182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hidd el nem nagyképű..
Végre hosszú idő után, újra egy Skót a mezőnyben
-
IXEMGabeo #105777 kár, hogy nem Hülki lesz Sutil csapattársa valahogy ezt a nagyképű skótot érzem, hogy nem fogom szeretni, elég nagy a szája, hogy ő jobb Vettelnél kissé már az efféle nyilatkozatai idegesítőek azóta mióta elverte Vettelt a német igencsak fejlődött... -
IXEMGabeo #105776 lefogyott a Hülkenberg?:O -
irarref456 #105775 Az középen úgy néz ki mint Dr House-ban a Cartmen gyerek. -
épp most nézte meg én is... -
-
irarref456 #105772 nem feltétlen kell egyből rosszra gondolni. -
-
A Force India véget vetett a találgatásoknak és a csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a 2011-es szezonban az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal vesznek részt a Formula-1-es világbajnokságban. A tesztpilóta szerepét pedig Nico Hülkenberg kapta. -
en ugyan igy vagyok :) kubica évek óta a kedvenc :) -
MrTressy #105768 Szögesgumival? -
szerintem nem volna gond csak el kellene találni azt a tempót amivel még vezethető , az ideális íven meg úgyis elolvadna a hó
-
Azért gondolj bele, hogy már egy egyszerű esőnél mennyivel rosszabbul tapadnak ezek az autók. Havon már nem igazán lennének vezethetőek, vagy ha igen akkor annyival visszább kéne venniük a tempót, hogy értelme nem volna. -
azért fasza dolog volna ha télen , a havas pályán is rendeznének futamokat :) -
Hétfő délután röffent be a Renault motor a Lotus Renault GP Team R31-es versenygépében.
-
Én Kubica,Renault rajongo vok ,én is örülnék kubica VB lenne de nem hiszem hogy az legyen,idén is erős MClaren meg RB lesz,az igaz hogy a Lotus Renault egy öszeszedett csapat lett.Tegnap este gyujtottak be a reanult motort az autoba,és már megmondták hogy hány orakor mutatják be a kocsit stb..Nekem nagyon szimpatikus csapat,és az elein nem tetszett a fekete festésük,...., de most már alig várom hogy meglássam a 2 fekete autot a versenyen..Egyszoval nagyon tetszik nekem a Lotus Renault GP. -
Na akkor itt lehet megnézni :D
-
Na képeket nem akarja? :D
-
A legújabb F1 Racing-ben Pat Symonds arról ír, hogy hogyan képzeli el az F1-es autókat 2020-ban. Szerintem már 2013-ban is valami hasonlókra lehet számítani.
-
már ha erről beszélünk persze:
a kép önmagáért beszél... :) -
hólánccal se :)) -
egy Fiat 500-al simán végigmennék :D -
Na így menj át full padlón! -
Ó rúzs hóban :)
-
Hát nekem erről más a véleményem.
BTCC megelőzte a WTCC-t. Jóval több márka van benne, nagyobb mezőny stb...
Ha a világot nézzük és a csúcskategóriákat akkor a DTM lehet autófejlesztési szintben magasan áll, csak hogy maga a bajnokság szar. Papír autók, egy kisebb koccanástól leszakad a fél kasztni...mint Coulthardnak tavaly az ajtó...
Így (amiket én ismerek és az FIA is elismert hivatalosan) a legnagyobbnak tekinthető a V8 Supercars, mondom, Európán kívül, Európán belül egyértelműen verseny szintben a BTCC vezet jelenleg, és ezt már több szemszögből megvizsgáltuk többed magammal. A WTCC széthullóban van, a DTM talán fellendül, de egyelőre nagyon stagnál, és az nem is igaz túra autó bajnokság, mert jó test test elleni csata nem is alakulhat ki a fent írtak miatt.
