182278
  • V43 1105
    Hidd el nem nagyképű..

Végre hosszú idő után, újra egy Skót a mezőnyben
  • IXEMGabeo
    kár, hogy nem Hülki lesz Sutil csapattársa valahogy ezt a nagyképű skótot érzem, hogy nem fogom szeretni, elég nagy a szája, hogy ő jobb Vettelnél kissé már az efféle nyilatkozatai idegesítőek azóta mióta elverte Vettelt a német igencsak fejlődött...
  • IXEMGabeo
    lefogyott a Hülkenberg?:O
  • irarref456
    Az középen úgy néz ki mint Dr House-ban a Cartmen gyerek.
  • Tomikahh
    épp most nézte meg én is...
  • V43 1105
  • irarref456
    nem feltétlen kell egyből rosszra gondolni.
  • Tomikahh
  • Totti5
    A Force India véget vetett a találgatásoknak és a csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a 2011-es szezonban az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal vesznek részt a Formula-1-es világbajnokságban. A tesztpilóta szerepét pedig Nico Hülkenberg kapta.
  • ScarY MAN
    en ugyan igy vagyok :) kubica évek óta a kedvenc :)
  • MrTressy
    Szögesgumival?
  • Armagedown
    szerintem nem volna gond csak el kellene találni azt a tempót amivel még vezethető , az ideális íven meg úgyis elolvadna a hó
  • benőmenő
    Azért gondolj bele, hogy már egy egyszerű esőnél mennyivel rosszabbul tapadnak ezek az autók. Havon már nem igazán lennének vezethetőek, vagy ha igen akkor annyival visszább kéne venniük a tempót, hogy értelme nem volna.
  • Armagedown
    azért fasza dolog volna ha télen , a havas pályán is rendeznének futamokat :)
  • Tomikahh
    Hétfő délután röffent be a Renault motor a Lotus Renault GP Team R31-es versenygépében.
  • Tomikahh
    Én Kubica,Renault rajongo vok ,én is örülnék kubica VB lenne de nem hiszem hogy az legyen,idén is erős MClaren meg RB lesz,az igaz hogy a Lotus Renault egy öszeszedett csapat lett.Tegnap este gyujtottak be a reanult motort az autoba,és már megmondták hogy hány orakor mutatják be a kocsit stb..Nekem nagyon szimpatikus csapat,és az elein nem tetszett a fekete festésük,...., de most már alig várom hogy meglássam a 2 fekete autot a versenyen..Egyszoval nagyon tetszik nekem a Lotus Renault GP.
  • Falcon83
    Na akkor itt lehet megnézni :D
  • Falcon83
    Na képeket nem akarja? :D

• Falcon83
    A legújabb F1 Racing-ben Pat Symonds arról ír, hogy hogyan képzeli el az F1-es autókat 2020-ban. Szerintem már 2013-ban is valami hasonlókra lehet számítani.

• b-type
    már ha erről beszélünk persze:

a kép önmagáért beszél... :)
  • b-type
    hólánccal se :))
  • N o N a m e
    egy Fiat 500-al simán végigmennék :D
  • Ulvar
    Na így menj át full padlón!
  • N o N a m e
    Ó rúzs hóban :)
  • Ulvar
    Hát nekem erről más a véleményem.

BTCC megelőzte a WTCC-t. Jóval több márka van benne, nagyobb mezőny stb...

Ha a világot nézzük és a csúcskategóriákat akkor a DTM lehet autófejlesztési szintben magasan áll, csak hogy maga a bajnokság szar. Papír autók, egy kisebb koccanástól leszakad a fél kasztni...mint Coulthardnak tavaly az ajtó...

Így (amiket én ismerek és az FIA is elismert hivatalosan) a legnagyobbnak tekinthető a V8 Supercars, mondom, Európán kívül, Európán belül egyértelműen verseny szintben a BTCC vezet jelenleg, és ezt már több szemszögből megvizsgáltuk többed magammal. A WTCC széthullóban van, a DTM talán fellendül, de egyelőre nagyon stagnál, és az nem is igaz túra autó bajnokság, mert jó test test elleni csata nem is alakulhat ki a fent írtak miatt.

