kihegyezve, hogy kiküldje a vizet meg a koszt a pályáról.. feltetetik mindenkivel, mennek 5 kört sárga zászlóval, majd mindenki kimegy, visszateszik a normált, oszt had szóljon :)
  • TommyC
    egyetértek
  • IXEMGabeo
    végre csak az a probléma alig alig fognak körözni sztem nem tudják befejezni...örülök ha már 20 kört tudnak menni
  • Magnumrolcsi
    Mi pénztől estek volna el ha nem tartják meg!
  • Ulvar
    Nem akarom az indulatokat gerjeszteni, de valakik tudnak (tudtak!?) vizen járni (nem csak rá gondolok).

• IXEMGabeo
    és a tv nézőkkel mi van? futamot akarnak, másnap meg munkanap van, ha megtartják megint... hidd el rosszabb körülmények is voltak mégis versenyeztek, de azért ez túlzás ez a biztonságra törekvés mostmár azt érzem ez az esős futamok kárára megy...tökmind1 a helyszín eső eső, itt elsősorban mondjuk az a problémájuk h nem tudják az átfolyásokat, de ettől lenne pont izgalmasabb
  • fifi
    1. ezért nem kell egy csütörtökre összeszegelt pályán vasárnap futamot tartani... mert az látszik, hogy a szervezők fosnak, de nagyon...

2. ezek a fürdős kurvák mire kapják a fizetésüket? mit rinyálnak? takarodjanak versenyezni...
  • Ulvar
    "kötelező a vizes gumi használata" Nem mondják? Tényleg? Azt hittem Hard gumin kiállás nélkül megcsinálják....
  • Bullitt
    Walter Csaba nagy okosságot mondott az előbb: ültessék be azokba a tisztítókba a VB esélyeseket és adják neki :D
  • Magnumrolcsi
    Szerintem egy kis ablakban, vagy ahogy a reklámot adják, lehetne Tom & Jerry. :))
  • Shiwo
    10 perc alatt leérnek azok a lassú tisztítógépek ? :D
  • Ulvar
    És akik el is mentek? Vissza fizetik nekik? :) ááá....
  • TommyC
  • Ulvar
    azt olvastam ki hogy beer (sör). Kérsz?xD.
  • IXEMGabeo
    tudom te nem szereted, ha kicsúsznak, ha hibázgatnak picit, ha kicsit számít, hogy ki vezeti az oly könnyen vezethető autókat, ámde esőben kijönne a pilóta tudás és a taktikai érzék...2003-as Brazíl nagydíj 100x rosszabb volt, de legalább egy jó ideig elengedték őket, volt baleset dögivel, dehát ez benne van...az a gond, h ezt megcsinálták Japánban is ugyanúgy fostak, de ez már azért túlzás, hogy itt is verik a nyálukat hogy nem... esős futamok pedig kellenek egy vb-be, mindig is voltak, de mostmár kételkedem h ezek után lesznek...mindig csak a kifogás, és a nézők sem ezért fizetnek akik kimentek a helyszínre
  • WNW
    Ezt ugy nevezik bohockodas.. Tessek elrajtolni, aztan aki beer, az nagy kiraly..:)
  • Ulvar
    Ez nem a pilóták hibája hanem a szervezeté, elkurvították a pilótákat. Ha kicsit tökösebbek lennének nem lenne gáz ÉS NAGYOBB TAPASZTALATUK LENNE A PILÓTÁKNAK ESŐ IDEJÉN (szerintem).
  • Bullitt
    Illetve csak hozná, elvégre esőbe már "nem biztonságos" versenyezni. Érdekes módon 50 évig mégis tudtak esőbe is vezetni a pilóták...
  • a.carkey
    De még ott hozták. :D

Mindegy, régóta nem követem. Még két ilyen verseny, és a F1et is leszarom, mert ez már nem F1.
  • Ulvar
    Ezt nézzétek meg...1 nappal a futam előtt kaparták fel a betont az új pályán ami indycarban az első futam volt :D:D (rendes utcai pálya legalább Sao Pauloban).

