182278
  • Falcon83
    Ha szereted gyulám visítozását akkor itt van ez:
    http://stream.czo.hu:8080/

Ha meg nem akkor justin-tv :)
  • whiskeyman
    Valaki passzolna linket, ahol lehet nézni?
  • desigo
    "Több bejegyzés szerint is előfordulhat, hogy egy rövid zápor végigfut a helyszínen még naplemente előtt.

Az esőnek azonban igen csekély, mindösszesen 14-15% esélyt adnak az előrejelzések."
  • bardocz
    Ha Webber húzta volna rá a kocsit Vettel-re, akkor igazad lenne.
  • Falcon83
    Egyértelműen Vettel volt a balfék, annál az esetnél.
  • Marci0115
    szerintem nem webber ütötte ki
  • PrisonMan
    "Vettellel az volt a baj, hogy év közben feleslegesen balesetekben volt benne, kiütötte Webbert"

Ez szubjektív. Én azt mondom Webber ütötte ki Vettelt. Na kinek van igaza?!
  • chalezlopez
    Fú de izgalmas lesz hamarosan! Készültök sörrel chips-el? Ha Alonso VB lesz, a tiszteletére kinyomom a 406 padlólemezét!

Bazz el sem tudom képzelni, hogy Hami mennyire menni fog a győzelemért. Azt meg, hogy Webber mennyire Alonso elé akar majd kerülni tűzön vízen át nem is említem. Na ma ki fog derülni, hogy mennyire is lehet előzgetni ezekkel a kocsikkal szvsz...
  • G_ArchAngel #104014
    Kimi 2007-ben 6 futamot nyert. Hamilton?
  • IXEMGabeo
    azért, ha azt nézzük idén voltak bőséggel ölébe pottyant győzelmek, nem csak Hockenheim...
  • IXEMGabeo
    Hamilton is bemutatta Monzában, Szingapúrban is, hogy lehet elszállni vb esélyesként

Vettellel az volt a baj, hogy év közben feleslegesen balesetekben volt benne, kiütötte Webbert, Spa-ban Buttont, mutogatott fel volt háborodva ezt már megbeszéltük, hogy feleslegesen tette, Silverstoneban is a rajtnál túl agresszív akart lenni meg is szívta...mellesleg igen jól vezetett, és a 10 edzés elsősége azt bizonyítja, hogy az egyik, hanem a leggyorsabb a mezőnyben...az is lesz még 1-2 év és benő a feje lágya versenyen is...mellesleg az természetes, ha egy elfogult Hami drukker butának nevez
  • IXEMGabeo
    Stirling Moss is 4x vb 2. volt, igaz, hogy, ha egyet is, de megérdemelt, Hamiltonnak sem ártott volna ha britként 2x 2. helyezett xDDD, Manssell és Hill is nagy nehezen egyet tudtak nyerni, Buttonnal egyetemben...
  • bakkerman
    ha Hamilton nem érdemli meg a 2008-ast,akkor azt el mondod nekem,hogy a 2007-est KI A FASZOM ÉRDEMLI MEG?? mert hogy az 100%-ig Hamiltoné,az biztos,elkúrta az utolsó két futamot,akkor még idegileg gyenge volt,év közben pedig oda-vissza verte ÚJONCKÉNT a riválisokat,megbízhatóan ment. Kimigeci meg valahogy bemakkolt egy címet,ennyi. Látjuk is,hogy azóta hol van. Ralifutamokon Loeb-ék versenyeznek,ő látogatja az árkokat. Massa is fasza volt 2008-ban,már már majdnem megnyerte VB-t,aztán látjuk belőle is mi lett :) Végülis akkor ki nyerte a legtöbbet azzal a "Hamilton által elbaszott" 2007-el szezonnal? :))
  • Armagedown
    én is remélem hogy Alonso fog nyerni , péntek éjjel megálmodtam
  • Peppus
    Te mennyire buta vagy.. :D Szerinted azon a futamon Vettelnek mennyi vesztenivalója volt? és Hamiltonnak? Gondolkodj már el picit. Vettel idén bemutatta, hogy már év közben hogy lehet darabokra hullani, ha VB esélyes vagy.
  • Jacek
    :)) a piramis igy nez ki csapatok/FIA/ BernieKing
  • vass17
    Nem tud valaki egy megbízható, angol streamet, ami most is közvetíteni fog?
    Tegnap is elég hosszasan kerestem és nem szeretnék legmaradni az elejéről.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • mcmoha
    Tevedsz.;) Bernie utasitas van.:D
  • G_ArchAngel #104004
    Azert nem bannam, ha Alonso 7+ ponttal nyerne, fene sem akarja a sok baromsagot olvasni.
    Meg iden szerintem meg O is megerdemli, ez nem 2005, ahol az ellenfele megbizhatatlan autoja miatt nyerhetett...
  • bakkerman
    Vettelt fogják,fiatal,tehetséges,nagy háttérrel,ami a Red Bull.
  • WNW
    Hulyeseg.. A gyoztes mindig megerdemli... Oda kell jutni.. Foleg iden vegig keselen tancolt mindenki vegig.. Nem lehetett autokazni, vegig mindenki kinyomott mindent magabol, a szerelokbol, a mernokokbol, mindenkibol..
  • bakkerman
    muhaha kacagtam az öreg massa fején (Y)
  • SzocsA
    vettelt!
    hami alonso összeugrik a rajtnál webber kiesik!

