FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
"Na ez a rossz szervezés:"

ez az.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

a.carkey
Senna is kipróbálta magát Walesben ...

A medve nem játék.

Black Ghost
Itt szerencsére senki. :D
ÁjjLe BoBBi
az kemény! és itt hányan haltak meg vagy váltak nyomorékká?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

Megkernem a kiegett, kedvenceikben csalodott, eletunt exrajongokat, haladjanak at a roncsderby, a rally, az utcai harcos topicokba, ott van tores, ver, baleset, es hirig... Felesleges itt szapulni mindent, hogy egy kis lelki kieleguleshez jussanak, ha mar mas oromforrasuk nincs..<#beka3><#eplus2><#ravasz1>

Black Ghost
De hogy legyen egy ellen példa is.

Na ez a rossz szervezés:
http://www.youtube.com/v/j_wYiDSY2r4&hl
<#nemtudom>

http://gaborszantai.co.uk/

azert, mert szerette O is (en is) a regi F1-et, de a jelenkori egy rakas sz*r...

azt kell mondanom (bar fajdalmat okoz), meg Schumi-korszakban is jobb volt, mint most...

Black Ghost
Én nem hasonlítottam össze semmivel, csak elmondtam hogy a videón mi van.
Kit--Kat
Jó ez mekkora hülyeség már, hagyjuk, mert nincs köze a kettõnek egymáshoz.

Ahogy nézem ebbõl egy új S2000res lesz.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Mennyetek ki egy OB futamra, és keressetek egy rutinosabb társaságot sokszor olyan hangulatot teremtenek hogy az eszed megáll, arról már nem is beszélve hogy az autómentésben mi magyarok profik vagyunk.

Prága ralin voltunk és az egyik helyi menõ micus 2 méter magasan szó szerint beékelõdött két fa közé, a cseh rácok, csak lestek bután hogy most mi legyen, nagy hõzöngés meg már rohantak volna vontatóér, erre jöttünk mi magyarok 12-en és tíz perc alatt kirángattuk onnan a pilótával együtt.
Na onnantól meg mi voltunk a császárok.
nincsenek kényszerítve hogy menjenek ki nézõnek

bardocz
<#wow3>
az F1-ben pedig senki nem vedi meg a nezoket, hogy belepusztuljanak az unalomba...

neki akkora szar unalmas a f1, de azért itt pofátlankodik

Kit--Kat
Attól még rém ostobák, hogy izgalmas Rallyra mennek ki a pályaszélére ahol 2centire húz el tõlük egy autó 240el.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem kell karomkodni, egy aktiv F1 pilota miatt beszelunk rola, masik 3 pedig mar erdeklodik a rally utan, igy van kapcsolat...

ennyi erovel Massa korhazi ugyet es a Honved korhaz dolgait sem itt kellene megbeszelni, hanem a Massa topicban vagy egy egeszsegugyiben...

A biztonság sosem lesz 100%-os, elég csak az elmúl 1-2 hónap eseményeit visszakeresni, akár Nascar, Rally, F2, F1.
mi a faszt keresel akkor a f1 topikba? menjé rallyzgatni biztos van topikja

szerintem teljesen felesleges összehasonlítani a Rally-t, F1-et, MotoGP-t, hogy hol vannak a tökösebb emberek, melyik veszélyesebb, az lenne a szomorú, ha még most is olyan lenne a halálozási arány mint a régi idõk F1-ében akár a vesrenyzõk vagy a nézõk tekintetében.
bardocz
De ennyi eszük nincsen,csak szimplán aki rallyra jár,az faszkalap...
bardocz
És?Épp elég az ahhoz,hogy észrevegye valaki,hogy ma már alig van valaki rallykon,és jóval biztonságosabb mint régen...
Black Ghost
Õk a baleset miatt vannak ott, és ha figyeltetek az egyik nézõ intett a subarusnak hogy lassítson, ha nem teszi kb 200-al kapja telibe Ostberg-t.