Figyeljétek a port ott is azon egy részen amiért felkaparták a betonyt (azért kellett mert annyira csúszott az egyenesben a verda hogy nem lehetett rajta menni hiába tartottad egyenesbe mint a taknyon úgy csúsztál).
  • IXEMGabeo
    akkor is SC mögött kezdtek de elrajtoltak legalább...balesetek vannak? na és...túlélték, Senna korszakában még nagyobb volt a kockázat...
  • LeventeV
    de sajnos az f1-be mar szinte csak az eso hozza az izgalmakat :(
  • Ulvar
    CART már nincs :P Tudom szőrszálhasogatás. :)

(amúgy se Nascarban se IndyCarban nincs verseny ha esik)
  • a.carkey
    Végre megmagyarázta Wéber, hogy Zollner mekkora baromságot mondott ismét ...
  • Magnum PI
    Pont most mondtam barátnőmnek, miért nincs valami takarítógép amivel leseprik vagy felszívják a vizet a pályáról futam előtt és utána már tisztán tudnák tartani a versenyzők. Úgy néz ki meghallották, de azért én nem erre gondoltam :D. Igazán kifejleszthetnének valami durva munkagépet erre a célra ha már ennyire nem merik elengedni az esős futamokat :S
  • Ulvar
    Hát én megértem Alonso félelmét

De igazából ha annyira biztonságosak az autók és biztonságos tempóban tudnak haladni a pilóták miért nem engedik? Még se annyira biztonságos? Akkor hagyjuk az egészet, ne rendezzenek ilyen futamot hanem menjenek oválozni :). Azt úgyis teljesen csak szárazon lehet végezni.
  • atila4
    LOL
  • Bullitt
    LOOOL a tisztítókocsik versenye! :D
  • IXEMGabeo
    LOL pályatisztító xD
  • a.carkey
    Vagy hozzanak egy szabályt, mint Cartban oválon, hogy ha esik, nincs verseny, és akkor senkinek semmi problémája a dologgal. De ezek a gibbonok csak felveszik a zsét, a baszott unalmas versenyeket produkálnak, és ha egy előzés van, máris sírnak, hogy felken a falra (Rubens), szabálytalan (összes többi majom).
  • IXEMGabeo
    ilyen alapon nem adnék nekik ekkore fizetést a sok fürdős kurvának...Alonso és Button mi a francot panaszkodnak amikor számtalan esős futamon vannak túl...most lett kib elegem ebből...még Japánban elment, mert szinte vizicsónak idő volt, de ez még nem annyira gáz, csak ismeretlen még a pálya és félnek a szervezők, de könyörgöm ez van akkor legyen verseny
  • mflex #102546
    Régen ilyen nem volt, úgy viselkednek, mint valami szűz kurva primadonnák.
  • Bullitt
    Tíz évvel ezelőtt még ilyenkor lazán elindultak. Ott vannak a monszun gumik meg a tehetségük, mutassák meg akkor, hogy ők F1-es pilóták.
  • IXEMGabeo
    hamár milliokat fizetnek nekik, akkor tessék versenyezni esőbe akármilyen új pálya akármilyen körülmények...régebben nem volt ilyen, hogy fosunk az esőtől itt valami nagy gáz van gyerekek...
  • IXEMGabeo
    ez szánalmas bazdmeg Japánban még elment, de mostmár ez túlzás amit a pilóták csinálnak...kb minden esős futamon nehezen lehetett látni, a szervezők is elmehetnek a p*csába...nem hiszem el, hogy itt kell szarozni az eső miatt
  • Punker
    szeretni fogom a koreai nagydíjat, biztos ez lesz a legnézettebb a szezonban.....
  • Shiwo
    ha el se indul a verseny, úgy is emlékezetes marad az első kóreai nagydíj -.-
  • SzocsA
    2 óráig még szakad az eső letelik az időlimit és vége a versenynek!

és 2013 ra jönnének az 1.6os 4hengeres motorok? mit akarnak csinálni a királykategoríából? gokartokat?
    eddig nem úgy volt hogy a forma 1ből lesték el az utcai autók a technikákat? lassan fordítva lesz sokkal fejlettebbek mára a közúti autók!

sz@ar lett lesz ez az F1
  • MR ME
    na eddig jó :D