FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sorry az off-ért.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor még a körvonalát is lehet látni az ellenfeleknek????
https://qpic.ws/images/2020/03/23/MowAH.jpg
Nálam a homefront1 online multija jött be a legjobban azok közül az FPS gamek közül amit online is ki tudtam próbálni. Ott csak akkor látszódtál a térképen(és nem a monitor közepén), ha rád lőttek, vagy te lőttél nem tompított hangú fegyverrel.
ON
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2020.03.23. 09:20:24
Belenéztem tegnap ebbe a virtuális versenybe, sajnos inkább játszanának csgo-t van hova fejlődnie a szoftvernek, teljes káosz, random eltünő, átlátszóvá váló autók, nézhetetlen. Gábor szimulátoros élményei milliószor érdekesebb mint ami a képernyőn történik.
Senna, és minden autóversenyző viszont amikor beül az autójába már egy olyan koncentráltsági fokon kell legyen ahol ez nem fér be. Amennyiben igen, azaz nem volt meg a szükséges koncentráció akkor már mindegy hogy mire gondolt abbban a pillanatban, a halálos balesetre, vagy egy nagy mellű nőre, a koncentráltság hiánya okozható a balesetért.
Ami persze még mindig bőven lehet technikai jellegű, az autója nem volt elég jó, már nem volt benne a a csoda felfüggesztés, és Senna túlvezette, ..amikor egy autóval full határon kell menni hogy te legyél a legjobb akkor ott totálisan ott kell lenni fejben.
Amit mondasz az már ezen túl van gondolva, és igazából mindegy hogy a bevonzásra mondod, vagy arra hogy megérezte a halálát, ezek egy polcon vannak.
Amennyiben Senna-n múlt a baleset, az koncentrációhiány volt elsődlegesen,...és hogy az miért következett be, az már találgatás és mint ilyen nem vitaképes.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de azért ha lehet ne nagyon gondolj arra mondjuk minden nap hogy elveszted a lábad, lökheted ezt a trollstílust ha senki sem beszélt ilyenről.
Az is annyira "véletlen" hogy valaki nem tartotta rendbe a liftet te meg beszálltál és még a gombokat is megnyomtad. Nagyon jó példa arra hogy miért nem tartom Sennát teljesen hibásnak mégis az esemény okozójának. Azt nem tudom hogy milyen érzelmi állapot kell hogy a szabadságod korlátozó dolgot vonzzál be az életbe, de ha másik lifttel mész vagy a lépcsőn nem történik meg.
Nem egyszerű téma én se értem teljesen hogy működik különben már milliárdos lennék de abban egészen biztos vagyok hogy Senna állapota a verseny előtt és a baleset összefügg. Láttam a dokumentum filmet de már nem emlékszem hogy miért aggódtak a pálya biztonsága miatt annyian, majd újra előveszem.

Az, hogy vizsgára full stresszelve úgy mész be, hogy úgysem fog sikerülni, aztán a vizsgadrukk miatt tényleg el is baszod még azt is amit egyébként tudnál, az egy létező dolog... az meg hogy attól parázol, hogy beszorulsz a liftbe, aztán egyszer tényleg megtörténik, az meg szerencsétlen véletlen.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_attraction_(New_Thought)
bofogessel meg szerintem te sem tudsz irni, bar lehet TE meg arra is kepes vagy.

Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 17:56:53
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 16:02:17
Hát még aztán ő mekkora drogos lehet mert mindent amit nem látok nem is lehet igaz, csak idejövök beköpök egy ilyet hogy "jó a drogod" és örülök a fejemnek mint egy óvódás. Tudtam hogyha beírom ezt a két szót ez lesz de ez van.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.22. 11:29:00
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Damon Hill: Senna maga volt felelős a haláláért
Azt viszont nem hiszem hogy maga lett volna a felelős, ha leért a kocsi alja már pedig minden jel erre mutat akkor egyszerűen elment a tapadás és emiatt csúszott ki. Szerintem lett volna felelős de az egészet eltusolták, a fekete doboz csatlakozóit kalapáccsal szétverték.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Nincs üzemanyagJa (Dávid Sándor)
Ezt a faszit a mai internetes világban ízekre szednék <#nevetes1>#nevetes1>
-----------------------------------------------------------------------------
Verstappen soha nem játszik az F1 2019-cel, így nem vesz részt a bajnokságban
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.21. 14:57:48
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.03.19. 20:44:40
Prost valoban nagy zseni volt a technikai tudasa miatt is, de Jackie Stewart, Niki Lauda, Jack Brabham mind mind rendkivul osszetett versenyzok voltak azok kozul akik nem lettek megemlitve
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2020.03.17. 21:24:31
Ausztráliában akkor van a tél közepe.... <#shakehead>#shakehead>mondjuk a nyári szünetre?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Én is hoztam valamit:
Halo hívőknek pedig ezt.
ez a nyilatkozat hétfőn:
"fölmerült a kérdés, van-e esély arra, hogy a március 15-ei Ausztrál Nagydíj szervezői is meggondolják magukat, és ők is zártkapussá tegyék az eseményüket, ám a promóter vezetője, Andrew Westacott kizárta ennek lehetőségét.
„Esély sincs rá!” – mondta e felvetésre az ausztrál SEN rádió hétfői adásában, példaként említve a múlt vasárnapi női krikett-világkupa döntőjét, amely Melbourne-ben rekordszámú néző előtt zajlott le. „Nézzük csak meg az MCG-t (Melbourne-i Krikett Stadion, a döntő helyszíne – a szerk.), ahol a múlt este nyolcvanhatezer néző volt! Észszerűen kell kezelnünk a helyzetet, és élnünk kell tovább az életünket, miközben kellőképpen elővigyázatosak vagyunk.”
..
Az ausztrál kormány tisztifőorvosa, Brendan Murphy eközben megállapította, továbbra sem látja egészségügyi veszélyét a Forma–1-es melbourne-i futam megrendezésének. „Nincs jele annak, hogy Victoria államban terjedne a járvány a közösségben. Nem érzem úgy, hogy a tömeges rendezvények vagy a Victoria utcáin való séta aggodalomra kéne okot adjon, szóval nem hiszem, hogy van kockázata a nagydíjnak” – jelentette ki hétfőn.
tehát ez volt hétfőn, nem két héttel azelőtt, hanem a versenyhét hétfőjén. Aztán 4 napra rá, totálisan megváltozott a helyzet, a WHO kimondta a világjárványt, és uezen az emberek már zárt kapus futamról beszéltek.
4nap.
..nem két hét. ..ha az FOM lemondja az események előtt két héttel, akkor szétszedik. Valszeg még én is.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.17. 11:11:43
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Béna.
Már nincs a csapatban, állítólag összejött egy gyerek valamelyik fejestől <#banplz>#banplz>
A Béna.
Mint minden nagy sport bizniszben itt is a jegyeladások jelentik a bevétel legkissebb hányadát.
Nem kellett volna odamenni, de mivel a FOM és a promoter nem tudott dűlőre jutni így menni kellett.
Senki nem merte bevállalni, hogy nélküle menjen le a verseny ezért mindenki odament.
Pedig volt tiltakozás bőven.
A Béna.
Amennyiben nem utaztak volna Ausziba, akkor nagyjából könnyű elképzelni mennyire le lennének hülyézve, mivel a helyiek végsőkig tolták hogy részükről minden oké. Ők hangoztatták hogy elöző hét vasárnapján még 80ezres tömeg volt a krikettmeccsükön. Amennyiben az FOM lemondja nyilván kártalanít mindenkit saját zsebből, ami a csabatok tervezett bevétele is. ÉS még most is, ..meg még hetekig hülyézve lennének a csalódott tévénézők által, hiszen Melbourne-ben futhattak volna.
Egyszerűen oda kellett menni, utólag már könnyű okosnak lenni, de akkora médiakaszát kaptak volna ha nem mennek oda mint állat, a média nem neveli a nézőt, hanem eteti.