De ha jól meg nézitek alap esetben mindenki a belsõ íven, vagy magaslaton van.
Te biztos csak felvételrõl láttál (ha láttál)<#buck>
életkor 14-18 lol
Totti5
most még is min vagy kiakadva?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
És?Attól még ugyan olyan faszkalapok,mert õk meg egy kurva unalmas dolgot mennek el megnézni...Látszik,hogy nem láttatok még rallyt a 80-as évekbõl...
én úgy vagyok vele hogy ha valaki ilyen hülye akkor haljon meg, és csak röhögni tudok rajta.

allock
F1-en védve vannak a nézõk

#hhwnd

Totti5
olyan helyen álltak ahol 200+al vette a kanyarokat és ha hibázik akkor párnak levitte volna a fejét...

bardocz
Miért faszkalapok?És mennyi faszkalap megy ki egy unalmas F1 versenyre?
allock
azért mennyi faszkalap van az út szélén
nem féltik az életüket? <#zavart2>

#hhwnd

Ostberg es Kimi baleste, interju, mentes...

(mekkora jo arcok mar ezek a finnek..., Anglia utan lehet odakoltozom:D)

jah,míg sumáher a múlt,addig Rossi a Moto GP-ben a múlt,a jelen,és talán 3-4 évig még a jövõ is...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

gameplusz
Ami Schumacher a Forma 1-ben, az Rossi a MotoGP-ben ;)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nem a teljesitmenyuket, hanem az egyeniseguket hasonlitgattam...
Vale-nak aranyos hulyesegei vannak, mig Kimi inkabb a lazado rosszfiu...
Palyan termeszetesen senkit sem mernek Rossival osszevetni, magasan a modernkori technikai sportok kiralya;)

Teny, a MotoGP messze a legjobb, a Rally-t talan azert lehet kedvelni, mert valamennyire emberkozelinek tunik, jobban beletudjuk magunkat kepzelni...
Gondolom mar mindegyikunk ment erdei vagy havas uton ugy, ahogy nem kellett volna:)
Az autok hiaba zartak, sokan halnak meg evente - es most nem a nezokre gondolok. Persze sokkal tobben is uzik, tobb futam is van...

A rallyban valojaban tenyleg az idovel versenyeznek, de ott a korulmenyek ezt jelentosen megnehezitik, mig a palyaversenyzesben elvileg csak az ellenfelek jelentenenk kihivast, de ugyebar mindegyonk latja, hogy vagy nem akarjak vagy nem tudjak legyurni egymast...

A test test elleni kuzdelem inkabb csak a MotoGP-re jellemzo, ott lehet ugyesen taszigalni, lokdosni egymast, mig az F1-ben 99%-ban boxutcalatogatassal jar, ha ket auto osszeer, annyira torekenyek...
(a maradek 1%-ban vizsgalat kovetkezik...).

Met
Annyiból veszélyesebb a rally, hogy ott nincsenek gumifalak, meg sóderágy.
Ha elszáll akkor lehet egy szakadék mélyén köt ki. Lásd McRae Cipruson (vagy korzikán?)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[Jakuza]
Egyetertek.
Raadasul egy valamit nem szabad elfelejteni, a rally lehet hogy veszelyesebb ellenben, sokkal sotlanabb egy dolog miatt.
Ott az oraval versenyeznek, mig az F1-ben MotoGP-ben, "test a test" ellen.
Raadasul azert az sem igaz, hogy a rally veszelyesebb, mert zart szelvenyu autorol beszelunk.

Izgalom szempontjabol szvsz a legjobb, bar ez erosen szubjektiv, hiszen nem mindenki szereti mindegyik kategoriat, de ha egyenlo mertekkelszemleljuk oket, akkor evek ota a legizgalmasabb magasan a MotoGP.
Sokkal kielezettebbek a versenyek, sokkal tobb az elozes, a futamokon sokkal tobb minden tortenik mint a masik ket versenyen talan egyuttveve.

