FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
ilyenre csak a legnagyobbak képesek, akárhányszor látom tátva marad a szám

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Itt nézd meg,hogy McRae hogy megy,ez szinte sétakocsikázás hozzá képest😊 Amúgy ez nem egy S2000-es autó?Mert azzal szerintem nem sok esélye lesz a WRC-k ellen.
beszaras milyen jok ezek a futamok, az F1 napkozisek bohockodasanak tunik mellette

nemhiaba lehet egyre tobbszor olvasni, hogy ez az autosportok igazi kiralya<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Black Ghost
Így igaz valószínûleg nyertek volna, de nem így lett és a Stratos eredményeit sem érte volna utol, ugyanis a 70-s években a Lancia egyeduralkodó volt, míg 83-tól már komoly harcok mentek az élen, Qattro, T16, RS200 csak hogy a nagyobbakat említsem.

A Qattro S1-bõl több típus is készült 5-600Le-k voltak.
bardocz
Lehet hogy az S4-el nem nyertek bajnoki címet,de ha Henri Toivonen nem hal meg 86-ban a Portugál rallyn,akkor õ megnyerhette volna,nameg azt az autót 2 évig használták csak a b csoport betiltása miatt.És amúgy a S4-et mindenhol jóval erõsebbnek írják,talán az Audi S1-esnél is erõsebb volt.
Black Ghost
Nem, az S4-be egy 1,8-as 16 szelepes Abarth motor van (470Le), teljesen egyedi, mindössze 20 db készült belõle.

A elsõ Stratos-ban egy 1,6 Fulvia HF motor volt, de ezzel nem versenyeztek, késõbb próbálkoztak a Fiat 132 2,0 motorjával is de nem vált be.

Egyébként S4-l sosem nyertek bajnoki címet, míg a Stratos-al 10-t is, és nem csak a motorja Ferrari, ugyanis az autót egy olasz tervezõstúdió a Bertone tervezte a Ferrari kérésére, Lancia Stratos Zero néven.
Több Ferrari motort is használtak:

1971: V6 190Le
1974: V6 350Le 24 szelepes
1976: V12 Turbo 400-480Le- itt már a nyújtott kasznit használták.
bardocz
Na,ma is tanultam valamit:-) Azt nem tudjátok,hogy a 037-esben és az S4-esben is Ferrari motor volt-e?
Kit--Kat
Ez így van, de egy csettintésre ott teremnének a Ferrarinál a Lancia volt sportsészlegének az emberei, ha már rég nem ott dolgoznak.
Szóval ez nem okozna gondot.
Régen a Ferrari 20-nál is több versenyfajtában is részt vette egy évben.
Csak a 70es évektõl fordultak teljesen a Forma1 felé amikor nagyon megnõttek a költségek.

Amúgy az a Ferrari amit nem ismertél fel egy 308 GTB.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
az egy dolog, de a lelke Ferrari, persze maga a Ferrari nem épített rally autókat

bardocz
Na ezt nem tudtam.Mondjuk csak a motorral még semmire nem mentek volna,ahhoz meg kellett még építeni a kasznit,futómûvet stb.
Kit--Kat
A Ferrari motorját használták a Stratosban pajti😉
Kis közük van azért.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Jó,ahogy megnéztem akár egy Fiatot is berakhattál volna.Attól,hogy egy családba tartpznak pont annyi köze van szerintem a Ferrarinak a Lancia-hoz mint a Fiathoz.
bardocz
A Lancia-nak van köze a Ferrarihoz?Ezt nem is tudtam.Felsõt meg nem tudom beazonosítani,max annyi,hogy valami Ferrari lehet az is.De hogy nem lett sose konstruktõri világbajnok az biztos.De akkor már ha Lancia:
Totti5

bardocz
A Ferrari arra soha nem volt képes😄
Remelem Kimi elmegy rallyezni, kellene epiteni neki egy Ferrari WRC-t 😄

egyik szemem sír a másik üveg... <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5
Csak kapjon a segge alá egy versenyképes vasat és lássunk versenyeket az élen, ha ehhez neki a Ferrariba kell mennie, akkor hajrá!

GregSB
Innnnnnnnnnkredibóól! 😄

tök mindegy hogy hova a faszba fog menni mert a forma 1 nek annyi!
desigo
Akkor szerintem Kimi helyére fog jönni sajnos 😞
a.carkey

A medve nem játék.

kifli
palik mégtöbbet emlegeti majd shell mérnököket 😄
Minstrel
opsz, azt hittem az a youtube-os <#falbav>

http://topgearhungary.blogspot.com/

passatgt

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

koszonom, igen...

sajnos youtube-on audio nelkul van csak fent...

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Norbi1990
Youtube-ról lelett törölve.
desigo
komoly kép <#eljen>
vki tudna linket adni ahhoz a videohoz, mikor az F1 pilotak, technikusok egyszerre enekelnek? talan tavaly ev vegen adtak ki...

thx

ÁjjLe BoBBi
az.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Black Ghost
Jó is ez, már nem is tudom hányszor látta ezt a videót de még mindig tetszik.
bardocz

Csak berakom,hátha valaki még nem látta😛 Itt még boxkiállás sem volt.
passatgt
jövõre midurva shell labor lesz

JuanG
sztem meg igenis jó dolog, nincs annyi taktika, pilótán múlik hogyan tudja használni a gumikat, pályán kell eldönteni a csatákat nem a boxban (ill. boxkiállással)...

én még a többfajta gumikeveréket is betiltatnám, 1 pályán 1 típusú legyen...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

a.carkey
Aztán vagy bírják benyával, vagy nem:

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
Visszatérnek a jó kis kerékcserék:

A medve nem játék.

a.carkey
Dehogy lesz unalmas! 😄

A medve nem játék.

Black Ghost
Szerintem is jó ez, a "sprint" futamok úgy is izgibbek (MotoGP WTCC).
akkor most lehet gyurni az alacsony fogyasztasu motorokra, jobb teljesitmenyt ado uzemanyagra...

Istencsászár
Irónia volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Régen is így volt...És hagy ne keljen linkelnem a 79-es dijon-i versenyt,hogy az utolsó körökben mit mûveltek.
ÁjjLe BoBBi
...ott van hogy erre a FOTA is bólogat...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár
rohadt szemét moslék tönkreteszi a versenyt... õõõ vagy ez már nem az?

Black Ghost
Gumit akkor is kell cserélni, legalább látunk 4mp-s kerékcserét. 😄
autoszimulator
igen, most már a boxban elõzésnek és taktikázásnak is vége lesz, szóval majd befutnak az idõmérõn elért sorrend alapján. izgalom a köbön.

.: mobilize.hu :.

mflex
legalább Massa nem fogja magával vinni a fél ferrari boxot...

szerintem ez egy újabb baromság és csak még unalmasabb lesz tõle a verseny, hiába a költség csökkentés címén megnevezett álszent közhely címén referált valamit mondjunk rá agyaroggyant nyilatkozat féleség.

What about the forests?