FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Amatõr...na mondd el mivel tennéd te izgalmasabbá az F1et nagy ember 😊. Kíváncsi vagyok hogy a szád jár csak vagy van eszed is a háttérben ilyen korral 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Smicy2
szerintem nincs

Charade GTti

Gundark 1 1
Tudom hogy nyomja 😊 Fõleg a kanyarokban látni. A kérdés az hogy van e maximált sebessége miközben a mezõnyt vezeti. Mint mondjuk a versenyzõknek a boxutcai sebességkorlátozó. Mert õ végül is azért kószál ott hogy a pályamunkások biztonságban legyenek, mutatva a biztonságos íveket.

Szerintem valami szerzõdés lehet a versenyágaknál, mert két egyforma típusú SC-t még nem láttam 😊 No meg a különbözõ ágakon mások az igények is.

jaszy
Látom amatõr F1 nézõ vagy.

Ulvar
Diffúzor kelti a nagy légáramlatokat a kocsi hátulján ezért nem tudnak szélárnyékot venni PL.

Neked ez erõs?? Ráment a Sutil szárnyára heidfeld és kitört e kerék a helyérõl. Champcar, IndyCar sorozatokban megy lazán tovább az illetõ.

Hogy néz ki ez a Kaszni....Át lett változtatva a semmiért. Minimum 2006os kaszni kinézet kéne!

Jah végülis 1991 már sokszor mondtam hogy nézd meg abban az évben hány gyári csapat volt... Amúgy ezt már nem kell kérnem ugyanis BMW kiszáll, Toyota se sokáig húzza akárcsak a Renault. Amúgy meg igenis kis költség vetés kell. És tényleg kurva sokat fejlõdött az F1 az elmúlt pár évben a Kers hülyeséggel meg az ilyen olyan marhaságokkal. Látom az eredményt, fantasztikus. MÁR MOST 5öd osztályú versenyt nyomnak, az F2 izgalmasabb, az F3000, de még a Formula Masters is...igaz hogy tele van bamba kölyökkel, de legalább versenyt látok. Ha azt mondod nincs igazam, emelem kalapom és mondd meg te mit látsz megoldásnak.

allock
abban nem is kételkedem, de jobban feltud feküdni egy F1es kocsi a pályákra 😊
de valami szabály van arra hogy milyennek kell lenni e az SC-nak?

#hhwnd

Totti5
Az SC az olyan gyorsan megy ahogy csak tud biztonságos keretek közt, bár nem érezni mert eltörpül egy F1es kocsi mellett, de hidd el hogy nyomja neki Maylander.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

allock
a sebesség fontos a hûtés miatt 😊

#hhwnd

Gundark 1 1
Van valami szabály arra hogy mennyivel mehet max az SC? De ha már SC, milyen szép hangja van 😊 Erõs az az AMG, de én inkább egy SLR-t építtettem volna velük erre a célra.
Gundark 1 1
Ezek szerint normális dolog egy ÚJ pályát behozni a cirkuszba úgy hogy körben szinte mindenhol betonfal és alig van olyan lehetõség ahol be lehet menni? És ha a biszbaszt eltalálja valaki ennyi kör alatt? Jobb esetben az autója sérül meg. Rosszabban esetleg a mögötte jövõ.
allock
amúgy én azon gondolkodtam mi a francért nem csinálnak egy tipikus forma1-es Safety cart??
lehetne 2személyes akkor aztán elfér benne mind a 2muksó a mercibõl, nem is mennének olyan nagyon lassan, hogy baja legyen az F1-es kocsiknak stb.
biztos meg tudnák oldani

#hhwnd

Totti5
Megnéztem volna hogy te be mersz e menni oda amikor mind a két oldalt több méter magas beton és kerítés volt és mint ahogy látnod kellett nem ott mentek be hanem jóval elõrébb, ez egyszerûen veszélyes volt ott azért nem kapkodták el és vártak a megflelõ idõpontra. SC meg teljesen jogosan jött be amikor tele volt a pálya törmelékkel... nézed is a sportértéke miatt vagy csak azért hogy beleköthess?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gundark 1 1
Ebben a pályában az a lenyûgözõ, hogy amig a Hungaroringen 4 darab homokszemcse beszáll már mindenki húzza a vészharangot hogy itt emberhalál lesz, itt meg mintha sima földúton indult volna a verseny 😊 De jópofa az is hogy bármi történik akkor SC kell. Az a biszbasz is ott állt vagy 4 körig, mire egy kommandós bement érte 😊 Helikopterrõl kellett volna kiemelni hogy valami látvány is legyen.
Kit--Kat
Hát ez a pálya nevetséges volt, az ideális ív is poros volt, de ha lement róla hogy elõzzön, akkor keresztet vethetett a pilóta.

Tényleg fölösleges ez a pálya, remélem a törökkel együtt jövõre már nem lesz a naptárban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Nem is kellene ide jönniük, maradtak volna Silverstone-ba, Donington az egyik legjobb túraautós pálya, de ezeknek muszáj ezt is szétb..ni.
Jól néz ki, de a lexarabb az összes közül ez a pálya...

Visca El Barça!

kifli
"KIVENNI AZT A KURVA DIFFÚZORT!!!"
mibajod a diffuzorral? méne inkább a hátsó szárnyat szedjék le? vagy az elsõt?

"erõsebb váz valamint felfüggesztés"
nemtudom mennyivel erõsebbet szeretnél, a felfüggesztések sokkal erõsebbek a legtöbb versenyfelfüggesztésnél mivel nagy sebességnél elég nagy súly nehezedik rá, avázzal sem érted mi bajod

"És egy normális kaszni"
ezt részleteznéd?

