182274
  • Kit--Kat
    Ebből látszik, hogy nem férnek bele a tömeges hibák ( kivéve az idei év itt mindenki számláján van már jó néhány hiba). Abból volt gazdagon Massának 2008-ban. Szerencséjére Hamilton is bőséggel bénázott az volt talán eddigi leggyengébb éve. És ne felejtsük Massa gazdagon kapott vissza a sorstól is az évben ráadásul a FIA is hathatósan segítette az utolsó futamokon.

Az előtte lévő posztban nem szapultam, leírtam milyen körülmények között kellett menni Massának 2008-ban.
  • IXEMGabeo
    hányszor szúrta el neki a csapat és a motor is a legrosszabbkor...persze volt 1-2 rossz futama, de a 2008-as évet megérdemelte volna Massa mivel küzdött is és egyáltalán nem volt olyan, mint, aki vízhordó lenne...
  • IXEMGabeo
    ne kezd már el jogtalanul Massa szapulását...
  • Kit--Kat
    Szerintem eléggé arcon csapta a TO németben és hogy átpártolt mögüle a "nagy család" Alonsohoz. Azóta is ebből próbál kilábalni, de MAssa túlságosan is olyan pilóta akinek megkell mondani hol fékezzen hol menjen szélesebben, és kell mögé az eszméletlen nagy támogatás a csapat részéről.
  • Kit--Kat
    Nem pontosan így volt. A 2008-as Monacoi versenyen írták alá Alonso szerződését. Onnantól kezdve érdemes nézni Kimi visszaesését, nem véltelen nem tudta hirtelen felmelegíteni a gumit időmérőkön. Később Domenicali és Schumacher is bevallotta, hogy az évközi fejlesztések rosszak voltak Kimi számára. Az más kérdés, hogy őket ez nem különösebben zavarta.

Mindenesetre Massa számára megvolt a segítség 2008-ban mind a csapat (Kimi félreállításával) mind a FIA részéről. Gondolom azzal számoltak, hogy ilyen körülmények között az erős Ferrarival ő is behúzza. Nem így lett, örülök, hogy bukott rajta a Ferrari, Massát sajnálom kicsit, bár nem Vb matéria a címet nem érdemelne a tudására. (szvsz)
  • Botond #103973
    Én továbbra is fenntartom, hogy önzésből, és jól felfogott érdekéből bénázik, hogy még véletlenül se legyen olyan helyen ahol bárki bármit kérhet a csapat érdekében. Bár azért újabban nem elég óvatos, mert múltkor is kérhették volna, hogy amikor vettel 8x körözi le, akkor ugyan koccanjanak már egyet.
  • G_ArchAngel #103972
    Azert ez nem igy volt egeszen, akkor alltak at Massa-ra, mikor Kimi szamara a korulmenyek elkezdtek rosszul alakulni - sajat hibabol, csapat hibabol, technikai hibabol is vesztett pontot, majd meg a KRESZ alapszabalyait nem ismero Hamilton is seggbe durrantotta:)

ezutan a Ferrari persze, hogy az eselyesebb pilotat tamogatta...
  • Kit--Kat
    Nehogy már belemenjünk ebbe megint. 2008-ban végig tolták MAssa szekerét, Raikkonent meg hagyták szopóágon a számára használhatatlan alkatrészekkel.

Az más kérdés, hogy ráfejlesztett autóval sem tudott mindig olyan gyors lenni mint Kimi...

Most meg ő van a fasz rossz végén és látható ő mennyire képes így kellemetlen körülmények között a csapattársához képest teljesíteni...
  • Palinko
    valahonnan másolom ezt lehet pontatlan:
    Alonso világbajnok, ha:

- nyer vagy második
    - harmadik vagy negyedik, és Webber nem nyer
    - ötödik, és Vettel vagy Webber nem nyer
    - hatodik, Webber legfeljebb harmadik, és Vettel nem nyer
    - hetedik vagy nyolcadik, Webber nem dobogós, és Vettel nem nyer
    - kilencedik, Webber legfeljebb ötödik, és Vettel legfeljebb harmadik
    - tizedik, Webber legfeljebb hatodik, és Vettel nem dobogós
    - nem szerez pontot, és Webber legfeljebb hatodik, Vettel legfeljebb harmadik, Hamilton nem nyer

Webber világbajnok, ha:

- nyer, és Alonso nem második
    - második, Alonso legfeljebb hatodik, Vettel pedig nem nyer
    - harmadik, Alonso legfeljebb hetedik, Vettel pedig nem nyer
    - negyedik, Alonso legfeljebb kilencedik, Vettel pedig nem nyer
    - ötödik, Alonso legfeljebb tizedik, Vettel pedig legfeljebb harmadik

