FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Megalkotom az FIA elleni bizottságot. NEVE: FYSFIA = FUCK YOU SHITY FIA.

Megyek is tüntetni hogy ilyen szart amit autóversenynek hívnak tiltsanak be amíg nem lesz radikális javulás.

Jelszavunk: LÓGNI FOGTOK!

Javaslatim: Tarkó lövés azoknak az embereknek akik így elbaszták a világ régen volt legjobb autósportját, csak azért hogy 80 éves létükre 20 éves kurvákat tudjanak venni akik örömteljesen nyelnek pénzért.

Bõvebb info késõbb: Lehet jelentkezni 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RelakS
Kicsit matattam a google maps-on. Jól nézem, hogy a formula1.com-on látható pálya 22-03-mas része (gyakorlatilag a célegyenes) nincs rajta a térképen? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Norbi1990
Érdekes verseny. Eddig csak 1 ember elõzött a pályán.
a.carkey
Õ tartja a kapcsolatot a bírákkal, kommunikál a csapatokkal, pilótákkal, lehet kérdezni tõle is. Komolyan!

A medve nem játék.

autoszimulator
pl most a navi integetett, hogy kerüljék ki az autók, akik beragadtak mögé

.: mobilize.hu :.

Norbi1990
Így kényelmesebb gondolom.
RelakS
Nemtom, de ha egy versenyzõ 250-nél tudja a valamit az X30-ra tekerni, akkor ez a SC sofõrnek sem jelenthetne nagy problémát, nem? 😄

Norbi1990
Gondolom az dumál a versenybírákkal, hogy mikor kell kijönni meg ilyesmi.
RelakS
Egy Rally autóban van navigátor, mert hosszú a pálya, a rally-s játékokban nekem is jól jött. Na de mi a szart keres egy navigátor a safety car-ban? <#idiota>

Skynet85
Besuhanhatott volna gyulám azért a szárny darabért és ha már ott van megis várhatta volna vmelyik nagy kedvencét😄

DannyL
Miért kell nekem minden F1 futamon azt hallgatnom, hogy ez a kotonszökevény Gyula mennyire utálja Raikkonen-t!?

Hogy b@szná már ki az RTL a p*ba ezt a szarjankót!
Szánalmas hülyegyerek...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a.carkey
Jaj, ez a két marha!

A medve nem játék.

Dark Angel 666
még mindig hörög ez a palik <#levele>

RelakS
Nagyon komoly a porfelhõ, meg ahogy szikráznak a gépek, mint 10-15 éve 😄

passatgt
csak palik van?😄

passatgt
nem garantálom, hogy menni fog, de van 7 féle, valamelyik csak elindul majd

nyomorék fia állandóan lelövi streameket, csak azt nem értem, miért... vagy legalább csinálhatna a formula1.com-on saját streamet

JuanG
thx!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

passatgt
JuanG
sziasztok!

Neten élõben lehet nézni vhol a futamot? Sajna nincs most TV-m 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Webber??????????????????????????

\"Találj valamit amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod\"

Biztos az adohatosag lefoglalta a naftat, van valami adougye....<#circling>

passatgt
érdekes, hogy liuzzit nem tankolták meg😊

Az nem szerencse.. Az a Red Bullok taktikai hibaja.. Ha elhasznaltak az elso 2 etapban az ujakat azert, ha sporolni akartak azert...

Mersant
az volt a szerencseje hogy a redbullok hasznalt gumikon mentek ki.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Mindig elfelejtik hogy neki is volt még egy köre ugyan úgy mint a többieknek, amúgy mindenki ugyan úgy mehetett egy gyors kört mint õ amit õ nyert, nincs itt semmiféle szerencse.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Már most megmondod hogy a szerencse mellé állt???? TUDOD JÓSOLNI A JÖVÕT!? Vazzeee... taníts mester...xD

A francnak tippeltek amikor Monzában is az utolsó körben dobta el. Meg ezt utálom basszus tényleg most már teljesen ki lehet logikázni a végeredményt anélkül hogy elkezdõdött volna a futam... Szánalomra méltó..na mind1. ÉN meg mindig csak panaszkodok xD.

b-type
Lehet hogy nem lett volna övé a pole, bár szvsz igen.
De a rajtnál KERS, és a több üzemanyaggal, így meg pláne hogy 1-t meg tudott spórolni sztem mindegy is.
A Red Bull akkor tudta volna megfogni, ha Vettel és Webber is megelõzi.
De mivel Lewis-nak is lett volna még egy repülõköre így még az sem biztos hogy Vettel egyáltalán meg tudta volna csinálni, vagy Weber.
Kovalainen az egyik aki a legtöbbet vesztette azzal hogy nem tudott menni a puhább keverékén....bár amilyen sikeresen védte a pozícióját Monza-ban (ill. támadta másét), még jobb is ez a hely, legalább nincs rajta nyomás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
És a szerencse is mellette állt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
sztem sima hamilton

miilann04
webber

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Milka
üdv!dobnék egy kis összeget tippmix-en a gyöztesre,ki várható hogy nyer?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

jaszy
Még mindig annyi <#fejvakaras>

Totti5
Hami más dimenzióban vezetett. Kovának +4 kiló = +1.8 mp<#szomoru1>

miilann04
Szingapúri Nagydíj, az autók idõmérõ utáni tömege:

1. Hamilton McLaren-Mercedes 660.5
2. Vettel Red Bull-Renault 651.0
3. Rosberg Williams-Toyota 657.5
4. Webber Red Bull-Renault 654.5
5. Barrichello Brawn-Mercedes 655.5
6. Alonso Renault 658.0
7. Glock Toyota 660.5
8. Heidfeld BMW-Sauber 650.0
9. Kubica BMW-Sauber 664.0
10. Kovalainen McLaren-Mercedes 664.5

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Totti5
5+5=10

Persze Barrichello büntetése miatt 11. helyrõl indulhat holnap

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

passatgt
tavaly is volt már ezzel probléma

Totti5
"Rubens Barrichello autójában a szabadedzést követõen kicserélik a váltóberendezést, ami öt rajthelyes büntetést jelent a brazil versenyzõ számára. Az Auto Motor und Sport értesülései szerint a Brawn kérvényezte a váltócserét, mivel a szingapúri pálya alatt húzódó metró megzavarhatja a berendezés mágneses terét, és ezáltal a mûködését."

azt hittem meghalt a váltó... Buttonét miért nem? bár így sem jött össze Brawnnak, Buttont így is leverte Bari, de ne gondoljunk rosszra, csak fura

LaszloLedzenyi
AS?DAS?ADAS?D?SAD

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Máté94
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Ulvar
A kiöregedett F1 versenyzõk táborában 😊. Ott folytatja 😊.

danikarate
Ez nem igaz!

BREAKING NEWS: Barichello a Mercedes utasítására vágta a kocsit a , a falnak, hogy Hamiltoné legyen a pole. Így megvan Barichello hol folytatja a pályafutását... 😄😄

LaszloLedzenyi
<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
LaszloLedzenyi
Pedig megverték volna mauglit , nembaj remélem lajos ugyanazt a teljesítményt mutatja mint monzába<#idiota>

Máté94
Sorry:
V2:
HAM
VET
ROS
WEB
ALO
GLO
HEI
KUB
KOV