schumi nem hiába vigyorgott!!!!
  • Jacek
    :D csapatutasitas valoban nincs, csak FIAutasitas:D
  • Ulvar
    Én meg azt mondom hogy ez papíron már meg van az FIAnál. Már gyártják névre a kupát... :). Csak kíváncsi vagyok kit választanak.
  • Ulvar
    Akkor nem vagy közömbös ha azt kívánod hogy Hamilton ne legyen VB :D.
  • Marci0115
    csak csalonso ne legyen vb
  • benőmenő
    Most kivételesen én is közömbös vagyok a VB-t illetően, mert a 3 esélyes ugyan úgy (nem)érdemli meg a címet.[nézőpont kérdése] Csak Hamilton ne legyen VB.
  • IXEMGabeo
    arra lennék kíváncsi évekkel ezelőtt itt mekkora nyüzsgés volt:) hány új hsz szokott lenni ilyen vb-t eldöntő helyzetekben? hány anyázás, hány vita és gratulálok féle szöveg szokott ilyenkor szerepelni?
  • G_ArchAngel #103993
    A topicra gondoltam...
  • Totti5
    Jó verseny.
  • G_ArchAngel #103991
    Mi lesz itt holnap baszki

Szerencsere nekem qrvara mindegy ki nyeri...
  • IXEMGabeo
    utólag megnézve ez az ember még edzésen sem tűri ha elmennek mellette, kétség sem fér hozzá, hogy vériben a versenyzés, de az is fix, hogy hülye, mint a segg...xDD
  • IXEMGabeo
    lool ezt láttam, de erre nem gondoltam hogy vita téma lesz xDDD

amúgy Hami szépen leverte azt a kis pöcköt, ezért volt annyi ideig sárga zászlózás xD
  • passatgt
    ja de a rádióban meg azt mondja, hogy massa megpróbált leszorítani...

mindegy, büntetést sztem sem kellett adni ezért
  • passatgt

Nem látta hami szerintem hogy jön, de a kamerát azért remélem kifizette:)
  • manitounickfree
    ferrari élménypark abu dhabi

• IXEMGabeo
    de lol

az igaz, hogy kicsit nem figyeltük, de volt egy eset Lewis és Massa között...nem szeretnék állást foglalni, úgyis már sokat szidtam Lewist...az esetnél ki volt a hibás? én nem érzem azt ezúttal, hogy itt bárkinek is büntetést kelljen adni...felesleges vita
  • IXEMGabeo
    avval a Mclarennel még Kovalainen is a legtöbbször gyors tudott lenni pedig lényegesen gyengébb pilóta volt, mint a 2 Ferrariban ülő Raikkonen v Massa...hidd el a 2 autó egyszinten volt:) Ferrariból csak a mxot hozták ki a pilóták, a Mclarenből is, amit lehetett Hamilton, de azt ne meséld be nekem, hogy gyengébb technika volt Lewis alatt...nem nem, nagyjából változó volt, egyik futamon a Ferrari a másikon a Mclaren dominált, sőőőt talán év elején volt az, hogy a BMW is beleszólt a dolgokba utána szépen a 2 nagycsapat maradt az élen...
  • IXEMGabeo
    ja és, ha sokan mondják, hogy Vettel nem érdemel vb címet, mert meggondolatlan így meg úgy, Hamilton sem érdemelt volna vb címet oly fiatalon...