Vettel világbajnok, ha:

- nyer, és Alonso legfeljebb ötödik
    - második, Alonso legfeljebb kilencedik, Webber pedig legfeljebb ötödik

Hamilton világbajnok, ha:

- nyer, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik

Pontegyenlőség esetén a győzelmek, második, harmadik, negyedik helyek száma rangsorol, és így tovább.
  • Dean Winchester
    hali
    valaki megmondaná,hogy most kinek hanyadik helyen kell végeznie h bajnok legyen?
    nem szoktam követni az f1-et de most hallottam a reklámban h még 4en versenyben vannak és megnézném holnap a futamot de kivi lennék a fent említett kérdés válaszára :D
  • Ulvar
    Ez egyértelmű volt hiába esett vagy sem. Ha kilökik vagy hibáznak a McLaren szerelők...de nem szóval...
  • bardocz
    Glockot előzte. És ha Glock kiment volna vizes gumiért, akkor kapásból Hamilton mögé került volna.
  • kabel15

Itt a videó! Figyeljétek Massa apukáját. Az arca mindent elárul.
  • kabel15
    Mikor világbajnok lett akkor úgy lett világbajnok hogy az utolsó pár körben elkezdett esni az esső. Mindenki kijött csak 1 pilóta nem. (nem tudom már a nevét) A lényeg hogy 1 helyett kellet volna előre jönnie hamiltonnak hogy bajnok legyen. És azt az egy helyet úgy oldotta meg hogy az utolsó elötti kanyarban a fél mezőny leelőzte azt a pilótát aki nem jött ki kereket cserélni. A vicc az az egészben hogy Massa beért a célba a az egész ferrari box tombólt az örömtől. És jött egy szerelő aki közölte hogy Hupsz Hamilton előzött mégsem mi nyertük a VB-t.
  • WNW
    Hulye vagy.. Ennel egyszerubb a helyzet.. Egyreszt sorba peche is volt, megallt alatta a kocsi idomeron, altalaban valaki mindig eltalalja, elcseszik a gumi cserejet, stb.. A nemet nagydij utan azert a kedve is elment, illetve amit nem mondanak el, de 100%-ig biztos, hogy a kocsi fejlesztesevel is inkabb Alonso fele mentek el, hogy tobb eselye legyen.. Amugy 2008-ban ezt csesztek el a pletykak szerint naluk, keson dontottek Massa iranyaban minden teren, igy pontok vesztek el szamukra.. Valoszinuleg iden ezert is huztak be olyan drasztikusan az Alonso iranyt mar a nemeteknel...
  • IXEMGabeo
    ja Glock nem bírt ki 2 kanyart...
  • Palinko
    Alonsonak nagyon jól jött sztem ez a sorrend, még azzak is szerencséje van hogy button van mögötte aki valószínűleg nem fog meggondolatlan előzésbe kezdeni mint ha pl webber lenne mögötte.
  • Botond #103961
    Mondjuk az Alonso Massa első helyes csere óta Massa látványosan megtesz mindent, hogy ne legyen Alonso bajnok, hogy jövőre "egyenlő felekként" induljanak megint, ne Alonso mint sztár, ő meg mint csicska ismét. Szerintem Massa tudatosan bérli a 10-12. helyek valamelyikét, hogy még véletlenül se lehessen köze az események alakulásához. Ezért ki kéne rúgni a kis tetűt simán. :) Ha Alonso nem lesz bajnok, akkor neki is a csapattársán ment el a dolog, ahogy ezt majd elmondhatja magáról valamelyik, vagy mindkét redbullos. Egyedül a két mekis mondhatja el, hogy ők elkúrták maguknak sajátkezűleg, nincs kire mutogatni. :)
  • Botond #103960
    Azért,ha Alonso kiesik, akkor nem reménytelen az, csak Hamilton,Button 1-2 kell, a többiek mindegy milyen sorrendben érnek be. Mondjuk Alonso profi, ezt behúzza, ha nem esik szét a gép. Érik a harmadik. :)
  • Totti5
    Ezt gondold át újra és nézz utána.
  • Jack95
    LÉtezik az! :D
    Amikor megnyerte hamilton a vb-t, már nem is tudom mikor, akkor is kb az utolsó előtti körbe esett ki előle valaki, és így nyerte meg! Szóval ezért még bejöhet! Csak nagyon kicsit az esély rá...!
  • Máté94
    Szerintem létezik. :D
  • Totti5
    Remélem Alonso nyeri, és akkor az arcába lehet rögöni az így év végére kialakult nagy egyenlőség párti Hornernek meg a többi balfácánnak, akik elszalasztották az egészet. Hamiltonnak ahhoz hogy megnyerje olyan mák kellene... ami már nem is létezik.
  • Jack95
    Én Hamiltonnak szurkolok, de mivel neki alig van esélye nyerni, ezért akkor Webber-nek! Nekem aza lényeg, hogy Vettel semmiképpen ne nyerjen!
    Hajrá Hami! :)
  • G_ArchAngel #103954
    szerintem technikai hiba nelkul csak Alonsonak van eselye, vagy legalabbis a legtobb eselye megnyerni...
  • Palinko
    hamilton tényleg csinálhat érdekességeket mert neki egy jó alkalom megmutatni mit tud, mert most már nincs rajta teher, nyomhatja akár autót kockáztatva is.
    mert ha nyerne is hami, alonso kiesne, akkor is webber már valószínűleg 3. helyet hozná és webber lenne vb, szal hamilton nyugodtan kiautózhatja magát holnap.

