FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
szal akkor igaz. gp2es slickeken nyomja es mar hivatalosan is o vezette 😊

...

ScarY MAN

...

Kit--Kat
Most ha nem éerted amit írtam nem tudok mit csinálni.
Azért még 1x.
Amikor Massa kijött a boxból neki mnet Bourdaisnak, erre megcsúszott, Bourdais mehetett továb. Ha nagylelkûek vagyunk ez akkor is max versenybaleset. Erre a csóró Bpudais-t meg behívták áthajtásosra azzal a címszóval, hogy balesetet okozott, ami agyrém hülyeség és így Massa hozott pontot Hamiltonon.

Hamilton esete meg az elfékezéssel a rajtnál, én nem bírom Hamiltont, ráadásul ezzel mint ahogy kiderült Kimitõl vette el a futamgyõzelmet, szóval maximálisan megérdemelte a büntetést. De az amit Massa mûvelt, ahogy levágta a kanyart, majd oldalról nekiment Hamiltonnak és megpördítette, nem volt azonos súlyú este mint Hamilton elfékezésével.
Sokkal súlyosabb büntetést érdemelt Massa mint Lewis, ráadásul Hamiltont úgy megpördítette, hogy az egész mezõny el ment mellette.

Semelyikük sem nõtt fel a VB címhez amikor ilyeneket csináltak az utolsó nagydíjon, na mind1.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Legend Killer
élmény volt újra nézni. várom nagyon.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

allock
neki ingyenes szervíz jár x)

#hhwnd

kifli
hûlyevagy? még tönkreteszi 😊
meg az 2006-os 😊
allock
MS-nek van saját F1es kocsija nem?
azzal kedvére furikázhat xd

#hhwnd

Újabb "hiteles" felvétel MS tesztelésérõl..

A gép valóban régebbi, de hogy ki vezeti...

És a cikkben, megint NEM ÉN ÍRTAM HOGY KIJÁTSZOTTA A TESZTTILALMAT..

CSak hogy még a látszatát is kerüljem hogy esetleg nem tudok szöveget értelmezni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ÁjjLe BoBBi
ezt biztosan betaníttatták veled.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Jakuza]
Ki kit lokott le ? 😄
Hamilton az egesz idenyben a fure terelte a versenyzotarsait, e orulj mar meg.
Meg hogy elrontott fekezes lol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
Mikor amikor Massa nekiment Bourdais-nank és utána Bourdais-t büntették meg?
Vagy amikor kilökte Hamiltont és ugyanazt a büntetést kapta mint Hamilton az elrontott fékezésnél?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Jakuza]
Massat toltak ? 😄 Te igazan hulyesegeket beszelsz. Akit toltak az maga Hamilton volt, mig Massaek szerencsetlenkedtek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
Kezdjük ott, hogy Räikkönen igen is nagyot küzdött 2x akkorát mint Hamilton, 1 hibát elkövetve azt is idõmérõn és temérdek technikai hátráltatással 2007-ben.

Másrészt aki azt mondja, hogy Hamilton a kanyarban nyerte meg az hülye, ha nem büntetik meg annyiszor és Massát nem tolják úgy, már futamokkal korábban eldõlt volna a 2008as bajnoki cím.

2008 nem volt magas szintû év ha azt nézzük a 2 bajnokesélyes mennyit hibázott.

Kit--Kat
Speciel az ÁEK-nek egy 2007-ben átadott vadi új kórházszárnya amirõl te most beszélsz, nem felújított.
Én azért remélem ez nem jut a többi sorsára és egy jó példakép lesz a magyar egészségügyben.

ha nekik megengedik,akkor kútba esik az egész teszt szabály,azaz minden team-nek engedni kéne a teszteket...na meg 1 pacák miatt nem fogják megszüntetni 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

a.carkey
OFF:

Nem ez a baj. Az a baj, hogy hozzábasznak jól funkcionáló kórházakhoz egyes tök eladósodott szutykokat, aztán azok szépen lehúzzák az egyébként korábban életképes konstrukciót a béka segge közelébe úgy, hogy felújításra, mûszer-gyógyszer és egyéb orvosi dolog beszerzésére sem marad elég pénzük. (A vége persze mindenhol az orvoselvándorlás ...) Elõször kiszervezik ami még mûködik, majd átteszik "haveri" helyekre amibõl pénz jöhet, persze mindezt magyar szinvonalon, aztán a maradék, amely korábban a kiszervezettek adósságállományát is átvette meg szépen eladósodik. A végén vagy bezárják, lebontják, pláza, vagy "haveri" kezek szépen ráteszik a mancsukat. Lesz belõle magánklinika, amit egy ideig tisztességesen tudnak mûködtetni, majd "lehúzóbázis" lesz belõle. Ha nem lesz magánklinika, akkor "haveri" vállalkozásban kezdik el mûködtetni a közintézményt (haver, semmihez sem értõ orvosok, stb), persze magyar szinvonalon adósságok garmadáját felhalmozva, hogy a vége bezárás, lebontás/pláza, vagy állami kezekbe való visszahelyezés legyen (persze a szart is vissza/felszámolva az állambácsinak amit belefeccöltek a kórházba).

Az ÁEK egy jó és modern kórház, helikopterleszállóval, felújítva, jó orvosokkal, de természetesen minden kóros tünetét magánviseli a magyar egészségügynek. Egy-egy eset kapcsán lehet vele dicsekedni, de a többihez képest (pl. OBSI) max. annyiban más, hogy nem 1 hanem 10 éven belül fognak ellene csõdeljárást indítani.

A medve nem játék.

igen,csak ha Hamilton kerül szóba,hogy megérdemli-e,akkor jön a sok elvakult rejkönen,meg ferkesz fán,hogy Hamilton az uccsó kanyarba elõzött,és csak ezért lett VB...mert rejkönen kurvára nagyot küzdött,az biztos...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

(OFF: Kimi egyelore 17., kategoriajaban a 4. a finn rallyen)

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Az egy dolog hogy a pilóta belelül a tutiba és kitolja a szemét miután megfelelõen belövik az autót a mérnökökkel, és a telemetria alapján a mérnökök majd megondják nekik hogy hol tud még gyorsulni, hol van már pár tized, ezred... a kettõ csak egütt mûködik, de mindenek elõtt kell egy jó vas ami viszont a mérnökök, a szélcsatorna és a szimulációk gyömölcse, és utána lehet az alapokra éptkezni a pilóta segtségével

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Inkább néhány kórház állapotát találom aggasztónak, ahogy levannak harcolva.

Kit--Kat
Én nekem csak jó tapasztalataim vannak, sajnos már voltam kórházban párszor, de egy rossz szavam sem lehet.

autoszimulator
jah, amíg nem dugod a zsebükbe a pénzt. de az sem mindegy mennyit, van olyan, amelyik szól(!) ha éppenséggel kevésnek találja amit kapott (<10e ft). Pedig úgy rémlik, õk kapnak fizetést, én meg fizetem a TB-t, de akkor mégsem így megy ez.

.: mobilize.hu :.

mflex
Az átlag és az agytröszt orvosok hozzáállása az átlag emberekhez rettenetes, tisztelet a kivetélnek...

Én így írtam volna.

Ha van lóvéd, akkor semmi gond, de egy átlag taj kártyás beteget 99%-ban leszarnak...

What about the forests?

A magyar egeszsegugy a kiemelt kozpontokban jo szinvonalu.. De a szocializmusbol orokolt rendszere mukodeskeptelen, illetve az atlag orvosok hozzaallas rettenetes, tisztelet a kivetelnek..

bardocz
Igazából most történt ilyen elõször.
Bandee1987
Meglepõdtem, hogy mennyire dícsérik a magyar egészségügyet. Nem sokszor történik ilyen az utóbbi években.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Jah ha te mondod az már ás akkor így van, te aztán megmondod a tuti a gép mögül.
A mérnökök meg csak magukat fényezik.