Persze lehet erre mondani, de hiszen az F1-ben is ket eve mindket VB cimert oldoklo kuzdelem zajlott, de meg kell emlitsuk, hogy inkabb a pontverseny alakulasa volt az izgalmas, mint maguk a versenyek.
Az hogy egy-egy verseny neha hoz izgalmakat lasd a 2008 szezon utolso futama, az nem egyenlo azzal, hogy az osszes verseny tobbsege osszesegeben eleg hullaszagu (unalmas) nem egyszer.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
Mondjuk en semmikeppen sem hasonlitanam ossze Vale Rossi-t es Kimi-t,...Rossi minden eveben, minden futamon, minden pillanatban piszok motivalt. En spec. nem kedvelem, de sztem ez a helyzet. Akkor is amikor jo gepe volt, akkor is amikor meg a Yamaha nem allt ossze, akkor is amikor szabadkartyaval indult....mindig. ..es a valag VB cime utan, meg most is. Mindent tud a motorban, mindent tud versenytaktikaban, es ami igy sem jon ossze azt megoldja orultsegbol..mert az is van.
Kimi-t csipem valamennyire, es van igazsag abban amit irsz...csinal sok olyan dolgot ami miatt lehet kulonleges szemelyisegnek nevezni, de ezek igazabol sztem erdektelen dolgok,..szamomra elsodlegesen az fontos mi tortenik a palyan..azt latom, az erdekel. Se a hoszanfutama, se a csaja nem erint.
..es ezen a vonalon gondolkodva en nem igazan csipem a mostani Kimi-t, mindent meg lehet magyarazni, de az mar nezopont kerdese.
Szamomra ha valaki az F1-ben, egy Ferrari-ban nem baromi motivalt, az hianyossagot kelt. :(

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mondjuk lehet szandekosan esett ki, miutan Montezemolo felhivta, hogy kinos lenne, ha rallyban is eldurrana egy FIAT motor...:)

solo
Hello, tudom nem sûrûn Írok ide, de azért most hogy sumi visszatér egy kicsi idõre(remélem hosszabb távra is:]) Így fogok Írni.

Hát, figyelj, azért, MotoGP hez mit szólsz?: D Óvatos becslések szerint 260 lovasok a gépek, illetve a régi 1000 resek az utcsó években kb akkörül voltak.Most gonlkodj: D Azzal a sújjal, azt az erõt akkora felületen olyan precÍzen-pontosan korrigálni-terelgetni:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gameplusz
Ja, és csupa vér volt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bardocz
Én ezt nem vitatom,és a rallyk jóval keményebb versenynek tartom,mint a F1-et,és az ottani pilótákat is jobban tisztelem.Egy rossz hiba halálos lehet.F1-ben meg mikor halsz meg?Ha eltalálja valami a fejedet,amihez neked közöd nincsen,és nagyon ritka.
Ennél tökösebb autósport max a hegyi felfutásos versenyek,remélem nem kell Pikes Peak-es videókat linkelnem,vagy amikor Radical szerû autókkal mennek felfele aszfalton a fáktól 1 méterre 200-al,és jobban kicentizik az útszélét,mint F1-ben a rázóköveket.
nagyon pro! rip!

Totti5
rallynál tökösebb autsportot nehéz említeni, persze mind tud veszélyes lenni, de egy kiismerhetetlen, eltérõ útfelületú olyan szûk utakon száguldoznak 200al ahol egy kis hiba és felkenõdik a fára OnBoard - Colin McRae - 2001 Brit Rally SS2 - Végig a penge élén

Legend Killer
jútúbon Raikkonen balesetét megnéztem, amit linkeltetek és kicsit elkalandoztam. Végül Roland Ratzenbergernél kötöttem ki és látom, valaki ezt írta a tribute videó alá:

"
jimip84 (1 month ago) Show Hide
+1
Marked as spam
Reply | Spam
did you know, that senna had an austrian flag in his car on sunday when he crashed? he wanted to show it at the podium to the people to remember roland ratzenberger...!
"

ezt nem is tudtam! Nemes gesztus lett volna Sennától és az is, hisz akarta, csak hát... nem jött össze :(.

R.I.P. mindkettõ!

:(

igen, de itt a kis hiba is vegzetes lehet, F1-ben meg visszajohetsz a furol/bukoterbol...

F1-ben nincs igazan kihivas (jelenleg, regen nagyon is kemeny sport volt...), nemhiaba utazik Vettel es Kovalainen is a finn rallyra, szerintem Ok is mennenek Kimi es Kubica utan...