Persze nem lehet egyforma véleménnyel mindenki, de ezt már többször megvizsgáltam, és én erre az álláspontra jutottam.
  • Ulvar
    :))))). Ezt egy másik pilóta mondta rá :))) És ja földalattin elég sok érdekes cucc van amit lelehetett kapni :). (nem mindig jó minőségbe, pláne nem angolul, de a látvány kárpótolt :) ).
  • Falcon83
    A DTM nem világbajnokság, ettől még tényleg azeurópai túraautózás csúcsa, csak a logika azt diktálná, hogy a világbajnokságnak kéne a csúcssorozatnak(ezzel a céllal hozták létre) lennie nem a német bajnokságnak.
  • WNW
    Az europai ertelemben vett turakocsi bajnoksagok csucsa a DTM, aztan jon a WTCC es a tobbi europai, nemzeti, es marka bajnoksag...
  • IXEMGabeo
    nem is éltél még akkor, honnan tudod milyen volt?:) youtube, vagy pedig újra leszedted a teljes 80-as éveket?
  • Ulvar
    Nekem ez a Lotus 1980-85...de Angelis...hihetetlen egy pilóta volt...

művészi szinten vezette a Lotust.
  • IXEMGabeo
    kíváncsi lennék az oddsokra, ha az idei Lotus-Renault kb a tavalyi Ferrari v Mclaren szintjén lesz akkor világbajnok is lehet. Én stabilabb összeszedettebb versenyzőnek tartom, mint Alonsot... csak Sutilt kerülje el messzire, mert tuti a box utcában ütköznek:D
  • ScarY MAN
    kubicának örülnék :D
  • IXEMGabeo
    Kubica világbajnok lesz...nekem nagy a gyanúm, hogy idén a Lotus Renault lesz a meglepetés csapat...tavalyi évben is villantottak nagyon fel fognak jönni ugyanúgy ahogyan a Merci GP...tippem a Ferrari vissza fog esni picit, így ismét 4 csapat marad, azok között sztem a Red Bull lesz ismét a legnagyobb élmenő. Amíg Newey ott van garantált a vb autó, ám ezúttal abban bízom, hogy a Mercedes GP lesz a rivális, a Mclaren pedig essen vissza:)
  • Falcon83
    Egy olyan sorozatról ahol a vb cím a tárgyalóasztal mögött dől el meg a hiper-szuper szakértők nem veszik észre hogy egy csapat 1 egész szezonon keresztül nem megengedett eszközöket használ, arról nem sok mást lehet elmondani. Meg az egész széria egy vicc. Két 20 perces verseny , és ez lenne a túraautózás csúcsa :D. Inkább egy rossz vicc. Az F1-ben is sok baromság van de eddig nem lehetett minden baromságot(ellenben a wtcc-vel) lenyomni az emberek torkán, de itt is nagyon rossz irányt vettek a dolgok. Pár éve még hasonló baromságok miatt kiszállással fenyegetőztek a csapatok, most meg... Hagyjuk inkább.
  • Ulvar
    Hát a WTCC az egy igen szar szutyok sorozat... amit tettek az elmúlt évben/években az egy nagy kalap fos...a hülye szabályok amiket láthattunk Norbinál is...az idióta büntetés...mind mind...
  • bardocz
    Az a mondatod csak annyit árul el, hogy fingod sincs az autóversenyzésről. Ha a wtcc szutyok, akkor a F1 nem tudom micsoda.
  • Falcon83
    A hsz-emnek nem ez volt a fő mondanivalója, de látom te az első lényegtelen dologra(ami amúgy igaz) ráugrottál. Ebből látszik, hogy te mekkora szakértő van ;).
  • bardocz
    "Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani."

Egy hozzáértőt olvashattak.
  • Falcon83
    "Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi előzés lesz jövőre"

*nem jövőre hanem idén :)
  • Falcon83
    Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi előzés lesz jövőre, szégyen ez a szabály. Aki elől van nem használhat KERS-t, oké, nem állíthat a szárnyon, hát azért ez már így kezd sok lenni mert egyenesben a hátul lévő így már 30 km/h-val is gyorsabb lehet, de hogy védekezni se lehet :S? Menjenek a ... Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani. Szégyen. A csapatoknak is az a legnagyobb gondjuk, hogy milyen szar lesz ha pár körrel a vége előt nem lehet majd tudni, hogy ki lesz a győztes, az már kit érdekel, hogy kamu előzések lesznek. Szégyen ami itt megy.