Persze én Alonso vb győzelmet remélek :)
  • Totti5
    Csak válaszoltam. Amúgy is mint játékkiadó már nincs, mert én 10 éve már nem találkoztam Virgin játékokkal, azelőtt meg sok mára klasszikus és zseniális game elején ez a logo virított.

v • d • e
    Virgin Group

Key people
    Richard Branson

General
    Active · Blue Holdings Limited · Cinemas · Credit Card · Digital · Drinks (Cola, Vodka, Wines/Vines) · Electronics · Experience Days · Fuel · Green Fund · Media · Money (USA) · Unite (charity) · Voucher

Travel
    AirAsia X · America · Atlantic · Balloon Flights · Blue (Pacific Blue, Polynesian Blue, V Australia) · Express · Galactic · Holidays · Limited Edition (hotels) · Limobike · Limousines · Nigeria · Trains · Vacations

Publishing
    and entertainment
    Books (Losing My Virginity) · Comics · Interactive · Ouï FM · Radio · Radio Free · Records · V2 Records · V Festivals (Australia, North America, United Kingdom)

Retail
    Brides · Cars · Megastores

Mobile
    UK · Australia (Broadband) · Canada · France · India · South Africa · USA

Motorsport
    Virgin Racing

Wiki szerint, azért ez kemény:)
  • desigo
  • vass17
    Reméljük erre nem fog sor kerülni:D Egyébként ismerve Hamiltont, nem vagyok benne biztos, hogy Vettel fog nyerni:)
  • desigo
    ha már balesetben kiesnek akkor essen ki mind a 4 esélyes
    aztán mehet a box a boxban
  • G_ArchAngel #103948
    Nem eppen csak ez a profilja, sokkal nagyobb ez a ceg annal: zene, jatek, szallodalanc, legitarsasag, mobilszolgalatato, internetszolgaltato, stb...stb...

Amugy 1 ponttal mar top10-es csapat lehet a Virgin, mivel 12 csapat van es ebbol 3-nak nincs pontja:)

• nearo
    Gyula elmondta időmérő alatt, hogy a negyedik helyek száma döntene, méghozzá Vettel javára.
  • vass17
    Ahogy láttam, már a 3. helyek száma is eldöntené, mintha Alonsonak több lenne, de remélem nem ezen fog múlni:)
  • kabel15
    Remélem az aszfalt hőmérséklete pozitívan fogja befolyásolni a McLaren-t.
    Elvileg fél órával tovább fognak versenyezni a pályán mint az időmérő tartott. Szóval akkor még hűvösebb lenne az aszfalt. És így is alig kapott ki Hamilton Vetteltől. Remélem a vége felé begyorsul Hamilton és győzelemmel fejezi be az idei szezont. ha már a VB cím elúszni látszik
  • IXEMGabeo
    pff...nem TB, Red Bull:D
  • IXEMGabeo
    másutt nem nagyon van esély rá, mivel a TB nem volt annyival gyorsabb mint a Mclaren...egyenesekben kétlem, hogy Webber ott lenne a kanyar végén Hamilton nyakán
  • bardocz
    "Hamiltont a boxban előzné meg"

Az tényleg kibaszott izgalmas lenne, nem is bírná a szívem!
  • Botond #103941
    So far, so good. Ahogy azt a művelt orosz mondaná.
  • IXEMGabeo
    kellene egy rajtbaleset Buttonnak ki kéne ütni Alonsot, Webber szépen előrejönne, Hamiltont a boxban előzné meg aztán a végén még Vettelnek nem is lenne muszáj elengednie így lazán vb lenne:D
  • matthias92
    azt olvastam :DDD