Nem azt írtam, hogy pilóták nem adnak vissza benyomásokat, akkor nem lehetne pilótákra fejleszteni autókat.

bardocz
Basszus,nem lenne egyszerûbb,ha megbeszélnék a többi csapattal,hogy akkor most itt és itt tesztnap,a FIA meg bekaphatja,mert úgyis többen vagyunk.
Az Autobild Motorsport értesülései szerint Schumacher délelõtt körülbelül harminc kört teljesített nézõközönség nélkül, és bár a sajtó sem léphetett a pálya területére, néhány fotós megpróbálta elcsípni a Ferrarit.

A Ferrari sportigazgatója, Massimo Rivola levlében arra kérte a Formula-1-es csapatokat, hogy engedélyezzék, hogy Schumacher egy tesztnapot teljesítsen az F60-as autóval Valencia elõtt. "Ahhoz, egy hivatalos tesztnapot teljesíthessünk, szükségünk van a 2009-es csapatok és az FIA hozzájárulására."
[Jakuza]
Ezt mikor is irtam amugy ? 😄

"Az lenne meglepo fordulat, ha a hatralevo futamokra a sumakot beultetnek a ferrariba. 😄"

Picsaba, hogy megint igazam lett. 😄 Ha az elso hat-nyolc koze befer, mar nagyszeruen teljesit ennyi kihagyas utan.

Mondjuk a nezettsegnek nem art, mert a 4. futamtol hulladek nezoszamokat produkalt az F1.
Mar csak az kellene melle, hogy Alonso-t is engedje indulni a felulvizsgalo bizottsag.

nem tesztelhet slick gumikkal, csak 2 évvel ezelõtti konstrukcióval tesztelhet.
Halalra rohogom magam ezen a mernokok megmondjak mi a tuti 100%-ban.. Nem, meg mindig kell a versenyzo is a teszteleshez... Sok mindent lehet modellezni, meg szamolgatni, de a palyan a versenyzo kezeben dol el, hogy mi mukodik, es mi nem... Persze, hogy a mernokok azt mondjak, Ok az istenek, mindenki szereti fenyezni magat.. Pl. a Sauber volt ez a mernok majd megmondja hogy is kell menned csapat.. Azthiszem ez elt tovabb a BMW-nel is.. Oda is jutottak..........<#eplus2>

[Jakuza]
Az. EZ meg a vagott gumik idejebol keszult video.

chalezlopez
Nemtudom volt-e...Massa hétfõn hazarepül...
Állítom, hogy a fél világ szorított neki...<#eljen>

Vamos Argentina!

MEdievil
Még csak nem is slick gumik.

F

szerintem az. a 2007es ferrari nem így néz ki

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Freedom88
Az utolsó egyéni VB cimes Ferrariról van szó végülis...

T.T.

Pookie
Köszi

Kit--Kat
De csak az évad végén tudták beépíteni a felhúzott Renault motorokat.

küldtem linket

Ráadásul ez is az oka annak,hogy lehetettlen elõzni,mert csak a difi áttételén lehet változtatni,amivel,vagy kigyorsitásra,vagy végsebességre állithatod..ez pedig pálya függõ,igy szinte mindenkinél egyforma

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pookie
tv felvétel kellene

pc

Pookie
Hi,
olyan oldalt keresek ahol le lehet tölteni régi(90,80-as évek) f1-es futamokat,
tudna vki segíteni ebben?
Köszi

ha a következõ hozzászólásokat is elolvasnád, írtam, hogy csak linkeltem, és az indexen van kint így..

A baszogassuk-madet-napnak vége..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

<#eljen>

mflex
azért van "körmök" között...

What about the forests?

a 2 eves "fos" lehet jobb, mint az idei talicska...

mflex
Schumacher egy 2007-es kölcsön-Ferrarival gyakorol, erre a te "bulvárfelbújtósajátkreálmányú" címed, hogy kijátszák a teszttilalmat.

Nyilván kell, sõt fontos neki gyakorolni, és ráadásul egy 2 éves "fossal" teszi, tudod értelmezni a szavakat?

Kétlem...

What about the forests?