Persze nem lehet egyforma véleménnyel mindenki, de ezt már többször megvizsgáltam, és én erre az álláspontra jutottam. -
:))))). Ezt egy másik pilóta mondta rá :))) És ja földalattin elég sok érdekes cucc van amit lelehetett kapni :). (nem mindig jó minőségbe, pláne nem angolul, de a látvány kárpótolt :) ). -
A DTM nem világbajnokság, ettől még tényleg azeurópai túraautózás csúcsa, csak a logika azt diktálná, hogy a világbajnokságnak kéne a csúcssorozatnak(ezzel a céllal hozták létre) lennie nem a német bajnokságnak. -
WNW #105751 Az europai ertelemben vett turakocsi bajnoksagok csucsa a DTM, aztan jon a WTCC es a tobbi europai, nemzeti, es marka bajnoksag... -
IXEMGabeo #105750 nem is éltél még akkor, honnan tudod milyen volt?:) youtube, vagy pedig újra leszedted a teljes 80-as éveket? -
Nekem ez a Lotus 1980-85...de Angelis...hihetetlen egy pilóta volt...
művészi szinten vezette a Lotust.
-
IXEMGabeo #105748 kíváncsi lennék az oddsokra, ha az idei Lotus-Renault kb a tavalyi Ferrari v Mclaren szintjén lesz akkor világbajnok is lehet. Én stabilabb összeszedettebb versenyzőnek tartom, mint Alonsot... csak Sutilt kerülje el messzire, mert tuti a box utcában ütköznek:D -
kubicának örülnék :D -
IXEMGabeo #105746 Kubica világbajnok lesz...nekem nagy a gyanúm, hogy idén a Lotus Renault lesz a meglepetés csapat...tavalyi évben is villantottak nagyon fel fognak jönni ugyanúgy ahogyan a Merci GP...tippem a Ferrari vissza fog esni picit, így ismét 4 csapat marad, azok között sztem a Red Bull lesz ismét a legnagyobb élmenő. Amíg Newey ott van garantált a vb autó, ám ezúttal abban bízom, hogy a Mercedes GP lesz a rivális, a Mclaren pedig essen vissza:) -
Egy olyan sorozatról ahol a vb cím a tárgyalóasztal mögött dől el meg a hiper-szuper szakértők nem veszik észre hogy egy csapat 1 egész szezonon keresztül nem megengedett eszközöket használ, arról nem sok mást lehet elmondani. Meg az egész széria egy vicc. Két 20 perces verseny , és ez lenne a túraautózás csúcsa :D. Inkább egy rossz vicc. Az F1-ben is sok baromság van de eddig nem lehetett minden baromságot(ellenben a wtcc-vel) lenyomni az emberek torkán, de itt is nagyon rossz irányt vettek a dolgok. Pár éve még hasonló baromságok miatt kiszállással fenyegetőztek a csapatok, most meg... Hagyjuk inkább. -
Hát a WTCC az egy igen szar szutyok sorozat... amit tettek az elmúlt évben/években az egy nagy kalap fos...a hülye szabályok amiket láthattunk Norbinál is...az idióta büntetés...mind mind... -
Az a mondatod csak annyit árul el, hogy fingod sincs az autóversenyzésről. Ha a wtcc szutyok, akkor a F1 nem tudom micsoda. -
A hsz-emnek nem ez volt a fő mondanivalója, de látom te az első lényegtelen dologra(ami amúgy igaz) ráugrottál. Ebből látszik, hogy te mekkora szakértő van ;). -
"Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani."
Egy hozzáértőt olvashattak.
-
"Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi előzés lesz jövőre"
*nem jövőre hanem idén :) -
Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi előzés lesz jövőre, szégyen ez a szabály. Aki elől van nem használhat KERS-t, oké, nem állíthat a szárnyon, hát azért ez már így kezd sok lenni mert egyenesben a hátul lévő így már 30 km/h-val is gyorsabb lehet, de hogy védekezni se lehet :S? Menjenek a ... Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani. Szégyen. A csapatoknak is az a legnagyobb gondjuk, hogy milyen szar lesz ha pár körrel a vége előt nem lehet majd tudni, hogy ki lesz a győztes, az már kit érdekel, hogy kamu előzések lesznek. Szégyen ami itt megy.