FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Azért még 1x.
Amikor Massa kijött a boxból neki mnet Bourdaisnak, erre megcsúszott, Bourdais mehetett továb. Ha nagylelkûek vagyunk ez akkor is max versenybaleset. Erre a csóró Bpudais-t meg behívták áthajtásosra azzal a címszóval, hogy balesetet okozott, ami agyrém hülyeség és így Massa hozott pontot Hamiltonon.
Hamilton esete meg az elfékezéssel a rajtnál, én nem bírom Hamiltont, ráadásul ezzel mint ahogy kiderült Kimitõl vette el a futamgyõzelmet, szóval maximálisan megérdemelte a büntetést. De az amit Massa mûvelt, ahogy levágta a kanyart, majd oldalról nekiment Hamiltonnak és megpördítette, nem volt azonos súlyú este mint Hamilton elfékezésével.
Sokkal súlyosabb büntetést érdemelt Massa mint Lewis, ráadásul Hamiltont úgy megpördítette, hogy az egész mezõny el ment mellette.
Semelyikük sem nõtt fel a VB címhez amikor ilyeneket csináltak az utolsó nagydíjon, na mind1.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A gép valóban régebbi, de hogy ki vezeti...
És a cikkben, megint NEM ÉN ÍRTAM HOGY KIJÁTSZOTTA A TESZTTILALMAT..
CSak hogy még a látszatát is kerüljem hogy esetleg nem tudok szöveget értelmezni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Hamilton az egesz idenyben a fure terelte a versenyzotarsait, e orulj mar meg.
Meg hogy elrontott fekezes lol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy amikor kilökte Hamiltont és ugyanazt a büntetést kapta mint Hamilton az elrontott fékezésnél?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Másrészt aki azt mondja, hogy Hamilton a kanyarban nyerte meg az hülye, ha nem büntetik meg annyiszor és Massát nem tolják úgy, már futamokkal korábban eldõlt volna a 2008as bajnoki cím.
2008 nem volt magas szintû év ha azt nézzük a 2 bajnokesélyes mennyit hibázott.
Én azért remélem ez nem jut a többi sorsára és egy jó példakép lesz a magyar egészségügyben.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Nem ez a baj. Az a baj, hogy hozzábasznak jól funkcionáló kórházakhoz egyes tök eladósodott szutykokat, aztán azok szépen lehúzzák az egyébként korábban életképes konstrukciót a béka segge közelébe úgy, hogy felújításra, mûszer-gyógyszer és egyéb orvosi dolog beszerzésére sem marad elég pénzük. (A vége persze mindenhol az orvoselvándorlás ...) Elõször kiszervezik ami még mûködik, majd átteszik "haveri" helyekre amibõl pénz jöhet, persze mindezt magyar szinvonalon, aztán a maradék, amely korábban a kiszervezettek adósságállományát is átvette meg szépen eladósodik. A végén vagy bezárják, lebontják, pláza, vagy "haveri" kezek szépen ráteszik a mancsukat. Lesz belõle magánklinika, amit egy ideig tisztességesen tudnak mûködtetni, majd "lehúzóbázis" lesz belõle. Ha nem lesz magánklinika, akkor "haveri" vállalkozásban kezdik el mûködtetni a közintézményt (haver, semmihez sem értõ orvosok, stb), persze magyar szinvonalon adósságok garmadáját felhalmozva, hogy a vége bezárás, lebontás/pláza, vagy állami kezekbe való visszahelyezés legyen (persze a szart is vissza/felszámolva az állambácsinak amit belefeccöltek a kórházba).
Az ÁEK egy jó és modern kórház, helikopterleszállóval, felújítva, jó orvosokkal, de természetesen minden kóros tünetét magánviseli a magyar egészségügynek. Egy-egy eset kapcsán lehet vele dicsekedni, de a többihez képest (pl. OBSI) max. annyiban más, hogy nem 1 hanem 10 éven belül fognak ellene csõdeljárást indítani.
A medve nem játék.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.: mobilize.hu :.
Én így írtam volna.
Ha van lóvéd, akkor semmi gond, de egy átlag taj kártyás beteget 99%-ban leszarnak...
What about the forests?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A mérnökök meg csak magukat fényezik.
Nem azt írtam, hogy pilóták nem adnak vissza benyomásokat, akkor nem lehetne pilótákra fejleszteni autókat.
A Ferrari sportigazgatója, Massimo Rivola levlében arra kérte a Formula-1-es csapatokat, hogy engedélyezzék, hogy Schumacher egy tesztnapot teljesítsen az F60-as autóval Valencia elõtt. "Ahhoz, egy hivatalos tesztnapot teljesíthessünk, szükségünk van a 2009-es csapatok és az FIA hozzájárulására."
"Az lenne meglepo fordulat, ha a hatralevo futamokra a sumakot beultetnek a ferrariba. 😄"
Picsaba, hogy megint igazam lett. 😄 Ha az elso hat-nyolc koze befer, mar nagyszeruen teljesit ennyi kihagyas utan.
Mondjuk a nezettsegnek nem art, mert a 4. futamtol hulladek nezoszamokat produkalt az F1.
Mar csak az kellene melle, hogy Alonso-t is engedje indulni a felulvizsgalo bizottsag.
Állítom, hogy a fél világ szorított neki...<#eljen>#eljen>
Vamos Argentina!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
olyan oldalt keresek ahol le lehet tölteni régi(90,80-as évek) f1-es futamokat,
tudna vki segíteni ebben?
Köszi
A baszogassuk-madet-napnak vége..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...