"Gyári csapatok mellõzése kis csapatok támogatása"
egybõl lelassulna a fejlõdés és visszaesne egy másodosztályos autóversennyé az egész, most képzeld el hogy csupa olyan csapat lenne mint a force india, még az is komoly csapatnak számítana mert ugye bekerült az f1-be, szal annál is sokkal gyengébb csapatok lennének (tudom mostanában jól teljesítettek de egész éves teljesítményük...)

tudom a redbull és a brawn sem gyári csapat de gyári csapat nélkül sehol nem lennének, a brawn kocsikat nagyrészt a honda tervezte, redbull-nak pedig renaultal vannak kapcsolataik
Ne vicceljunk, Doningtonban se lehetne F1-es kocsival elozgetni, tele van az eleje kozepgyors, gyors ives kanyarokkal, ahol meg lassu kanyarok vannak a vegen, alig van a kov. kanyarig ter.. Hogy mi lesz belole, nem tudom, de ez aligha valtozik..

a.carkey
Alonsonál jó volt az utolsó megjegyzés. <#hehe><#eplus2><#nyes>

A medve nem játék.

JuanG
elõre sajnálom, donington kiváló pálya volt eddig 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kommentátorok: <#levele>

verseny: gyenge középszer

toyota végre: <#eljen>
Black Ghost
Allah, Jézus és Buddha hallja meg imád. 😊
kifli
ez de szar pálya :S
Azért kicsit letakaríthatták volna, ráadásul annyi esély sincs elõzésre mint monacoba
jaszy
Franc!

gyerekek
ekkora szart ...........

\"Találj valamit amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod\"

<#violent><#boxer><#falbav><#oooo>

\"Találj valamit amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod\"

Norbi1990
Am Donington-t is Tilke tervezi át 😄
Abból a pályából is rakás fost csinál csak, hogy legyen rajta F1.
Black Ghost
A sercinger név sztem nem illik hozzá, vagy ez egy "dél-német" csaj? 😄
Norbi1990
Valahogy úgy <#idiota>
bardocz
Ez egy kalap fos volt.
Count Adyn
hu felriadtam egy himnusz hangjára álmomból😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

chalezlopez
Akkor õ az F1 Uwe Bollja?<#banplz> Amihez hozzányúl az egy fos lesz?

Vamos Argentina!

Ulvar
Megmondom mi kéne

4 gumi szállító, 80 féle motor amit polcról lehet szedni 32 autó ezekhez a boxokat megcsinálni.

Gyors road pályák egy street pálya: Monaco.

Visszamenni a széles gyors kanyarokkal és hosszú egyenesekkel teli pályákra, kevés szûk 90 fokos valamint lassú és visszafordító kanyarokkal. (Ilyen pályát mint szingapúr paintel 2 perc alatt megfestem a nyomvonalát, a többi már csak körítés.)

V12 es motor, KIVENNI AZT A KURVA DIFFÚZORT!!! Ne legyen sok elektronika és ne legyen kipörgésgátló. Nagy bukótér erõsebb váz valamint felfüggesztés. És egy normális kaszni. Gyári csapatok mellõzése kis csapatok támogatása. Kb ennyi így gyorsan. De még lenne pár radikális változtatás pl: Tilke Börni Mózli agyonlövetése.

média

a.carkey
Csak egy sercingernyi idõre. 😊

A medve nem játék.

Norbi1990
Tilke forever. Õ tervezi a Abu Dhabit is 😊
chalezlopez
Aki ezt a pályát idecsináltatta meg megtervezte, autósport közelébe sem engedném élete végéig. Ez a pálya egy szánalom!!

Vamos Argentina!

passatgt
nem úgy volt hogy sercinger szakított a hamival?

Skynet85
Hát, kérdezed az Apehet😊 Viccet férre téve szerintem itt már a szórakoztatás a legutolsó amire adnak 😄

danikarate
Legunalmasabb futam ever.

Black Ghost
Jaj... ne nézz lámának, tisztában vagyok hogy mi ennek a gazdasági jelentõség, csak nem lehetne úgy pénz keresniük hogy közben én élvezzem is?
passatgt
biztos csal

Norbi1990
Raikonennek miért úgy van a fedélzeti kamerája, hogy nem lehet látni a kezét és a kormányt? 😄
Már elég régóta így van.
Skynet85
Pont azért amiér Monaco PÉNZ, sok sok pénz, néz szét mi van ott, sajnos a renault, mekis és egyéb fiaskók után, számomra ez már cak egy vasárnapi könnyed kis show mûsor... Meg kell hagyni ennek a versenyzésre teljsen alkalmatlan fosnak(pálya) szép a körítése, de ennyi...

mondom mit kéne csinálni:
Kézi váltó,nem kell telemtria meg minden szar, csak EGY SOFÕR+ EGY AUTÓ
nem kell a box-ból autót irányítani
Mit gondoltok????

Norbi1990
<#integet2><#worship>
Black Ghost
Ez valami ó borzalom, szar az egész év de ez a futam überel mindent. Mondjátok meg mi a francnak kell itt futamot rendezni, minek nekünk egy távol keleti Monaco?
a.carkey
Látom nem csak én gondolom ugyanezt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nos, ez így egy kalap szar!

Unalmas, értelme semmi, és már a boxban se elõznek, amihez gratula!

Szóval ki kéne rúgni mindenkit aki jelenleg üzemelteti ezt a sportot, és az alapokról, a 80-as 90-es évek filozófiájától újrakezdeni. Nem lesz nehéz. Jönnek vissza a régiek: jövõre a Lotus, és utána ki tudja még ki ...

A medve nem játék.

Webberrõl ennyit